HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter six

Innan ni läser, det är lite barnförbjudet i detta kapitel.. ;)

Last chapter:
Jag önskade bara att mamma och pappa tog det här bra, hon är ung, men ändå över 18 men om jag skulle få barn skulle det vara vid 22 åldern kanske. Jag satte i gång min dator och surfade runt lite, men kom genast på hur snuskig jag kände mig, jag drog av mig kläderna och bikinin slängde dem i min smutskorg och gick in till badrumet och in i duschen. Jag duschade av mig tvålade in mig extra mycket och kände mig genast mycket fräschare.

  

"Dumma väckarklocka" muttrade jag för mig själv. Jag kravlade mig upp från sängen och in i min WIC och satte på mig dagens kläder. Jag gick ner till köket där hela familjen satt och åt frukost. "Godmorgon gumman" Sa mamma. " Godmorgon" Sa jag och satte mig ner och tog lite frukost. När jag var klar gick jag upp på mitt rum och sminkade mig och fixade mitt hår. När jag tog i hårspray i mitt hår märkte jag att jag fick ett sms. Skärmen lös Ryans namn. Jag kollade vad han hade skrivit och det stod:
Tjeeena,vill du ta tråkbussen eller vill du åka " Roligbilen" med mig och Chaz?

Haha visst, hämta upp mig.
Svarade jag

Kommer om en kvart älskling!
Jag garvade åt hans sista sms, han kan allt vara lite rolig ibland. Jag fixade klart mig och packade ner idrotts kläder i min väska, det är verkligen tråkigt att ha idrott på måndagar men vad gör man då?
Jag gick ner från trappan då fick jag precis ett sms att dem var utanför jag sa hej då till alla som va kvar i huset och sedan gick jag mot bilen. "Tjaaa" Sa dem när jag gick in i bilen "Hej ni" "Redo för en rolig dag i skolan?" "Verkligen, längtar tills vi kommer dit" Sa jag med en skämt röst.

När Last chapter:
Jag önskade bara att mamma och pappa tog det här bra, hon är ung, men ändå över 18 men om jag skulle få barn skulle det vara vid 22 åldern kanske. Jag satte i gång min dator och surfade runt lite, men kom genast på hur snuskig jag kände mig, jag drog av mig kläderna och bikinin slängde dem i min smutskorg och gick in till badrumet och in i duschen. Jag duschade av mig tvålade in mig extra mycket och kände mig genast mycket fräschare.

"Dumma väckarklocka" muttrade jag för mig själv. Jag kravlade mig upp från sängen och in i min WIC och satte på mig dagens kläder. Jag gick ner till köket där hela familjen satt och åt frukost. "Godmorgon gumman" Sa mamma. " Godmorgon" Sa jag och satte mig ner och tog lite frukost. När jag var klar gick jag upp på mitt rum och sminkade mig och fixade mitt hår. När jag tog i hårspray i mitt hår märkte jag att jag fick ett sms. Skärmen lös Ryans namn. Jag kollade vad han hade skrivit och det stod:
Tjeeena,vill du ta tråkbussen eller vill du åka " Roligbilen" med mig och Chaz?

Haha visst, hämta upp mig.
Svarade jag

Kommer om en kvart älskling!
Jag garvade åt hans sista sms, han kan allt vara lite rolig ibland. Jag fixade klart mig och packade ner idrotts kläder i min väska, det är verkligen tråkigt att ha idrott på måndagar men vad gör man då? Jag gick ner från trappan och fick då ett sms att dem var framme, jag sa hej då till alla i huset och gick sedan mot bilen.
"Tja" sa båda när jag hoppa in i bilen "Hej ni"  " Redo för skola?" Fråga Chaz " Alltid" sa jag och blinkade.

Jag gick ut från bilen när vi var framme vid skolan. Vi tre gick in tilsammans och lämna våra jackor i skåpen och hämtade ut våra matte böckero, Skolan rullade på och jag hade sett Corey men när jag var på väg till han så gick han där i från, men efter ett tag hade han smugit bakom mig och lagt en lapp i min hand och det stod att jag skulle komma hem till honom vid tre. Vi slutade halv tre så det passade bra.

Jag tror jag höll på att bli kär i honom, jag får fjälirar i magen när jag bara tänker på honom. Jag avbröts av mina tankar när det ringde ut, Äntligen skolan slut, jag hade bett Ryan skjutsa hem mig till honom han kunde göra det men han sa att han redan "varnat" mig, jag brydde mig inte mina känslor var alldeldes för starka.
Jag gick upp mot hans uppfart till hans dörr och ringde på. Han kom och öppna med en gång.
" Hej" "Hej" Sa vi och kramades. " Kom in" Jag tog av mig mina skor och följde med Corey in till hans vardags rum och vi satte oss ner i hans soffa. "Du jag är helt förälskad i dig" Sa han från ingen stans.
" Du ja är helt förälskad i dig med" Sa jag och han kom närmare tills våra läppar möttes. Han la sig över mig och vi började hångla. " Okej Corey inte här" Han tog tag i mina ben och bärde mig till hans rum, han la mig försiktigt i sängen och vi började hångla igen. Han drog av mig min tröja och började klämma lite på mitt bröst. Han kysste mig på halsen och jag drog av hans tröja. Vi snurrade runt så jag låg överst och jag började fiffla med hans skärp och sedan drog jag av han byxorna, vi vände oss igen och han drog av mina byxor. Nu låg vi bara i underkläder och strulade. Han knäppte upp min bh, slet av mina trosor, tog av sig sina kalsonger och trängde in i mig.

" Det där var," "Bäst" tillägde jag. Han kysste mig, och vi satte på oss våra kläder igen. " Såå vart står vi?" frågade jag lite nervöst. "Jag vet inte, vi kan väl fortsätta lite så här hemligt?" Jag nickade bara.
Vad skulle jag säga han sa att han gillade mig jag gillade honom varför skulle vi hålla det hemligt för?
Han kysste mig innan jag skulle gå hem, jag gick hem det tog ganska lång tid, kanske tjugo minuter.
Jag gick in i huset med ett leende på läpparna. Jag hade inte ens någon lust att äta jag var glad och ändå väldigt fundersam. Jag hoppade in i dushen, det kändes väldigt väl behövligt.
Jag funderade när jag stod i duschen, jag tycker ändå vi gått ganska fort fram, men jag har inte känt så här för någon kille innan, kanske för att jag inte haft något riktigt förhållande med någon men ändå.
Det ända jag är rädd för är att bli sårad.



så vad tycker niii`? Lite barnförbjudet, men tonåringar håller ju faktiskt på med sånt, dem sitter ju inte och spelar schack liksom ;), tre komentarer för nästa, om ni klarar det innan i kväll får ni ett till idag :) 



   Postat av: C

sjukt bra!!


      Datum: 2011-12-18 Tid: 15:53:55

   Postat av: Julia

Väldigt bra! MEER


      Datum: 2011-12-18 Tid: 16:05:27

   Postat av: nour

jätte bra!!!


      Datum: 2011-12-18 Tid: 17:02:50 URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback