HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 67 - Just you and me

Last Chapter:
"Vi nockade varandra men jag mår bra" Sa jag. "Vad bra" Sa hon. Jag satte mig på en stol igen och Katie började leta i sina papper. "Ja, jag har en bra nyhet. Ni behöver göra dessa två proven, om ni klarar de så är ni klara" Sa hon och jag kollade storögt på Justin. "Ni får två timmar på er och jag kommer sitta här och kolla så ni inte fuskar" Sa hon och skratta. Jag skratta till jag med. "Så vi började med ett matte prov till er" Sa hon och vi fick det. Jag hoppades detta skulle gå vägen, verkligen.
 
 
 
Jag och Justin hade gått ut HighSchool. Turnen var pausad och snart var det jul. Vi hade stannat en extra natt i Spanien så vi skulle åka hem till La på morgonen i stället. Idag var det som sagt 18 December vilket betydde att det som sagt snart var jul och jag blev alltid som ett litet barn, jag älskar julen. Det sämsta med att bo i La är dock att det inte finns någon snö. Det är för varmt för det. Vi satt på Justins jet och det var skönt och bara sitta där och tänka. "Är du trött?" Frågade Justin. Jag nickade. "Kom" Sa han och klappade på sitt knä. Jag ställde mig upp och placerade mig i hans knä. Jag la upp mina ben så jag verkligen låg i hans knä. "Gör det ont?" Frågade jag. Han skakade på huvudet. Jag la ner mitt huvud på hans bröst och stängde ögonen.
 
"Baby" Viskade någon i mitt öra som jag snart förstod var Justin. "Vi är framme" Sa han. Jag log stort och slog upp mina ögon. "Har jag sovit länge?" Frågade jag. "3 timmar" Sa han. "Oj" Skratta jag lågt. "Det gör inget, jag kan lika gärna titta på när du sover, det är som en drog" Sa han. "Jag vet inte om jag ska ta det där som något bra, det lät lite creepy faktiskt" Sa jag. Han skratta åt mig. "Ta det som något bra" Sa han. Jag nickade. "Okej" Sa jag och log stort. "Kom nu" Sa han. Jag ställde mig upp och tog min handväska och gick ut ur planet tillsamans med Justin. Pattie och alla andra gick framför oss in i flygplatsen. Vi skulle få gå en bakväg för det var tydligen helt kaos. Vi åkte hem till mig för Pappa hade smsat att Jassie och Hanna också skulle vara där. Vi klev ur bilen och jag sprang nästan med Justin bakom mig upp för min trappa och öppnade dörren. Jag gick in i vardagsrummet och fick se de sitta på en soffa.
 
"Välkomna hem" Sa Pappa. Jag log stort och kramade honom. Samt Mandy, Sel och sedan Jassie och Hanna. De hade också med sig Eric, Ashton och Kyle så Justin gick fram till de först av alla och så tog jag de sist. "Heej" Sa jag och kramade Kyle samt Eric och Ashton. "Har ni haft det bra?" Frågade pappa. "Och grattis för skolan" Sa han. "Tack" Sa jag och log stort. Vi satte oss alla ner och åt tacos som någon hade lagat antagligen. Jag var hungrig så det var väl bara bra. Vi satt och prata i kanske en timme innan vi sa hejdå men Justin stannade, och min familj såklart. Justin och jag gick ut av någon anledning och bara gick längst vägen. "Jag har tänkt på en grej" Började han. "Jag åker ju till Kanada över jul, men kan inte vi ha en liten mini jul själva den 24:e, och öppna paketen då?" Undrade han. "Det låter super" Sa jag och tog hans hand.
 
 
Vi började svänga och gå mot utsikten. Vi ställde oss mot ett träd och kollade ut över La. Han hade en arm om mig och jag hade båda runt honom och lutade mig mot hans axel. Jag kollade upp mot honom och han kollade ner på mig. Vi möttes i en kyss och det pirrade i hela mig som vanligt när vi kysstes. Jag rodnade smått och vek undan min blick. "Jag förstår inte hur du kan rodna fortfarande, det har snart gått ett år" Sa han. Jag skrockade till. "Jag vet inte varför, du har väl den effekten" Sa jag och han skratta. "Jag älskar dig" Sa han. Jag log smått. "Jag älskar dig med." Sa jag, Jag bröt mig loss för hans grepp och tog tag i hans hand och började springa. "Vart ska vi?" Frågade han medans han sprang bakom mig. "Jag kommer först" Sa jag bara och sprang. "Om du kan säga vart vi ska" Sa Justin. "Lekparken" Sa jag och började springa. Jag kollade bak när jag sprang och såg hur han kom närmare. Jag visste att han var snabbare och han kom i kapp mig i sista sekund. "Ledsen babe" Sa han och omfamnade mig. "Jaja" Sa jag bara. Han skratta.
 
Vi satt i en klätterställning och solen hade börjat gått ner och jag vet inte hur länge vi bara hade suttit där. Vi kanske hade suttit tysta i en halvtimme men det var en skön tystnad och jag älskade att bara ligga i hans famn och höra hans hjärtslag. "Vi kanske borde börja gå?" Frågade Justin. Jag nickade och vi tog oss ner. "Vill du gå hem till mig?. Eller ska du sova hos dig?" Frågade han. "Dig" Sa jag och log stort vilket han med gjorde. Jag smsade pappa och sa det och sen gick vi mot Justins hus.
 
 
Ännu ett helt meningslöst kapitel men i nästa är det jul och sedan kommer det hända lite! :)
GOTT NYTT ÅR TILL ALLA ÄLSKADE LÄÄSARE, PUSS!
 /eliiin
lite om 2012 ;) isn't he adoreable? ;)
 
 


   Postat av: Anonym

Meeeeeeer


      Datum: 2012-12-31 Tid: 16:18:17

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2013-01-01 Tid: 19:53:34

   Postat av: issa

grymt bra kapitel. du jag ville fråga en sak, kan inte du försätta skriva "You're mine" snälla snälla snälla jag ber dig ? :)


      Datum: 2013-01-02 Tid: 14:16:03

   Postat av: Anonym

jätte bra! :)


      Datum: 2013-01-02 Tid: 16:24:02

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback