HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 67 - Just you and me

Last Chapter:
"Vi nockade varandra men jag mår bra" Sa jag. "Vad bra" Sa hon. Jag satte mig på en stol igen och Katie började leta i sina papper. "Ja, jag har en bra nyhet. Ni behöver göra dessa två proven, om ni klarar de så är ni klara" Sa hon och jag kollade storögt på Justin. "Ni får två timmar på er och jag kommer sitta här och kolla så ni inte fuskar" Sa hon och skratta. Jag skratta till jag med. "Så vi började med ett matte prov till er" Sa hon och vi fick det. Jag hoppades detta skulle gå vägen, verkligen.
 
 
 
Jag och Justin hade gått ut HighSchool. Turnen var pausad och snart var det jul. Vi hade stannat en extra natt i Spanien så vi skulle åka hem till La på morgonen i stället. Idag var det som sagt 18 December vilket betydde att det som sagt snart var jul och jag blev alltid som ett litet barn, jag älskar julen. Det sämsta med att bo i La är dock att det inte finns någon snö. Det är för varmt för det. Vi satt på Justins jet och det var skönt och bara sitta där och tänka. "Är du trött?" Frågade Justin. Jag nickade. "Kom" Sa han och klappade på sitt knä. Jag ställde mig upp och placerade mig i hans knä. Jag la upp mina ben så jag verkligen låg i hans knä. "Gör det ont?" Frågade jag. Han skakade på huvudet. Jag la ner mitt huvud på hans bröst och stängde ögonen.
 
"Baby" Viskade någon i mitt öra som jag snart förstod var Justin. "Vi är framme" Sa han. Jag log stort och slog upp mina ögon. "Har jag sovit länge?" Frågade jag. "3 timmar" Sa han. "Oj" Skratta jag lågt. "Det gör inget, jag kan lika gärna titta på när du sover, det är som en drog" Sa han. "Jag vet inte om jag ska ta det där som något bra, det lät lite creepy faktiskt" Sa jag. Han skratta åt mig. "Ta det som något bra" Sa han. Jag nickade. "Okej" Sa jag och log stort. "Kom nu" Sa han. Jag ställde mig upp och tog min handväska och gick ut ur planet tillsamans med Justin. Pattie och alla andra gick framför oss in i flygplatsen. Vi skulle få gå en bakväg för det var tydligen helt kaos. Vi åkte hem till mig för Pappa hade smsat att Jassie och Hanna också skulle vara där. Vi klev ur bilen och jag sprang nästan med Justin bakom mig upp för min trappa och öppnade dörren. Jag gick in i vardagsrummet och fick se de sitta på en soffa.
 
"Välkomna hem" Sa Pappa. Jag log stort och kramade honom. Samt Mandy, Sel och sedan Jassie och Hanna. De hade också med sig Eric, Ashton och Kyle så Justin gick fram till de först av alla och så tog jag de sist. "Heej" Sa jag och kramade Kyle samt Eric och Ashton. "Har ni haft det bra?" Frågade pappa. "Och grattis för skolan" Sa han. "Tack" Sa jag och log stort. Vi satte oss alla ner och åt tacos som någon hade lagat antagligen. Jag var hungrig så det var väl bara bra. Vi satt och prata i kanske en timme innan vi sa hejdå men Justin stannade, och min familj såklart. Justin och jag gick ut av någon anledning och bara gick längst vägen. "Jag har tänkt på en grej" Började han. "Jag åker ju till Kanada över jul, men kan inte vi ha en liten mini jul själva den 24:e, och öppna paketen då?" Undrade han. "Det låter super" Sa jag och tog hans hand.
 
 
Vi började svänga och gå mot utsikten. Vi ställde oss mot ett träd och kollade ut över La. Han hade en arm om mig och jag hade båda runt honom och lutade mig mot hans axel. Jag kollade upp mot honom och han kollade ner på mig. Vi möttes i en kyss och det pirrade i hela mig som vanligt när vi kysstes. Jag rodnade smått och vek undan min blick. "Jag förstår inte hur du kan rodna fortfarande, det har snart gått ett år" Sa han. Jag skrockade till. "Jag vet inte varför, du har väl den effekten" Sa jag och han skratta. "Jag älskar dig" Sa han. Jag log smått. "Jag älskar dig med." Sa jag, Jag bröt mig loss för hans grepp och tog tag i hans hand och började springa. "Vart ska vi?" Frågade han medans han sprang bakom mig. "Jag kommer först" Sa jag bara och sprang. "Om du kan säga vart vi ska" Sa Justin. "Lekparken" Sa jag och började springa. Jag kollade bak när jag sprang och såg hur han kom närmare. Jag visste att han var snabbare och han kom i kapp mig i sista sekund. "Ledsen babe" Sa han och omfamnade mig. "Jaja" Sa jag bara. Han skratta.
 
Vi satt i en klätterställning och solen hade börjat gått ner och jag vet inte hur länge vi bara hade suttit där. Vi kanske hade suttit tysta i en halvtimme men det var en skön tystnad och jag älskade att bara ligga i hans famn och höra hans hjärtslag. "Vi kanske borde börja gå?" Frågade Justin. Jag nickade och vi tog oss ner. "Vill du gå hem till mig?. Eller ska du sova hos dig?" Frågade han. "Dig" Sa jag och log stort vilket han med gjorde. Jag smsade pappa och sa det och sen gick vi mot Justins hus.
 
 
Ännu ett helt meningslöst kapitel men i nästa är det jul och sedan kommer det hända lite! :)
GOTT NYTT ÅR TILL ALLA ÄLSKADE LÄÄSARE, PUSS!
 /eliiin
lite om 2012 ;) isn't he adoreable? ;)
 
 

gick ju sådär då

när jag kom hem så sitter tre kompisar på min säng och väntat i fyrtio minuter på att jag skulle komma hem. Kunde ju inte dirrekt dissa de så jag har vart med dom tills nu helt enkelt. Jag som hade tänkt att skriva hela dagen, rackarna alltså. Men imorgon kommer det defenitvit ett kapitel,, ååååh vet att ni blir frustrade, jag med ;p

Påväg hem..

Hellu Sitter på en buss och är på väg hem efter gymmet då jag tränat bort allt jag ätit under julen, Haha!. Men skriver när jag kommer hem!. Pussss, så håll utkik!

Chapter 66 -

Last Chapter:
Vi kom upp till rummet och det var fullt med röda rosor och jag kollade på Justin. "Någon mer överaskning?" Frågade jag. "Ja, faktiskt" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, så ibland gör det så himla ont. Jag har aldrig känt så här för någon förut och jag vill att du ska veta det. Jag ger dig den här ringen för jag lovar dig att jag aldrig kommer såra dig, inte med flit i alla fall." Sa han. Jag hade knappt märkt det själv, men tårar rann ner från mina kinder. "Ringen står för ett J, som står för Justin då, Sen symboliserar det ett f också, vilket står för Forever" Jag log stort och tog om hans nacke och kysste honom mjukt. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket älskling" Sa jag. "Jag älskar dig med Ariana"
 
Jag vet inte om man kan bli "van" av att följa med på Justins turne, även fast det kändes så. När det var ledig tid så hade vi skola, sen senare på kvällen hade Justin konsert eller så repade han. Även fast jag älskar att kolla på Justin när han gör sina konserter så kan jag inte låta bli att sakna mitt hem, där alla mina kompisar och min familj är. Jassie och Hanna kommer inte komma och det gör det ännu svårare. Men idag är det 14 december vilket menas med att det snart är julafton och snart går jag ut Highschool. Katie hade beräknat att vi snart var klara och jag kunde knappt vänta tills jag var klar med skolan. Visst kan jag gå i College men det skulle jag inte göra. Justin tar paus i hans tour om tre dagar så då ska vi flyga hem igen. Jag längtar verkligen. Det var 1 och en halv månad sedan jag träffade min familj och vänner och jag kunde knappt vänta, plus så är jul den mysigaste högtiden enligt mig och julen skulle spenderas med min familj.
 
Det började röra på sig bredvid mig och jag vände mig om och mötte Justin som höll på att vakna. "Godmorgon" Mumlade han trött. "Godmorgon" Kontrade jag. "Sovit gott?" "Som en prinsessa, alltid bredvid dig" Svarade jag. Han log stort och kysste mig. Han la sig på sidan och stack ner en hand under täcket som placerades på min bara mage. Han drog sina fingrar upp och ner och det kittlades så jag ryckte till. Han flinade och kysste mig på halsen. "Jag är hungrig, kom nu" Sa Han och ställde sig upp. Jag studerade honom i hans kalsonger medans han drog på sig ett par mjukisbyxor. Min pojkvän var jävligt snygg om jag får säga det själv. Jag satte på mig min bh och en av Justins tröjor och gick sedan ut ur det lilla rummet. Vi var själv i bussen idag och jag älskade när vi var det, okej, busschauffören var ju där. Jag slog mig ner i soffan och Justin kom med yoghurt och flingor till oss. Vi hällde upp i våra skålar och började äta.
 
 
Jag tror vi matade varandra mest än att äta ur våra egna skålar, men det var mysigt. Efter vi ätit upp så ställde vi ner våra skålar och jag lutade mig mot soffkanten. "Jag tror minsann du lutade dig åt fel håll" Sa Justin. Jag flinade. "Jasså?" Frågade jag. Han nickade. Han lutade sig närmare mig och tillslut pressade han sina läppar mot mina och la sin höger arm om min kropp medans jag placerade min vänster arm runt hans nacke. Hans tunga mötte min och de dansade praktiskt taget med varandra. Jag tryckte honom närmare och jag kände hur jag blev mer upphetsad. "Justin" Sa jag och drog mig bort från hans grepp. "Någon som börjar bli lite kåt?" Viskade han. "Skärp dig" Sa jag ärligt. Han skrattade åt mig och kysste mig snabbt. "Katie kommer snart, så du kanske vill sätta på dig lite mer kläder?" Frågade han. Jag himlade med ögonen åt honom och gick och drog på mig ett par gråa mjukisbyxor och sedan ett par uggs.
 
"Kom" Sa Justin och sträckte ut hans armar. "låt mig tänka, nej" Sa jag på skoj, även fast jag hemskt ville då det såg väldigt välkomnande ut. "Vad sa du?" Frågade han. Jag skratta lågt. "Nej". Jag såg hur han ställde sig upp och jag backade. "Rädd?" Frågade han. "Nae" Svarade jag. Han började springa mot mig och jag skrek till och sprang jag med. Vi sprang runt bordet för det fanns inte dirrekt mycket ställen att springa på. Justin vände helt plötsligt håll så vi sprang rätt in i varandra. Vi nockade varandra och det gjorde förjävla ont. Jag satte mig ner på golvet och höll för mitt ansikte. Det gjorde faktiskt jävligt ont, nästan så det skulle komma någon tår. "Babe, förlåt" Sa han och satte sig ner bredvid mig. "Få se" Sa han och tog bort handen från mitt ansikte. "Förlåt älskling" Sa han. "Det är lugnt, det gör bara ont" Sa jag. "Du börjar bli blå, jag hämtar is" Sa han. Det gjorde ont under ögat och jag hoppades verkligen på att det inte skulle bli en blåtira runt ögat, men det kanske redan var försent. "Här" Sa han och gav mig is som var inlindat i en handduk. "Förlåt" Sa han igen och kysste min hjässa. "Det är lugnt Justin" Sa jag allvarligt. "Nej, jag skadade dig" Sa han. "Det är inte så farligt, du kan vara lugn" Sa jag åt honom.
 
Det knackade på dörren och Justin gick för att öppna. In kom Katie och hon kollade chockat på mig. "Nemen gud vad har hänt?" Frågade hon. "Vi nockade varandra men jag mår bra" Sa jag. "Vad bra" Sa hon. Jag satte mig på en stol igen och Katie började leta i sina papper. "Ja, jag har en bra nyhet. Ni behöver göra dessa två proven, om ni klarar de så är ni klara" Sa hon och jag kollade storögt på Justin. "Ni får två timmar på er och jag kommer sitta här och kolla så ni inte fuskar" Sa hon och skratta. Jag skratta till jag med. "Så vi började med ett matte prov till er" Sa hon och vi fick det. Jag hoppades detta skulle gå vägen, verkligen.
 
Snart kommer det hända lite igen, så det kommer inte vara så här tråkigt hela tiden haha! ;).
Komentera babes. Vad fick ni i julklapp? :))

Ahaaa

Hej guysss, jag sa ju att ett kapitel skulle komma men jag tror inte jag hinner. Jag skrev kanske lite mycket på en överaskning jag har till er, och den kommer ta rätt lång tid :). Men kapitlet kommer självklart imorgon och innan tre också tror jag! :)

Förlåt för dröjningen och överaskningen kommer komma efter denna novellen så den måste vara färdigskriven! :))

Novellens snart slut också tror jag! Inom tio-femton kapitel då jag har idebrist! :/


KAPITEL SENARE


Chapter 65 - Birthday

Last Chapter:
"Nu ska vi sätta igån med lite skolarbete" Sa hon. Jag kände hur jag ville springa där i från men, tja det kunde jag ju inte. Ledigheten var över och det var något jag var tvungen att acceptera. "Vi börjar med lite matte, jag tänkte att vi kör ett prov på det om några veckor så om ni klarar det så är vi över med matten" Sa hon. Jag nickade glatt. "Historia kursen är avslutad faktiskt och det är inte många kurser kvar så detta ser bra ut" Sa Katie och jag nickade glatt. Jag ville bara bli av med skolan, jag tyckte verkligen inte om den.
 
Justins Perspektiv:
Tiden gick fort så här på turnen, den började redan för snart två månader sedan vilket betydde att det oktober snart var slut, vilket också betydde att idag är det Arianas födelsedag. Jag hade planerat det ganska länge och vi skulle sova på hotell i New York då det var där jag spelade igår och sen ska vi flyga vidare till Europa imorgon  och fortsätta ´där. Hon låg och sov så sött i sängen i bussen och jag hade lagat henne pannkakor, gjort en cupcake med ett ljus i och hade med mig ett mjölpaket och ett glas då hon älskar att dricka mjölk till pannkakor. Jag ställde allt på brickan och tände ljuset. "Happy Birthday to you, Happy birthday to you, Happy Birthday Dear my baby, Happy Birthday to you" Sjöng jag och hon satte sig upp i sängen och sträckte trött på sig. "Grattis älskling" Sa jag och ställde brickan på hennes ben och böjde mig så jag kunnde kyssa hennes mjuka läppar. "Tack älskling" Svarade hon. Hon blåste ut ljuset och fnittrade till. "Du kommer få dina presenter sen, så du behöver inte vara orolig" Sa jag. Hon kollade menande på mig. Men komigen, vem skulle inte köpa present till sin flickvän?.
 
"Har du planerat något idag?" Frågade hon lurigt. "Kanske det" Sa jag och ryckte på axlarna. "Det får du helt enkelt se" Sa jag. Hon suckade och jag skratta åt henne. Jag kysste henne på kinden och hon rodnade. Det var ganska sjukt hur hon kunde göra det genom att jag bara kysste henne på kinden. "Har du ätit?" Frågade hon. Jag skakade på huvudet. Hon skärde i pannkakorna och matade mig med en tugga. Jag skratta till. "Tack du" Sa jag. Hon log stort. "Jag har en liten överaskning för dig sen" Började jag. "Men den är lite senare, först ska vi äta lite lunch, sen så kommer vi komma tillbaka och då är det en liten överaskning" Sa jag. "Jag hatar överaskningar" Suckade hon. "Du kommer älska denna" Sa hon. "Säkert?" Frågade hon. "Säkert" Svarade jag ärligt. "Jag ska låta dig göra iordning dig lite snabbt så går jag ut och fixar lite" Sa jag. Hon nickade. Jag kysste henne snabbt och stängde dörren om henne. Jag plockade ut nallen jag köpt och alla roser som var formade som ett hjärta och ställde de utanför hennes dörr. Jag gick sedan ut ur bussen för att ringa upp mamma och kolla om hon hämtat maten. "Hej gubben" Svarade hon. "Hej, är du här snart?" Frågade jag. "Om någon minut" Sa hon. "okej bra, det är bara att du kommer in i bussen" Sa jag. "Okej, puss" Sa hon. "Puss" Svarade jag och la på.
 
 
Arianas Perspektiv:
 
Efter att klätt på mig lite lätta kläder så öppnade jag dörren och möttes av en vit nalle och en korg med rosor format som ett hjärta. Jag kände hur jag smälte. "Juuustin" ropade jag. Han kom in med ett flin på läpparna. "Tack" Sa jag ärligt. Jag gick fram till honom och kramade honom och kysste honom mjukt. "Jag älskar dig" Sa jag. "Älskar dig med" Sa han. Jag log stort. Det pirrade lite i magen för vad som skulle hända idag, jag hade faktiskt ingen aning. Det knackade på dörren och Justin öppnade och in kommer Pattie. "Hej gumman, och grattis på födelsedagen" Sa hon och kramade mig. "Tack Pattie" Sa jag glatt. "Jag har med mig lite Subway till er, så åk i väg med er och ät" Sa hon. Jag kollade chockat på Justin, jag hade nyss ätit frukost, dock var klockan tolv men ändå. Det kändes så där också att ingen från hemifrån hade sagt grattis till mig men det kom väl. "Kom nu babe" Sa han. "Jag kommer rulla fram efter idag" Sa jag. Pattie och Justin skrattade åt mig. Vi gick in i Justins bil och han började köra i väg. "Vart ska vi nu då?" Frågade jag. "Det får du väl se" Sa han. Jag suckade. Han skratta återigen åt mig. Vi åkte en bit och tillslut stannade han vid någon skog?. "Justin, var är vi´?" Frågade jag. "Kom" Sa han och gick ut ur bilen. Han tog min hand och tog med sig maten och vi började gå igenom skogen. "Vi måste klättra lite" Skrattade han. Jag skratta med och vi gick uppåt och klättrade lite och till slut kom vi upp på ett litet berg som hade utsikt av New york och det var hur vackert som helst. "Wow Justin" Sa jag. "Jag vet" Sa han och log glatt.
 
Han satte sig ner och jag satte mig bredvid och lutade mig mot hans bröst. "Tack" Sa jag. "Så lite så baby, men det kommer mer" Sa han. Jag suckade. Visst var han Justin Bieber och kunde i princip hitta på vad som helst, så jag hade ingen aning om vad han hittat på. Som tur var hade jag fått en halv mackra från Subway så jag orkade faktiskt äta upp den. "det här är typ den perfekta dejten någonsin" Sa jag. "Det säger du alltid när vi går på dejt" Skratta han. "Det blir ju bara bättre och bättre"  Sa jag. "Då blir det svårt nästa gång" Sa han. Jag skratta. "Allt är ändå bäst med dig" Sa jag. Han kysste mig på kinden utan att säga något och jag log för mig själv. Herre gud vad kär jag var. Jag har verkligen aldrig känt så här i hela mitt liv och det var verkligen något bra. Det var fjälirar i min mage hela tiden, men de kändes som elefanter när Justin var i närheten, det gjorde dock ju dock inte ont. Efter jag ätit upp allt la jag det i från mig och kröp mer in i Justins famn där jag trivs som bäst.
 
"Jag är ledsen och säga detta babe, men vi måste tillbaka, men först vill jag ge dig en present" Sa han. "du beh-" Jag blev avbruten. "Det är inte dirrekt så att jag tänker strunta i att ge min flickvän en present, det vet du" Sa han. "Okej då" Sa jag. Han tog upp ett litet paket ur sin ficka och gav det till mig. Jag öppnade presenten och jag fann en ask. Jag öppnade asken och det var ett halsband som det stod, "and back" på. Jag kollade förvirrat på Justin. "Jag har också ett, det står "to the moon", Så blir våra tillsamans, "To the moon and back"". Sa han. Halsbanden var som en halvmone och jag kollade förälskat på Justin. "Tack" Sa jag och kysste honom mjukt. Han kysste mig tillbaka och jag ville inte att den skulle avslutas men tillslut gjorde den de. "Vi måste tillbaka" Sade han. Jag nickade. Vi klättrade ner från berget och hamnade i skogen igen och sedan gick vi till bilen. Jag kollade på min telefon, inget missat samtal eller sms, hade min familj och vänner glömt bort mig där hemma?. Jag suckade ledset. Vi körde i väg och vi åkte samma väg hem. "Vill du klä om till något, för vi ska göra något annat nu" Sa han. "Då vill jag klä om" Log jag. Jag tog på mig lite finara kläder och sedan gick jag tillbaka till bilen. Jag såg inte en ända vid turnebussarna så jag undrar var alla tagit vägen.
 
Klockan var fyra och fortfarande ingen annan än Justin eller Pattie som sagt grattis. Justin stannade bilen och gick runt bilen och mötte mig på andra sidan. "Här" Sa han och satte på mig en ögonbindel. "Nej Justin" Sa jag. Han skratta. "Sätt bara på dig den babe" Sa han. Jag sucka. "Okej" sa jag. Han ledde mig en bit och tillslut stanna han. Det var helt knäpp tyst och tillslut tog han bort ögonbindeln. "GRATTIS" Jag blev livrädd och hoppade upp i Justins famn. Alla mina vänner och familj stog på en isrink. Jag blev så glad så jag var nära på att börja gråta. Jag sprang fram till pappa först och kramade om honom. "Grattis stumpan" Sa han. "Jag trodde du hade glömt" Sa jag. "Skulle jag aldrig göra" Sa han. Jag log stort. Jag hälsade på alla, alla var här, Jassie,Hanna, Mandy, Sel, ashley, Piscilla, Dylan, Eric,Kyle, Ashton, Farmor, Farfar, till och med Chaz och Ryan var här, Justins crew var här. Jag kunde inte sluta le och Justin kom och la en arm om mig. "Bra överasking?" Frågade han. Jag nickade. "Gå och ta på dig ett par skridskor" Sa han. Jag nickade glatt.
 
Justin åkte upp mot mig medans jag tog på mig skridskorna och tog ett kort på mig. Jag log stort och ställde mig upp och gick ut mot isrinken. Justin tog min hand och vi åkte bort mot pappa och Mandy. "Jag har saknat er så mycket" Sa jag och kramade de. "Vi har saknat dig med" Sa de. Jag log stort. "Du får din present senare kiddo" Sa han. Jag nickade glatt till pappa.  Jag åkte runt på mina skridskor tills jag fick kramp i fötterna, men det var länge sen jag hade så kul. "Jassie, AKTA" skrek jag och hon hann precis åka i väg så inte Eric och Kyle skulle fånga henne. Vi körde datten vi tonåringar och jag kände mig som ett barn igen, men det var verkligen jätte kul.  Vi packade i hop alla våra saker och vi begav oss till en resturang. När jag kom ni så var det ett långbord med en massa presenter och jag log stort. "Du får öppna alla för dig själv sen för det är så mycket presenter" Sa pattie. Jag nickade och satte mig vid det andra bordet vi skulle sitta. "Jag har inte kunnat slå in min present till dig Ariana, och även inte kunnat tagit med den hit, men här har du i alla fall ett par nycklar så du kanske kan gissa vad det är för något" Pappa gav mig ett par bilnycklar och jag log stort och sprang fram och kramade honom.
 
 
Middagen var perfekt. Alla hade trevligt och jag kunde inte önska mig bättre vänner eller familj. Jag ville inte att dagen skulle ta slut, vilket den var på väg att göra. Jag ville inte säga hej då till alla, men jag visste att jag var tvungen. Alla ställde sig upp då middagen var klar och nu kom den sorgiliga delen, att säga hejdå, men jag visste att vi snart skulle ses igen, då om några dagar det var november och då betyder det att den snart var jul.  Jassie och Hanna skulle även hälsa på inom några veckor så det var skönt. Jag hade sagt hejdå till alla och Justin kramade om mig medans jag vinkade hejdå till alla. "Alla dina presenter har mamma fixat, vi ska sova på hotell i natt så får du öppna de imorgon" Sa Justin. Jag nickade glatt. Han tog min hand och vi gick faktiskt till hotellet.  Vi kom upp till rummet och det var fullt med röda rosor och jag kollade på Justin. "Någon mer överaskning?" Frågade jag. "Ja, faktiskt" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, så ibland gör det så himla ont. Jag har aldrig känt så här för någon förut och jag vill att du ska veta det. Jag ger dig den här ringen för jag lovar dig att jag aldrig kommer såra dig, inte med flit i alla fall." Sa han. Jag hade knappt märkt det själv, men tårar rann ner från mina kinder. "Ringen står för ett J, som står för Justin då, Sen symboliserar det ett f också, vilket står för Forever" Jag log stort och tog om hans nacke och kysste honom mjukt. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket älskling" Sa jag. "Jag älskar dig med Ariana"
 
 
 
Wohooo, ett kapitel PÅ JULAFTON ;). Nu ska jag se kalleankas jul, hoppas ni har en jäte bra jul, vilket jag har i alla fall!. puss älskade läsare!

God Jul älskade läsare

Ett kapitel kommer idag på julafton, bilderna är klara och jag är nästan klar med kapitlet, men det kommer inte nu utan skriver klart det lite senare puss! GODJUL!!!

Chapter 64 -

Last Chapter:
Jag nickade trött. Jag var hur trött som helst. Han klädde fort på sig och gav mig en slängkyss innan han lämnade mig i rummet medans han gjorde sitt jobb. Jag gick in på min telefon och laddade upp bilden jag hade tagit på mig, Justin och Kyle, och skrev. My boys!.,
  Det jobbigaste skulle komma om någon timme. Då skulle vi åka här i från med turnebussen hem till mig och vi skulle hämta mina resväskor sen skulle jag säga hejdå till alla och bara att tänka på det kände jag hur tårarna brände bakom ögonen. Till slut kunde jag inte hålla mina ögon öppna längre, de stängdes och jag föll i djup sömn.
 
Alla stod uppradade på en rad och vi skulle säga hejdå till alla. Det gjorde ont i mig och jag ville verkligen inte. Jag hatade hejdå, men förvisso var det inte ett hejdå för alltid, bara några månader. Jag började med att krama om Erico ch sen Hanna, Jassie och sen Selena, Pappa och Mandy. Det värsta var att det rann tårar ner från mina kinder. Jag vinkade till dem en sista gång innan jag gick in i bussen. Det var kolsvart ute och klockan hade slagit över tolv. "Kom vi går och sover" Sa Justin. Jag nickade. "Snälla le istället, du är mycket finare när du gör det" Sa han. Jag log smått och torkade bort mina tårar med fingrarna. Justin och jag hade en turnebuss för oss själv vilket jag tyckte var väldigt onödigt. Alfredo skulle förvisso vara i den lite senare, sen skulle vi ha extra sänger i fall folk skulle komma och hälsa på. Vi satte oss på sängen, det var bara en säng i "rummet" där Justin och jag skulle sova, det fanns inte plats med något annat, garderoberna var över sängen och utanför det lilla rummet bland de andra små sängarna.
 
Han började knäppa upp min skjorta och jag kollade underligt på honom. "Du vet att jag kan klä av mig själv va?" Frågade jag honom. "Jag vet, men jag gör det bättre" Sa han. Jag himlade med ögonen åt honom och lät honom dra av mig min skjorta. Jag drog av mig mina byxor och la mig under täcket och tog också av mig min bh. Justin drog av sig sina kläder med och la sig bakom mig och drog in min kropp mot hans. "Godnatt Baby" "Godnatt Justin" Sa jag och till slut, efter lite mer tårar så somnade jag i hans famn, kanske där jag trivs som bäst.
 
*
Jag vaknade av mig själv, jag kände mig utvilad. Jag vände mig om och fick se att Justin fortfarande sov. Jag lyfte på mig och gav honom en lätt kyss så han kanske skulle vakna. Det jag trodde skulle hände hände, han vaknade. Han log stort när han slog upp sina hasselnöts ögon. "Godmorgon" Log han. "Godmorgon" Sa jag. "Sovit gott så här på en buss?" Frågade han. "Jag sover alltid bra bredvid dig" Sa jag. "bra" Sa han. Jag log smått och han drog sina fingrar längst min ryggrad. "Vart ska vi bege oss?" Frågade jag. "Boston" Svarade han. Jag nickade. "Har du din konsert ikväll där?" Frågade jag. Han nickade. "Sen åker vi vidare efter den ikväll" Sa han. Jag nickade.
 
"Katie kommer över till bussen idag också, skola" Suckade han. "Åh" Suckade jag. "Inte långt kvar tills  vi går ut dock" Sa han. "Det ska bli sååå skönt" Sa jag. Justin skrattade. "Du tycker inte om skolan?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Och det vet du" Sa jag. Han skratta igen. "Jag vet" Sa han. "Hur länge håller din turne på igentligen?" Frågade jag. "Mars nästa år" Sa han. "Oherre gud" Sa jag. Han skratta. "Fast det är en paus runt jul, så det behöver du inte vara orolig för" Sa han. "Fast efter jul så har jag ju gått ut skolan så då behöver jag ju inte följa med" Sa jag och log stort och kom på att det där lät helt fel. "Så du vill inte vara här igentligen, utan gör det för att du måste?" Frågade han och satte sig upp. "Förlåt Justin, det kom ut fel" Sa jag ärligt. "Jag menade inte så, okej?. Jag vill vara med dig, jag menade inte så" Sa jag. Han nickade. "Okej" Sa han och log snett.
 
"Vi måste byta om nu, Katie kommer när som helst" Sa han. Jag nickade och täckte min kropp med täcket och satte sedan på mig en bh och sedan en sommar klänning. "Vad söt du är" Sa Justin. Jag fnittrade till. "Sluta" Sa jag och slog till honom löst. Vi satte oss vid bordet och vi stannade vid någon mack där alla bussar skulle tanka och då hade Katie tid att byta buss till våran. Våran dörr öppnades och Katie kom in. "Hej ungdommar" Sa hon och log. "Hej" Sa vi båda och log stort. "Nu ska vi sätta igån med lite skolarbete" Sa hon. Jag kände hur jag ville springa där i från men, tja det kunde jag ju inte. Ledigheten var över och det var något jag var tvungen att acceptera. "Vi börjar med lite matte, jag tänkte att vi kör ett prov på det om några veckor så om ni klarar det så är vi över med matten" Sa hon. Jag nickade glatt. "Historia kursen är avslutad faktiskt och det är inte många kurser kvar så detta ser bra ut" Sa Katie och jag nickade glatt. Jag ville bara bli av med skolan, jag tyckte verkligen inte om den.
 
Ett tråkigt kapitel igeeen!.
Bara så ni vet så har jag lite ide brist just nu så jag kommer nog att spola fram lite så om några kapitel är denna novellen slut!.
 
Ett kapitel kommer nog imorgon eller så kanske jag kan klämma in ett på jul afton? ;). Puss älskdeeee läsare!. Och tackkkk så mycket för alla ideer på "tjejen" ni skickat in, jag samlar in några så får ni rösta på dessa sen!. Cya!

chey med dåligt samvetee

Hellu, har jättte dåligt samvete just nu för det inte kommit något kapitel, jag är såsåsåsåsåsåssåså ledsen. Sa ju om det inte kom ett igår skulel det komma ett på dagen eftersom jag var hemma då, meeeeeeeeeeeeen. Det var jag inte utan en annan viktig sök dök upp osv.
 
Men LOVAR att det kommer ett imorgon, och ännu en gång fööörlåt!

Juuuullloooov!

Jag har äntligen fått jullov!. Är så himla glad över det, usch vad jag längtat. Jag tänkte förklara lite om hur uppdateringen kommer se ut lite framöver. Idag kommer det nog ett kapitel, jag tror det, men min pojkvän kommer snart men tror att jag hinner skriva ett ändå!. Imorgon ska jag på lite fest men hinner KANSKE ett innan skulle faktiskt tro det, är ju ledig på dagen likkksom! :D, Lördag ska jag fira lill jul hemma hos min pojkväns mormor för han åker till stockholm på söndag :((((. Aja, söndag ska jag umgås med pappa och mina syskon för jul där, och sen hos mamma på julafton :). Så jag får helt enkelt se hur det blir så här i jul dagarna, juste min storebror fyller på tisdag så får se hur det blir med det också!. Nu blev det ett alldeles för långt inlägg.
 
HEjdoooo!

Chapter 63 - It Starting.

Last Chapter:
"Okej, jag får väl stå ut med att det bara är jag som vet om det då, men vi kan i alla fall åka hem nu, allt är klart" Sa han. "Jaha"  Sa jag glatt. "Kom nu" Sa han. Jag skratta och tog hans hand. Vi sa hejdå till alla och gick sedan till hans bil. "Vad ska vi göra nu då?" Frågade jag. "Jag är riktigt sugen på en stor Hamburgare, McDonalds?" Frågade Justin. "Visst" Sa jag och log stort. Vi körde förbi McDonalds på vägen hem till Justin och sedan gick vi in med maten till hans vardagsrum. Vi satte på tvn och Pretty Little Liars kom upp. "Jaaa snällla" Sa jag glatt. "Kom igen" Stönade Justin. "Snälla,Snälla,Snällaaa" Sa jag. "Fine" Mumlade han. Jag log stort och kurade upp mig i hans knä med en hamburgare i handen. Justin kysste min hjässa ett flertal gånger och jag kunde inte låta bli att le lite extra. Han är ganska bra faktiskt, helt fantastisk.
 
Idag skulle Justins första konsert vara för Belive Tour, i Kalifornien för att vara exakt så det var ju nära om man säger så. Men sen skulle jag hoppa på bussen, säga hej då till mina nära och kära, och ge mig ut på äventyr med Justin. Jag såg fram emot det då jag aldrig varit med på en turne. Kyle skulle följa med ikväll vilket jag faktiskt såg fram emot då jag inte har sett honom på ett tag. Justin hade varit på arenan hela dagen och Kyle skulle komma och hämta mig om tjugo minuter så skulle vi åka och äta lite mat innan vi drog oss mot arenan för att kolla på konserten. Jag hade inget och göra så jag drog på mig mina skor, tog på mig min jacka och gick ut och satte mig på trappan och väntade i stället. Jag kollade igenom instagram och twitter men hittade inget speciellt intressant. När jag såg Kyles bil så log jag och ställde mig upp och gick ut på vägen. Jag öppnade dörren. "Hej" Log jag. "Hej" Log han tillbaka. Jag stängde dörren och han började köra i väg. "Vart äter vi?" Frågade han. "Spelar ingen roll, Ehm, Mc.Donalds?" Frågade jag. Jag var glad att det inte var en jobbig stämning mellan oss. "Visst" Sa han och svängde av.
 
Vi parkerade och klev ur bilen och gick in till McDonalds. Vi ställde oss i kön och jag såg hur folk kollade på oss vilket jag dock kunde förstå lite grann. De kanske kände igen mig. Kyle började beställa och sedan var det min tur. Vi fick våran mat och satte oss vid ett bord vi fönstret. "Hur är det då?" Frågade han. "Va?" Frågade jag. "Mellan dig och Justin?" Frågade han. Han lät inte sur eller något, han kanske bara undrade. "Det är bra" Svarade jag ärligt. "Själv, hur gåre med, typ, ja du vet, Dejting" Sa jag. Han skrattade. "Jadu, Det skulle du allt vilja veta va" Sa han. Jag skratta och slog till honom på axeln. "Kom igen, säg" Sa jag. Jag såg ju på honom att något var på gång. "Sääääg" Sa jag. "Okej, jag kanske dejtar en, nöjd?" Frågade han. "Vem?" Frågade jag glatt. "Vad mycket du skulle veta då" Sa han. "Jaaa" Sa jag och skratta. "Ursäkta, är du Justin Biebers flickvän?" Det var tre tjejer som kom fram till mig. Kanske i fjortonsårsåldern?. "Ja det är jag" Log jag. "Skulle vi kunna ta ett kort med dig?" Frågade en. "Ehm visst" Sa jag. Jag var inte dirrekt van vid sådant här. De tog ett snabbt kort. "Hälsa Justin" Fnittrade de. "Det ska jag" Log jag. De skratta glatt och gick i väg. "Det var konstigt" Sa Kyle. Jag nickade. "Men försök inte glömma ämnet hörre du" Sa jag.
 
Han skrattade. "Okej, vet du vem Agnes är?. Hon gick i dansklass" Sa han. "Ja, i samma årskurs som mig?" Frågade jag. "Exakt" Sa han. "Åh, hon är söt" Sa jag. Han skratta. "kom, vi måst gå nu" Sa han. Jag nickade och vi satte undan vårat skräp och gick sedan ut till bilen igen. Det var tur att det fanns något som kallas bakvägar det var så himla kaos där ute så det var inte klokt. Vi kom i alla fall in på arenan tack var Kenny och han tog oss backstage. Där var det också kaos, alla sprang fram och tillbaka och jag och Kyle bara kollade på varandra och skratta lite löst. Jag kände att det inte riktigt var någon ide att ta i kontakt med Justin nu han hade säkert fullt upp så jag skulle väl bara vara i vägen ändå. Pattie såg oss så hon kom fram och kramade oss båda. "heej" Sa hon glatt. "Hej" Svarade vi båda. "Justin snackar med Scooter, han ska snart ut på scenen, men ni kan ju vara med på tackbönen" Sa Pattie. Jag nickade och log. "Kom" Sa hon och vi följde efter henne. Många var samlade vad jag förstod var nästan utanför scenen. Ut ur ett rum kom Justin med Scooter efter sig och jag log stort. "Hey babe" Sa han och kysste mig. "Heej" Log jag glatt. "Hej man" Sa Justin och kramade om Kyle också. Alla i hans crew, Scooter, Pattie, Dansarna, Alfredo och så vidare ställde sig i ringen och Justin började att tacka.
 
*
 
Jag och Kyle fick gå vid det avgränsade området ute vid publiken så vi hade Justin rakt framfö oss. Det var sjukt hur mycket folk det var här ute. Vi stod tillsamans med Alfred och så Pattie. Justin dök upp på scenen igen efter han sjungit tre låtar. Jag var så obeskrivligt stolt så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. När han sjöng pirrade det i hela mig, vilket det då förstås pirrat i mig hela tiden under denna konsert. Han avslutade Beauty and a Beat. "Har ni det bra Kalifornien?" Ropade han. Alla skrek och jag skratta. "Jag vill tacka för att just ni är här på min första konsert, och sen vill ni att ni ska hälsa på min bästa vän Kyle"  Kyle lös upp på en stor skärm. "Och min flickvän Ariana" Jag lös upp på skärmen och jag begravde mitt ansikte i mina händer. "Love u guys" Sade han och introt till One Less Lonely Girl började spelas och det här var min favorit del då ett av hans fans får sin dröm i uppfyllelse.  Jag stod och larvade mig med Kyle och sjöng med och skrattade med honom. Till slut var konserten slut och jag kunde känna hur mina ben värkte och jag kunde väl knappt vänta på hur de skulle värka efter ett antal konserter, och Justins, fast han är väl van. Jag ska i alla fall inte ta klackar nästa gång.
 
 
 Kyle och jag gick backstage igen och vi möttes av en svettig Justin. "Vad tyckte ni då?" Frågade han. "Du var jätte bra" Sa jag stolt. Kyle instämde. "Men det där hade du inte behövt göra, med skärmen menar jag" Sa Kyle och skratta. "Instämmer" Sa jag och skratta. "Äsch" Sa Justin och drog in oss två i en kram. Jag log stort för mig själv. Jag tog fram min telefon och tog ett kort med de båda och jag log för mig själv. Jag kunde inte riktigt förstå hur det faktiskt blev till slut, men jag kunde inte vara lyckligare. "Justin Duschen" Ropade Scooter på honom. "Kommer" Ropade han. "Stannar ni?" Frågade Justin. "Ja dummer, ska ju följa med dig på turne, remember?" Sa jag till honnom. Han skratta åt mig. "Okej då, men du då Kyle?" Frågade han. "Jag vet inte dude, jag tror jag drar hem" Sa han. Justin nickade. "Men tack för att du kom, betyder mycket det vet du" Sa han och det gjorde en grabbkram. "Vi ses" Sa de. "Jag lovar, jag kommer att flyga dit dig så vi kan ses" Kyle nickade. "Bra, men vi hörs bro" Sa han. "Det gör vi" De släppte varandra. Kyle var på väg att dra. "apap, Kyyyle" Sa jag. Han skratta. "Juste" Sa han. Jag himlade med ögonen åt honom. Han omfamnade mig i en kram. "kommer sakna dig" Sa jag. "Kommer sakna dig med" Sade han. "Ta hand om dig" Viskade han i mitt öra. Jag nickade och jag visste inte varför men jag blev helt plötsligt helt känslosam och kände hur en tår rann ner från min kind. Kyle log lite åt mig och strök bort den. "Varför gråter du?" Frågade han. "Jag vet inte" skratta jag.
 
Jag krama honom igen och sen så gick han. Justin var redan i duschen så jag gick in i hans louge och satte mig i soffan. Jag skulle vara borta länge med Justin, till jul, sen var det en paus men ändå. Jag vet inte om jag skulle klara det igentligen, jag vill inget annat dock. Justin kom ut i handduk runt höfterna. "Hej främling" Sa han och kysste mig. Jag log smått och kysste han tillbaka. "Vad ska du göra nu?" Frågade jag. "Jag har en liten Meet and greet, men jag kommer sen okej?" Sa han. Jag nickade trött. Jag var hur trött som helst. Han klädde fort på sig och gav mig en slängkyss innan han lämnade mig i rummet medans han gjorde sitt jobb. Jag gick in på min telefon och laddade upp bilden jag hade tagit på mig, Justin och Kyle, och skrev. My boys!.,
  Det jobbigaste skulle komma om någon timme. Då skulle vi åka här i från med turnebussen hem till mig och vi skulle hämta mina resväskor sen skulle jag säga hejdå till alla och bara att tänka på det kände jag hur tårarna brände bakom ögonen. Till slut kunde jag inte hålla mina ögon öppna längre, de stängdes och jag föll i djup sömn.
 
 
 
Halllaah
Som ni ser i inlägget under kan ni rösta på en kändis som ni vill ska spela tjejen i nästa novell. hon kommer vara "blyg, och oskyldig". Ni kan rösta i det här inlägget om ni vill också!. Ni får rösta på de jag redan haft också självklart.
 
Komentera! :9

HJÄÄÄLP & RÖSTA

Hej bästa läsare!. Ett kapitel kommer idag, men det var inte det jag igentligen skulle säga.
Jag har bestämt mig att skriva en ny novell faktiskt, hade igentligen bestämt mig att sluta efter den här, men en sista novell blir det efter den här! Men jag behöver eran hjälp, skriv förslag i komentarerna på "tjejen". För att ni ska få lite hjälp så är hon lite "oskyldig", och inte en partyprisser liksöm! :). nu fick ni även en liten spoil till nästa novell, nemen ;). Ska även försöka skriva klart denna novell på jullovet! :)
 
Puss och rösta, vem ska vara tjejen i nästa novell?. Plus, ni får självklart välja de jag redan haft, spelar faktiskt ingen roll för mig!. Puss!
 
kika in snart för ett till kapitel! :D

Chapter 62 - Studio

Last Chapter:
Introt på filmen började och jag ville bara veta vad det var för film. När filmen började så blev jag överlycklig när jag såg att det var The Notebook vi skulle se. "Justin" Sa jag glatt. "Det här är typ världens perfekta dejt" Sa jag. Han log smått. "Kom" Sade han och lyfte på en filt så jag kröp lite närmare honom. Han tog ett foto av oss och sedan koncentrerade vi oss på filmen. Jag menade verkligen det jag sade. Det var den perfektaste dejten jag någonsin upplevt.
 
"Juice?" Frågade Jassie. "Ja tack" Sa jag och log. "Jag meeed" Sa Hanna. Jassie tog fram ett juice paket och vi satte oss vid hennes köksbord. Vi hade shoppat kanske lite för mycket, vi var alldeles för bra för att shoppa för mycket. Okej Babe. Jag kommer om tjugo då! Puss, love u!. Jag log smått och skrev in Okej älskling. Love u too!. Justin skulle hämta mig hoss Jassie för han skulle ta mig till Studion. Jag såg verkligen fram emot det faktiskt. Jag hade aldrig sett liksom hur han jobbade. "Är det Justin du smsar med eller?" Frågade Jassie och log. "Yeah".
 
 
"Kan inte fatta att ni båda lämnar mig för era pojkvänner" Sa Jassie och låtsades vara sur. "Skaffa en du då" Sa jag och log. Hon fnös. "Det är inte så enkelt" Sa hon. Jag ryckte på axlarna. Det vore inte dirrekt svårt för henne att skaffa pojkvän, jag menar, kolla bara på henne. Fast man måste ju faktiskt bli kär först, det kanske inte är helt enkelt. "När åker du och Justin på Belive-tour?" Frågade Hanna. "Om tre veckor" Sa jag och log snett. "Åh, du kommer vara borta hur länge som helst" Sa de. "Jag vet, men Justin har lovat mig att jag får flyga dit er och så, även min familj, jag måste ju med eftersom jag ska gå i skolan" Sa jag. De nickade. "Var är första konserten?" Frågade Jassie. "Den är här i La" Sa jag och log. De nickade. "Åker ni till Europa sen eller?" Frågade Hanna. "Jag vet faktiskt inte, tror inte det. Tror det är lite här först" De nickade. Min mobil plingade till och det var Justin som skrivit att han var här. Jag log stort för mig själv och drog på mig min skinn jacka och mina converse. Jag kramade om Jassie och Hanna och sa hejdå innan jag gick ut ur huset. "Hej" Sa jag och gick in i bilen bredvid Justin. "Hej babe" Sa han och kysste mig mjukt.
 
*
 
"Har du haft det bra?" Frågade han. Jag nickade glatt. "Varför ska du igentligen till studion, allt är väl redan klart?" Frågade jag honom. "Jo, men vi ska bara lyssna och så där, höra om det krävs några ändringar, det släpps ju imorgon" Sa han. Jag nickade. Han parkerade helt plötsligt på någon mini parkering och vi klev ut ur bilen. Vi möttes i mitten och han tog min hand och det var fullt med Papz utanför och jag suckade och begravde mittt ansikte i handen. Vi klev in i någon dörr och gick ner någon trappa och sedan inför en dörr. "Hallåå" Ropade Justin när vi klev in. "Bra att ni är här" Sa Scooter. "Visa henne runt snabbt och kom sedan och kolla på det här." Justin nickade. "Okej, här är det där jag sjunger då, där är bara ett rum med några soffor typ, aah och där sitter ju personerna som lyssnar när jag sjunger, där är en toa, och ja, inte mycket mer" Sa han. Jag nickade och log. "Kom" Sa han och vi gick in i båset. Jag hälsade på bland annat, Scooter, Pattie och Alfredo, det var mycket fler där men alla verkade så upptagna så jag ville inte störa. Justin slog sig ner på en stol och innan jag hann reagera hade han dragit ner mig i hans knä. "Ska vi göra om detta, eller ha kvar det?" Frågade Scooter och spelade upp någon truddelutt. I mitt personliga tycke tyckte jag det lät helt perfekt. Men vad vet jag, jag har inte något musikaliskt tänkande dirrekt. "Jag vet inte, men det gör väl inget?. Det blir väl bra?" Frågade Justin. "Okej då har vi kvar det." Sa Scooter. De började lyssna igenom alla låtar och jag log stort åt Justin. Sedan hörde jag låten han sjöng till mig på konserten. Jag vände mitt huvud mot honom. Han nickade bara och log sött. Jag kände hur en rodnad spred sig över mitt ansikte.
 
 
 
 
Jag såg hur Alfredo vinkade åt mig och jag ställde mig upp från Justins knä och följde efter honom. "Vad ska vi göra?" frågade jag honom. "Kom" Sa han. Jag kollade mystiskt på honom och han öppnade en dörr och där fanns även ett till litet bås med en mick. "Får jag pröva?" Frågade jag. "Haha ja, gå in bara" Sa han. Jag gjorde som han sa och satte på mig lurarna. Alfredo satte på Baby och jag skratta. När introt kom började jag dansa på skämt och Alfredo skrattade åt mig. "I know you love, i know you care" Sjöng jag på skämt. Alfredo skratta så han höll sig för magen. Jag stelnade till när dörren öppnades. "Vag gör ni?" Frågade Justin med ett flin på läpparna. "Eh, inget" Sa jag oskyldigt. "Så du visar upp dina sångtalanger babe, jag trodde det bara var jag som visste att du kunde sjunga?" Frågade han. "Som jag sjöng seriöst" Sa jag och himlade med ögonen. "Kan hon sjunga?" Frågade Alfredo. "Nej det kan hon inte" Sa jag. "jo det kan hon" Sa Justin. Jag suckade. "Sjung seriöst" Sa Alfredo. "Skulle inte komma på frågan" Sa jag och tog av mig hörlurarna.
 
 
"Okej, jag får väl stå ut med att det bara är jag som vet om det då, men vi kan i alla fall åka hem nu, allt är klart" Sa han. "Jaha"  Sa jag glatt. "Kom nu" Sa han. Jag skratta och tog hans hand. Vi sa hejdå till alla och gick sedan till hans bil. "Vad ska vi göra nu då?" Frågade jag. "Jag är riktigt sugen på en stor Hamburgare, McDonalds?" Frågade Justin. "Visst" Sa jag och log stort. Vi körde förbi McDonalds på vägen hem till Justin och sedan gick vi in med maten till hans vardagsrum. Vi satte på tvn och Pretty Little Liars kom upp. "Jaaa snällla" Sa jag glatt. "Kom igen" Stönade Justin. "Snälla,Snälla,Snällaaa" Sa jag. "Fine" Mumlade han. Jag log stort och kurade upp mig i hans knä med en hamburgare i handen. Justin kysste min hjässa ett flertal gånger och jag kunde inte låta bli att le lite extra. Han är ganska bra faktiskt, helt fantastisk.
 
FÖRLÅT FÖR TYP VÄRLDENS TRÅKIGASTE KAPITEL SOM NÅGON PERSON SKÅDAT!!!!!!!!
Orkar inte ens leta bilder för kapitlet är så dåligt, men ni ska få ett kapitel så här har ni!. Förlåt för det är så dåååååligt :/

Sunday - no funday

Heeeellllu!.
Idag har jag åkt på att vara barnvakt åt min lillasyster. Min jävla storebror skulle också varit det men han stack just?!?!?. Får ryck på honom för han svarar inte i telefonen!!!!!. Men det kommer i alla fall ett kapitel idag, när vet jag inte så ni får väl kolla in lite idag sådär! :))