HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 24 - On the road.

Last Chapter:
"God natt min flickvän" SA HAN JUST FLICKVÄN? omg, är Justin Bieber min pojkvän, eller aah, han är kär i mig, jag är kär i han så det är väl ganska självklart, men ändå konsitigt, jag visste inte vad jag skulle säga, jag log som ett fån, jag tror inte jag kommer kunna sova nu, eller om jag gör det, sover jag med det största leendet på läpparna jag någonsin har haft.

   

Jag vaknade med det bästa någon människa kunde vakna av. Den personens läppar man är kär i kysser ens egna läppar.
"Vilken vacker syn att vakna upp brevid" Sa han. "Min syn var inte heller så dålig" Sa jag och skrattade till lite grann.
"Jag måste åka hem och sminka mig" Sa jag och han rynkade upp ett ögonbryn. "Det finaste sminket du har är ditt leende" Sa han och jag kände en stark rodnad över mitt ansikte. "Men det skulle inte vara fel och ligga här med dig hela dagen heller" sa jag och gosade ner mig i hans famn. "Du är så sjukt mysig" Sa jag och fnittrade till lite. Han skrattade och kysste mig på pannan.

"Vad ska vi göra idag?" frågade han. "Jag vet inte" Sa jag och han kysste mina läppar passionerat. Jag kysste honom ömt tillbaka. Vi öppnade våra läppar och kyssen övergick till hångel. Jag la mig över honom och vi hade inte slutat kyssas.
* RRIIIING RIIIING* * BABY BABY BABY OOOOH* Ringde det, och nej baby låten var inte min. "Varför har du din egna låt som ringsignal?" Frågade jag. "Har den när Ryan ringer" Skrattade han. Vi båda tog våra telefoner och svarade.

- Hej det är Allison
- Hej Alli det är Emma.
- Hej Emma
- Skolan börjar ju om sex dagar, så jag och Ryan tänkte att vi kunde åka bort lite och fira de sista dagarna i en stuga.
- Visst det låter bra, vet Chaz om det eller?
- Japp, Ryan har ringt honom och nu ringer han Justin
Jag fnissade till lite och sa sen okej.
- Men vi hämtar dig med Ryans bil vid tre så var klar då.
- Okej, finns det lakan och sånt där i stugan? Frågade jag.
- Japp, ta med dig ombyte, smink och aah allt såntär sen åker vi och köper mat i en affär.
- Ja okej, men vart ligger stugan, har ni hyrt den?
- Japp, det har vi, den ligger typ en timme bort ungefär.
- Ja okej, men måste gå nu.
- Okej vi ses sen, ses Alli.
- Hej då Em.

"
Jag antar att samtalet handlade om samma sak" Sa Justin och flinade och jag nickade. "Ska vi fortsätta där vi avslutade?" Frågade han och blinkade till. "Nepp, för jag måste packa, dusha, och sminka mig för vi ska i väg om en ½ timme du vet"
Han suckade och jag skrattade åt honom. "Är det första gången du fått nobben baby?" Frågade jag och skrattade lite. "Faktiskt men det är därför jag dras till dig" Sa han och kysste mig.

"Men nu du Bieber nu får du skjutsa hem mig" Sa jag och log. "Okej då, men du får hjälpa mig att fixa allt det här" Sa han och pekade på allt som låg i bilen. "Haha visst, bara för att jag är så himla snäll" Vi fixade hela sängen. Och snart var vi på väg hem till mig igen. "Hej då så länge" Sa jag och kysste honom. Han kysste mig tillbaka och jag skyndade mig snabbt in i huset. Jag gick in till vardagsrummet där pappa och Jonah satt. "Hej gumman, välkomen hem, var det bra hos Emma?" "Japp, men kan jag få åka bort i 6 dagar, jag, Emma, Ryan, Chaz och Justin har hyrt en stuga så vi kan sova där och bara umgås eftersom skolan börjar snart" "Okej, det går bra, men ni ska inte festa eller något sådant va?" "Nepp, lovar" "Då går det bra" "Tack pappa.

Jag nästan sprang upp för trapporna, jag var verkligen tvungen att skynda mig att packa. Jag hämtade en stor väska, en på hjul till och med. Jag la ner 6 shorts, en kjol, ett par jeans, en massa linne och toppar, och en tjock tröja, själklart åkte min one piece också ner. Jag packade också ner en massor ut av toalett saker. Jag kände att jag var tvungen att ha med mig min dator och min kudde också. Jag hörde det tuta utanför så jag förstod att det var där och väntade på mig. Jag gick ner för trappan och försökte få ner väskan, det gick ganska bra i alla fall. "Jag har satt in pengar på ditt konto" Sa pappa och pussade mig på huvudet. "Tack pappa" "Hej då ,ha det så kul" Sa han och kramade om mig. "Det ska jag, och hej då" "Hej då Jonah" Sa jag också och kramade om honom med. "Hej då Alli" Sa han.

Jag gick mot bilen och Ryan mötte mig i en kram. Vi la in min väska i bagage utrymmet och sen hoppade jag in i baksätet brevid Chaz som satt i mitten. Justin och jag flinade mot varandra, han satt brevid Chaz med. "Så är ni reeeedo?" Frågade Ryan. "Klart" Sa vi allt i kör och han började köra mot stugan.

Såååå, sex dagar i en stuga vad kommer att hända dååå?? ;);)


   Postat av: elena nyfiken

super bra. dör av nyfikenhet


      Datum: 2012-02-22 Tid: 19:25:04

   Postat av: Anonym

Bra :)


      Datum: 2012-02-22 Tid: 21:43:39

   Postat av: Emelie

sjukt bra nu börjar det hända lite mer :)


      Datum: 2012-02-22 Tid: 22:07:08

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback