HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 28 - Trust me

Last Chapter:
"Maten är klar" Ropade jag. Och alla kom till bords. "Ska bara gå på dasset kommer snart" Sa jag och gick ut från köket. Jag såg Allis telefon på bordet plingade till. Min nyfikenhet tog över. Jag gick till telefonen, det var någon Josh som hon hade smsat med. Jag kollade i genom smsen. Vem fan var Josh?

Tumblr_lr48okwtsf1qmyvlfo1_500_large



Helt plötsligt var jag inte kissnödig längre utan var tvungen att få reda på sanningen. Jag gick in till köketk "Alli vem är Josh?" Frågade jag först lugnt. "Vad då då?" Frågade hon. "Ja, för du har typ smsat med honom???" Frågade jag argt. "Men varför kollar du ens i min mobil Justin, det är mina privata saker, du kan inte bara gå och ta min mobil så där!!" "Och du kan inte smsa med en annan kille?" "Vad snackar du om, så jag skulle inte få smsa med Ryan eller Chaz då eller?" "Men det är en annan sak" "Nej det är det inte, jag och josh är bara vänner Justin." "Vem är ens Josh, när har du träffat honom?" Frågade jag, Emma, Ryan och Chaz kollade bara med förvånade ögon på oss. "Jag träffade han på festen som var för ett tag sedan och sen nu på jogginrundan"  "Var det därför det tog så lång tid huh?" Frågade jag irreterat. "MEN SLUTA JUSTIN, VARFÖR LITAR DU INTE PÅ MIG?" Skrek hon.

"Men Emma se det från Justins sida, du smsar med honom du typ hånglade med hela kvällen på festen" Sa Emma. "EMMA LÄGG DIG INTE I, SKA JAG BERÄTTA ATT DU HÅNGLADE MED EN ANNAN I STÄLLET FÖR RYAN DÅ ELLER?" "HAN VISSTE JU REDAN DET" Skrek hon tillbaka till Allil. "SÅ DU HÅNGLADE MED HAN OCKSÅ ALLI, ÄR DET SANT?" Skrek jag till henne. "SO WHAT? VI VAR INTE ENS TILLSAMMANS VI HATADE VARANDRA DÅ, SÅ DÅ SPELAR JU DET INGEN ROLL" "MEN HAR JAG INTE RÄTTEN ATT VARA OROLIG NÄR DU UMGÅS MED EN KILLE SOM DU HÅNGLAT UPP EN ANNAN KVÄLL ELLER?" "VI HAR JU FÖR FAN INTE UMGÅTS INNAN DET VAR BARA NU JAG TRÄFFADE HONOM" skrek hon till mig. "DET SÅG INTE UT SOM DET PÅ SMSEN, FÖR NI SKA JU TYDLIGEN TRÄFFAS IMORGON OCKSÅ" "MEN SLUTA KOLLA MINA SMS, SO WHAT, HAR JAG INTE RÄTTEN ATT HA NÅGRA ANDRA VÄNNER EN ER ELLER, LÅT MIG VA FÖR I HELVETE" skrek hon och sprang upp antagligen tills sitt rum.

Jag suckade och satte mig ner och började pilla på min köttfärslimpa. "Justin är det okej om jag går och pratar med henne?" Frågade Emma och jag nickade.

Allisons Perspektiv:

Jag blev trött på allt bråk så jag sprang upp till mitt rum. Varför kunde han inte bara lita på mig, jag hade inte planerat att göra något med Josh. Jag kunde inte hjälpa det, det rann tårar ner från mina kinder.
Jag hörde knackningar på mitt rum, jag visste att det var Justin och han ville jag inte tala med. "Alli, snälla det är Emma" Jag suckade och sa sen kom in. "Förlåt, det var inte meningen att lägga mig i, men" "Men, vad var du tvungen att berätta att jag hånglade med honom allt blev bara värre nu" Sa jag ledset. "Förlåt jag trodde han visste ju" "Nee" "Snälla förlåt mig" Sa hon med tårar i ögonen. Jag nickade och hon kom fram och kramade om mig. "Alli, Justin är den mest överbeskyddande personen jag träffat, han är det, han blir bara orolig att han ska förlora dig, han vill dig bara väl, han är sån, visst han borde inte ha kollat dina sms, men du skulle väl också blivit orolig om du fick läsa såna sms?"

"Jo men" Jag fick inte fram något. "Jag går och hämtar Justin" Sa hon och lämnade rummet.

Justins Perspektiv:

"Justin" Sa Emma när hon kom ner från trapporna. "Gå upp och prata med henne, hon är jätte ledsen" Jag skakade på huvudet. "Sluta bete dig som ett barn Justin, hon är jätte ledsen, jag lovar dig, hon skulle aldrig göra något med Josh, hon tycker om dig för mycket för det jag lovar dig." Jag nickade och gick upp för trappan.
Jag knackade försiktigt på dörren och det ända jag hörde var snyftningar. "Alli" Sa jag försiktigt. Hon svarade inte men jag öppnade dörren ändå. "Förlåt för jag överreagerade" Sa jag med tårar i ögonen.
"Jag lovar, jag ska inte kolla på dina sms igen." "Förlåt med" Sa hon och vände sig om.

Jag la mig bakom henne och kysste henne i nacken. "Lovar du att lita på mig i fortsättningen?" "Jag lovar."
Sa jag och kysste henne. "Jag älskar dig Allison" Sa jag. Det var första gången jag sa det till henne och jag menade det verkligen. "Jag älskar dig med Justin" Sa hon och kysste mig.

ouff lite drama...
komentera :D

Föresten som ni såg skrev ju min syster ett inlägg i går om att jag var på sjukhuset vilket jag var.
Jag fick kramper i min mage och de trodde det var blindtarmen vilket det som tur inte var.
Men nu är jag bra så.. :D


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-25 Tid: 15:40:55 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Super!


      Datum: 2012-02-25 Tid: 15:51:52

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-02-25 Tid: 15:57:32

   Postat av: Emelie

Jätte bra :)


      Datum: 2012-02-25 Tid: 18:59:56

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback