HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 52 - Were Here.

Last Chapter:
 
. Då min säng inte är alls stor la vi en luftmadrass brevid min som Emma kunde ligga på. Hon la sig på luftmadrassen efter hon kom ut från hennes toalett besök. "Godnatt Ally." Sa hon. "Godnatt Emam" Svarade jag. Jag vände mig om och skulle försöka sova men det gick inte särkilt bra, jag tänkte på La. Vilket val jag skulle göra eller inte. "Du Emma, sover du?" "mmmh" Hummade hon till svar. "Jag tror jag följer med till La" Sa jag och hon satte sig kvickt upp. "Gör du?" Frågade hon glatt. "Ja, ja det göra jag." Sa jag. Frågan var bara, vad gav jag mig inpå?.
 
Jag och Emma stod framför Maria, Chaz och Michael och väntade från svar från någon men inget kom ut deras munnar. "Det verkar korkat Alyssa" Sa Maria. "Snälla, jag vill göra det här, jag kommer inte träffa Justin och om jag gör det så ska jag ändå inte prata med honom" Sa jag. "Jag vet inte, vad ska du göra i La själv när Emma är med Alfredo?" Frgågade hon. Då kom jag på den briljanta iden. "Chaz kan följa med" Sa jag glatt. Han kollade storögt på mig. "Snälllaaaa Chaziiie" Sa jag och försökta spela gullig. "Okej, om Chaz följer med är det lugnt" Sa Michael och Maria instämde. "Taccckkk" Sa jag glatt och kramade om dom. "Jag har inte sagt att jag följer med än" Sa Chaz och tog upp sina händer. "Nå?" Frågade jag honom. "Om Ryan får följa med tänker inte vara själv med er" Sa han. Maria nickade.
 
"Just det Chaz det är imorgon vi åker, så Maria skulle ni kanske kunna fixa två till biljetter?" Frågade Jag. "Ja, men då måste du Chaz snacka med Ryan först" Sa hon. "Går och ringer han på en gång" Sa han och gick där i från. Det här verkade bara bli bättre och bättre. Han kom tillbaka. "Han ska prata med sina föräldrar men han trodde att det inte skulle vara något problem, han smsar sen" Sa han. Jag nickade. "Jag måste hem och packa" Sa Emma. Jag kramade om henne. Emma skulle åka i vilket fall. "Han får" Läste Chaz från telefonen. "Då går jag också upp och packar" Sa jag och sprang upp på övervåningen.
 
*
 
"Kommer du då Ally?" Sa Chaz och kom in i mitt rum. "Jag kommer" Sa jag och tog min kudde som jag ville ha med mig. "Kan du hjälpa mig ner med väskan?" frågade jag. Han nickade och bärde ner den. Maria och Michael hade redan åkt till jobbet. "vi måste skynda oss" Sa Chaz. Jag nickade och drog fort på mig mina kängor och gick sedan ut hur huset, jag låste efter mig och snart var jag i bilen tillsamans med Chaz. Vi åkte för att först hämta Emma och sen Ryan. Vi stannade utanför Emmas hus och hon kom precis ut ur huset då. "Heeej" Sa jag glatt när hon kom in. "Hej, är ni redo för La?" Frågade hon. "Så klart" Sa Chaz glatt. Vi åkte till Ryan och han stod redan ute. "Tjaaa" Sa han när han kom in. "Heej" Sa vi glatt och sen begärde vi oss mot flygplatsen.
 
 
 Vi checkade in och jag tror nästan vi var de sista som gjorde det. Vi hamnade också sist i kön för att komma in i flygplanet. Typiskt liksom. Vi kom i alla fall in i planet och jag och Emma satt brevid varandra och Chaz och Ryan satt en bit bort. Jag pluggade in mina hörlurar och lutade mig bak för att bara lyssna på den ljuva musiken som spelades i mina öron. Jag slumrade antagligen till eftersom jag väcktes av kvinnan i högtalaren att det var dags att landa. Jag och Emma höll våra händer hårt då vi båda inte tycker särkilt mycket om att landa. Vi hörde hur planets slogs i marken och vi båda log stort. Snart började folket röra sig ut och Chaz och Ryan mötte oss i gången så vi inte skulle tappa bort varandra sen. Vi klev ut ur planet. "La, Vi är häääär" Ropade Chaz och vi skrattade. Ja det var vi, vi var här.
 
 
 Nu är dom i La!!!1. Vad händer där??? Ett till idag??


   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-08-12 Tid: 15:09:55

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-08-12 Tid: 15:10:21

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-12 Tid: 15:17:40 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Emelie

Sjukt bra :) hoppas det kommer ett till snart


      Datum: 2012-08-12 Tid: 15:18:21

   Postat av: Annie

Bra,meer!!:D


      Datum: 2012-08-12 Tid: 15:47:45

   Postat av: Linn

Bra, men känns ändå orginellt, hon träffar Justin... Men du kanske ändrar på det nu när du ser den här kommentaren, men hela grejen är rätt så orginel ;)

Svar: Jag vet att vissa nog känner så :). Men de kommer inte vara så att de kommer bli tillsamans när hon kommer i La. Lovar ;)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-08-12 Tid: 18:02:07

   Postat av: Ebba

Awesome!! Love it!!! Kommer du göra en till del av you have the key to my heart? :))))) meeeeeeeeer snälla!!!

Svar: Jag vet itne om jag kommer göra det. Jag har en ny novell i huvudet som jag är väldigt pepp på att skriva, så jag ska nog göra så vissa vår rösta på vad de vill eller inte :). Men någon fortsättning, om det blir några kapitel eller en hel novell vet jag inte än :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-08-12 Tid: 18:14:58 URL: http://Lifeasebba.blogg.se

   Postat av: Ebba

Hoppas det kommer en fortsättning för vill veta efter som hon liksom var gravid i epilogin.. Och jag Älskade den :)))

Svar: Det är många som komenterat att de vill ha det så någon fortsättning lovar jag! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-08-12 Tid: 20:02:47 URL: http://Lifeasebba.blogg.se

   Postat av: Julia

Hej, länkbyte? :)


      Datum: 2012-08-13 Tid: 21:33:45 URL: http://jdbieberstories.bloggplatsen.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback