HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 58 - Where is she?

 
Last Chapter:
Vi kom fram vid flygplatsen och Pattie kramade mig hej då. "Lycka till okej?" Sade hon. "Ja då, och hälsa Justin okej?" Sade jag. "Självklart, och jag ska prata med honom" Sade hon. Jag nickade. "Tack" Sade jag och krama henne en sista gång. Det tog inte lång tid förns jag var på planet och inte heller från när vi lyfte och landa. Jag gick ut från planet och tog min väska och var sen påväg till väntrummet. Jag kunde skymta Jassie och Hanna stod med ryggen mot mig. Jassie sken upp och sprang mot mig samt Hanna. Jag slängde mig i deras famnar och kunde inte hålla borta tårarna.
 
Justins Perspektiv:
 
När jag hade ringt Aris telefon så svarade hon inte så därför hade jag ringt mamma. Hon hade antingen sagt att hon sov eller att hon inte hade tid. Jag förstod inte. "Hej då, Vi ses ju innan jag sticker" Sa jag och krama pappa. "Vad bra" Sa han. "Sköt om dig" Sade han. "Självklart" Log jag. Jag gick ut ur huset och steg in i min bil och körde i väg till mormor och morfar igen. Jag steg rakt in i hallen. "Hallå" Ropade jag. "Hej gubben" Mer hann jag inte höra förns jag sprang upp i trappan för att hälsa på Ari. "Nej vänta Justin" Ropade mamma bakom mig. Jag brydde mig inte och steg in i rummet. Hon var inte där. Det låg inget där. "MAMMA" Skrek jag. "Gubben" Sade hon. "Kan du snälla säga vad det är som försiggår?" Frågade jag. Rädd att hon hade lämnat mig. "Sätt dig" Sade hon. Jag började darra och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. "Men säg något då" Sade jag otåligt. "Ari mådde väldigt dåligt Justin" Sade hon och jag kände hur hjärtat var på väg att hoppa ur. Var hon på sjukhus?. "Hon har åkt hem Justin, hon är inte sjuk men hon mådde dåligt." Sa hon. "Vänta va?" Frågade jag. Hon gav mig en lapp och jag kollade förvirrat på henne och vek upp lappen och började läsa.
 
Hej Justin.
Jag vet att Pattie pratat med dig men jag kände för att förklara själv också. Anledningen till att jag inte sa något är för att jag vet hur mycket du älskar att vara med din familj och därför ville jag inte  förstöra något. Jag är ledsen men det kändes som att jag var i vägen, och jag blev sårad och livrädd av vissa ord. Jag väntar på dig här hemma och smsa mig när du kommer hem så kommer jag finnas på flygplatsen. Åk inte hem för min skull jag klarar mig okej?. Jag är ledsen för att jag ljög för dig men jag såg inget annat sätt. Jag antog att du hade stoppat mig eller kanske till och med följt med och det ville jag inte. Åter igen jag är ledsen och glöm aldrig att jag älskar dig.
 
/Din Ari.
 
"Varför?" Frågade jag med gråt i halsen. "Precis som det står, hon kände sig i vägen. Sen så gemförde hon sig själv med Selena" Sade hon. Jag suckade. Jag hade sagt till henne att hon inte skulle göra det. "Jazzy sa lite grejer till henne Justin." Sa hon och jag kolla chockat på henne. "Vad?" Frågade jag. "Att hon var mycket roligare, bättre och sen så var hon inte så schysst mot henne, sen kände hon sig lite kränkt av mormor också när hon sa att hon var så ung, och sen kände hon sig besvärad när Jazzy fråga var Selena var" Sa mamma. "Men varför sa hon inget?" "Hon vågade inte, och hon ville inte vara ivägen som jag sa, hon ville låta dig vara med din familj. Justin inget har förändrats, hon är där hemma när vi kommer hem, okej?" Sa Mamma. Jag la mig ner i sängen med händerna på huvudet. Jag suckade för mig själv. "Jag lämnar dig gubben, säg till om du behöver något" Sade hon och strök mig på kinden. Jag nickade. Om hon bara hade sagt till mig så kunde jag pratat med Jazzy, jag vet att hon älskade Selena, jag vet att hela min släkt älskade henne men jag visste också att de skulle älska Ari. Jazzy kan klämma ut sig lite saker här och var men hon måste bli bekväm med personen först och det kunde hon blivit om Ari stannat. Jag suckade för mig själv. Varför ljög hon?. Jag hatade när hon ljög. Jag suckade frustrerat och drog upp min telefon och slog in hennes nummer.
 
Arianas Perspektiv:
 
"Allt kommer bli bra, jag lovar dig" Sa Hanna. Vi hade varit på hennes rum från igår och bara legat och latat oss i hennes säng. "Jag hoppas det, jag vill verkligen inte att han ska vara arg." Sa jag. "Jag tror inte han blir det" Sa Jassie. Jag ryckte på axlarna. "Sel kommer hem imorgon va?" Frågade Hanna. Jag nickade. "Jag har redan varnat henne att jag måste prata med henne" Log jag. "Ja om någon så är det väl hon du igentligen ska prata med om detta, hon har ju varit i samma situation" Sa Hanna. "Jag vet". "Hur har ni haft det då?. Vi har bara pratat om mig" Skratta jag. "Bara bra, rätt gött med sommarlov" Sa Hanna. Jag skratta. "Hur går det med dig och Eric?" frågade jag. Hon fnittrade till. "Okej bra antar jag" Sa jag, hon skratta. "Du då, Jassie, Ashton?" frågade jag. "nää, han är inte riktigt min typ känner jag" Sade hon. Jag fnös. "Du ändrar dig alltid när någon kommer för nära" Sade jag. "Nähe" Sa hon och slog till mig löst. Jag skratta. Min mobil började ringa. Jag hade satt på den för en timme sedan ungefär. Jag fipplade upp den ur mina jeans. "Det är han"
 
Kortis kapitel!. Sorry for that!. Bara vi som har hur jävla mycket snö som helst?? ;)
 


   Postat av: Sally

Det är kaos här i Borlänge snö över allt btw grymt bra kapitel (;


      Datum: 2012-12-06 Tid: 20:14:25

   Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEEEER


      Datum: 2012-12-06 Tid: 20:17:40

   Postat av: Anonym

sjukt bra kapitel, nej det e sjukt mycket snö här jag bor :/


      Datum: 2012-12-06 Tid: 20:22:25

   Postat av: Alexandra

Super bra kapitel :D


      Datum: 2012-12-06 Tid: 22:45:11

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-07 Tid: 16:37:31

   Postat av: Anonym

jättebra


      Datum: 2012-12-07 Tid: 18:36:05

   Postat av: Emelie ❤

Jättebra!! Meeer ❤❤


      Datum: 2012-12-07 Tid: 19:10:43

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2012-12-07 Tid: 21:06:02

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback