HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter five

Last Chapter:
Senare följde han mig till dörren, inte hans dörr utan min, han pussade mig återigen på kinden och sedan gick jag in i huset med fjälirar i magen.

  

Söndag morgon vaknade jag utav mig själv för en gångs skull, Väldigt skönt får jag må och säga.
Ingen lilla syster som tjatar på en att man ska laga frukost eller någon mamma som säger att man ska gå upp för det är skola. Idag har jag inte planerat något speciellt vad jag vet, men det kommer väl upp något, jag måste i alla fall rensa min WIC har alldeldes för mycket kläder som jag inte använder.
Jag gick ner i köket såg en lapp där det stod att Josefin var hos någon kompis här på gatan och Amanda var och shoppade. Mamma och pappa var nog på jobbet som vanligt, seriöst dem jobbar 24/7 Jag förstår inte hur dem orkar, själv planerar jag på bli hemma fru med en väldigt rik man, nej då, det skulle bli grymt och vara sångerska eller skåderspelerska men jag vill inte ha ett vanligt jobb då är jag hellre en hemma fru.

Jag satte på mig min one piece över mina underkläder som jag sovit i, ja jag sover alltid i underkläder eller bara trosor, jag har aldrig kunnat sova i tröjor,byxor,linnen eller shorts det går bara inte, har någon slags fobi mot att man får svamp eller något, fråga inte jag vet inte själv varför. Jag bestämde mig för att ta mig lite frukost sen gå ner till stranden, inte så kul att gå ner till stranden själv, men vem behöver inte få lite extra sol på sin kropp.

Jag gick in i min WIC och satte på mig bikinin sen med ett par shorts och en tröja över sen tog jag mina vita raybans och gick ner till hallen och satte på mig mina tyg skor, låste dörren tog min longboard och åkte mot stranden. När jag var framme gick jag till kiosken och betala en femma för att låna en handuk, sen la jag handduken på en bra plats tog av mig kläderna och började sola. Jag tror faktiskt jag somna men jag vakna av att det blev mörkare, förmodligen av en skugga. Jag kollade, visst hade jag rätt, där stod Chaz, Ryan och Justin.
" Är du med här?" "Nae, är hemma" "Kul, ska du med och bada?" "Nja, det är så kallt i vattnet" "Lägg ner, vi drar ner dig om du inte kommer" Flina Ryan. " Okej om ni hjälper mig upp" sa jag och sträckte mina händer upp i luften. " Kvinnor" Sa Chaz medans han och Ryan drog upp mig. Jag flög upp lätt och vi hade faktiskt kul i vattnet, kastade boll, såg vem som kunde hålla andan längst osv. Hade riktigt kul, jag trodde seriöst inte att jag bara skulle träffa kill kompisar, har aldrig riktigt kommit överens med killar så bra som jag gör med Ryan och Chaz, visst kommer jag överens med Justin också men det är lite stelt mellan oss om man säger så.

" Nae, grabbar klockan börjar röra sig mot fem, jag tror jag drar hem." " Vi med" Vi gick mot våra handdukar, jag satte på mig mina kläder även fast jag var väldigt blöt. Jag tog min lonboard mot asfalten och vänta på killarna. " Coolt åker du longboard?" Fråga Justin, ´jag nickade bara. Jag och ryan hade mest sällskap hem för vi bodde väldigt nära varandra. Så när jag skulle svänga in mot mig så kramade vi varandra hej då och jag åkte upp på uppfarten mot vårat hus. " Hemma" "Okeej" Svarade Amanda, så antog att det bara var hon som svara.
" Så har du pratat med Luke?" " Ja det har jag, men han ville inte veta av mig eller barnet, dock förvånar det mig inte." "Förlåt, finns syrran det vet du" Sa jag och krama om henne.

Jag önskade bara att mamma och pappa tog det här bra, hon är ung, men ändå över 18 men om jag skulle få barn skulle det vara vid 22 åldern kanske. Jag satte i gång min dator och surfade runt lite, men kom genast på hur snuskig jag kände mig, jag drog av mig kläderna och bikinin slängde dem i min smutskorg och gick in till badrumet och in i duschen. Jag duschade av mig tvålade in mig extra mycket och kände mig genast mycket fräschare.


   Postat av: nour

riktigt bra mer!


      Datum: 2011-12-18 Tid: 13:19:03 URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback