HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 63 - It Starting.

Last Chapter:
"Okej, jag får väl stå ut med att det bara är jag som vet om det då, men vi kan i alla fall åka hem nu, allt är klart" Sa han. "Jaha"  Sa jag glatt. "Kom nu" Sa han. Jag skratta och tog hans hand. Vi sa hejdå till alla och gick sedan till hans bil. "Vad ska vi göra nu då?" Frågade jag. "Jag är riktigt sugen på en stor Hamburgare, McDonalds?" Frågade Justin. "Visst" Sa jag och log stort. Vi körde förbi McDonalds på vägen hem till Justin och sedan gick vi in med maten till hans vardagsrum. Vi satte på tvn och Pretty Little Liars kom upp. "Jaaa snällla" Sa jag glatt. "Kom igen" Stönade Justin. "Snälla,Snälla,Snällaaa" Sa jag. "Fine" Mumlade han. Jag log stort och kurade upp mig i hans knä med en hamburgare i handen. Justin kysste min hjässa ett flertal gånger och jag kunde inte låta bli att le lite extra. Han är ganska bra faktiskt, helt fantastisk.
 
Idag skulle Justins första konsert vara för Belive Tour, i Kalifornien för att vara exakt så det var ju nära om man säger så. Men sen skulle jag hoppa på bussen, säga hej då till mina nära och kära, och ge mig ut på äventyr med Justin. Jag såg fram emot det då jag aldrig varit med på en turne. Kyle skulle följa med ikväll vilket jag faktiskt såg fram emot då jag inte har sett honom på ett tag. Justin hade varit på arenan hela dagen och Kyle skulle komma och hämta mig om tjugo minuter så skulle vi åka och äta lite mat innan vi drog oss mot arenan för att kolla på konserten. Jag hade inget och göra så jag drog på mig mina skor, tog på mig min jacka och gick ut och satte mig på trappan och väntade i stället. Jag kollade igenom instagram och twitter men hittade inget speciellt intressant. När jag såg Kyles bil så log jag och ställde mig upp och gick ut på vägen. Jag öppnade dörren. "Hej" Log jag. "Hej" Log han tillbaka. Jag stängde dörren och han började köra i väg. "Vart äter vi?" Frågade han. "Spelar ingen roll, Ehm, Mc.Donalds?" Frågade jag. Jag var glad att det inte var en jobbig stämning mellan oss. "Visst" Sa han och svängde av.
 
Vi parkerade och klev ur bilen och gick in till McDonalds. Vi ställde oss i kön och jag såg hur folk kollade på oss vilket jag dock kunde förstå lite grann. De kanske kände igen mig. Kyle började beställa och sedan var det min tur. Vi fick våran mat och satte oss vid ett bord vi fönstret. "Hur är det då?" Frågade han. "Va?" Frågade jag. "Mellan dig och Justin?" Frågade han. Han lät inte sur eller något, han kanske bara undrade. "Det är bra" Svarade jag ärligt. "Själv, hur gåre med, typ, ja du vet, Dejting" Sa jag. Han skrattade. "Jadu, Det skulle du allt vilja veta va" Sa han. Jag skratta och slog till honom på axeln. "Kom igen, säg" Sa jag. Jag såg ju på honom att något var på gång. "Sääääg" Sa jag. "Okej, jag kanske dejtar en, nöjd?" Frågade han. "Vem?" Frågade jag glatt. "Vad mycket du skulle veta då" Sa han. "Jaaa" Sa jag och skratta. "Ursäkta, är du Justin Biebers flickvän?" Det var tre tjejer som kom fram till mig. Kanske i fjortonsårsåldern?. "Ja det är jag" Log jag. "Skulle vi kunna ta ett kort med dig?" Frågade en. "Ehm visst" Sa jag. Jag var inte dirrekt van vid sådant här. De tog ett snabbt kort. "Hälsa Justin" Fnittrade de. "Det ska jag" Log jag. De skratta glatt och gick i väg. "Det var konstigt" Sa Kyle. Jag nickade. "Men försök inte glömma ämnet hörre du" Sa jag.
 
Han skrattade. "Okej, vet du vem Agnes är?. Hon gick i dansklass" Sa han. "Ja, i samma årskurs som mig?" Frågade jag. "Exakt" Sa han. "Åh, hon är söt" Sa jag. Han skratta. "kom, vi måst gå nu" Sa han. Jag nickade och vi satte undan vårat skräp och gick sedan ut till bilen igen. Det var tur att det fanns något som kallas bakvägar det var så himla kaos där ute så det var inte klokt. Vi kom i alla fall in på arenan tack var Kenny och han tog oss backstage. Där var det också kaos, alla sprang fram och tillbaka och jag och Kyle bara kollade på varandra och skratta lite löst. Jag kände att det inte riktigt var någon ide att ta i kontakt med Justin nu han hade säkert fullt upp så jag skulle väl bara vara i vägen ändå. Pattie såg oss så hon kom fram och kramade oss båda. "heej" Sa hon glatt. "Hej" Svarade vi båda. "Justin snackar med Scooter, han ska snart ut på scenen, men ni kan ju vara med på tackbönen" Sa Pattie. Jag nickade och log. "Kom" Sa hon och vi följde efter henne. Många var samlade vad jag förstod var nästan utanför scenen. Ut ur ett rum kom Justin med Scooter efter sig och jag log stort. "Hey babe" Sa han och kysste mig. "Heej" Log jag glatt. "Hej man" Sa Justin och kramade om Kyle också. Alla i hans crew, Scooter, Pattie, Dansarna, Alfredo och så vidare ställde sig i ringen och Justin började att tacka.
 
*
 
Jag och Kyle fick gå vid det avgränsade området ute vid publiken så vi hade Justin rakt framfö oss. Det var sjukt hur mycket folk det var här ute. Vi stod tillsamans med Alfred och så Pattie. Justin dök upp på scenen igen efter han sjungit tre låtar. Jag var så obeskrivligt stolt så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. När han sjöng pirrade det i hela mig, vilket det då förstås pirrat i mig hela tiden under denna konsert. Han avslutade Beauty and a Beat. "Har ni det bra Kalifornien?" Ropade han. Alla skrek och jag skratta. "Jag vill tacka för att just ni är här på min första konsert, och sen vill ni att ni ska hälsa på min bästa vän Kyle"  Kyle lös upp på en stor skärm. "Och min flickvän Ariana" Jag lös upp på skärmen och jag begravde mitt ansikte i mina händer. "Love u guys" Sade han och introt till One Less Lonely Girl började spelas och det här var min favorit del då ett av hans fans får sin dröm i uppfyllelse.  Jag stod och larvade mig med Kyle och sjöng med och skrattade med honom. Till slut var konserten slut och jag kunde känna hur mina ben värkte och jag kunde väl knappt vänta på hur de skulle värka efter ett antal konserter, och Justins, fast han är väl van. Jag ska i alla fall inte ta klackar nästa gång.
 
 
 Kyle och jag gick backstage igen och vi möttes av en svettig Justin. "Vad tyckte ni då?" Frågade han. "Du var jätte bra" Sa jag stolt. Kyle instämde. "Men det där hade du inte behövt göra, med skärmen menar jag" Sa Kyle och skratta. "Instämmer" Sa jag och skratta. "Äsch" Sa Justin och drog in oss två i en kram. Jag log stort för mig själv. Jag tog fram min telefon och tog ett kort med de båda och jag log för mig själv. Jag kunde inte riktigt förstå hur det faktiskt blev till slut, men jag kunde inte vara lyckligare. "Justin Duschen" Ropade Scooter på honom. "Kommer" Ropade han. "Stannar ni?" Frågade Justin. "Ja dummer, ska ju följa med dig på turne, remember?" Sa jag till honnom. Han skratta åt mig. "Okej då, men du då Kyle?" Frågade han. "Jag vet inte dude, jag tror jag drar hem" Sa han. Justin nickade. "Men tack för att du kom, betyder mycket det vet du" Sa han och det gjorde en grabbkram. "Vi ses" Sa de. "Jag lovar, jag kommer att flyga dit dig så vi kan ses" Kyle nickade. "Bra, men vi hörs bro" Sa han. "Det gör vi" De släppte varandra. Kyle var på väg att dra. "apap, Kyyyle" Sa jag. Han skratta. "Juste" Sa han. Jag himlade med ögonen åt honom. Han omfamnade mig i en kram. "kommer sakna dig" Sa jag. "Kommer sakna dig med" Sade han. "Ta hand om dig" Viskade han i mitt öra. Jag nickade och jag visste inte varför men jag blev helt plötsligt helt känslosam och kände hur en tår rann ner från min kind. Kyle log lite åt mig och strök bort den. "Varför gråter du?" Frågade han. "Jag vet inte" skratta jag.
 
Jag krama honom igen och sen så gick han. Justin var redan i duschen så jag gick in i hans louge och satte mig i soffan. Jag skulle vara borta länge med Justin, till jul, sen var det en paus men ändå. Jag vet inte om jag skulle klara det igentligen, jag vill inget annat dock. Justin kom ut i handduk runt höfterna. "Hej främling" Sa han och kysste mig. Jag log smått och kysste han tillbaka. "Vad ska du göra nu?" Frågade jag. "Jag har en liten Meet and greet, men jag kommer sen okej?" Sa han. Jag nickade trött. Jag var hur trött som helst. Han klädde fort på sig och gav mig en slängkyss innan han lämnade mig i rummet medans han gjorde sitt jobb. Jag gick in på min telefon och laddade upp bilden jag hade tagit på mig, Justin och Kyle, och skrev. My boys!.,
  Det jobbigaste skulle komma om någon timme. Då skulle vi åka här i från med turnebussen hem till mig och vi skulle hämta mina resväskor sen skulle jag säga hejdå till alla och bara att tänka på det kände jag hur tårarna brände bakom ögonen. Till slut kunde jag inte hålla mina ögon öppna längre, de stängdes och jag föll i djup sömn.
 
 
 
Halllaah
Som ni ser i inlägget under kan ni rösta på en kändis som ni vill ska spela tjejen i nästa novell. hon kommer vara "blyg, och oskyldig". Ni kan rösta i det här inlägget om ni vill också!. Ni får rösta på de jag redan haft också självklart.
 
Komentera! :9


   Postat av: Anonym

Ta Lucy Hale


      Datum: 2012-12-18 Tid: 17:40:24

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-18 Tid: 18:57:31

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :D


      Datum: 2012-12-18 Tid: 19:52:36

   Postat av: Anonym

jötte bra!


      Datum: 2012-12-19 Tid: 12:57:11

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback