HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 50 - Back with nothing.

Last Chapter:
"Vill du höra resultatet på Maria?, Det är färdigredigerat" Sa Scooter. "Gärna" Svarade jag. Jag gick mot båset och de spelade upp den. Det blev väldigt bra och jag tror verkligen min nya platta kommer bli riktigt bra om man får skryta lite. "In med dig och skriv i tystnad, det är så du gör det bäst" Sa Scooter och pekade på rummet. Jag nickade. Jag passade även på att upptadera fansen lite. Jag tog en bild då jag satt och skrev och la upp den med texten. Working on the new Album, its gonna be great. Almost done, and this song im working on, is gonna be very special
 
Alyssas Perspektiv:
 
Justin krossade mig bara mer och mer, bit för bit. Att se att han inte ens brydde sig att jag sagt att jag gjorde slut, och jag ångrar det till och med. Jag älskar han så det gör ont. Jag kan inte ens gå till skolan, men han kan jobba, jobba och jobba. Jag hade hoppats på att han skulle slå mig en pling, men inget. Inget. Just nu var jag arg på Justin. Väldigt arg. Jävligt arg. Jag var också väldigt sårad på grund av honom. Jävligt sårad. Det var han som hade fått mig att säga det där. Jag hade gråtit i dar och jag visste inte att jag kunde gråta så mycket som jag faktiskt gjorde, den här gången verkade inte tårarna vilja ta slut. Maria kom in på mitt rum. "Det är middag gumman, kom ner och ät" Sa hon. Jag nickade, och kasade mig upp i sängen och satte mig upp. "Maria" Sa jag. "Ja gumman" Sa hon och satte sig brevid mig. "Har du någonsin blivit krossad på grund av kärlek?. Jag har blivit det två gånger, är det ens mänskligt?" Frågade jag. Hon skrattade till. "Det är det gumman, du är arton år du har hela ditt liv framför dig. Du behöver inte oroa dig, du kommer att hitta den rätta. Det var inte James, och antagligen inte Justin, det finns någon där ute som väntar på dig." Sa hon. Jag log lite svagt. Jag som hade hoppats på att det var Justin som jag skulle spendera mitt liv med men det gick ju åt pip svängen. "Maria, kan du lova att jag inte behöver se honom igen. Om han ringer eller något. Svarar du åt mig då, jag vill varken se honom eller höra honom." Sa jag. "Jag lovar" Sa hon och kysste mig på hjässan.
 
 
Jag gick ner med henne och in till matsalen där Chaz och Michael redan satt. Jag slog mig ner brevid Chaz och han log åt mig. Jag log tillbaka. Jag tog för mig av maten då jag var riktigt hungrig. Vi satt och åt och nästan hela tiden hade jag ett leende på läpparna.  "Vill du följa med mig ut sen, jag, Ryan och Nolan ska spela basket?" Frågade han. "Det kan jag göra" Sa jag och log. Han log tillbaka. Vi ställde oss upp och tog in disken i diskmaskinen. "Jag ska bara upp och byta om" Sa jag till Chaz. Han nickade. Jag drog på mig ett par jeansshorts och en gul stickad tröja. Jag fixade mig lite snabbt i ansiktet också. Jag knallade ner för trapporna. "Så" Sa jag och tog på mig mina vita converse. 
 
Vi tog våra Segways som vi nyligen skaffat oss. Vi körde ner till basketplanen vid stora lekparken. Man kunde skymta att Ryan och Nolan redan var där. "Så du fick med henne" Sa Nolan. "Jajemen" Sa han stolt. Jag skrattade och gick fram och kramade Ryan och Nolan. "Hur mår du?" Viskade Ryan i örat. "Så där" Sa jag och log snett. "Du och jag Somers" Sa Ryan och kollade på mig. Det blev lite förrvirrande då både jag och Chaz heter Somers i efternamn men då han kollade på mig så antog jag att han menade mig. "Ni åker på spö" Sa Chaz och kollade på mig och Ryan. Det skulle vi säkert göra då jag inte är jätte duktig på basket. Jag vet att Ryan är väldigt duktig så jag får väl förlita mig på honom. Vi körde ett tag och vi låg inte under med alls mycket. Tre bollar bara. Vi vilade lite då det blev väldigt svettigt. Jag passade på att ta en bild på grabbarna och la ut på instagram. Playing basketball with my boys. #LoveThem
 
Justins Perspektiv: (Två dagar senare)
 
Jag hade lyssnat på vad folk hade sagt till mig, med folk menar jag. Mamma, Kenny, Alfredo, Scooter. Jag skulle åka till Stratford och prata med Ally. De såg på mig att jag mådde långt i från bra. Klockan var sex på kvällen så jag antog att de skulle vara hemma. Jag satt i Morfars bil då han mötte upp mig på flygplatsen, självklart hade jag haft kenny med mig också. Jag såg hur vi började närma oss deras hus och jag kände hur nervös jag börja bli. När morfar stannade bilen tog jag ett djupt andetag. "Lycka till kiddo, ring när jag ska hämta upp dig, eller om du går hem" Jag nickade och gick ut ur bilen. Jag gick mot deras lilla ingång och ringde på dörren. Maria öppnade och hon stirrade med två stora ögon på mig. "Justin" Sa hon och gick ut och stängde dörren efter sig. "Vad gör du här?" Frågade hon. "Jag vill prata med Ally" Sa jag.
 
Tumblr_m84xtudvai1rwf590o1_500_large
 
"Det går inte Justin, jag är ledsen" Sa hon. "Snälla, jag ber dig" Sa jag. "Jag är ledsen Justin, men det är nog bäst att du åker hem igen." Sa hon och log snett. "Snälla, jag älskar henne"  Hon suckade. "Det kanske du gör. Men jag har gjort ett löfte och jag håller det löftet, åk hem Justin" Sa hon. Vad för jävla löfte?. Jag såg hur handtaget gick ner och jag bara hoppades på att det skulle vara Ally, men det var Chaz. Fast han skulle ändå släppa in mig. "Chaz" Sa jag. "Åk hem Justin" Sa han allvarligt. "Kom igen Chaz, släpp in mig, jag måste prata med henne"  "Nae, den här gången tar jag inte din sida. Jag är ledsen, åk hem till La.." Sa han.  Jag märkte knappt själv hur arg jag blev. Så jag lämnade deras trappa i ren frustation och sparkade hårt på närmaste sten jag hittade. Slog min hand hårt i trädet och skrek ut min ilska. Jag skulle komma tillbaka med ingenting, när jag hoppats på så mycket, i princip hela min värld.
 
 
Ooh stackars juuustin :(. Om ni komenterar mycket kanske ni får en till today :)


   Postat av: Emelie

Sjukt bra :) stackars Justin :/


      Datum: 2012-08-09 Tid: 15:02:52

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-08-09 Tid: 16:00:46

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-08-09 Tid: 16:01:25

   Postat av: Ebba

Fett bra !! Awesome!!! Snälla meeeeeeeer?!!?!!?
Kommer du göra en det två på you have the key to my heart? :)))


      Datum: 2012-08-09 Tid: 16:45:02 URL: http://Lifeasebba.blogg.se

   Postat av: Emelie

Stackarn Jag bara älskar bilden på Justin BTW :)


      Datum: 2012-08-09 Tid: 17:44:56

   Postat av: annie

Jättebra,mer!:D


      Datum: 2012-08-09 Tid: 21:24:06

   Postat av: annie

Jättebra,mer!:D


      Datum: 2012-08-09 Tid: 21:25:04

   Postat av: Louise

moooore


      Datum: 2012-08-09 Tid: 21:48:31

   Postat av: Sandra

Men c'mon, MEEEEEER NU! :D:D


      Datum: 2012-08-09 Tid: 22:36:28 URL: http://www.justinsmexybieber.blogg.se

   Postat av: Mia

Du är bäääääst


      Datum: 2012-08-09 Tid: 23:24:31

   Postat av: Mia

Snälla lägg ut en till


      Datum: 2012-08-09 Tid: 23:24:56

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-08-10 Tid: 01:45:42 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback