HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 66 -

Last Chapter:
Vi kom upp till rummet och det var fullt med röda rosor och jag kollade på Justin. "Någon mer överaskning?" Frågade jag. "Ja, faktiskt" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, så ibland gör det så himla ont. Jag har aldrig känt så här för någon förut och jag vill att du ska veta det. Jag ger dig den här ringen för jag lovar dig att jag aldrig kommer såra dig, inte med flit i alla fall." Sa han. Jag hade knappt märkt det själv, men tårar rann ner från mina kinder. "Ringen står för ett J, som står för Justin då, Sen symboliserar det ett f också, vilket står för Forever" Jag log stort och tog om hans nacke och kysste honom mjukt. "Jag älskar dig så fruktansvärt mycket älskling" Sa jag. "Jag älskar dig med Ariana"
 
Jag vet inte om man kan bli "van" av att följa med på Justins turne, även fast det kändes så. När det var ledig tid så hade vi skola, sen senare på kvällen hade Justin konsert eller så repade han. Även fast jag älskar att kolla på Justin när han gör sina konserter så kan jag inte låta bli att sakna mitt hem, där alla mina kompisar och min familj är. Jassie och Hanna kommer inte komma och det gör det ännu svårare. Men idag är det 14 december vilket menas med att det snart är julafton och snart går jag ut Highschool. Katie hade beräknat att vi snart var klara och jag kunde knappt vänta tills jag var klar med skolan. Visst kan jag gå i College men det skulle jag inte göra. Justin tar paus i hans tour om tre dagar så då ska vi flyga hem igen. Jag längtar verkligen. Det var 1 och en halv månad sedan jag träffade min familj och vänner och jag kunde knappt vänta, plus så är jul den mysigaste högtiden enligt mig och julen skulle spenderas med min familj.
 
Det började röra på sig bredvid mig och jag vände mig om och mötte Justin som höll på att vakna. "Godmorgon" Mumlade han trött. "Godmorgon" Kontrade jag. "Sovit gott?" "Som en prinsessa, alltid bredvid dig" Svarade jag. Han log stort och kysste mig. Han la sig på sidan och stack ner en hand under täcket som placerades på min bara mage. Han drog sina fingrar upp och ner och det kittlades så jag ryckte till. Han flinade och kysste mig på halsen. "Jag är hungrig, kom nu" Sa Han och ställde sig upp. Jag studerade honom i hans kalsonger medans han drog på sig ett par mjukisbyxor. Min pojkvän var jävligt snygg om jag får säga det själv. Jag satte på mig min bh och en av Justins tröjor och gick sedan ut ur det lilla rummet. Vi var själv i bussen idag och jag älskade när vi var det, okej, busschauffören var ju där. Jag slog mig ner i soffan och Justin kom med yoghurt och flingor till oss. Vi hällde upp i våra skålar och började äta.
 
 
Jag tror vi matade varandra mest än att äta ur våra egna skålar, men det var mysigt. Efter vi ätit upp så ställde vi ner våra skålar och jag lutade mig mot soffkanten. "Jag tror minsann du lutade dig åt fel håll" Sa Justin. Jag flinade. "Jasså?" Frågade jag. Han nickade. Han lutade sig närmare mig och tillslut pressade han sina läppar mot mina och la sin höger arm om min kropp medans jag placerade min vänster arm runt hans nacke. Hans tunga mötte min och de dansade praktiskt taget med varandra. Jag tryckte honom närmare och jag kände hur jag blev mer upphetsad. "Justin" Sa jag och drog mig bort från hans grepp. "Någon som börjar bli lite kåt?" Viskade han. "Skärp dig" Sa jag ärligt. Han skrattade åt mig och kysste mig snabbt. "Katie kommer snart, så du kanske vill sätta på dig lite mer kläder?" Frågade han. Jag himlade med ögonen åt honom och gick och drog på mig ett par gråa mjukisbyxor och sedan ett par uggs.
 
"Kom" Sa Justin och sträckte ut hans armar. "låt mig tänka, nej" Sa jag på skoj, även fast jag hemskt ville då det såg väldigt välkomnande ut. "Vad sa du?" Frågade han. Jag skratta lågt. "Nej". Jag såg hur han ställde sig upp och jag backade. "Rädd?" Frågade han. "Nae" Svarade jag. Han började springa mot mig och jag skrek till och sprang jag med. Vi sprang runt bordet för det fanns inte dirrekt mycket ställen att springa på. Justin vände helt plötsligt håll så vi sprang rätt in i varandra. Vi nockade varandra och det gjorde förjävla ont. Jag satte mig ner på golvet och höll för mitt ansikte. Det gjorde faktiskt jävligt ont, nästan så det skulle komma någon tår. "Babe, förlåt" Sa han och satte sig ner bredvid mig. "Få se" Sa han och tog bort handen från mitt ansikte. "Förlåt älskling" Sa han. "Det är lugnt, det gör bara ont" Sa jag. "Du börjar bli blå, jag hämtar is" Sa han. Det gjorde ont under ögat och jag hoppades verkligen på att det inte skulle bli en blåtira runt ögat, men det kanske redan var försent. "Här" Sa han och gav mig is som var inlindat i en handduk. "Förlåt" Sa han igen och kysste min hjässa. "Det är lugnt Justin" Sa jag allvarligt. "Nej, jag skadade dig" Sa han. "Det är inte så farligt, du kan vara lugn" Sa jag åt honom.
 
Det knackade på dörren och Justin gick för att öppna. In kom Katie och hon kollade chockat på mig. "Nemen gud vad har hänt?" Frågade hon. "Vi nockade varandra men jag mår bra" Sa jag. "Vad bra" Sa hon. Jag satte mig på en stol igen och Katie började leta i sina papper. "Ja, jag har en bra nyhet. Ni behöver göra dessa två proven, om ni klarar de så är ni klara" Sa hon och jag kollade storögt på Justin. "Ni får två timmar på er och jag kommer sitta här och kolla så ni inte fuskar" Sa hon och skratta. Jag skratta till jag med. "Så vi började med ett matte prov till er" Sa hon och vi fick det. Jag hoppades detta skulle gå vägen, verkligen.
 
Snart kommer det hända lite igen, så det kommer inte vara så här tråkigt hela tiden haha! ;).
Komentera babes. Vad fick ni i julklapp? :))


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-12-28 Tid: 15:06:37

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2012-12-28 Tid: 17:41:48

   Postat av: Anonym

Meeeeeeee


      Datum: 2012-12-28 Tid: 21:08:16

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2012-12-28 Tid: 22:40:55

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-28 Tid: 22:44:41

   Postat av: Anonym

så bra:)


      Datum: 2012-12-29 Tid: 12:58:47

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback