HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter thirty-four

Last Chapter:
"Men erkänn en bra överaskning?" "Den bästa jag någonsin kunnat få, tänk att jag ska flytta i hop med dig det är ju helt absurt" "Haha älskling, nu gäller det bara att övertala dina föräldrar som jag fick göra med mina".
"Var det läätt?" Frågade jag och hoppades på ett bra svar. "Pappa var ganska lätt, men mamma var inte det, men det gick ju tillslut, Föresten denna tillhör dig" Sa han och gav mig en nyckel.

 

"Are my beauti ready to go to France?" "Det kan du ge dig på att hon är" Sa jag och packade ner det sista i resväskan. "Vet du hur mycket jag älskar dig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet och log.
"Jag älskar dig mer en mig själv, jag älskar dig mest på denna jord, du är seriöst allt för mig jag älskar dig så det gör ont, när du är ledsen så är jag ledsen, allting med dig det känns alltid så bra." "Aw Justin" Sa jag och sprang fram till honom och kysste han ömt.

Justin hämtade sin resväska och vi gick ut ur våran lägen het, just det VÅRAN, jag hade kunnat övertala mina föräldrar, det var faktiskt inte så svårt, mamma hade det där känslosamma talet om att sin dotter flyttar hemifrån och dah dah dah, men det var faktiskt ganska hemskt när jag gjorde det, jag grät faktiskt även fast vi bor i samma stad och jag tog inte med mig min säng eller något, jag ville ha det där i fall jag skulle komma hem någon gång.

"Ska vi flyga privat plan eller vanligt?" Frågade jag. "Privat" Sa han och jag blev genast lite rädd, dom är ju rätt så små och det är ju faktiskt en annan sak och flyga ett stort plan. "Du behöver inte vara rädd, jag är med dig hela tiden" Sa han och kysste mig på pannan.

Taxin stanna och vi gick ut ur den, det var fullt med papz så det var ganska svårt att komma in utan kenny eftersom han redan var i Frankrike och skulle ta emot oss där nere. Pattie var dock inne på flygplatsen och väntade på oss.

"Hej ungar, vi är sena så vi måste skynda oss" Vi gjorde som hon sa och skyndade oss till planet.
Vi gick på planet och det var riktigt fint jag och Justin satte oss längst ner mitt emot varandra i dom sköna fotöljerna, jag har aldrig i hela mitt liv åkt så här lyxigt, men det förstås jag är ju inte en superstjärna dirrekt.


"Älskling vi är framme nu." Sa Justin. Jag gäspade och sedan kunde jag resa på mig.

"Äntligen" Sa Justin när vi kom in i hotellrummet. "Söt du är" Sa jag och log. "ska du säga då" Sa han och jag nickade. Han gick fram till mig och drog in mig i en kram och kysste mig.
"När börjar galan i kväll?" Frågade jag. "Om fem timmar börjar röda mattan, men vi ska vara där om tre timmar så jag får träna lite och så." "TRE TIMMAR?" "Japp," "Jag måste ju fixa mig" Sa jag oroligt, och sprang in i badrummet och tog en dusch.

"Ta inte slut på allt varmvatten nu" Sa han. "Lovar" Skrek jag tillbaka. Jag gick ut ur badrummet i bara handduk och Justin busvisslade, jag skrattade åt honom och satte på mig underkläder. Jag började sminka mig men Justin kom och störde mig. "Vilken syn man ¨få när man kommer ut då" Sa han och gick fram och kysste mig på halsen.
"Justin inte nu" Sa jag och kysste han. Han suckade och gick bort till hans garderob.

När jag sminkat mig klart drog jag på mig klänningen eller justin hjälpte mig med dragkedjan.
Sen plattade jag håret och satte upp det i en toffs. Jag valde et par snygga klackar och sedan gick jag ut till Justin som också var klar. "Nemen tjenare snygging" Sa jag när jag kom ut till han. "Oh, gud jag kommer ha den snyggaste tjejen på röda mattan." "Det där var ju nästan ett roligt skämt Justin." Sa jag och himlade med ögonen.

*

Efter Justins otroliga repetion gick vi ut för det var dags för röda mattan. Jag var otroligt nervös och visste inte vart jag skulle ta vägen, Men justin hade lovat mig att inte släppa mig ur sikte så det kändes bra.
När vi klev ut blev papzen som galnast, det skrek, "JUSTIN OCH FELICIA TITTA HIT" JUSTIN" "JUSTIN JUSTIN HÄR"
"JELICIA KOLLA HIT" Jelicia vad roliga dom kan vara då.

Efter röda mattan gick vi in till arenan och satte oss vid våra platser, brevid Beyonce och Lay-Z.
Galan var jätte bra och Justin vann fem priser, stolt flickvän HÄR.

"Du var jätte duktig i dag baby" Sa jag när vi kom till hotellrummet. "Tack" Sa han och kysste mig. "Du måste hjälpa mig med att få ur mig den här klänningen" Sa jag bedjande. "Haha med glädje" Sa han och log flirtigt.
Han hjälpte mig ur den och jag gick sedan in och tog bort allt smink, sedan kröp jag ner hos Justin och vi somnade fort.



okej det här kapitlet blev inte jätte bra menmen, så kan det vara i bland.

Vill ni ha ett till idag?


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback