HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 22 - That wasnt Funny!

Last Chapter:
Det var inte så mycket roligt på tvn så efter jag ätit upp gick jag in i köket för att lämna tallriken.
När jag precis skulle gå upp för trappan så ringde det på dörren. Jag kikade in i kik håler och kollade vem det var.

Oh boy, han är här. Justin är här!!!


Jag öppnade lugnt och sansat dörren. Jag var nervös det var jag. "Hej" Sa vi båda i kör.
Jag skrattade lite vilket han med gjorde. "Får jag komma in?" Frågade han. "Självklart" Sa jag och log.
"Såå." Sa jag när han tog av sig skorna. "Vi kan gå upp på mitt rum" Sa jag och han nickade och gick efter mig i trappan. Vi båda satte oss i sängen och sa inget. "Så.." Började jag. Men så fort jag visste ordet av så låg jag med Justin över mig. Vi kollade in i varandras ögon. Hans huvud kom närmare och närmare, och till slut så möttes vi i en intensiv kyss. Kyssen gick över till hångel. Men jag var tillslut tvungen att avbryta så jag kunde få andas.

Vi kollade in i varandras ögon. Jag bet mig i läppen när jag såg hans vackra hasselnöts bruna ögon.
"Så vad betyder det här" Frågade jag. "Vad vill du att det ska betyda?" "Hmm, jag vet inte, berätta för mig vad du vill att det ska betyda." "Jag tror du nog vet" Sa han och kysste mig. Jag log som ett fån så kyssen blev inte dirrekt så bra som det andra två var. "du är vacker vet du det?" Frågade han. "Nae" Sa jag och skrattade.

"Men kan vi inte hålla detta hemligt, mellan dig och mig, om det blir något mer kan vi väl berätta men nu kan vi väl bara hålla det lite hemligt eller?" Frågade han och jag nickade. "Bra" Sa han och kysste mig ännu en gång.
"Så, vad ska vi göra" Sa jag och log jag kunde verkligen inte sluta att le. "Jag vet inte, jag vill umgås med dig, jag vill lära känna dig som jag kände dig förut" "Okej.. Tio frågor?" Frågade jag och han nickade.

"Hur gjorde du och Oscar slut?" "Han dumpade mig dagen då jag hade fått reda på att ni visste att jag var här och han dumpade mig över telefon" Sa jag och han nickade. "Hur länge ska du vara här?" Frågade jag. "Tills sommaren är slut sen blir det någon liten turne har jag för mig" "När kom du över mig?" "Efter ett halv år i Sverige ungefär" "När kom du över mig?" "Kom inte riktigt över dig, men du kom längre och längre bort efter ett halv år med ungefär"

Vi höll på att fråga en massa frågor. Till slut gav vi upp och satte på en film.
Jag låg med mitt huvud på Justins bröst och mina ben över hans, och sen hade vi mitt täcke över oss. Väldigt mysigt måste jag säga. Justin kysste mig i pannan många gånger under filmen med.
Jag hörde att Justins mage kurrade till så jag började skratta.

"Är du hungrig?" Frågade jag. Han skrattade och nickade. Vi ställde oss upp och gick till köket.
"Så vad vill du ha?" "Spelar inte så stor roll,  tar det du tar." "Ah, okej blir makaroner och köttbullar bra?" Frågade jag och han såg skeptisk ut. "Vad är det för konstig kombination?" "Haha, det är as gott, vi äter det i Sverige hela tiden, du måste smaka" "Visst" svarade han och vi gjorde i ordning maten.

När nästan allt var klart så kysste han mig. Men vi avbröt kyssen snabbt eftersom vi hörde att det var någon som kom genom dörren. "Hej, jag ska bara hämta en grej" Ropade pappa. "Okej" Ropade jag. Han kom in i köket och Justin hade gömt sig. "Vad mycket mat du ska laga?!" Sa han. "Ja jag är hungrig" Försvarade jag mig.
Han nickade och gick ut. Justin kom ut skrattandes. "Det där var inte kul" Sa jag. "Jo ganska faktiskt" Sa han och lyfte upp mig på köksbordet och kysste mig.



Tidinställt inlägg... Hehe.
Därför blev det rätt koooort..
Bara för att jag är snäll idag så får ni ett till. Men får se om det kommer ettt till imorgon det vet jag inte ska åka till mormor och morfar WIIIHU ElleR?


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-20 Tid: 18:28:56 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jätte bra :)


      Datum: 2012-02-20 Tid: 20:05:01

   Postat av: Anonym

BRA! :)


      Datum: 2012-02-20 Tid: 23:03:30

   Postat av: JB noveller!

Bra! :D


      Datum: 2012-02-21 Tid: 16:34:44 URL: http://ireadmore.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback