HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 55- Stratford - Your Kinda Young

Last Chapter:
"Baby" Jag mumlade till och slog upp mina ögon. "Vi ska landa älskling" Sa Justin. "Har jag sovit hela vägen?" Frågade jag. Justin flinade och nicka. "Förlåt" Sade jag. "Det gör inget, jag älskar att kolla på dig när du sover" Sade han. Jag rodnade och satte mig på min plats och knäppte på säkerhetsbältet. Det var alltid lika obehagligt att landa. Till slut så stannade planet och vi gick av tillsamans. Nu behövde vi inte gå igenom hela flygplatsen utan gick runt och sedan satte vi oss i en bil som någon fixat dit. "Vi ska sova hos min mormor och morfar i natt, sen får vi väl se hur vi gör" Sa Justin. "Okej" Log jag. Vi åkte förbi "Stratford skylten" och var snart framme.
 
Justin gick runt bilen och öppnade snällt min bil dörr. "Tack" Log jag. Han flinade. Han tog min hand i ett hårt tag och vi gick mot dörren där Bruce och Diane skulle befinna sig. Jag har inte träffat Bruce och Diane som Justins flickvän och det gjorde mig en aning nervös. Jag visste att alla i Justins släkt älskade Selena och jag hade ingen aning om vad alla skulle tycka om mig. Visst jag har träffat de förut men inte i det här perspektivet. Jag greppade Justins hand hårdare och han knackade på dörren. "Ååh Justin" Diane kramade honom hårt. "Gud vad jag saknade dig gubben" Sa hon. "Jag har saknat dig med mormor" Sade han. "Koom Justin så får jag ge dig en kram med" Sa Bruce och öppnade armarna. Justin kramade honom och pattie kramade också de. "Hej Ariana. Trevligt att ha dig här" Sade Diane. "Kul att vara här" Log jag. Jag skakade bruce hand och Justin tog tag i min hand och drog upp mig på övervåningen. "Kom ner sen ungar det finns fika om några minuter" Ropade Diane. "Okej" Ropade Justin tillbaka.
 
422720_2660805681208_1805638549_n_large
 
"Det här var mitt rum, och här ska vi sova" Sade Justin. "Aww det är så litet" Sa jag. Justin flina. "Det kanske blir lite trångt i säng-" "Det är lugnt, det är mysigt" Sa jag och avbröt honom. Han log stort och kysste mig. "Du är ganska fantastiskt faktiskt" Sade han. Jag log smått. "Du med". "Ungar" Ropades de nedifrån. Justin tog min hand och vi gick ner till nedervåningen. Jag satte mig bredvid Justin och han placerade våra sin hand på mitt lår. "Så. Ta för er" Sade Diane. "Hur är det med er då?. Allt bra?" Frågade Diane medans jag tog saft. "Det är bara bra" Svarade jag och log. "Vad bra. Hur länge har ni varit tillsamans nu då?" Frågade Diane. "Ett tag. Kanske officiellt i tre månader men jag har varit galen i henne i sex månader och vi har dejtat i fem" Sa Justin. Jag log smått. "Så hur gammal är du nu igen Ariana?" Frågade Bruce. "Jag är sexton" Log jag. "Oj, då är du ju ganska ung" Sade Diane. Jag kollade generat ner i bordet och kände mig genast obekväm. "Hon är bara ett år yngre, hon fyller lite senare på året" Sa Justin. De nickade. Men jag kände mig fortfarande obekväm.
 
"Babe, ska vi gå till Chaz och Ryan?" Frågade Justin. Jag nickade och log. "Tack för fikat." "Tack för fikat, det var jätte gott" Log jag. "Vad bra" Svarade Bruce. Jag log smått. Jag drog på mig mina converse och Justin sina supras och sedan gick vi ut hand i hand. "De bor bara här borta" Sade han. Jag nickade. "Och förlåt om du kände dig obekväm, jag kunde se det på dig" Sade han. "Det är lugnt" Log jag smått. "Bra. Säg till mig om det är något, lovar du det?" Frågade han. "Jag lovar" Sade jag. "Bra" Sa han. Vi gick upp för en liten trappa och ringde på dörren. Dörren öppnades snabbt och Chaz kom ut. "Tjaaaa" Sa han och kramade Justin. "Hej Ari" Sa han. "Hejhej" Sa jag och kramade han tillbaka. Ryan kom också utfarande och kramade Justin. Det kom några andra grabbar också som jag inte hade en aning om vilka de var, de kramade i alla fall Justin. "Mitch" Svarade en och räckte fram handen. "Logan" Svarade den andra. "Marcus" Svarade den tredje.
 
"Är jag den enda tjejen?" Frågade jag. "Nejdå, Logan och Ryans tjej är här" Sa Chaz. Jag nickade och log. Justin höll i min hand och vi gick in i vardagsrummet där två tjejer satt. Justin sträckte fram och hälsade på de så jag gjorde lika dant. "Ariana" "Bella, Logans flickvän" "Amanda, Ryansflikvän" Jag nickade och log. Justin slog sig ner i fotöljen och jag blev nedragen jag med. "Så vad händer då?" Frågade Justin. "Det är väl kanske du som ska berätta, det är inte vi som är superkändisar" Sa Ryan. Jag skratta till. "Okej, jag håller på med mitt nya album och ska på turne snart" Sade Justin. De nickade. "Ni då?" Frågade Justin. "Inte mycket, men det blir fest ikväll, alltså om någon timme, så stanna" Sade Chaz. Jag kollade på Justin. "Vill du?" Frågade han. "Visst, men kan vi gå till dig först, jag har inte lust att se ut så här" Sa jag. "Visst" Sa han och kysste min kind lätt.
 
*
 
Jag hade sminkat mig och tagit på mig andra kläder och vi hade kommit till Chaz igen. Jag satt fortfarande i soffan men nu satt jag och snacka med Bella. Hon var jätte snäll. "Men du går hemskola då eller?" Frågade hon. "Precis" Svarade jag. "Nice. Saknar du ändå inte att gå i skola på riktigt?" Frågade hon. "Jo, det är ju inte samma sak med hemskola liksom" Svarade jag. Hon nickade. Det hade kommit in folk från lite här och var och jag hade en cider i min hand. Justin var lite längre bort och snackade med några. Jag satt fortfarande i samma soffa som jag gjorde från början, Men Bella satt kvar så det var lugna puckar. "Kom vi dansar" Sa hon. Jag log stort och nickade. Vi dansade och sjöng med och snart kände jag två händer på mina höfter. Först blev jag rädd men sen när jag kände kyssarna i nacken visste jag att det var Justin. "Hej där" Sade jag och vände mig om. "Hej Beatiful" Sade han och kysste mig mjukt. "Jag ska bara gå på toaletten okej?. Vänta här" Sade han. Jag nickade och log. "Inte konstigt Bieber föll för någon som dig. Du är ju as het snygging"
 
Komentera älsklingar.
Ni kan vara bättre på det ;).
 
 


   Postat av: Anonym

mmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-12-01 Tid: 15:31:18

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-12-01 Tid: 16:53:15

   Postat av: Ewweh

sjukt bra!! :D


      Datum: 2012-12-01 Tid: 16:53:41 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: maja

Såå bra!!!


      Datum: 2012-12-02 Tid: 13:26:07

   Postat av: Anonym

wooopwooop meeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-12-02 Tid: 18:56:27

   Postat av: Boo

Superbra! Mer! :)


      Datum: 2012-12-02 Tid: 19:00:25 URL: http://biebernovellsverige.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback