HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 19 - HAWAIIIII

Last Chapter:
"Hey, jag vet men de har nyss hittat tillbaka till varandra, ge det lite tid, Justin ger inte mig eller Ryan lika mycket tid heller, men vi måste bara låta det ligga lite, det kommer ge med sig snart, jag lovar. Du får bo här, det vet du, okej?" "Tack" Log jag. Jag gillade Chaz hus, Hans familj var helt underbara. "Jag älskar dig" Sa han och pussade mig på hjässan. "Älskar dig med Chaz" Sa jag och gosade ner mig i hans famn.

Kimberlys Perspektiv:
Mitt hjärta stannade nog för en sekund. Jag  ville såklart följa med, men Alex. Jag har aldrig varit ifrån henne mer än två dagar. "Du vill inte?" Frågade han besviket. "Justin, j-" "Okej, du behöver inte sägat, jag förstår" Sa han och lyfte på sig och var på väg ut. "Justin, sluta, jag vill" Sa jag. "Är det säkert?" Frågade han. "Ja, jag bara tvekade på grund av Alex, men det är nog bra för oss om vi kommer i väg själva en vecka" Sa jag och jag såg hur han lös upp. Han gick fram till mig och praktiskt taget kastade sig på mig. "Justin jag kvävs" Skrattade jag. "Förlåt babe" Sa han och kysste mig innan han reste sig upp. "Men när åker vi då?" Frågade jag. "Imorgon" Skrattade han. "IMORGON?" Frågade jag. "Japp, tolv går planet" Skrattade han igen. "TOLV?" näst intill skrek jag. "Japp" Sa han. "Du ska hjälpa mig o packa och det är nu" Sa jag och drog med honom till sovrummet. "Jag lägger ned mina kläder, kan du lägga ner mina bikinis, underkläder och strumpor" Jag såg hur han blev glad när jag sa underkläder så jag slog honom lite lätt på armen.

Jag la ner lite shorts, klänningar, linnen tshirts. "Hur måna bikinis vill du ha?" Frågade han. "Lägg ner alla" Skrattade jag. "Alla, du har ju typ 20" "Okej men lägg ner sju då" Sa jag. Han skakade på huvudet och la ner bikniserna. Man måste ju välja när man är där vilken man vill ha. "Justin har du packat?" Frågade jag. "Japp, min väska är hemma" Sa han. Jag nickade och vi fortsatte med packningen och la i lite toalettsaker, men resten av de som jag skulle använda ikväll och imorgon bitti fick ligga kvar. "Seriöst du har typ dubbelt så mycket packning som mig" Sa han förvånat. "Ja men du är ju kille, jag tjej, remember?" Sa jag och blinka. Han skrattade åt mig.

"Maria kommer i kväll föresten" Sa han. "Bra, då kan jag prata lite med henne också." Sa jag och log.
"Är du orolig ?" Frågade han. Jag nickade och kände att tårarna var nära. "Jag har aldrig lämnat henne hemma så länge." Snyftade jag. "Hey, någon gång kommer det att bli värre, du måste börja vänja dig" Han kysste min hjässa och sträckte fram sina händer och jag tog tag i de. Han kramade om mig hårt och tryckte sedan sina läppar mot mina.



*

"Vi satt på flygplatsen och väntade på att få gå på flyget. "Jag vill kyssa dig nu" Sa Justin. "De finns folk som kollar, folk spekulerar ju bara att vi är ett par, men är du verkligen redo för att gå ut med det?" Frågade jag.  "Jag kommer ju inte kunna hålla mig borta från dig på semestern och de kommer säkert finnas papz där, men vi gör så här, ge mig din hatt" "Okej?" Sa jag fundersamt. Jag skrattade när jag såg vad han skulle göra. Han täckte för våra huvuden och tryckte sina läppar mot mina. "Du är knäpp" Skrattade jag. "Nej då, men är du redo älskling, vi ska gå på planet" Sa han. "Mer än redo" Sa jag och vi tog våra hand bagage och gick mot insläppet.



*

"Justin vi är i Hawaii, det är helt sjukt" Sa jag drömmande. "Har du aldrig varit här?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. Vi satt i en låne bil Justin hade hyrt som han skulle köra oss till hotellet. "Framme" Sa Justin och jag gick fort ut ur bilen. "Justin ska vi bo där????" Frågae jag. "Japp, det finns såna små hus lite över allt, men den där är vår" Sa han och pekade på ett litet hus, det hade verkligen havsutsikt. "Justin det här är helt otroligt" Sa jag. "De måste kostat en förmögenhet" Sa jag chockat. "Nja, det var inte så farligt" Skrattade han. "Välkomen Mr Bieber and Mrs Hamilton, kom ska jag visa er ert rum" Någon slags butler kom fram och tog våra väskor. 
Vi klev upp i det lilla huset och det var helt otroligt fint. Ett pytte litet kök, det var nog inte till för att man skulle laga eftersom det tydligen fanns väldigt mycket resturanger här. Vi klev in i det stora sovrummet och det var helt otroligt.



"Det är så fint här" Sa jag. Han visade oss badrummet också sen gick han. "Justin, det här är helt sjukt." Sa jag.
"Nej det är det inte" Skrattade han. jag kastade mig i sängen och kände hur trött jag var efter resan. Vi hade både mellan landat i två timmar och sen tog resan 4 timmar och sedan har vi åkt bil i en timme. "Justin jag är trött" klagade jag. "Ska vi sova?" Frågade han. "Om du vill?" Frågade jag. "Jo, jag är också trött" Log han. 
Vi fixade oss i ordning snabbt och hoppade sedan till sängs. "Justin tack för att du tog med mig hit" Vi låg och kollade varandra i ögonen. "Du är den ända jag skulle vela ta hit" Jag fnittrade och kysste honom och la mig sedan i hans famn och somnade i en djup sömn. 

Två personer har frågat vem Austin och Hayle är. Austin är Kims förra kompis när hon bodde här och Hayle är Ryans "flickvän" ni kan läsa mer om henne på chapter 13 och mer om Austin på chapter 17 tror jag det är. Puss och komentera... SKOLA IMORGON :(


   Postat av: Annie

Megabra!! ;)


      Datum: 2012-04-15 Tid: 20:53:55

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-15 Tid: 21:04:33 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anna

Mer! :)


      Datum: 2012-04-15 Tid: 21:12:04

   Postat av: cicci

jätte bra mer! jag orkar inte heller med skolan i mon-.- om jag fick välja skulle jag sitta hemma vid datorn och läsa denna novellen :)


      Datum: 2012-04-15 Tid: 21:59:46

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback