HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 56 - I Can't Handle This Part 1.

 
Last Chapter:
Det hade kommit in folk från lite här och var och jag hade en cider i min hand. Justin var lite längre bort och snackade med några. Jag satt fortfarande i samma soffa som jag gjorde från början, Men Bella satt kvar så det var lugna puckar. "Kom vi dansar" Sa hon. Jag log stort och nickade. Vi dansade och sjöng med och snart kände jag två händer på mina höfter. Först blev jag rädd men sen när jag kände kyssarna i nacken visste jag att det var Justin. "Hej där" Sade jag och vände mig om. "Hej Beatiful" Sade han och kysste mig mjukt. "Jag ska bara gå på toaletten okej?. Vänta här" Sade han. Jag nickade och log. "Inte konstigt Bieber föll för någon som dig. Du är ju as het snygging"
 
Jag vände mig chockat om och fick se Marcus stå där. Var inte han och Justin typ vänner?. Jag log lite och var på väg där i från när han tog tag om min arm. "Vill du dansa?" Frågade han. "Nej tack" Svarade jag och ryckte mig ur hans grepp och gick mot toaletten. Det var bäst att inte nämna något för Justin då hade han bara ställt till med någon scen och det orkade jag faktiskt inte med. Justin gick ut ur toaletten och han blev lite chockad när jag var utanför. "Hej" Sade han förvånat. "Hej" Log jag. Jag ville inte känna mig som en jobbig flickvän eller något men det kändes inte bra att vara kvar här. Jag kände ingen även fast jag suttit och pratat lite med Bella så var det ändå ingen jag kände. "Justin" Sade jag. "Ska vi gå hem?" Frågade han. Precis som han läst mina tankar. "Vi beh-" "Ssh Babe, jag kommer träffa mina kompisar massor mer innan vi åker hem, jag vet att du är trött efter hit resan och jag är med trött, det gör inget." Sa han. "Okej" Sa jag och log lite smått. Han lutade sig över mig och kysste mig lätt sedan tog vi på våra ytterkläder och gick våran väg.
 
Han greppade min hand och att gå hem i magtröja på natten var inte så där jätte skönt även fast det var sommar. Vi smög in till Bruce och Diane och tassade upp för trappan och gick sedan in på Justins rum. Jag la mig utmattat på sängen och Justin flinade. Han drog av sig sin tröja och knäppte upp sina byxor och lät de falla ner till hans anklar. "Vad du stirrar babe, gillar du vad du ser?" Frågade han flirtigt. "Kanske, Kanske inte" Sade jag. Han flina. "Byt om nu så vi kan lägga oss" Sade han och gick in på badrummet. Jag ställde mig upp och drog av mig mina jeans och mitt linne, min väst och min bh. Jag drog sen på mig Justins tshirt. Jag knackade på badrummet och Justin öppnade med en tandborste i munnen. Jag log och jag tog min tandborste med tandkräm på med. Jag borstade klart mina tänder och Justin med. Han gick sedan ut så jag kunde gå på toaletten och tvätta bort mitt smink. Jag gick ut till Justin igen och han låg under täcket. "Förstår du hur mycket snyggare du är utan den där tröjan?" Frågade han. Jag himlade med ögonen och drog av mig tröjan och jag skrattade åt Justins reaktion och la mig bredvid honom. Jag hade faktiskt inte sovit så här lättklätt med honom förut, förutom den kvällen då. Justin placerade sin hand på min midja under täcket och kysste min nacke så jag ryste till. "Om det inte hade varit någon i det här huset förutom du och jag, så kan du ju tänka vad jag hade gjort med dig" Sade han. Jag log lite och kände hur en rodnad besteg mina kinder. "Godnatt Baby" Sa han. "Godnatt snygging." Sa jag.
 
*
 
"Babe" Jag vaknade av att Justin viskade i mitt öra. Jag slog sakta upp mina ögon. "Hej" Log han. "Hej du" Sa jag. "Vi ska åka och träffa mina syskon i dag" Log han. Jag hade inte riktigt umgåtts med de. Mest hälsat på dem. "Okej" Log jag. En aning nervöst som han såklart märkte. "Slutat bli så himla nervös hela tiden" Skratta han. Jag himlade med ögonen. "Kan inte låta bli, jag träffar ju hela din familj" Sa jag. "Och de älskar dig" Sade han. Det tvivlade jag dock på men valde att inte säga något. Han la sig över mig och kysste mig mjukt. Han bad om inträngelse och det fick han. Hans tunga mötte min och våran hångelstund var på börjad. Han drog in sin hand under täcket och smekte mig upp mot mitt bröst och jag log i kyssen och avbröt den tvärt. "Vi kan inte" Sa jag allvarligt. Justin suckade. Jag kysste honom snabbt innan jag ställde mig upp och täckte mina bröst med händerna tog min bh och vände mig med ryggen mot Justin och började sätta på mig bhn men snart kände jag två armar runt min kropp. "Göm dig inte för mig." Viskade han. Jag log smått och drog ändå upp bhn och vände mig om och la två armar runt hans nacke. "Gör inte det, snälla?" Frågade han. Jag vek undan blicken. "Hey, varför gör du det?" Frågade han. "För jag blir osäker" Svarade jag. "Bli inte det. Jag älskar dig, jag vill inte att du ska gömma dig för mig. Jag vill att du ska känna dig bekväm, okej?" Jag nickade´och kysste han mjukt.
 
Vi bytte om och promenerade ner för trappan där Diane och Pattie satt vid bordet. "Godmorgon" Sa de båda. "Godmorgon" Log jag. "Ta för er av vilken frukost ni en vill ha, och visa henna vart allt finns Justin" Sade Diane. "Ja, mormor" Sade han. Jag fnittrade till. "Ska ni till Jermey idag?" Frågade Pattie. "Japp" Svarade Justin. "Sover ni där eller hur gör ni?" Frågade Pattie. "Jag vet inte, vi får väl se" Sa Justin. Pattie nickade. Justin tog fram lite mackor och juice som vi tog för oss av och satte oss mitt emot Pattie och Diane. "Sov ni bra, så det inte vart för trångt?" Frågade Diane. Jag log. "Nej då" Log jag och kände mig en aning generad.
 
*
 
Jag och Justin var på väg till Jermey och hans små syskon. Jag kände hur mitt hjärta pumpade en aning extra för jag var verkligen nervös. Justin höll min ena hand medans han körde. Vi skulle åka i nästan en timme och det hade vi snart gjort och jag kände hur jag bara ville vända tillbaks. Justin stannade vid en uppfart vid ett jätte gulligt ganska stort hus. "Framme" Log Justin. Det bildades en klump i min mage och Justin kysste min kind innan han öppnade dörren och hoppade ut och öppnade dörren. Jag tog nervöst hans hand och jag hör hur en dörr öppnas och ut kommer en liten tjej och en liten kille bakom henne som springer ut. Jag ser självklart att det är Jazzy och Jaxon. De slänger sig i armarna på Justin och Justin släpper lätt min hand. "Heeej" Sa Justin glatt. "Jag har saknat dig juju" Sa Jazzy och jag log smått och kollade på de. Jermey kom ut och han kramade om mig först innan Justin eftersom han hade Jazzy och Jaxon över sig. "Är det bra med dig?" Frågade han. "Jätte bra" Log jag. Justin ställde sig upp och kramade om Jermey. "Jazzy, Jaxon om ni inte kommer i håg är detta Ariana, min flickvän" Log han till Jazzy och Jaxon. "Men Selena då Justin?. Var är hon Justin?" Frågade Jazzy och jag kände hur en klump började bildas i magen. "Jag har ju sagt till dig att hon inte är min flickvän längre Jazzy." Sa Justin gulligt. Hon nickade. Jag kände hur det blev en pinsam stämning och hur dåligt jag mådde över att vara här.
 
Vi gick in i det fina huset och en kvinna mötte oss i hallen. "Hej Justin" Hälsade hon och kramade om honom. "Hej Erin" Svarade han. "Hej, jag är Erin. Jazzy och Jaxons mamma" Svarade hon och hälsa. "Ariana" Log jag. "Det finns fika" Sa hon glatt. Jag tog av mig mina skor och hängde av mig min jacka och jag och Justin blev ensama i hallen. "Är du okej?" Viskade han. Jag nickade. "Förlåt för det där" Sade han. Jag nickade. Vi gick in i köket och satte oss. "Ta för er" Sa Erin och skjöt fram bullarna och kexen. Jag tog mig en bulle och Justin hällde upp saft till mig. "Tack" Log jag. "Så. Är det fin första gång här?" Frågade han. "Jajemen" Log jag. Vi pratade på och det var inte så obekvämt längre. "Ska ni sova här?" Frågade Erin. "Vill du det?" Frågade Justin. "Visst" Log jag. "Åh vad kul" Sa Erin glatt. Jag log stort. Justin tog min hand under bordet. "Vill ni leka Justin?" Frågade Jazzy. "Självklart." Sa han. Han tog med mig, och syskonen. Vi gick in i Jazzys rum och hon plockade fram lite docker. Jag log smått. Kanske inte Justins favorit. "Jaxon, jag hörde att du gjort om i ditt rum?" Frågade han honom. "Jaaa" Sa Jaxon. "Kan du visa mig?" Frågade han. Jaxon nickade. "Kommer snart" Viskade Justin. Jag nickade och han kysste mig lätt innan han försvann iväg. Jazzy gav mig en docka. "Här den här kan du leka med" Sade hon. "Okej, men jag vet inte riktigt hur man leker med dockor" Det lät jätte dumt. Men så var sanningen. "Selena var mycket roligare än dig. Hon lekte alltid med mig" Sa hon och korsade sina armar. Jag kände klumpen i magen började bildas och jag kände mig så himla obekväm. Jag passade inte in här. Det kändes som jag var i vägen och det ville jag inte vara, långt i från. "Ska vi gå in till Justin?" Frågade jag för att byta samtalsämne. Hon nickade och ställde sig upp och gick in. Jag plockade upp min telefon och smsade Pattie. Hej Pattie!. Jag mår inte så jätte bra, så jag undrar om du skulle kunna hämta mig, vill inte be Justin eftersom han längtat efter sina syskon så mycket! /Ariana :).
 
 
Komentera! ;)
 


   Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-12-02 Tid: 20:20:56

   Postat av: Anonym

åh vad bra! Mer!


      Datum: 2012-12-02 Tid: 21:50:53

   Postat av: Ewweh

Aoooucch :O that feeling :3<3 så sjukt bra! meer


      Datum: 2012-12-02 Tid: 21:59:15 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-02 Tid: 22:32:35

   Postat av: Emelie

Jättebra! Stackars Ariana ;(


      Datum: 2012-12-03 Tid: 18:40:03

   Postat av: Anonym

när kommer nästa? Står inte ut mer, älskar denna :D

Svar: vet inte, imorgon eller ikväll! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-12-03 Tid: 21:02:22

   Postat av: Sara Mähler

stackars Ariana :( <3 men asbraa!!! <3


      Datum: 2012-12-03 Tid: 21:58:26

   Postat av: Anonym

åh hoppas den kommer ut ikväll :)


      Datum: 2012-12-04 Tid: 17:41:31

   Postat av: Anonym

åh hoppas den kommer ut ikväll :)


      Datum: 2012-12-04 Tid: 17:41:31

   Postat av: Em

Mer ikv?

Svar: Si!
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-12-04 Tid: 18:08:40

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2012-12-04 Tid: 19:58:06

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback