HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter eleven.

Last Chapter:
"Tack för allt i dag Justin, jag vet inte hur jag ska tacka dig." "Det behöver du inte" Sa han och kollade in i mina ögon. Vi kom närmare varandra, Var det nu vi skulle kyssas?????
Till slut blundade vi båda två och våra läppar möttes i en fantastik kyss.


 
Jag vaknade med ett leende på läpparna, även fast det var dags för skola. Dock har jag sovmorgon för att idrotten var inställd. Ingen var hemma eftersom dem redan är på jobbet eller skolan. Jag gick ner för trappan och såg posten, jag kollade igenom den, och såg ett kuvert där det stod:
Till Felicia Stanford.
Jag öppnade det och där i stod det:
Hej Felicia, det är jag Justin. Förlåt så mycket, men när du läser det här är jag på väg till min världs turne.
Jag är ledsen att jag inte har sagt att jag skulle åka just idag eller inte sagt hej då till dig.
Igår hade jag det helt fantastikt och jag ångrar inte en sekund. Kyssen igår ångrar jag inte heller.
Jag förstår att du är riktigt förbannad på mig eftersom jag bara stack, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt.
Snälla förlåt mig! När jag kommer hem, ( í mars) vill du fortsätta där vi avslutade då..?
Jag vet att det är riktigt långt kvar, hela 6 månader men jag lovar kommer och hälsar på när jag har lite dö tid, sen när det är jul har jag ett litet lov med så då kommer jag också hem.. När jag sen kommer hem då har jag paus i ett helt år från turneer för att vila upp mig lite. Snälla glöm inte bort mig?
Förlåt
/Justin <3

Vad ska jag säga? jag gråter, han hade förtrollat min natt, och nu sticker han utan ett hejdå..
han kunde inte ens ringt? ae, sånt här tål jag inte, jag bröt ihop och gled ner från väggen och satte mina händer i knänen och grät. Inte en chans att jag skulle gå till skolan idag, med rödsprängda ögon och allt.
Jag smsade mamma och sa vad som hade hänt så hon skulle sjukanmäla mig.
Det är väl inte någon big deal igentligen av det som han gjort, men han förtrollade hela min värld, jag litade på honom jag trodde till och med att det skulle vara han och jag för evigt, vad tänker jag med?
Det är bättre och låta allt vara, han kan få vilken tjej som helst i hela världen, det finns grymt snygga kändis tjejor också. Jag är väl ändå bara ivägen om jag skulle vara med honom.
Jag var så ledsen så jag inte ens ville äta frukost, jag gick och la mig i sängen igen, jag såg att jag hade många sms, men jag orkade inte bry mig, jag ville bara tycka synd om mig själv.
Vad trodde jag egentligen, såklart världens kändaste tonåring skulle såra mig det första han gör.
Klart allt kan inte vara som i sagornas värld.

När jag låg i sängen kom jag på, på det här året, och dem här två senaste månaderna, har jag varit förälskad, I corey och Justin, båda två sårade mig. Duger jag inte?
Jag har inte haft någon riktigt killer förut men va fan, varför ska jag bli sårad hela tiden, ligga och gråta.
Ingen av dem är värda mig tänkte jag. Jag reste mig upp och gick in i syrrans rum och tog hennes leg, sen tog jag på mig den sexigaste outfiten jag kunde hitta, ett par höga jeanshorts i midjan, men man ser början på rumpan nederifrån, för att det skulle se snyggare ut på rumpan tog jag ett par string. Sen satte jag på mig en matchande bh och drog ett vitt spets linne över. Klockan var tre på dagen, så jag valde att vänta lite tills jag kunde gå ut och dricka. Att dränka sina sorger att ingen vill ha en i alkohol är kanske inte det bästa, men justt då kändes det så.

När klockan blivit runt halv fem drog jag till busshållsplatsen och åkte in till stan. Jag klev av och gick av vid någon busshålls plats inne i stan, jag såg en bar så jag gick dit. Jag visade syrrans leg och jag beställde mig en tequila, okej inte en tre. Det sved till i halsen, men det gör det ju alltid. Jag beställde sedan en drink som bestod nästann bara av vodka. Klockan hade redan hunnit blivit sex, och det kom faktiskt in mer och mer folk.
Jag bestämde mig för att dansa lite. När jag stod och dansa hade jag killar runt om mig, och en stod och höll händerna på mina höfter och vi dansade ganska intimt. Efter ganska långt tag vid åtta var klockan så bestämde jag mig för att leta upp en liten roligare bar. Jag såg en bar som det var väldigt mycket folk i.
Jag gick fram till bar disken och tog en drink, jag började känna mig lite vimsig, så jag antog att jag började bli full. Men just då brydde jag mig inte. Jag gick ut på dans golvet och dansade som aldrig förr.

En snygg kille dansade med mig, han var riktigt snygg faktiskt. "Får jag bjuda dig på en drink?" Frågade han
Jag nickade åt han. Vi gick till bardisken och han beställde någon drink, den var väldigt god måste jag säga.
Vi satt och prata lite grann, sen gick vi ut på danskolvet igen, nu dansade vi med huvuden mot varandra och jag kände mig väldigt full. Jag hade riktigt kul, och helt plötsligt kysste han mig, jag besvarade den, och kyssen övergick till hångel. "Vill du följa med mig hem?" Frågade han "okej" Sa jag.

Han tog mig i handen och vi gick ut från baren. Det var inte så långt i från han bodde så det gick ganska fort.
När vi kom in genom dörren tryckte han upp mig mot väggen och kysste mig. Han bärde in mig i sovrummet och kastade mig i sängen. Vi hånglade, och sedan drog han av mig mina kläder och jag hans. Våra kläder låg runt hela rummet. Sedan tror jag ni vet hur det slutade, Just det, Barnförbjudet.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kort kapitel och jaa.. snart kommer det hända grejoooor... :)


   Postat av: ellen

mer!


      Datum: 2011-12-26 Tid: 19:11:32 URL: http://ztoryzaboutjustinbieber.blogg.se/

   Postat av: Nour

love it!


      Datum: 2011-12-26 Tid: 19:44:51 URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback