HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 18 - A night I will remember.

Last Chapter:
Helt plötsligt kände jag iskallt vatten över mig. "JONAH" Skrek jag och öppna ögonen, men icke var det honom utan Justin. "Fel person" Sa han och hånlog. "Aah, för jag var säker på att det var Jonah för att jag trodde det bara var såna små barn som gjorde något sådant omoget" Sa jag och gav honom en blick och gick ner till vattnet och doppade mig. Jag gick sedan upp till tältet igen.

Tumblr_lyqat84otm1qaeclvo1_500_large 

"Bra att du kom det är mat nu" Sa pappa jag log ett fejk leende och satte mig ner mendans Pattie gick och hämta Jonah och Justin. När de kom fick vi börja ta mat. Kött och potaissallad blev det, En av de godaste rätter som faktiskt finns tycker jag själv.  Det började bli mörkt och vi alla satt framför elden, ingen sa så mycket utan bara kollade ner, men liksom vad fanns det att säga? Ingen täckning till mobilen och det är kol svart ute så det finns liksom inget annat att göra. "Vi går och lägger oss" Sa pappa, han, Pattie och Jonah lyfte på sig och gick in i deras tält.

Jag funderade på om jag skulle gå och lägga mig, men jag var ju inte trött så vad fanns det för mening?
"Kommer vi någonsin kunna föra en normal koversation?" Frågade Justin. "Jag vet inte, försök" Sa jag.
"Alli, du vet att jag är ledsen, men nu när du inte skriker på mig tänker jag förklara får jag det?" "Visst" Sa jag. "Jo, du kommer i håg den där gången vi kysstes?" Jag nickade. "Jo, jag var jätte glad, det var min första kyss, jag berättade för Chaz och Ryan dirrekt, de blev avundsjuka, jag berättade till och med för Mamma, Mormor och Morfar. Jag kände mig jätte stolt, du var min bästa vän, vi var unga 14 år eller nåt, förutom dig, Chaz och Ryan var det musiken som jag ängnade min tid åt, jag har alltid velat pyssla med musik som du vet, när Scooter ringde mig och sa att han hittat mig på youtube, Jag fick en chock, men jag sa ja dirrekt, mamma förstod mig, Jag hade ingen aning om hur jag skulle säga det till dig, jag var kär i dig och jag skulle berätta för min kärlek att jag skulle flytta till ett annat land, hur skulle jag kunna göra det??, jag berättade i alla fall för Chaz och Ryan, de förstod mig, men de sa att jag skulle berätta för dig, jag kunde inte, jag slog in ditt nummer på telefonen flera gånger men jag raderade det lika fort, Jag vågade inte, jag ville inte förlora dig, Jag visste att jag kunde åka och hälsa på er, så jag lät det vara när det var dags, jag mådde illa i flera veckor för jag vågade inte berätta för dig, jag träffade en kompis där, Christian hette han, han hade även en stora syster vid namn Catlin, jag blev sen typ i hop med henne eller jag vet inte, men för mig kändes det som en bra grej för att komma över dig, Jag skulle äntligen hem, jag och Cait hade då gjort slut efter tre månader ungefär, Chaz och Ryan stog och väntade på mig vid flygplatsen, jag ville såklart att du skulle stå där men det gjorde du inte, jag blev ledsen men jag förstod ju liksom att du kanske inte ville se mig, men jag var glad att vara hemma en stund så jag skulle kunna få se dig, jag, Chaz och Ryan åkte hem till Ryan det var då Ryan berättade att du hade flyttat, det var en riktigt chock, jag började till och med gråta, jag kom inte ut ur mitt hus på två veckor, jag bestämde mig sedan för att försöka söka upp dig men det var helt omöjligt jag visste inte vart du bodde inte vilken stad jag visste ingenting.
Jag gav upp och snart skulle jag tillbaka till Atlanta igen, jag blev kändare och kändare, och jag glömde inte bort dig det gjorde jag inte, men självklart tänkte jag inte lika mycket på dig, men den dagen Ryan sa till mig att du var tillbaka, fattar du? Fattar du hur nervös jag var? Jag skulle träffa min bästa vän som jag hade kysst hon som jag var kär i, hon som jag hade lämnat, jag fick en klump i magen när vi skulle över till er jag ville inte, jag ville inte se dig i dina ögon, jag kände mig så hemsk, snälla förlåt mig?"

Det var den längsta ursäkten jag någonsin hört tänkte jag för mig själv, men det var det här jag väntat på, en riktigt ursäkt. Jag nickade lite försiktigt och han sken upp i ett leende, jag ställde mig upp lika så han, han sträckte ut sina armar och jag gick in i de, jag kramade honom, det har jag inte gjort på flerar år.

"ska vi gå och lägga oss?" Frågade han och jag nickade. Vi gick in i det ganska stora tältet, det var nästan så man kunde stå i det men bara nästan. Jag ställde mig med ryggen imot Justin och försökte byta om så smidigt som möjligt men det gick inte så bra för jag tappade sov säcken som jag hade runt mig så jag stod i underkläder och Justin började garva och jag skämdes och tog upp sovsäcken igen, när jag hade tagit på mig tröja och shorts la jag mig i sovsäcken igen. Justin bytte om och satte på sig ett par shorts bara, han över kropp... mm.
"Ser du något du gillar?" Frågade han. "Precis som du gjorde förut?" Sa jag och skrattade lite. "Skillnaden är att jag vågar erkänna att du har snygg kropp och du vågar inte det om mig" Sa han och blinkade med ögat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lång ursäkt, men lite gulligt ändå? :')
Får se om ni får ett till idag, bara glosor tills imorgon så kke hinner med ett till kapitel idag, men får se.
Komentera! :)


   Postat av: Becka

Grymt!


      Datum: 2012-02-16 Tid: 18:58:39 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: linda

Bra, meer :D


      Datum: 2012-02-16 Tid: 19:54:43

   Postat av: Emelie

Jätte bra :)


      Datum: 2012-02-16 Tid: 21:06:50

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback