HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter thirty-nine

Last Chapter:
"Justin sluta, jag har gått vidare, jag behöver inte dig längre" Sa jag, men vilken jävla lögn jag drog, jag har inte alls gått vidare, jag behöver honom, han måste hjälpa mig med barnet. "Kan du ärligt säga att du inte älskar mig?" Sa han. Jag kollade in i hans ögon, och såg riktigt kall ut och sa med utan några känslor. "Justin jag älskar inte dig"

386359_151564481615458_100002857223130_182078_879726523_n_large  1431583753_large

"Yes you do" "No I don't" Svarade jag tillbaka. "Yes you do" sa han och kom närmare mig. "No I DO'NT" "YES YOU DO"  Sa han och pressade hans läppar hårt mot mina och tryckte mig mot väggen men tog det ändå försiktigt för att jag har barn i magen, jag besvarade kyssen och den gick över till hångel, men jag valde att avbryta. Vi log mot varandra men blev genast allvarligare. "Justin det här är inte så rätt" Sa jag och kollade ner. "Det är väl rätt att vara med den man älskar?" "Så varför ville du ge upp vårat förhållande då?" Sa jag.




"Klart, jag inte ville, jag vet inte varför jag sa det, jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då, mitt liv kändes helt förstört, den tjej jag älskar mest på denna jord ska jag vara utan i flera månader, det ända som fick mig på banan var mina fans, men helt ärligt, om det vore för dig skulle jag kunna skippa karriären, bara för att få vara med dig, vara med min familj som jag snart kommer få och självklart Mason, du fattar inte hu mycket jag tänkt på dig, varje gång jag lägger mig och varje gång jag vaknar tänker jag på dig, när jag skulle åka hit hoppades jag faktiskt att du skulle vara här, för du var inte i våran lägenhet men det kan ju jag förstå dock, snälla ge mig en chans, ge mig en chans Snälla Felicia?" 

"Justin, jag vet inte, vi har varit borta så länge i från varandra, dina fans och scooter kommer bli helt galna och ja" "Jag är 18 år snart 19 jag bestämmer själv, jag skulle kunna avbryta min karriär för dig som jag sa, och det är ingen annan som bestämmer över mig förutom jag själv, så snälla?"
"Vi kan börja lite lätt, men inte så hastigt tack" Sa jag och han kom fram till mig och kysste mig. Jag la mig i hans knä och han smekte mig lite på magen vilket fick mig att rysa. "Men, det du sa, älskar du inte mig?" frågade han.
"Du fattar inte vilken lögn det var va, det stack till i hjärtat så förbannat, det var en lögn, jag har inte gått vidare, jag behöver ju självklart dig och allt det där" Han log åt mig och pussade mig på hjässan.

"Oj vad har man missat här" Sa Elin när hon och Ryan och Mason kom in. Mason sprang fram till mig och jag kramade om honom och pussade honom på kinden. "Ja du, vi var väl inte borta så länge" Sa Ryan. "Amen, vad kul det är att ni är så glada att se mig" Sa Justin och suckade dom skrattade och gick fram och kramade om honom.

"Så, Jelicia is back on track?" Frågade Elin och flirtade lite. "Njae, vi ska ta det lite lugnt och se vart allt leder" Sa jag och log lite. "Om jag känner er rätt kommer det gå hastigt" Sa Ryan och lämnade rummet för antingen packa upp varona eller något, men jag skulle visa honom, det här skulle inte gå snabbt, och en sak jag är orolig över är paparazzis om dom kommer överfalla mig eller något liknande.

"Vad tänker du på" Sa Justin när han höll på att leka med Mason. "oss,mig, dig" Sa jag och log lite och det gjorde han med. "Vad säger du Mason, sovdags?" Frågade jag honom eftersom klockan var mycket. "A" Var det ända han svara så jag tog upp honom, fixade honom och la honom i sängen, han grät som vanligt när jag släckte och gick ut men det tystnades fort för han somnade på en gång.

"Vilken dag, jag går med och lägger mig" Sa jag och gäspade även fast klockan var typ åtta, men just nu kändes det som jag behövde sömn. Jag kramade om alla förutom Justin för honom fick jag en lätt puss på munnen. Det är alltid samma känsla att det pirrar i hela kroppen och jag kan inte sluta le.
Jag vaknade på natten av att Justin la sig brevid mig, men jag orkade inte bry mig så jag lät honom.


Närmar sig slutet..... :)
Komentera för mer! 


   Postat av: Felizia

Superbra! :D


      Datum: 2012-01-28 Tid: 02:03:00 URL: http://onlyfellie.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra :) MEER


      Datum: 2012-01-28 Tid: 14:08:44

   Postat av: Lisa

Började läsa dina noveller idag och de är verkligen jättebra :)


      Datum: 2012-01-28 Tid: 22:22:50

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback