HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 1 - Party Rockers In The House Tonight

 

Jag vaknade av att solen sken starkt in i mitt rum, jag sneglade på klockan som visade 14.35, great sovit bort hela dagen nu med. "Baby,vakna, klockan är halv tre" Sa jag och skakade på Danne så han skulle vakna.
"Hej du" Sa jag när han öppnade ögonen. "Hej på dig min älskling" Sa han och jag skrattade till och kysste honom mjukt. "Vad ska vi göra idag?" Sa jag och kröp upp i hans famn. "De har strand party på stranden är du på?" Frågade han och jag nickade glatt. "När börjar det?" Frågade jag. "Nio, vi kan väl gå ut och äta innan eller något?" Frågade han. "Det blir bra, men kom nu latis" Sa jag och försökte dra upp honom vilket inte resulterade bra för jag åkte ner i sängen dirrekt. "Vad var det där bra för då?" Frågade jag och försökte se allvarlig ut.
"Det var bra för att jag var tvungen att få en kyss innan jag går upp" Jag himlade med ögonen och kysste honom. Jag gick upp och satte på mig min one piece och sen gick vi ner tillsamans till köket, två trappor måste man gå ner är inte det liiiiiiiiiiiiiiite onödigt?

"Vad vill du ha till frukost då?" Frågade jag. "Dig" Sa han och flinade. "Ha-ha, Men seriöst vad vill du ha?" "Hmm, inte något som mättar eftersom vi ska typ äta om tre timmar haha" "Okej, blir köttbulls macka bra?" Frågade jag och han nickade Vi plocka fram och fixade våra mackor, samt hällde jag upp ett varsit glas med appelcin juice och vi gick in till vardagsrummet och satte på tvn.Vi satte på mtv det var super sweet sixteen på, det programmet påminde mig lite om mis själv, jag var faktsikt en bortskämd snorunge, men till skillnad från dem, så utnyttjade jag inte det så mycket, vilket jag faktiskt är ganska stolt över.

"Ska vi gå och klä på oss?" Frågade jag när vi hade ätit upp. "Japp, det gör vi" Svarade han och vi gick in till köket och ställde in allt i diskmaskinen. Vi gick upp för dom långa trapporna och in i mitt rum. "Föresten jag orkar inte klä på mig än till middagen, kan vi inte bara ligga och mysa och kolla på film?" Frågade jag. "Funkar för mig" Sa han och öppnade sina armar och jag gick mot dom och la mig över dom. "Aaaj jag mosas" Sa han och skrattade. "Hey, så tung är jag inte" Sa jag och lipade. "Nae jag är svag" Sa han och drog upp tröjan och visa sina magmuskler. "Du är för mycket självgod du" Sa jag och vi båda börja skratta. "Okej jag skoja baby" Sa han och kysste mig mjukt och jag besvarade den.

"Vad vill du se på för film?" Frågade han när vi låg i sängen. "Hm, jag vet inte välj någon du" Han böjde sig ner och tog någon, jag såg inte vilken men brydde mig inte så mycket för hade inte riktigt någon jätte dålig film.
"Blir the killers bra?" Frågade han och jag nickade. Han reste sig upp och satte i gång filmen, han kom tillbaka så jag kunde lägga mig i hans famn igen.

*

Eftertexterna började rulla, och jag kysste honom och sen steg jag upp för att göra mig i ordning för kvällen.
Till middagen satte jag på mig en lila kort klänning, sen borstade jag bara igenom mitt vågiga hår och sminkade mig lite lätt eftersom det är sommar. "Jag är klar, ska vi gå?" Frågade jag. "Japp, och oj vad snygg flickvän jag har, kan jag verkligen gå brevid dig?" Frågade han. "Haha, hon passar i så fall bra med sin väldigt snygga pojkvän" Sa jag och log och sedan kysste han. Vi gick ner för trapporna och tog på mig skorna. "JONAH" Ropade jag. "Ja?" "SÄG TILL PAPPA ATT JAG GÅR UT PÅ MIDDAG, SEN KOMMER JAG HEM IGEN FÖR ATT HÄMTA KLÄDER TILL STRAND FESTEN" Skrek jag eftersom han satt på övervåningen. "OKEJ" Ropade han tillbaka.

"Är du redo för lite middag?" Frågade jag när vi hoppade in i bilen. "Oja, är du?" Frågade han. "Japp." Sa jag och skrattade till lite. Vi körde till någon resturang och klev ut ur bilen. "Vill ni ha ett bord?" Frågaded servitrisen. "Japp ett bord för två" Svarade Daniel. "Okej, kom med här" Sa hon och vi följde med henne.
"Här, och här har ni menyerna, så kommer jag tillbaka och ser vad ni vill ha." "Tack så mycket " log jag.
Hon gick i väg och vi började kolla in på menyerna. "Vad ska du ha?" Frågade jag.
"Funderar på, hamburgare eller pasta bolognese" "Okej, jag tror jag tar en pasta carbonara" Sa jag och log.

11409927-01_large  387298_215333101887315_100002318810580_436765_650577330_n_large

Vi beställde våran mat och den kom ut ganska fort, vi åt under tystnad antingen för att den var så himla god.
Efter maten åkte vi hem till mig för att byta om. Det var så himla varmt ute i göteborg en juni kväll så man kunde gott och väl ha shorts på sig. Jag gick in i min onödigt stora Walk In Closet och satte på mig mina vita Usa shorts sen satte jag på mig ett linne som också ar en magtröja. Jag tog några armband och lät mitt smink och hår se ut som det gjorde. Sen plockade jag ut min svart glittriga Jeffery Campell skor.

"Är du klar?" Frågade jag när jag kom ut. "Japp, för femton minuter sen" Sa han och skrattade till lite.
"Förlåt" Sa jag och log lite snett. "Men, jag får ta och hålla hårt i dig ser jag, så ingen snygg kille tar min flickvän. "Ingen är snyggare än dig baby" Sa jag och kysste honom innan vi gick ner. Jag ropade ett: Vi går nu, sen stängde jag dörren.

Man hörde lång väg att festen redan var igång, när vi var framme så hälsade vi på några, men vi kunde inte hitta Ellinor, och hennes pojkvän David som är min pojkväns brorsa. Till slut såg jag henne med David. "ELLIE" Ropade jag. Hon kollade åt mitt håll och sprang och kramade mig. "Hej bästa vän" Sa jag och kramade henne.
Danne stog och prata med någon av hans kompisar så vi gick dit och han la en arm över mig.

"Nemen tog sig lilla Allison ut hit idag" "Äh käften Tony" Sa jag och skrattade lite. Jag gick och tog en cider och gick tillbaka tilll Ellie och killarna. 

Vi dansade hela kvällen, samt satt vi och prata vid elden, allt var så mysigt när man hade fest på stranden. "Kom" Sa jag och drog med mig Danne. Vi gick hand i hand på stranden, "Jag älskar dig Danne" Sa jag och kysste honom. "Älskar dig med" Sa han och kysste mig på pannan. Han lyfte upp mig och snurrade runt mig. "HAHa du kommer tappa mig" Sa jag och det var precis vad han gjorde, eller vi ramla så jag kom över honom.
"Vilken utsikt" Sa han och jag skrattade och kysste honom. Vi låg och kysstes mitt på stranden, på natten och allt var perfekt.

Första kapitlet ute, det kommer bli lite roligare och sånt sen, och Justin och så kommer också komma med mer i novellen snart. 

Komentera! 


   Postat av: Lisa

awesome :)


      Datum: 2012-01-30 Tid: 19:55:49

   Postat av: Emelie

Grymt braa :)


      Datum: 2012-01-30 Tid: 20:47:22

   Postat av: Quinee

Längtar till att gå läsa fortsättningen :D jättebra <3


      Datum: 2012-01-30 Tid: 21:43:08

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback