HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter Nine

Last Chapter:
"Selena, Jag har umågtts med henne i en vecka, jag ska vara här i ca en månad till, jag måste få umgås med mina vänner när jag äntligen har ledigt." "Ja men varför henne?"
"För hon kanske är min vän?" "Okej, välj mig eller henne"

 
"Vem tror du jag väljer, hon är bästa vän med Ryan och Chaz, dem hänger med varandra hela tiden, om jag skulle välja dig skulle jag inte få träffa dem heller, jag har känt dom i hela mitt liv, dig har jag känt i 1½ år.
Det är helt självklart att jag väljer henne i sådana fall." Det var det ända jag sa, jag gick ut från hennes hotellrum och gick in i bilen och åkte hem till mormor och morfar. Alla sov så jag smög upp på rummet och la mig i sängen.


Felicias Perspektiv:
Söndag morgon, alltid lika tråkigt, jag gillar in söndagar för då vet man, imorgon då är det skola.
Jag gick upp ur sängen och ner till köket, som vanligt ingen hemma. Jag gjorde i ordning lite lätt frukost och satte mig framför tvn och åt den. När jag kollade på tvn, kom Amanda hem. Jag gick in till köket och kastade mina rester och ställde in tallriken o ch glaset i diskmaskinen. "Felicia" "aah" Sa jag och gick in i vardagsrummet. "Jo, jag har tänkt på en grej.." "Vad för greeej" "Jo jag tror jag ska flytta."
"Du sa vaddå?"


" You say What?"

"Ja, jag tror det blir bra för mig och barnet..." "Du är ju helt, tror du att du kan klara allt själv, inte behöva mamma och pappas hjälp på morgonen och kvällen? du är ju helt crazy" "Okej, kanske jag är, men jag ska i alla fall fundera på det" "ORDENTLIGT" Sa jag och gick upp på mitt rum. Aldrig att hon skulle flytta, det skulle förstöra mitt liv.

Min mobil vibrerade till. Ett sms, från Justin.

Göra något idag? Ryan och Chaz ska iväg på någon hockey match, och Elin ska med...
xx Justin.

Visst har ändå ingenting för mig. :)
xx Felle

Okej, hämtar dig om en timme? :)

Det blir bra.. :D Svarade jag.

Jag gjorde mig i ordning lite lätt... sen kollade jag lite på datorn. När jag skulle precis logga ut från facebook ringde det på dörren. Jag gick ner och öppna, och det var Justin.
"Hej Justin" "Hej Felicia" Sa han och drog in mig i en kram.
"Så Vad ska vi hitta på?" Frågade jag när vi satt i hans bil. " "Det är så många paparazzis i stan, så vi kan väl bara ta en fika på stranden eller något?" "Det blir bra" Sa jag och log.

När vi var framme, kom han och öppna dörren åt mig, Vilen gentleman tänkte jag för mig själv.
Vi gick ner till stranden och han hade fixat i ordning fika på en filt. Väldigt gulligt.
"Vad fint" Sa jag och log "Äsch" Sa han och vi satte oss ner och började äta.

Vi hade grymt kul och skrattade hela tiden. Jag gillade Justin, han var inte den jag trodde att han skulle vara, eller jag hade inte dirrekt någon synpunkt förut. Men ja, jag gillar han. "oh, papz" Sa han och drog upp mig han tog min hand och vi började springa ifrån dem. Vi åkte hem till mig för där kunde ingen störa mig, inte ens min syster för hon var inte hemma nu. "Du har väldigt fint hus Felicia." "Öhh, du har säkert dubbelt så stort och finare." "kanske" sa han och skratta.

Vi kollade på film, och tog lite roliga foton på datorn, och twittrade lite. Till slut skulle han hem och vi kramade om varandra innan han gick ut från dörren. Jag gick in i mitt rum igen, Där fick jag syn på gittarren, jag har inte spelat på länge, jag tog upp den och satte mig i sängen, och tog fram ett block, jag började spela lite och skriva ner lite text och noter.

Justins Perspektiv:
Jag hade riktigt kul med Felle idag, det var länge sen jag hade så kul med en tjej, jag och selena brukade inte ha särkilt kul, hon var så "Vuxen" Av sig. Jag gick ner och åt med mamma,morfar och mormor, och de frågade lite om vad jag hade gjort osv. En helt vanlig middag helt enkelt.
Eftermaten tackade jag för den och ställde in den i diskmaskinen och gick upp till mitt rum.
Jag la mig i sängen och kollade upp mot taket. Jag fick ett sms, jag hoppades på att det skulle vara från Felle men icke, Selena. Jag öppnade och det stod:
Förlåt.


   Postat av: Anonym

MER!:d


      Datum: 2011-12-23 Tid: 14:09:51

   Postat av: C

skitbra!


      Datum: 2011-12-23 Tid: 14:32:52

   Postat av: ellen

Skita bra! Mera!


      Datum: 2011-12-25 Tid: 12:04:44 URL: http://ztoryzaboutjustinbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback