HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 51 - La?

Last Chapter:
"Åk hem Justin" Sa han allvarligt. "Kom igen Chaz, släpp in mig, jag måste prata med henne"  "Nae, den här gången tar jag inte din sida. Jag är ledsen, åk hem till La.." Sa han.  Jag märkte knappt själv hur arg jag blev. Så jag lämnade deras trappa i ren frustation och sparkade hårt på närmaste sten jag hittade. Slog min hand hårt i trädet och skrek ut min ilska. Jag skulle komma tillbaka med ingenting, när jag hoppats på så mycket, i princip hela min värld.
 
Alyssas Perspektiv:
"Emma, byt kanal, family guy suuuuuuger" Stönade jag av tröttsamhet. "Okej då, till vad annars?" Frågade hon. "Jag vet inte bläddra lite" Vi båda fastnade till slut på Pretty Little Liars, vårat favorit program. Vi kan sitta hur länge som helst och bara diskutera serien, utan några problem, lite läskigt att vi kan så sjukt mycket, ibland kan vi till och med fylla i deras repliker. "Alyssa gumman kan du komma ner till köket?" Ropade Maria. Jag gjorde som hon sa och reste mig från sängen. "Vänta här Emma jag kommer snart" Sa jag och hon log och nickade. Jag knallade ner för trappan och möttes av Maria och Chaz i köket. "Har något hänt?" Frågade jag. "Ja, eller vet inte riktigt om man ska säga att något hänt, Justin var här" Sa hon och hela jag stelnade till.
 
 
"Var han?" Frågade jag och svalde den stora klumpen som hade bildats och kände nästan hur tårarna var nära igen. "Ja, det var han" Sa Maria. "Han är inte kvar va?" Frågade jag. De skakade på huvudet. Jag nickade. "Okej" Svarade jag. "Vi ville bara säga det. Du kan gå upp igen" Sa hon. Jag nickade. Hade Justin verkligen varit här?. Jag knallade upp igen och Emma kollade upp på mig, hon såg nog att det var något som inte stämde. "Justin var här" Sa jag. Hon spärrade upp ögonen. "Var han?" Jag nickade. Jag darrade så fruktansvärt mycket så jag var tvungen att sätta mig ner. Hon drog fingrarna längs min rygg och lugnade mig. "jag klarar inte av det här Emma, vad ska jag göra?" Frågade jag. "jo, jag har en liten grej vi skulle göra" Sa hon. Jag kollade förvånat in i hennes ögon. "Vad?" Frågade jag. "Innan du och Justin bråkade så hjälpte Alfredo mig att skaffa flygplansbiljetter till La. Så vi skulle hälsa på dom, och vi skulle hålla det som en överaskning för dig och Justin, Jag ska åka och hälsa på Alfredo redan om två dagar, vill du följa med?" Frågade hon.
 
"Jag är ledsen, jag vill inte se Justin" Sa jag. "Det behöver du inte, vi checkar in på ett hotell, jag behöver inte ens säga till Alfredo att du är med. Eller så kan jag säga det men han får inte tala om något för Justin, du väljer, En vecka i La, vem kan tacka nej??. Vi kan shoppa, gå på fester, du behöver inte träffa Justin, kom igen, det är skönt med lite ledig tid från skolan också, inte sant?" Frågade hon. "Jag ska fundera på det." Sa jag och log. "Yes" Sa hon glatt. Jag skrattade. "Jag tror ändå inte jag kommer få för Maria" Sa jag och log snett. "Om jag pratar med henne?" "Kanske, men jag har som sagt inte bestämt mig än" påpekade jag. "Just det" Sa hon och suckade ut. Jag skrattade. Det verkade verkligen inte som en bra ide att åka till La, men det var något i mig som verkligen ville. Slippa skolan en vecka, shoppa då det inte fick så mycket att shoppa i lilla stratford, det var lite lockande ändå, men det som tog emot var Justin. Om jag visste att han inte skulle veta att jag skulle vara där så skulle jag lätt åka. Men jag kan inte vara hundra procent säker därför vet jag inte om jag ska åka.
 
"Ey, jag kommer somna snart, ska vi lägga oss?" frågade Emma. "Ja, det gör vi" Sa jag. Jag gick in på toaletten och borstade mina tänder och det andra välbehövliga man gör innan man ska sova. Då min säng inte är alls stor la vi en luftmadrass brevid min som Emma kunde ligga på. Hon la sig på luftmadrassen efter hon kom ut från hennes toalett besök. "Godnatt Ally." Sa hon. "Godnatt Emam" Svarade jag. Jag vände mig om och skulle försöka sova men det gick inte särkilt bra, jag tänkte på La. Vilket val jag skulle göra eller inte. "Du Emma, sover du?" "mmmh" Hummade hon till svar. "Jag tror jag följer med till La" Sa jag och hon satte sig kvickt upp. "Gör du?" Frågade hon glatt. "Ja, ja det göra jag." Sa jag. Frågan var bara, vad gav jag mig inpå?.
 
 
Nuu ska hon till La???. ElleR?. Hon måste ju fråga Maria och Miichael först. Komentera angels :D
 
 
 
 
 
 
 


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-10 Tid: 14:09:10 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Annie

Braaa!:D hoppas justin och alyssa blir 'sams' snart igen!


      Datum: 2012-08-10 Tid: 14:47:25

   Postat av: Anna

Omg, säg att hon får åka till LA. Så de kanske mötts och blir sams. :) Mer!


      Datum: 2012-08-10 Tid: 15:28:41

   Postat av: Anna

Omg, säg att hon får åka till LA. Så de kanske mötts och blir sams. :) Mer!


      Datum: 2012-08-10 Tid: 15:28:57

   Postat av: Anna

Omg, säg att hon får åka till LA. Så de kanske mötts och blir sams. :) Mer!


      Datum: 2012-08-10 Tid: 15:29:40

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback