HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 56 - A special guest. Part 1.

Last Chapter:
 Han öppnade sina armar och jag gick in i dom. Att vara i hans famn igen var fantastiskt. Jag kände hur jag var nära på att börja gråta. Det rann en tår ner från min kind och Alfredo och Ryan såg det och kollade med lidsamt mot mig.Den rann på hans tröja med för hoppnings vis skulle han inte märka något. "Hej då Justin" Sa jag. "Hej då" Sa han. Jag vände mig om och tog min resväska och gick mot planet som vän med Justin. Vän.
 
Jag hade varit hemma i Stratford i en dag och Justin och jag hade smsat kanske hela tiden. Inte om något alls speciellt utan bara smsat. Jag ville inte vara vän med honom, kunde han inte förstå det?. Eller han kanske inte ville vara mer än vänner. Jag suckade och tog min telefon och gick ner på nedervåningen. "Det är lunch gumman vill du ha?" Frågade Maria. "Nej tack det är lugnt. Emma skulle ta med mig och käka någon speciell hamburgare eller vad det var hon snacka om" Skrattade jag. "Jaha okej, ha så kul." Sa hon och log mot mig. "tack" Sa jag. "Vänta Ally" Chaz kom springande ner från trappan. "vad är det?" skrattade jag. "Ryan har fest i kväll, du kommer va?" Frågade han. "Visst, Emma kan med va?" Frågade jag. "Självklart" Log han. Jag log mot honom och gick ut och stängde dörren efter mig.
 
Emma stog redo med sin cykel utanför. "Ryan har fest ikväll" Sa jag glatt. "Jag hörde det, grill fest" Log hon. Jag nickade och tog min cykel. "Så" Sa jag och hoppade upp på den och vi körde i väg. "Hur är det mellan dig och Justin?" Frågade hon. "Vi har smsat mycket, men vi är inte mer än vänner tyvärr" La jag till. Hon log lite snett. "Men det kanske inte hade funkat ändå. Det kanske bara var en sommarromans trots allt" Sa jag och log lite snett. "Nej, det tror jag inte, ni var perfekta, det är bara svårt för er på grund av det livet Justin lever."  Jag nickade. "Här ska vi in" Sa hon och pekade på ett hus. Jag nickade. Vi parkerade våra cyklar. "Här har jag aldrig ätit" sa jag förvånat. "Det är ju nytt" Sa jag ju skrattade hon. Jag himlade med ögonen och vi gick in. Vi beställde en varsin hamburgare och gick och satte oss. Jag tog mig en tugga av hamburgaren och den var verkligen god. "Visst är det gott?" Frågade Emma. "Perfekt" Skrattade jag.
 
 
 
 Min mobil plingade till och jag log fånigt och hoppades på att det var Justin. Jag fnittrade till när jag såg att det var han. Jag öppnade smset och blev nästan som en sån där tonårstjej som fick ett sms av skolans snyggaste kille. Jag hoppade upp och ner på stolen. "Herre gud vad skrev han?" Frågade Emma. Jag visade vad det stod.
Hej Ally, vad gör du nu då? Haha. ♥ "Han skrev ett hjärta EMMA" Sa jag extalterat. "Herre gud du är verkligen fortfarande kär i honom" Sa hon. Jag nickade. "Tog ett tag och fatta det" skratta jag. Hon nickade. "det gjorde det verkligen." Sa hon. JAg skrattade. "Tack i alla fall. För att du gjorde så jag gjorde det" sa jag. "Allt för min bästa vän" Log hon. Jag log tillbaka. Äter hamburgare med Emma, på det nya hamburgar stället haha. Själv? ♥"
Skrev jag tillbaka.
 
 
Vi åt upp och det var länge sen jag och Emma hade så kul tillsamans, länge sen jag hade så kul. Min mobil plingade till igen och Emma gav mig en finurlig blick. Jag rodnade lite smått och öppnade smset. Kom nyss från en dansrepetion ska nu på sång repetion ♥. Jag skrev tillbak med okej♥. Emma skrattade åt mig men jag kunde inte låta bli. Jag var så kär i honom så det gjorde verkligen ont att jag inte var hos honom, och det gjorde ont att jag inte kunde kalla honom min. För han var inte min, det ända min han var, var min vän. Vi var nu klara och drog hem till mig för att fixa oss till ikväll. "Chaz" Ropade jag när vi kom in i huset. "Här uppe" Ropade han. Jag sprang upp för trappan. "Vilka kommer i kväll?" Frågade jag. "Det är inte många, några vänner bara men tänkte om ni ville komma, det är inte riktigt en fest vi ska grilla och ha det bra bara" Jag nickade. Då var det shorts väder.
 
"Om ni vill åka med mig så var klar om en halvtimme" Ropade Chaz. "Okej" Ropade jag. Både jag och Emma skyndade oss och hon lånade kläder av mig. Jag drog på mig ett par vita shorts och en vit tshirt, med en uringning där bak. Jag älskade verkligen den tröjan. Sen drog jag bak allt mitt hår och satte upp det i en toffs. Jag drog några drag med min mascara och tog sen mina brillor på mig. "klar" Andades jag ut. "Snabbaste hittils" Sa jag och Emma och gav oss en varsin highfive. Vi gick ner till hallen tillsamans med Chaz. "Vi kommer hem i natt, hej då mamma" Sa Chaz. "Hej då, ha det så kul ungdomar" Sa hon. "Hej då" Log jag.
 

Hennes outfit!
 
 
Vi åkte Chaz bil till Ryan och dunkade Good Time med Owl City och Carly rae Jepsen i bilen och sjöng med. Chaz parkerade bilen och vi gick upp mot trappan och ringde på. Ryan öppnade. "Tjaa" Sa han. "Hej" Sa vi. Vi gick in och jag förvånades av att det bara var Nolan och hans flickvän Erica här. "Ska det inte komma fler" Frågade jag förvånat. "Jo de kommer snart" Sa Ryan och jag nickade och hälsade på Nolan och Erica. De hälsade glatt tillbaka och jag gick ut på altanen till Ryan som satt och grilla. "Hur är det?" Frågade han. "Jo jag är bara bra" Log jag. Han nickade. Det ringde på dörren så nu skulle väl de andra komma. "De speciella gästerna är här." Sa Chaz glatt. "Speciella?" Frågade jag. Jag följde med till dörren och mitt hjärta stannade när jag fick se vilka som stod där.
 
Någon som vill ha sista kapitlet idag?. Komentera då. Om jag alldeldes för snäll kanske jag till och med lägger upp prologen till den nya novellen ;).
 


   Postat av: johanna

jaaaaaa meeer! asbra! <3


      Datum: 2012-08-19 Tid: 15:58:24 URL: http://johaannaabergstrom.blogg.se

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-19 Tid: 16:39:50 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Anonym

Jääääte bra!!!!!!! :D:D:D


      Datum: 2012-08-19 Tid: 18:04:46

   Postat av: Annà

Jätte bra!! Mer!! Vill bara veta vem det är? :)


      Datum: 2012-08-19 Tid: 18:06:45

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback