HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 26 - BUSTED

Last Chapter:
"Justin tänk om de hör" Viskade jag. "Nej de gör det inte" Sa han och jag nickade och vi fortsatte. Jag drog av hans kalsonger och han mina trosor, han kysste mig på halsen och snart så trängde han in i mig. Jag försökte att låta bli att stöna, i alla fall högt, för då hör ju de andra.
När vi båda hade kommit la vi oss till rätta och jag somnade i Justins famn.

Jag vaknade morgon där på med ingen Justin brevid mig. Jag ställde mig upp och drog på mig lite mys kläder. När jag skulle gå ut från mitt rum kom Justin. "Var var du?" Frådagde jag. "Var bara på toan" "Jaha okej, men jag går ner, kommer du sen?" "Japp" Sa han och kysste mig. Jag gick ner för trappan och två huvud tittade. "God morgon Alli" "Godmorgon Ryan och Emma" Sa jag och satte mig ner vid frukost bordet. "kan jag få smöret?" Frågade jag och då precis kom Justin och Chaz in i köket. Jag bredde på smöret på min macka och la på en ost skiva. "God morgon på er" Sa Chaz. "God morgon god morgon" Sa jag. "Har alla sovit gott?" Frågade Justin och jag nickade och skrattade lite för mig själv. "Njae, jag kunde inte riktigt sova i går på grund av er" Sa Chaz och kollade mot Emma och Ryan. "Va vi gjorde inget?" Sa Emma förvånat. "Nae visst, man hörde ju bara liiite av vad ni håll på med" Sa Chaz. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, var det oss han hade hört? "Men seriöst vi gjorde inget eller hur?" Sa Emma och kolalde på Ryan, och han instämde.

"Men jag lovar jag hörde, eller vänta det var NI eller hur?" Sa Chaz och kollade på mig, jag trodde jag skulle dö, jag skämdes och kollade ner i golvet och jag kändes att mina kinder hettade till. "Oooooh BUSTED" Skrattade Ryan. "Hur länge har ni hållt det här hemligt?" Frågade Emma. "Kanske fyra dagar eller något" Sa Justin och jag hade fortfarande inte sagt något. "Hur kan du göra så Alli, jag trodde vi berättade allt för varandra" Sa Emma och skrattade. "Nu pratar vi om något annat" Sa jag och tog en tugga av min macka. "håller med, vad ska vi göra idag?" Frågade Justin. "En chill dag vid stranden?" Frågade Emma. "Jo det blir bra" Sa jag och skrattade till lite.
Det andra instämde och när vi var klara med frukosten började vi att ta undan allt och satte in det i diskmaskinen.

"Äntligen får jag kyssa dig när som helst" Sa Justin och kysste mig. "Ja bara här inne ja" "Det räcker för mig" Sa han och kramade om mig. "Nu får du gå ut för nu ska jag byta om" Han suckade och gick ut. Jag satte på mig min svarta bikini och tog mina svarta sol brillor och gick ner till de andra som redan var klara.
Vi gick ner tillsamans till stranden och killarna sprang dirrekt ner till vattnet. "Emmis kom jag ska ta ett kort på oss" Sa jag och skrattade åt mig själv. "Visst" Sa hon och kom fram. Vi tog ett kort det blev ganska bra faktiskt.
Jag la ut bilden på twitter och skrev:



"Just Chillin on the beach with my homies!!"

"Ae, vad säger du, ska vi joina grabbarna?" Frågade jag. "Det gör vi" Sa hon och vi ställde oss upp och gick mot vattnet. "Yeey, tjejerna är här, nu ska vi spöa er i vatten volleyboll" Sa Ryan. "Yeah u wich" Sa Emma och gav honom "blicken". Vi började spela men tyvärr så utklassade de oss.
"Vilka skulle vinna baby?" Frågade Justin och kramade mig bakifrån. "Men ni var tre mot två, det var orättvist" "Jaja, men vi skulle ändå vunnit" "Nepp" Sa jag och gick i från honom. "Gå inte i från mig" Sa han och tog fast i mig. "Watch me" Sa jag och sprang i från honom. "Nu du" Sa han och jagade mig. Jag skrattade så jag kunde inte springa längre. Till slut tog han tag i mig. Han lyfte upp mig och pressade sina läppar emot mina.



Kort kapitel.
Ni får ett till idag om ni ger mig tips på vad som kan hända i novellen lite nu..
Ge mig tips!!




   Postat av: Anonym

Bra, men jag har ingen aning om vad som ska hända, haha (: Men drama älskar man alltid...


      Datum: 2012-02-23 Tid: 17:46:39

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback