HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 31 - Smiling again.

Last Chapter:
"Mamma vart är hon" Frågade jag. "Där inne, Men Justin" Sa hon och ryckte i min arm. "Jag är stolt över dig gubben" Sa hon och kramade mig. "Tack mamma" Sa jag. Jag gick in i lougen. Där satt hon. Så sjukt fin. "Hej" Log hon. "Jag förstår knappt, händer detta?" Frågade jag. "Ja, det gör det, men jag har en del jag måste berätta" Sa hon. Och jag kände klumpen i min mage bildas.

 

"Du undrar säkert varför jag är här?" Frågade hon. "Ohjah, det kan du ge dig på." Sa jag och flina. "Du har säkert märkt varför Hayle inte är här" Sa hon och jag nickade. "Hon fick sparken" Sa hon. "Va, varför då?" Frågade jag chockat. "För, a-" Jag såg hur tårarna började rinna ner från hennes kinder. Hade något hänt Hayle?. "Hey, vad är det" Sa jag och strök henne över ryggen. "Jag vet att du inte låg med Jasmine" Sa hon tyst. "Sa Jasmine, det till dig?" Frågade jag. "Nej, Austin" Sa hon. "Austin?, hur visste han?" Frågade jag chockat. "Det var Hayles och Austins plan från början. De skulle skada mig, och dig då, du kunde trösta dig hos henne, Scooter skulle sparka Jasmine, Hayle kunde sjunga så hon åkte till dig, och Austin berättade det för mig, han tålde inte att se mig så nere som jag var, och eftersom vi har varit kompisar länge berättade han., Så Jasmine drogade dig för att du skulle kunna ja, ha det där med henne och jag skulle komma och se när ni gjorde det." Jag hade inte ens märkt att mina tårar hade börjat rinna.

Hon visste äntligen att jag inte gjort något. "Men får jag fråga en sak?" Frågade hon. "Självklart" Sa jag och drog in henne i min famn. "Varför var du otrogen mot Selena?" Det stack till i bröstet. "Jag vet inte, helt ärligt vet jag inte varför, Jag var dum men det är över ett år sen, näst intill två år sen, jag ångrade det dirrekt, eftersom jag älskade Selena då" Sa jag. "Men nu älskar jag dig" La jag till. Hon fnittrade till. "Det är skönt att ha dig här" Log jag. "Men jag måste duscha nu" Sa jag och ett skratt kom ut ur hennes mun.

Kimberlys Perspektiv:

Jag var så glad, så himla glad, jag var hos honom igen. Han kom ut i bara handduken runt höfterna och jag kände hur jag rodnade. Han kysste mig mjukt innan han hämtade ett par mjukisbyxor och gick tillbaka in i badrummet. Han kom ut i sina grå mjukisbyxor. "Ingen tröja Bieber?" Frågade jag. "Jag gjorde det för din skull" Sa han och blinkade. Men snart gick han och drog på sig ett vitt linne. "Vill du följa med mig till hotellet?" Frågade han. Jag nickade och log som ett fån. Det finns inte ord så mycket jag har saknat honom. Han gick ut med en betryggande arm runt mig när vi gick ut ur hans louge. Pattie kom springandes mot mig och kramade mig mjukt. Jag kramade henne tillbaka.

"Kan vi gå till hotellet, vi vill inte stanna här" Frågade Justin. "Gör det" Sa Pattie och log mot oss båda. "Kom nu babe" Sa han och bärde upp mig i luften. Alla skrattade och jag med då förstårs. Vi gick ut bakvägen så det var inga papz eller fans där så det var skönt. Vi hoppade in i bilen och körde iväg. "Vi är kvar i Frankrike imorgon också, då ska jag visa dig lite saker" Sa han och jag log med hela ansiktet. "När ska du åka hem?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. "Jag har inte bokat någon tid hem, Tara bokade en biljett hit på typ fem minuter, allt gick så snabbt" Skrattade jag.
"Men inte alls för länge, jag måste hem till Alex" Sa jag. "Vi kan väl flyga hit henne" Sa han. "En fyra åring själv på ett flyg, är du galen?" Frågade jag. "Med Maria alltså" Sa han jag nickade och skrattade till. "Vi får se" Sa jag. Men det kanske skulle vara en bra ide. 

"Framme" Log han. Vi hade fått köra in i hotellets garage och sen ta hissen dirrekt upp till rummen. Kändes som om vi stog i hissen i en evighet. Fast det förstås han bodde ända uppe på 11 våningen. Vi gick in i hans rum och det var faktsikt inte jätte stort som jag trodde det skulle vara. "Gillar du det?" Frågade han. "Lite litet för att vara du" Sa han. "Ja jag hade ju faktiskt inte räknat med att du skulle komma" Log han. Jag skrattade och gick fram och kysste honom mjukt. "Tack för att du är här" Log han. "Tack för att du finns." Sa jag. "Och tack för att du får mig att le igen" Sa han. "Tack själv" Log jag tillbaka och vi möttes i en intensiv kyss.   


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-28 Tid: 21:16:09 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anna

Super bra!


      Datum: 2012-04-28 Tid: 21:53:47

   Postat av: Emelie

Jättebra ;)


      Datum: 2012-04-28 Tid: 22:11:19

   Postat av: Lisa

Grymt bra :D


      Datum: 2012-04-28 Tid: 22:45:26

   Postat av: Trololololoooo

Awesome! Skriv mera! ;))


      Datum: 2012-04-29 Tid: 13:30:48

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback