HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter twenty-nine

Last Chapter:
"Älskling, åk hem till din mormor och morfar, jag kommer sen jag lovar" "Okej Ses då, älskar dig" sa han och kysste mig på pannan. "Älskar dig med" Sedan sa han hejdå till resten av familjen, jag granskade honom tills han gick in i hissen.



Dom här 4 veckorna har varit dom svåraste i mitt liv, men jag måste säga att begravningen den var nog det svåraste det var liksom mitt sista hej då, det var det sorgligaste jag varit med om, har inte sätt så många människor som grät, dem ända som inte grät var väl prästen och Mason. Justin, Elin,Ryan och Chaz någon av dom har alltid varit med mig, men mest Justin eftersom dom andra har skolan, föresten har jag valt att hoppa av och börja med hem undervisning, jag har åkt ner till F i fysik och matte, för jag inte var så mycket på lektionerna när Amanda dog och sen så var jag ju ledig i två veckor med Justin, så jag var liksom borta i 7 veckor så ja jag valde att hoppa av skolan och bygga upp den med hemundervisning.
Det ända intressanta med denna månad har varit hur fort Mason har vuxit, han har blivit mycket knubbigare han är så himla söt så det är ofattbart. Föresten har vi skaffat oss en nanny, eftersom jag inte kan ta hand om Mason alla dagar och mamma och pappar jobbar ju.

"Är du redan vaken baby, klockan är ju bara åtta" Sa Justin och öppnade sina vackra ögon. "Ja, vaknade när pappa och mamma stängde dörren när de skulle till jobbet sen nu ligger jag och tänker." "Vad tänker du på då?" Frågade han och strök mig över armen. "Allt, hur den här månaden har varit och dig" "Sov nu" Sa han och drog in mig i hans famn, jag gjorde som han sa och somnade. Jag vaknade av att den jag älskar mest i hela världen pussade på mina kinder. "Hej du" Sa jag och vände mig om. "Hej finaste" Sa han och kysste ömt mina läppar. "Vet du hur mysigt det är och vakna brevid dig varje morgon?" Frågade jag. "Japp, för det är lika mysigt och vakna brevid dig som för mig" Jag log åt honom och kysste honom.
"Ska vi gå ner och äta frukost?" Frågade jag. "Absolut" Svarade han och vi ställde oss upp och drog på oss lite kläder. 
När jag kom ner till köket stod Lilly och vaggade Mason. "Ska jag göra frukost åt er mrs Stanford?" Frågade hon. "Sluta Lilly du är här för Mason, vi klarar oss" "Okej" Sa hon och gick ut ur köket. 

"Vad vill du ha min sköna?" Frågade jag. "Jag tar det min flickvän tar." "Hmm, din flickvän vill ha en toast och ett glas med oboy vill min kära pojkvän ha det?" "Det vill han" "Haha, hjälp mig att ta ut din latis" Sa jag och han gick och tog ut toast maskinen och jag tog ut pålägg. Han började bre våra mackor och jag fixade oboy. När toasten var klar gick vi och satte oss i matsalen för det var så rörigt i köket. "Vad vill Mr. Bieber göra i dag då?" Frågade jag. "Jag har en intervju vill du följa med?" "Absolut" Sa jag och log och tog en tugga av min macka. "När ska du dit?" Frågade jag. "Vid ett, så om två timmar" "Är det här i Stratford?" "Nej, en liten bit utanför tar 40 minuter och åka." "Okej, men ska vi sätta fart då?" Frågade jag.
"Absolut." Sa jag och vi ställde in disken i diskmaskinen. Justin satte på sig kläder dirrekt medans jag stog och valde mellan en svart och röd klänning eller en vit, men bestämde mig till slut för den svarta vill inte vara för "fin" liksom.
Sedan sminkade jag mig, och gjorde en inbakad fläta i luggen sen så var jag klar och Justin var det för länge sen. 
"Kom då sölis" Sa jag och drog bort honom från datorn.

"Ska du säga hörre du." Sa han och vi började skratta. Vi gick ner från trappan och satte på oss ytterkläder. "Hej då" Ropade jag till Lilly. "Vart ska ni?" Frågade hon och kom ut med Mason i famnen. "Han har en intervju, och hej då världens bästa kille" Sa jag och pussade Mason på pannan flera gånger. "Hey, är inte jag din bästa kille" "Okej ni får dela på platsen" Sa jag när vi hoppade in i bilen. I bilen så satt vi på prata eller så sjöng vi med till låtarna som kom på radion. 
"Frammee" Sa Justin och parkerade. "Äntligen" Sa jag och lät lite tjurig på skoj. "Så jobbigt var det väl inte?" Frågade han.
"Nepp" Sa jag och kysste honom.  "bra" Vi gick in och leddes till någon backstage grej, och Justin stog och prata med någon innan showen hade börjat. Han skulle tydligen hälsa på David Letterman.

Okej, och idag har vi en speciell gäst med oss, välkomna Justin Bieber ut på scenen
Alla tjejer skrek och Justin gick ut på scenen och vinkade till alla fans. Så Justin hur går det med albumet Belive?
Det hår gått jätte bra, det släpps nästa måndag. Vad spännande, och när börjar din tour med Belive?
Det är långt kvar, i Januari. Jasså, vad ska du göra nu då? Intervjuer, någon enstaka konsert så där i bland, umgås med familj, vänner och flickvän.
Det värmde i hjärtat när han nämnde mig. Just det du har ju flickvän hur går det med.. Felicia var det va?   Japp, allt går hur bra som helst. Vad bra, är hon här i dag? Japp det är hon.
Kan du inte ta in henne?  Ja visst
David gick på reklam och Justin kom imot mig. "Snälla Justin jag vill inte jag kommer göra bort mig." "Nej det kommer du inte, för min skull?" Jag nickade och tog hans hand och vi gick ut på scenen folket applåderade när jag kom ut, men jag var glad för att inte sändningen var i gång.

Vi är tillbaka med Justin Bieber, vi har även med oss hans flickvän Felicia Stanford. Jag vinkade in lite lätt i kameran och log. Så hur är det med dig Felicia? Allt är bara bra med mig Svarade jag. Hur är det att vara Justin Biebers flickvän? Frågade han. Det är självklart en utmaning, men jag älskar honom för den han är. Publiken Aww:ade.
Ni är riktigt söta i hop, några framtids planer? Nae inte vad vi har pratat om. Svarade Justin.
"Kyss, Kyss, Kyss" Ropade publiken och Justin och jag började skratta. Ni hörde publiken. Justin lutade sig emot mig och jag tog emot hans läppar och kysste honom. Publiken Aww:ade ännu en gång. Tack till Justin Bieber och Felicia Stanford, vi syns om en vecka med, ännu en gäst. 

Kamerona stängdes av och jag pustade ut lite grann. "kolla vad bra det gick" Sa Justin och kramade om mig bakifrån.
Jag nickade glatt och kysste honom. När vi var klara gick vi till bilen och åkte hem till hans mormor för att sova där en natt. 








   Postat av: Quinee

Heelt underbart !!! Har suttit och läst alla kapitlerna på bara idag!!!! Het klart en av mina favorit noveller nu !!! <3


      Datum: 2012-01-19 Tid: 23:10:52

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback