HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 4 - Your to young

Last Chapter:
”Jag mår bra” Svarade jag och log. ”Hur mår Selena då?” Frågade de. ”Hon mår bara bra” Svarade jag.  ”Vad gör hon idag då?” Frågade de och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. ”Jag vet faktiskt inte, vaknade när hon redan hade åkt någon stans” Sa jag.  ”Är hon med Bieber?” Frågade de. ”Det vet jag inte så det kan jag tyvärr inte svara på” Sa jag och hoppade in i bilen.  ”Förlåt” Sa jag. Han skakade på huvudet och skratta. ”Det gör inget. Jag är van när jag är ute med Justin” Sa han. Vilket han var förstås.
 
 
Min mobil plingade till när vi satt i bilen. Det var från Hanna. Jag log stort och öppnade smset. Ey din saknade figur. Kom till mig Jassie är också här har inte sett dig på evigheter!!. Kyle kan du vara med någon annan dag!!! Jag skrattade och visade smset för Kyle som också började skratta. "Är det okej?" Frågade jag. Han nickade. Han svängde av och åkte vägen mot Hanna i stället. Han stannade bilen utanför hennes hus. "Tack för skjutsen" Sa jag och kysste honom. Han log åt mig. "Ring mig ikväll" Sa han. Jag nickade. "Älskar dig" "Älskar dig med" Svarade han och jag kysste han på munnen snabbt innan jag gick ut ur bilen. Jag sprang upp för deras trappa och ringde på. Dörren öppnades snabbt men av Daniel. Hennes lillebror som är snart fem. "Nemen tjena snygging" Sa jag och gav honom en highfive som vi brukar göra. Han skrattade och Hannas mamma kom in i hallen. "Hon är där uppe" Sa hon jag nickade och log och gick upp för trappan.
 
"Im heeeeeere" Sa jag när jag kom in i rummet. Deras ögon blev till golfbollar kanske för att jag inte svarade på smset så jag överaskade de nog. "Heeej" Sa de glatt och sprang fram mot mig och kramade mig. Jag skrattade.
"Vad har ni haft för er då?" Frågade jag. "Inget" Suckade Hanna. Jag skrattade då hon hade haft utegångsförbud sen nyår. "Vad har du haft för dig då Ari?" Frågade Jassie. "Var med, Kyle, Justin och Sel igår, sen var jag med Kyle i dag sen typ bara chillat" Sa jag. Jag visste att Hanna hade en jätte crush på Justin för varje gång han var hemma hos oss och hon var också hemma hos oss så blev hon alltid jätte nervös. "Går allt bra med Kyle eller?" Frågade Jassie. Jag nickade glatt. "Vi har två månader nästa vecka" Log jag fånigt. "Aww" Sa de och jag skratta.
 
"Vad tycker ni om att skolan börjar om två dagar då?" Frågade Jassie. "Du har i alla fall bara den här terminen kvar, jag och Hanna har ju ett och ett halvt kvar" Suckade jag. Jassie var 94 som Kyle och Justin. Jag hörde min mobil ringa så jag tog upp den och svarade. "Ariana" Svarade jag. "Hej Det är Sel" Det lät som om hon grät. "Gråter du Sel?" Frågade jag. "Bara kom och hämta mig vid parken vid Justin" Sa hon. "Jag har ingen bil" Sa jag. "Hämta mig" Sa hon och la på. "Något har hänt, jag måste hämta sel. Kan du skjutsa, har ingen bil" Sa jag till Jassie. "Du kan ta den. Men var försiktig" Sa hon. "Lovar" Svarade jag och tog bilnycklarna. "Ringer dig sen" Sa hanna. Jag nickade. Jag drog på mig mina skor och gick sen ut till Jassies bil. Jag åkte mot parken och där satt hon med luvan på sig på en bänk. Jag tutade och hon vände sig om och då såg hon att det var jag så hon kom in i bilen. "Vad har hänt?" Frågade jag men hon svarade inte utan bara snyftade. Jag suckade och startade bilen och körde hemmåt.
 
 
 
Sel gick rakt in i huset och stängde till och med dörren efter sig så jag fick öppna den igen. Jag orkade inte gå efter henne då jag inte skulle få något ur henne för det får man inte när hon är så där. Jag slog in Justins nummer på telefonen och signalerna gick fram och äntligen svarade han. "Justin". "Vad har hänt?" Frågade jag. "Vem är det?" Frågade han. Ye right, som han inte visste. "Spela inte dum, du vet vem det är" Sa jag. "Jag vet inte ens själv vad som hände Ari" "Selena var ju väldigt upprörd så något måste ju hänt" Sa jag och sucka. "Men jag vet inte" Sa han högt. "Men va?" Frågade jag.
 
 
"Har ni gjort slut eller vad bråkar ni om?" Frågade jag. "Varför skulle vi gjort slut, vi bråkar bara lite, du kanske är för liten för att förstå" Sa han och det där gjorde mig arg. "Justin jag är för i helvete ett år yngre än dig. Varför har ni sånt jävla dåligt humör för?" Frågade jag irriterat. Han suckade och la på. Varför var de så jävla sura för och vad hade jag gjort?
 
Kort helt tråkigt kapitel men ett kapitel så varsegoooda :) Skola imorgon igen. Och vi börjar med normala lektioner imorgon kill me!!!!!!!!!!!


   Postat av: Sara

Alltså den verkar riktigt bra men jag stör mig på att hon inte är något fin alls, varför kan du inte byta tjej?`SNÄLLA ! <3


      Datum: 2012-08-26 Tid: 18:47:35

   Postat av: Beatrice

ÅH VAD SPÄNNANDE!!!!!!!! You are awesomeeeee <3 Men varför är Selena finare än huvudpersonen? jag vill att du ska ta någon som alla vet vem det är och som är naturligt fin och så? :) LOVE YOU <33333333


      Datum: 2012-08-26 Tid: 18:48:45

   Postat av: Emmy

Bra!!


      Datum: 2012-08-26 Tid: 19:44:46

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-08-26 Tid: 19:48:26

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-26 Tid: 19:56:10 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Ewweh

mer , FINNS INGA ord på hur bra du är bby<3 skriv så de brinner<33


      Datum: 2012-08-26 Tid: 22:25:21 URL: http://justbiebzz.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback