HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 1 - Introducing

.

Januari. 2012.

Några dagar in på året hade jag i alla fall haft vilket betydde att det strax var dags för skola igen. Jag suckade frustrerat. Skola. Namnet fick mig att må allmänt dåligt. Jag var ändå på ett ganska glatt humör idag. För idag så skulle Kyle komma till mig och skulle ta med sig Justin som kom hem i går från Stratford. Jag hade inte sett Justin på flera veckor så jag saknade faktiskt honom. Kyle hade jag inte heller sätt så mycket då han alltid spenderade sin jul och nyår i Washington där nästan hela hans släkt bor. Men Kyle hade kommit hem för tre dagar sedan så han hade jag hunnit spendera lite tid med i alla fall.  Klockan var två på dagen och jag kände hur magen skrek efter mat.

Jag knallade ner för trappan och kände hur det luktade mat, till min glädje. ”Vem lagar mat?” Frågade jag glatt när jag klev in i köket. ”Din far” Skrattade pappa. ”Hej pappa” Sa jag och pussade honom på kinden. ”Varför är du hemma?” Frågade jag. ”Slutade vid ett” Log han. ”Jaha” Svarade jag. ”Kan du gå upp och säga till Sel att det är mat när som helst?” Jag nickade och gick upp för trappan. ”Sel” Ropade jag. Jag klev in på hennes rum och hon låg i sängen med datorn på magen. ”Vad?” Frågade hon. ”Oj, vaknat på fel sida?” Frågade jag. Hon fnös. ”Nej. Men jag gör något” Sa hon. ”Okej, men jag skulle säga till att det är mat när som helst” Sa jag. ”Okej, jag kommer snart” sa hon. Jag nickade och gick in i mitt rum för att hämta min telefon.

Jag startade igång den då den var avstängd.  Det blippade till och jag hade fått två sms. Jag såg att det ena var från Kyle och det andra från Jassie. Jag öppnade Jassies först. ”Länge sen jag såg dig!!. Jag är hemma nu lust att ses?” Jag log snett. ”Sorry. Ska ha filmkväll med Justin, Kyle och Sel. Du får dock joina om du vill? ;)” Det plingade snabbt till igen. ”Det är lugnt. Kommer bli det femte hjulet med alla ni haha. Men i veckan då?” Jag skrattade. ”I veckan, text me ;)” Jag log för mig själv och öppnade Kyles sms. ”Något jag ska ha med mig ikväll babe?” Jag log lite smått. ”Nej. Vi har allt” svarade jag. ”Kom nu det är mat” Ropades det från undervåningen. Jag la ner mobilen i jeansfickan och sprang ner i trappan. ”Ta det lugnt i trappan har jag ju sagt” Suckade pappa. ”Jaja” Svarade jag. ”Det har hänt en gång redan jag vill inte att det ska hända igen” Suckade han. ”Jaja förlåt” Svarade jag. Jag hade sprungit ner från trappan en annan gång och snubblat till och ramlat ner vilket resulterade i en bruten arm och två spräckta revben.

Jag la på lite pasta och sen lite köttfärsås på tallriken. I samma veva tog jag ut mjölken som pappa glömt ställa ut. Jag satte mig vid tvn. ”Inte tvn det vet du” Sa pappa. Jag suckade. Det var bättre när de jobbade då kunde man till och med gå upp med maten på ens rum. Jag slog mig ner vid det överdrivet stora matsalsbordet. Just det över driva. Vi bor alldeles överdrivet tycker jag. Bara mitt rum är väldigt stort plus så har jag en väldigt stor WIC. Över våningen har jag och Sel nästan för oss själva då aldrig pappa eller Mandy kommer upp hit. De har deras kök där nere, deras sovrum och vardagsrummet. Vi har två vardagsrum, ett där uppe, ett där nere, plus där nere har vi ett bio rum, ja man hör ju bara hur det låter.

”Är ni hemma i kväll?” Frågade jag medans jag sörplade i mig pastan. ”Ja, vadå då?” Frågade han. ”Vi ska ha filmkväll med Justin och Kyle” Sa jag. ”Jaha, så ni vill ha bort oss?” Frågade han och skratta. Jag nickade. ”Jag ska se om vi kanske kan gå över till någon men jag lovar inget” Sa han. ”Tack” Flinade jag. ”Vi ska ha bio rummet föresten, så kan du kolla så allt funkar?” Frågade jag. Han nickade. Sel kom in. ”Hej” Log hon. ”Vad gör du hemma?” Frågade hon Pappa. ”Slutade vid ett” Sa han. ”Jaha” Log hon och tog för sig av maten.  Hon slog sig ner brevid mig. ”Har du snackat med honom?” Viskade hon till mig. ”Japp, kanske” Viskade jag tillbaka. Hon log. ”Jag hör er” Sa han. Vi skrattade. ”Vad bra då Brian då vet du läget ännu en gång” Flinade Sel. Han skrattade. ”Jag ska höra med din mamma först” Sa han till Sel. ”Jaja” Skrattade hon. Pappa lämnade bordet. ”Vad ska du ha på dig i kväll, ska du ha mys kläder eller vanliga?” Frågade jag. ”Jag vet inte men tror jag kör på mys kläder. Fast nu när jag tänker efter kör jag nu på vanliga ändå jag byter nog kanske om sen i sådana fall” Sa hon. ”Jaha okej, då kör jag på samma” Svarade jag. ”gör det” Log hon.


   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-08-20 Tid: 16:16:01

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-20 Tid: 18:15:26 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Anna

Super bra! :)


      Datum: 2012-08-20 Tid: 22:36:31

   Postat av: Sara

BRA! :D


      Datum: 2012-08-21 Tid: 11:16:48

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback