HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 49 - All I Want.

Last Chapter:
Två olika liv kanske inte går i hop så lätt som jag trodde de skulle göra. Jag trodde att det faktiskt skulle vara vi för evigt, men med två helt olika liv går det inte ihop. Det är alldeldes för olika liv för att det någonsin skulle kunna funka. Jag vet inte vad jag försökte intala mig själv, det kändes som om jag gick på en tråd mellan det goda och det onda, eller det livet med honom eller utan honom kanske låter bättre. Kanske var det bäst med ett liv utan honom, kanske både för honom och för mig. Det var nog kanske bäst så.
 
Justins Perspektiv:
Jag visste att jag gjort fel att inte ringa henne. Jag hade inte ringt henne för att hon skulle vara arg på mig, men dum som jag var så fattade jag inte att hon skulle bli ännu argare ju längre tid det skulle ta att ringa. Men att hon hade gått ut och ätit lunch med James gjorde mig grymt frustrerad. Det är hennes ex och han var otrogen mot henne, jag förstår inte hur hon ens vill prata med honom. Jag vet att jag kanske inte skulle sagt att jag skulle gå och umgås med Jasmine, men hon umgås ju med James. Jag vill inte ens umgås med Jasmine men jag bara sa det, varför vet jag inte. Men den största frågan jag ställde mig själv, hade hon gjort slut med mig?. Hon hade lagt på telefonen när jag skulle fråga vad hon menade. Jag blev helt ställt och kastade telefonen rakt i väggen så det gick i flera bitar. Jag visste inte vad jag skulle tro. Jag ville absolut inte att det skulle vara slut. Jag älskar henne alldeldes för mycket för att det skulle vara slut. Det fick bara inte vara slut.
 
Jag hade varit inne på mitt rum i två dagar. Inte ätit något. Druckit lite vatten hade jag gjort men inget annat. Jag var inte ett dugg sugen på mat. Det ända jag ville ha var Ally. Inget annat passade mig i det tillfället, Alyssa Somers var det ända som dög. Verkligen inget annat passade. Jag hade öppnat för mamma så hon kunde komma in och i alla fall se att jag lever. Levde det gjorde jag. Men att leva utan Alyssa ett helt liv vet jag inte om jag klarar av. Mamma hade velat pratat om det som hade hänt då hon fått höra en del från Maria också, från Alfredo hade hon också hört en del i från men jag hade inte velat prata, det var mellan mig och Ally och sen ville jag inte prata om det heller. Jag visste att jag inte kunde ligga här inne hela tiden då jag faktiskt måste jobba på mitt album som nästan är klart. En låt är det kvar och den skriver jag helt själv. De andra är nästan färdig inspelade, jag tror att det var två kvar.
 
 
Jag hörde någon som kom trippande upp för trappan och antog att det var mamma. Fel hade jag eftersom Scooter kom in i rummet. "Hey" Sa han. "Hej" Svarade jag. "Jag vet att du har det svårt, men du är här för att du ska sköta ditt jobb. Du har legat här i två dagar." Sa han. "Jag vet, men jag älskar henne" "Jag vet det. Det är inget du kan göra något åt nu Justin. Följ med mig så åker vi och tar något att käka, sen åker vi till studion okej?" Jag nickade. "Ta en dusch, jag väntar där nere" Sa han. Jag nickade. Jag tog mig upp för sängen och gick in i badrummet. Snabbt var jag inne i duschen. Att man alltid kan tänka så mycket i en dusch. Dock var det ända jag tänkte på var Ally, men ändå. Hennes leende som alltid får en annan att le. Hennes urgulliga flickskratt som lämnar hennes mun när man ger henne en komplimang eller när hon rodnar. När hon rynkar med näsan när hon blir arg. Hur hennes ögon tindrar när hon är glad. Hur hon lyser upp när jag säger att jag älskar henne. Hur hon gör så det far blixtrar i genom kroppen så fort hon rör vid mig. Jag saknar allt med henne. Allt med henne är så perfekt.
 
Jag gick ut ur badrummet med en handduk runt mdjan. Jag drog på mig ett par kalsonger och mjukisbyxor och en enkel vid tshirt. Jag kände inte för att ha särkilt snygga kläder på mig. Jag gick ner till Scooter, han satt och kollade på nyheterna. "Jag är klar nu" Sa jag. "Bra, jag har fixat en ny telefon åt dig också" Sa han. "Tack" Sa jag. "Du får den dock inte än" Sa han. Jag suckade till lite lätt. "Men tack ändå" Sa jag och log lite. Jag greppade min keps och drog på mig  mina skor och gick sen ut ur huset, och låste efter mig och Scooter. "Vad är du sugen på för mat då?" Frågade han när han startade bilen. "Mc Donalds" Sa jag. "Är jag förvånad?" Frågade han och skratta. Jag skrattade till och han körde mot våran destination.Han körde på drive in då det hade blivit för mycket kaos om vi ätit inne. Jag tog en Big Mac då jag var rejält hungrig. Vi körde mot någon parkering så vi satt i bilen och åt. "Så det går inget vidare med tjejen?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Nae, det gör det verkligen inte, jag börjar tro att det är över på riktigt" Sa jag. "Jag är ledsen, ni verkade verkligen passa bra i hop" Sa han och log snett. Om vi gjorde. Jag som trodde vi var menade för varandra.
 
 
Vi drog oss tillbaka till studion. Jag hälsade på de utav teamet som var där. Mamma log stort och kramade om mig när hon såg att Scooter hade fått med mig ut. "Jag är glad att du är här gubben, du behöver frisk luft" Jag nickade. "Det behöver jag" Sa jag. "Vill du höra resultatet på Maria?, Det är färdigredigerat" Sa Scooter. "Gärna" Svarade jag. Jag gick mot båset och de spelade upp den. Det blev väldigt bra och jag tror verkligen min nya platta kommer bli riktigt bra om man får skryta lite. "In med dig och skriv i tystnad, det är så du gör det bäst" Sa Scooter och pekade på rummet. Jag nickade. Jag passade även på att upptadera fansen lite. Jag tog en bild då jag satt och skrev och la upp den med texten. Working on the new Album, its gonna be great. Almost done, and this song im working on, is gonna be very special.


   Postat av: Anna

Jätte bra!!


      Datum: 2012-08-08 Tid: 20:17:27

   Postat av: Anna

Jätte bra!!


      Datum: 2012-08-08 Tid: 20:18:20

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-08 Tid: 21:11:52 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback