HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 65 - Birthday

Last Chapter:
"Nu ska vi sätta igån med lite skolarbete" Sa hon. Jag kände hur jag ville springa där i från men, tja det kunde jag ju inte. Ledigheten var över och det var något jag var tvungen att acceptera. "Vi börjar med lite matte, jag tänkte att vi kör ett prov på det om några veckor så om ni klarar det så är vi över med matten" Sa hon. Jag nickade glatt. "Historia kursen är avslutad faktiskt och det är inte många kurser kvar så detta ser bra ut" Sa Katie och jag nickade glatt. Jag ville bara bli av med skolan, jag tyckte verkligen inte om den.
 
Justins Perspektiv:
Tiden gick fort så här på turnen, den började redan för snart två månader sedan vilket betydde att det oktober snart var slut, vilket också betydde att idag är det Arianas födelsedag. Jag hade planerat det ganska länge och vi skulle sova på hotell i New York då det var där jag spelade igår och sen ska vi flyga vidare till Europa imorgon  och fortsätta ´där. Hon låg och sov så sött i sängen i bussen och jag hade lagat henne pannkakor, gjort en cupcake med ett ljus i och hade med mig ett mjölpaket och ett glas då hon älskar att dricka mjölk till pannkakor. Jag ställde allt på brickan och tände ljuset. "Happy Birthday to you, Happy birthday to you, Happy Birthday Dear my baby, Happy Birthday to you" Sjöng jag och hon satte sig upp i sängen och sträckte trött på sig. "Grattis älskling" Sa jag och ställde brickan på hennes ben och böjde mig så jag kunnde kyssa hennes mjuka läppar. "Tack älskling" Svarade hon. Hon blåste ut ljuset och fnittrade till. "Du kommer få dina presenter sen, så du behöver inte vara orolig" Sa jag. Hon kollade menande på mig. Men komigen, vem skulle inte köpa present till sin flickvän?.
 
"Har du planerat något idag?" Frågade hon lurigt. "Kanske det" Sa jag och ryckte på axlarna. "Det får du helt enkelt se" Sa jag. Hon suckade och jag skratta åt henne. Jag kysste henne på kinden och hon rodnade. Det var ganska sjukt hur hon kunde göra det genom att jag bara kysste henne på kinden. "Har du ätit?" Frågade hon. Jag skakade på huvudet. Hon skärde i pannkakorna och matade mig med en tugga. Jag skratta till. "Tack du" Sa jag. Hon log stort. "Jag har en liten överaskning för dig sen" Började jag. "Men den är lite senare, först ska vi äta lite lunch, sen så kommer vi komma tillbaka och då är det en liten överaskning" Sa jag. "Jag hatar överaskningar" Suckade hon. "Du kommer älska denna" Sa hon. "Säkert?" Frågade hon. "Säkert" Svarade jag ärligt. "Jag ska låta dig göra iordning dig lite snabbt så går jag ut och fixar lite" Sa jag. Hon nickade. Jag kysste henne snabbt och stängde dörren om henne. Jag plockade ut nallen jag köpt och alla roser som var formade som ett hjärta och ställde de utanför hennes dörr. Jag gick sedan ut ur bussen för att ringa upp mamma och kolla om hon hämtat maten. "Hej gubben" Svarade hon. "Hej, är du här snart?" Frågade jag. "Om någon minut" Sa hon. "okej bra, det är bara att du kommer in i bussen" Sa jag. "Okej, puss" Sa hon. "Puss" Svarade jag och la på.
 
 
Arianas Perspektiv:
 
Efter att klätt på mig lite lätta kläder så öppnade jag dörren och möttes av en vit nalle och en korg med rosor format som ett hjärta. Jag kände hur jag smälte. "Juuustin" ropade jag. Han kom in med ett flin på läpparna. "Tack" Sa jag ärligt. Jag gick fram till honom och kramade honom och kysste honom mjukt. "Jag älskar dig" Sa jag. "Älskar dig med" Sa han. Jag log stort. Det pirrade lite i magen för vad som skulle hända idag, jag hade faktiskt ingen aning. Det knackade på dörren och Justin öppnade och in kommer Pattie. "Hej gumman, och grattis på födelsedagen" Sa hon och kramade mig. "Tack Pattie" Sa jag glatt. "Jag har med mig lite Subway till er, så åk i väg med er och ät" Sa hon. Jag kollade chockat på Justin, jag hade nyss ätit frukost, dock var klockan tolv men ändå. Det kändes så där också att ingen från hemifrån hade sagt grattis till mig men det kom väl. "Kom nu babe" Sa han. "Jag kommer rulla fram efter idag" Sa jag. Pattie och Justin skrattade åt mig. Vi gick in i Justins bil och han började köra i väg. "Vart ska vi nu då?" Frågade jag. "Det får du väl se" Sa han. Jag suckade. Han skratta återigen åt mig. Vi åkte en bit och tillslut stannade han vid någon skog?. "Justin, var är vi´?" Frågade jag. "Kom" Sa han och gick ut ur bilen. Han tog min hand och tog med sig maten och vi började gå igenom skogen. "Vi måste klättra lite" Skrattade han. Jag skratta med och vi gick uppåt och klättrade lite och till slut kom vi upp på ett litet berg som hade utsikt av New york och det var hur vackert som helst. "Wow Justin" Sa jag. "Jag vet" Sa han och log glatt.
 
Han satte sig ner och jag satte mig bredvid och lutade mig mot hans bröst. "Tack" Sa jag. "Så lite så baby, men det kommer mer" Sa han. Jag suckade. Visst var han Justin Bieber och kunde i princip hitta på vad som helst, så jag hade ingen aning om vad han hittat på. Som tur var hade jag fått en halv mackra från Subway så jag orkade faktiskt äta upp den. "det här är typ den perfekta dejten någonsin" Sa jag. "Det säger du alltid när vi går på dejt" Skratta han. "Det blir ju bara bättre och bättre"  Sa jag. "Då blir det svårt nästa gång" Sa han. Jag skratta. "Allt är ändå bäst med dig" Sa jag. Han kysste mig på kinden utan att säga något och jag log för mig själv. Herre gud vad kär jag var. Jag har verkligen aldrig känt så här i hela mitt liv och det var verkligen något bra. Det var fjälirar i min mage hela tiden, men de kändes som elefanter när Justin var i närheten, det gjorde dock ju dock inte ont. Efter jag ätit upp allt la jag det i från mig och kröp mer in i Justins famn där jag trivs som bäst.
 
"Jag är ledsen och säga detta babe, men vi måste tillbaka, men först vill jag ge dig en present" Sa han. "du beh-" Jag blev avbruten. "Det är inte dirrekt så att jag tänker strunta i att ge min flickvän en present, det vet du" Sa han. "Okej då" Sa jag. Han tog upp ett litet paket ur sin ficka och gav det till mig. Jag öppnade presenten och jag fann en ask. Jag öppnade asken och det var ett halsband som det stod, "and back" på. Jag kollade förvirrat på Justin. "Jag har också ett, det står "to the moon", Så blir våra tillsamans, "To the moon and back"". Sa han. Halsbanden var som en halvmone och jag kollade förälskat på Justin. "Tack" Sa jag och kysste honom mjukt. Han kysste mig tillbaka och jag ville inte att den skulle avslutas men tillslut gjorde den de. "Vi måste tillbaka" Sade han. Jag nickade. Vi klättrade ner från berget och hamnade i skogen igen och sedan gick vi till bilen. Jag kollade på min telefon, inget missat samtal eller sms, hade min familj och vänner glömt bort mig där hemma?. Jag suckade ledset. Vi körde i väg och vi åkte samma väg hem. "Vill du klä om till något, för vi ska göra något annat nu" Sa han. "Då vill jag klä om" Log jag. Jag tog på mig lite finara kläder och sedan gick jag tillbaka till bilen. Jag såg inte en ända vid turnebussarna så jag undrar var alla tagit vägen.
 
Klockan var fyra och fortfarande ingen annan än Justin eller Pattie som sagt grattis. Justin stannade bilen och gick runt bilen och mötte mig på andra sidan. "Här" Sa han och satte på mig en ögonbindel. "Nej Justin" Sa jag. Han skratta. "Sätt bara på dig den babe" Sa han. Jag sucka. "Okej" sa jag. Han ledde mig en bit och tillslut stanna han. Det var helt knäpp tyst och tillslut tog han bort ögonbindeln. "GRATTIS" Jag blev livrädd och hoppade upp i Justins famn. Alla mina vänner och familj stog på en isrink. Jag blev så glad så jag var nära på att börja gråta. Jag sprang fram till pappa först och kramade om honom. "Grattis stumpan" Sa han. "Jag trodde du hade glömt" Sa jag. "Skulle jag aldrig göra" Sa han. Jag log stort. Jag hälsade på alla, alla var här, Jassie,Hanna, Mandy, Sel, ashley, Piscilla, Dylan, Eric,Kyle, Ashton, Farmor, Farfar, till och med Chaz och Ryan var här, Justins crew var här. Jag kunde inte sluta le och Justin kom och la en arm om mig. "Bra överasking?" Frågade han. Jag nickade. "Gå och ta på dig ett par skridskor" Sa han. Jag nickade glatt.
 
Justin åkte upp mot mig medans jag tog på mig skridskorna och tog ett kort på mig. Jag log stort och ställde mig upp och gick ut mot isrinken. Justin tog min hand och vi åkte bort mot pappa och Mandy. "Jag har saknat er så mycket" Sa jag och kramade de. "Vi har saknat dig med" Sa de. Jag log stort. "Du får din present senare kiddo" Sa han. Jag nickade glatt till pappa.  Jag åkte runt på mina skridskor tills jag fick kramp i fötterna, men det var länge sen jag hade så kul. "Jassie, AKTA" skrek jag och hon hann precis åka i väg så inte Eric och Kyle skulle fånga henne. Vi körde datten vi tonåringar och jag kände mig som ett barn igen, men det var verkligen jätte kul.  Vi packade i hop alla våra saker och vi begav oss till en resturang. När jag kom ni så var det ett långbord med en massa presenter och jag log stort. "Du får öppna alla för dig själv sen för det är så mycket presenter" Sa pattie. Jag nickade och satte mig vid det andra bordet vi skulle sitta. "Jag har inte kunnat slå in min present till dig Ariana, och även inte kunnat tagit med den hit, men här har du i alla fall ett par nycklar så du kanske kan gissa vad det är för något" Pappa gav mig ett par bilnycklar och jag log stort och sprang fram och kramade honom.
 
 
Middagen var perfekt. Alla hade trevligt och jag kunde inte önska mig bättre vänner eller familj. Jag ville inte att dagen skulle ta slut, vilket den var på väg att göra. Jag ville inte säga hej då till alla, men jag visste att jag var tvungen. Alla ställde sig upp då middagen var klar och nu kom den sorgiliga delen, att säga hejdå, men jag visste att vi snart skulle ses igen, då om några dagar det var november och då betyder det att den snart var jul.  Jassie och Hanna skulle även hälsa på inom några veckor så det var skönt. Jag hade sagt hejdå till alla och Justin kramade om mig medans jag vinkade hejdå till alla. "Alla dina presenter har mamma fixat, vi ska sova på hotell i natt så får du öppna de imorgon" Sa Justin. Jag nickade glatt. Han tog min hand och vi gick faktiskt till hotellet.  Vi kom upp till rummet och det var fullt med röda rosor och jag kollade på Justin. "Någon mer överaskning?" Frågade jag. "Ja, faktiskt" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, så ibland gör det så himla ont. Jag har aldrig känt så här för någon förut och jag vill att du ska veta det. Jag ger dig den här ringen för jag lovar dig att jag aldrig kommer såra dig, inte med flit i alla fall." Sa han. Jag hade knappt märkt det själv, men tårar rann ner från mina kinder. "Ringen står för ett J, som står för Justin då, Sen symboliserar det ett f också, vilket står för Forever" Jag log stort och tog om hans nacke och kysste honom mjukt. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket älskling" Sa jag. "Jag älskar dig med Ariana"
 
 
 
Wohooo, ett kapitel PÅ JULAFTON ;). Nu ska jag se kalleankas jul, hoppas ni har en jäte bra jul, vilket jag har i alla fall!. puss älskade läsare!


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-12-24 Tid: 15:46:48

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-24 Tid: 22:54:41

   Postat av: Anonym

Meeeeeee


      Datum: 2012-12-25 Tid: 22:32:45

   Postat av: Anonym

jätte bra:)


      Datum: 2012-12-26 Tid: 15:15:59

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2012-12-26 Tid: 18:23:13

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback