HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 46 - Just call me, please.

Last Chapter:
 Vi gick ut på altanen och satte oss och Ryan kom ut på baksidan. Han skrämde då livet ur mig. Maten serverades snart. Grillat är verkligen min favorit mat, det finns inget godare på varma sommarkvällar. Vi satt och prata och skrattade, vi berättade roliga historier vi hade varit med om och det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Jag la i stället min energi på att det vibrerade till i jeansen. Jag drog upp mobilen och blev väldigt chockad när jag såg vem jag fick ett sms ifrån.
 
 
 
James?. Varför smsade han mig nu?. Jag tog upp smset.
Såg att Bieber lämnat staden. Någon chans att vi kan prata nu? :)
Jag funderade ett tag, jag vet vad han gjort mot mig tro mig, men det är ändå något som drar mig till honom, den vänskapen jag hade med honom då samtidigt som jag hade ett förhållande kan jag inte glömma. Han var som min bästa vän också. Jag bestämde mig sedan för att svara. Ja det har han. Det är skola imorgon, vi lär se varandra då. :) Det kändes rättvist att svara så mot Justin också.
 
*
 
När klockan ringde vid kvart över sju så satte jag mig trött upp i sängen. Gnuggade mig i ögonen och gäspade högt. Jag gick trött till garderoben och drog ut ett par jeans och ett vitt linne. Jag drog på mig en blå tjocktröja också. Sminkade mig, och fixade till mitt hår lite snabbt. Vädret såg inte jätte nice ut idag, därav tjcoktröjan. Jag gick ner för trappan och ut i köket. Jag var rätt förvånad över att Justin varken smsat eller ringt mig, han hade väl varit trött efter flygresan igår, dock var det ju inte särkilt lång flygresa..
Chaz satt och åt frukost så jag bredde mig en macka och slog mig ner brevid honom. "God morgon" Flinade jag. "God morgon" log han. "Har dom gått till jobbet?" Frågade jag. Han nickade samtidigt som han tog en tugga av sin macka.
 
"Vill du ha skjuts till skolan eller tar du bussen?" Frågade han. "Skjuts om det är okej" Log jag. "Annars hade jag inte frågat" Sa han och jag skrattade till. "Kanske inte". Vi satte på oss våra skor och tog våran jacka och gick ut till hans bil. Jag satte mig i framsätet och han började köra. "Ska du hämta upp Ryan eller någon annan?" Frågade jag. "Nae, Ryan är hos tandläkaren på morgonen så han tar sin egen bil sen" Sa han. "Jaha okej" Svarade jag. Han parkerade på skolans parkering och vi klev ut ur bilen, vi gick in tillsamans in i byggnaden och jag gick till mitt skåp för att möta Emma. "Em" Ropade jag. "Varför var du inte på bussen?" Frågade hon. "Sorry, åkte med Chaz orkade inte ta bussen idag" Sa jag och log snett. "Aokej, men förvarna mig nästa gång, jag fick sitta med tönten" Sa hon och jag skrattade högt. Hon himlade med ögonen. Jag tog mina matte böcker och vi begav oss mot matte lektionen.
 
Som vanligt så var det grymt tråkigt på matte lektionen. Jag pluggade in mina hörlurar för man fick faktiskt lyssna på musik om man kunde jobba bra då vilket jag kunde. Att inte höra allas andra jobbiga röster utan böra höra bra musik så gick det ganska bra på lektionen i alla fall. Efter lektionen gick vi ut till skåpen igen och jag kollade på mobilen och suckade, inget sms från honom. Jag suckade och tog fram fysik böckerna. "Inget sms än?" Frågade Emma. Jag suckade och skakade på huvudet. "Det tar väl inte så långt tid och skicka ett litet sms i alla fall" Suckade jag. "Det finns säkert någon bra anledning" Sa emma. "Jag antar det" Suckade jag. När vi gick i korridoren så såg jag James komma. "Emma ta mina böcker och säg att jag gick på toan" Sa jag och gav henne böckerna. Hon suckade och gick där i från. "Hej" Log James. "Hej" Sa jag. "Så, gör du något i morgon efter skolan?" Frågade han. "Inte vad jag kan komma på" Svarade jag. "Okej, vill du gå och ta någon fika?" Frågade han. "Visst, det kan vi" Sa jag. "Då gör vi det, jag smsar ikväll" Sa han och gick där i från. "Okej" Log jag. Jag gick in till lektioenn och jag ursäktade mig och satte mig brevid Emma.
 
*
 
Skolan var seg som vanligt så det var skönt att få komma hem. Jag la mig i sängen och kollade på mobilen, fortfarande inget sms. Jag suckade. Skulle jag ta kontakt med honom då?. Skulle han svara då ens?. Jag sneglade på fotot på mig och Justin som stog brevid sängen. Jag suckade djupt. Snälla bara hör av dig, tänkte jag för mig själv.  Jag suckade frustrerat och bestämde mig för att ringa upp honom i stället. Det gick några signaler men fortfarande inget svar. Jag rignde återigen men inget svar. Jag suckade djupt och la mobilen brevid mig. "Bara ring mig, snälla" Sa jag tyst för mig själv.
 
 
 
 
 
 

Chapter 45 - Goodbye Justin.

Last Chapter:
 
Ibland kunde de stå så dryga saker så man nästan var på väg att börja gråta. Justin säger till mig hela tiden att jag inte ska läsa skvaller. Men man kan inte riktigt låta bli och se vads som skriver om en. Dock var inte detta något farligt utan det här är bara roligt att läsa. Man blir glad liksom. Oh gud vad jag skulle sakna Justin när han åker bort, vet heller inte hur länge han kommer vara borta.
 
 
Dagen var här. Dagen Justin skulle åka. Jag stod på flygplatsen med Justin och kramade honom. Han höll om mig och jag ville inte släppa honom, jag kunde inte. Jag visste inte hur länge jag skulle få stå där och krama på honom. Just då ville jag inget annat än att han inte skulle åka, men jag visste vem han var och att han var tvungen att göra sitt jobb. "Justin vi måste gå" Pattie kom upp vid våran sida. Det var då några ynka tårar rann ner från mina kinder, jag ville inte. "Snälla gråt inte, det gör allt bara mycket svårare" Justin strök bort tårarna med sin tumme. "Jag älskar dig mest glöm inte det., och jag ringer dig varje kväll, okej?" Jag nickade. Han kysste mig passionerat sen kysste han min panna och han gick där i från. Vi hade ögonkontakt hela tiden. Han sprang tillbaka. "En kyss till" Jag skrattade till. Vi kysstes snabbt. "Jag älskar dig med Justin" Sa jag eftersom jag inte sa det tillbaka förut. Han log och sprang nu i kapp de andra. När jag inte såg honom mer omfamnade Emma mig i en kram. Chaz och Ryan var också här. Emma var här på grund av Alfredo, som kommit hit i går faktiskt men skulle åka redan idag.
 
Chaz och Ryan joinade i en gruppkram. "Kom nu" Sa Chaz. Vi nickade. "Ni måste verkligen skaffa er flickvänner" Skrattade Emma. Jag höll med. Båda fnös. Vi gick in i Chaz bil och han körde i väg. Jag kände redan tomrummet som hade bildats i min kropp. "Det kommer bli bra" Mimade Emma till mig. Jag hoppades verkligen på det. Att allt skulle bli bra, att tiden skulle gå fort så Justin kunde komma hem hit igen. "Vad säger ni om glass?" Frågade Ryan. "Det blir as bra" Sa jag och la på ett leende. Bara jag hade vännerna vid min sida så hoppades jag på att jag skulle klara det här bra. Min mobil plingade till. Maria lyste det på skärmen. Jag log och öppnade smset. Hej gumman. Jag hoppas att allt gick bra idag och att det inte var allt för svårt. Men du kan väl ta med dig, Chaz, Ryan och Emma så kan ni grilla här i kväll. Vi hade tänkt och grillat här ändå så ni kan ju föreslå om de vill komma på en grillning?. Smsa mig tillbaka så jag vet. Kram.
 
Jag log. "Maria undrar om ni två vill komma och grilla ikväll" Sa jag. "Ja visst det kan jag" Sa Ryan. "Jag med" Sa emma. "Okej, då skriver jag att ni kommer" Sa jag. Dom ville gärna, Jag vet inte när vi kommer hem ,vi ska åka och ta en glass nu men jag skulle gissa på att vi kommer efter det, annars hör jag av mig!. Kram.
Min mobil plingade till så jag hade väl fått ett svar. Bra. Innan Ryan och Emma i kväll, kan du säga till att Chaz ska städa sitt rum, det ser förjävligt ut. Jag skrattade. "Chaz du ska städa ditt rum innan Ryan och Emma kommer i kväll, ditt rum såg tydligen förjävligt ut sa Maria" skrattade jag. Chaz suckade. "Aja, men vi hinner med glass va?" Frågade han. "Självklart" flinade jag. Chaz svängde in till den klassiska glass butiken och vi alla fyra gick ut ur bilen och stängde dörrarna efter oss.
 
Jag tog en våffla med smakerna Melon och Daim i struten eller våffla som andra kallar det. Vi gick ut på butikens uteservering och satte oss vid ett fyra bord. "Har Justin sagt hur länge han är borta?" Frågade Emma mig. Jag svalde hårt. Jag skakade på huvudet. "Hur länge brukar han vara borta?" Emma riktade frågan mot Chaz och Ryan. Båda två rykte fort på axlarna och började äta på deras glass. Jag kollade förvirrande på dom. Vi släppte ämnet och tråkigt nog kom ämnet in på skolan. På proven vi hade i veckan, två prov dock. Religon och Kemi. Nästan mina två värsta ämnen, Matte är dock värre och Historia, fast det är bara för att vi har typ världens sämsta lärare.
 
Vi käkade upp våran glass och gick in i bilen igen. Vi släppte av Emma först. "Hej då, ses i kväll då, jag kommer runt sex sju?" Sa Emma. "Gör det, inte senare en sju bara" Log jag. Hon nickade. Vi släppte också av Ryan sen körde vi hem till oss. Han parkerade sin bil på uppfarten och vi gick in i huset. "Hemma" Ropade Chaz när vi klev in i huset. "Och du vet vad du ska göra" Sa Michael och Chaz suckade högt vilket jag skrattade åt. Jag gick raka vägen upp på mitt rum. Jag la mig i sängen och stirrade upp i taket. Jag kände hur jag var på väg att somna så jag satte mig upp igen och gick för att sminka mig i stället. Inget smink hade jag haft på mig på hela dagen vilket faktiskt var olikt mig. Jag sminkade mig och passade även på att locka håret för jag hade lite extra tid på mig.
 
Jag trippade ner för trappan när jag hörde ringklockan på dörren dock var både Maria och Chaz före mig där nere. Emma stod i dörren. "Tja" Sa hon glatt. "Hej" Sa jag. "Kom in Emma" Sa Maria. Emma log och tog av sig sina skor. Vi gick ut på altanen och satte oss och Ryan kom ut på baksidan. Han skrämde då livet ur mig. Maten serverades snart. Grillat är verkligen min favorit mat, det finns inget godare på varma sommarkvällar. Vi satt och prata och skrattade, vi berättade roliga historier vi hade varit med om och det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Jag la i stället min energi på att det vibrerade till i jeansen. Jag drog upp mobilen och blev väldigt chockad när jag såg vem jag fick ett sms ifrån.

Chapter 44 - How long?

Last Chapter:
 "Du följer med på middagen i kväll va?" Frågade han. "Jag vet inte jag har ju skola imorgon" Svarade jag ledsamt. "Jasså så min flickvän är så duktig att hon går i skolan på lördagar" Svarade han. "Oj, är det fredag idag?" Frågade jag. "Ja det är det dummer" Svarade han. "Aaaha" Svarade jag och skratta. "Stannar du över natten också?" Frågade han. "Okej" Svarade jag och kysste honom. "Men du Justin, hur länge är du borta sen?"
 
Justins Perspektiv:
 
Jag stelnade till. Det var av en anledning jag inte riktigt berättat det. Jag bor ju inte här i Stratford, det är bara över somrarna. Nu måste jag tillbaka till kändis livet på riktigt. Jag hatade att ljuga för Ally men jag var tvungen. "Jag vet inte, Jag måste snacka med Scooter det är inte riktigt klart än" Svarade jag. "Oh okey" Svarade hon tyst. "Men ska du till Atlanta igen?. För då är det ju lätt att hälsa på" Sa hon glatt. "Jag är ledsen, men jag ska till La" Sa jag och log snett. "Oh" sa hon igen. "Hey, vi kan hälsa på varandra ändå okej?. Jag har ett eget hus där också. Vi fixar det" Sa jag även fast det kändes lite osäkert.
 
"Ungar, vi ska vara på resturangen om en och en halv timme så ni vet." Erin kom ut på altanen. "Vill du hem och byta om?" Frågade jag Ally. "Ja, om du orkar" Svarade hon. "Självklart. Jag går upp först och byter också om" Svarade jag. "Okej gör det" Svarade hon. Vi båda försökte ta oss ut hängmattan vilket inte resulterade i något bra resultat då vi båda föll till marken. Vi båda brast ut i skratt. Vi gick i alla fall in och jag sprang upp på övervåningen och drog på mig nya kläder. "Justin" Hördes en svag röst. Jag kollade in hos Jaxon och han var vaken. "Vad gör du vaken, sov inte du?" skrattade jag. Han skakade på huvudet. Jag skrattade och bärde upp han i min famn. "Titta vem som var vaken" Sa jag när jag kom ner på undervåningen.
 
"Nemen" Erin kom fram och tog honom i sin famn. Jag drog på mig skorna. "Ska vi ta med oss Jaxon, så ses vi på resturangen?" Frågade jag. "ja visst det kan ni få göra." Sa Erin glatt. Vi satte på Jaxon yttekläder och gick ut till bilen. Ally satte sig i baksätet så hon satt brevid Jaxon. "Jaxon, vi ska hem till Alyssa nu" "Aah" Svarade han. Det är typ så han bara svarar. "Ska det bli kul." "Aah" Jag och Alyssa skrattade. Snart var vi framme vid Alyssa och jag gick till baksätet och tog ur Jaxon ur hans bilstol. Vi gick rakt in i huset. "Nemen vem har vi här" Maria kom in till hallen. "Jaaaxoon" Sa Jaxon glatt. "Jag vet, kommer du ihåg mig?" Skrattade Maria. Då blev Jaxon tyst. Jag skrattade. Jag gick upp bakom Ally i trappan. "Jag går in till Chaz så länge" Ally nickade. "Chaz" Sa jag och knacka. "Kom in" Sa han.
 
Jag gick in med Jaxon i handen. "Chazzzz" Sa Jaxon. Jaxon och Jazzy var alltid överlyckliga när de träffade både Chaz och Ryan. "Var har du tjejen?" Frågade Chaz. "Byter om, vi ska på middag med farsan sen" Svarade jag. "Jaha" svarade han.
 
*
 
 
 
Alyssas Perspektiv:
 
Justin stannade bilen och vi hoppade ur den. Justin gick och tog Jaxon ur baksätet och vi började gå mot resturangen som låg precis vid parkeringen. Det var paparazzis över hela parkeringen. Jaxon var glad i alla fall. "Babe ta min keps, jag tappar den hela tiden." Sa justin. "visst" sa jag och tog den i handen. "Justin Justin, kolla hit kolla hit," Papzen var som galna men vi tog oss i alla fall oss in i resturangen. Jermey och de andra var redan till bords så det var bara för oss att gå in. De hade ställt fram en särkild stol som Jaxon fick sätta sig i.
 
Det var en väldigt trevlig resturang, och sällskapet var också väldigt trevligt. Maten var riktigt god och vi hade kul hela tiden. Dock höll både Jaxon och Jazzy på att somna så vi bestämde oss för att lämna resturangen. Vi hoppade in i bilen igen och den här gången var bara jag och Justin själva i bilen. Vi körde under tystnad. Jag bestämde mig då för att klicka in på telefonen lite. Jag kollade in på en skvaller sida och en rubrik fastnade jag för. Justin Biebers flickvän träffar familjen.
 
 
 Justin Bieber och hans flickvän Alyssa Somers sågs idag ute först på stranden med Justin urgulliga små syskon. Alla sågs ut att ha väldig roligt. Jaxon och Jazmyn Bieber sågs verkligen ut att trivas i Alyssas sällskap. För Cirka två timmar sedan anlände de också till en resturang och åt där med Jstins familj.  Alyssa och Justin verkar otroligt kära i varandra och vi måste erkänna att de är det snyggaste paret just nu. Vi är ledsna Beliebers vi tror detta kommer att hålla länge framöver.
 
Ovan ser ni två bilder på när paret och Biebers små syskon besökte stranden.
 
 Och här är en bild på när paret anländer till en resturang.
 
 
Ibland kunde de stå så dryga saker så man nästan var på väg att börja gråta. Justin säger till mig hela tiden att jag inte ska läsa skvaller. Men man kan inte riktigt låta bli och se vads som skriver om en. Dock var inte detta något farligt utan det här är bara roligt att läsa. Man blir glad liksom. Oh gud vad jag skulle sakna Justin när han åker bort, vet heller inte hur länge han kommer vara borta.
 
 

Chapter 43 - Beach.

Last Chapter:
Det var så gulligt att hon kallade mig prinsessa. Både Jermey och Erin ställde sig också och knäppte kort med sina mobiler så jag började smått rodna. Efter de knäppt korten gick jag fram till Justin och han öppnade sin famn så jag gick in i den. Vi kramades och bara stod där ett tag. "Ska ni inte göra något?" Frågade Jermey. "Vad ska vi göra då?" Frågade Justin. "Ta med ungarna till Stranden vettja"
 
"Går det bra för dig?" Frågade Justin. "Jadå, självklart" Sa jag och Jazzy sprack upp i ett leende. Hon var så grymt söt, lik Justin också. "Jag tror det är alldeldes för kallt i vattnet för att bada dock speciellt för dom små, men ni kan ju känna på vattnet och så." Sa Jermey. "Jadå" Sa Justin. Vi fixade allt och snart var vi i bilen. Det tog inte alls lång tid att åka jag förstod inte riktigt varför vi åkte bil, kanske var det för Paparazzis. Justin stannade bilen och både Jazzy och Jaxon satt i en sådant barn säte så jag knäppte loss Jaxon och Justin Jazzy. Jag höll Jaxon i min ena hand och Justin i den andra, Jazzy höll i Justins andra hand. Justin kysste mig några gånger på vägen ner till stranden det var så grymt mysigt och bara gå där.
 
Jazzy och Jaxon släppte våra händer och sprang ner till vattnet, vi hann knappt reagera men sprang efter. Vi busade och skvätte vatten på varandra. Jermey hade verklgien rätt det var iskallt i vattnet. Justin höll på att slänga upp Jaxon i luften och det såg riktigt farligt ut. "Justin tänk om du tappar honom" Sa jag. "Äh, jag har gjort det förut, jag lovar det kommer inte hända något" Skrattade han. "Okej" svarade jag. Jazzy tog min hand och vi sprang bort till vattnet. Vi badade våra fötter. "Tror du det finns sjöjungrus i det här vattnet?" Frågade hon och jag skrattade till. "Ja det är klart. Ariel bor i detta vattnet" Svarade jag. "ooh, jag vill också vara en sjöjungru" Svarade hon. Jag skrattade. "Vill du verkligen det, är det inte bättre och leva på land?" Frågade jag. "Men då får man ju inte bada med delfiner" Svarade hon. Jag skrattade. "Man kan faktiskt göra det ändå" Svarade jag. "Kan man?" Frågade hon. "Japp, fråga din bror bara" Svarade jag. "Juuuuuustin" Skrek hon glatt. Justin kom med Jaxon i handen. "Kan man bada med delfiner?" Frågade hon. "Klart man kan, när du blir äldre lovar jag att vi kan göra det" Sa han och Jazzy blev hel extalterad och hoppade av lycka.
 
 
 
 
 Jaxon gick mot vattnet och för att busa med honom kom jag bakifrån och lyfte upp honom. "Apap inte nudda vattnet" Sa jag och bärde upp honom. Jag svingade honom över vattnet och han skrattade otroligt mycket. Den ungens skratt är helt makalöst.De är så himla gulligt så man bara smälter. Efter mycket bus så var vi alla trötta. Justin kom upp mot mig och la sina armar runt min midja."Är allt bra?" Frågade han. "Ja, det är det, dina syskon är helt underbara" Sa jag. Han flinade till och kysste mig på halsen. "Men underbarast är deras storebror eller hur" Sa han. "Njjaa" Svarade jag. Vilket jag inte skulle gjort för innan jag hann reagera bärde Justin upp mig i sin famn och gick ut mot vattnet. Båda hade kläder på sig men Justin brydde sig inte, han stog i vattnet där det räckte till knäna på mig. "Justin du släpper inte ner mig" Sa jag allvarligt. Han teasade mig och låtsades släppa men tog emot mig igen. "Juuuustin" Gnällde jag. Han skrattade åt mig. "Ge mig en kyss så går jag tillbaka" Sa han och jag pressade mina läppar mot hans. Han gjorde som han sa och gick tillbaka med mig.
 
 
"Nae, vi ska nog gå tillbaka nu" Sa Justin. "Neeej" Sa Jazzy ledsamt. "Jo, men vi ska äta middag i kväll, så vi måste" Sa Justin. "Ni ska sova middag" Sa pappa. "Så ni orkar med kvällen" tillägde han. De suckade. Man kunde se att Jaxon var helt slutkörd dock, nästan så att han sov stående. Justin hade Jazzy på sina axlar på väg till bilen och jag bärde Jaxon i min famn. Han var verkligen trött för han somnade i min famn vilket var urgullit. "Han sover" Mimade jag till Justin. Han flinade. När vi kom till bilen så satte jag f´örsiktigt ner Jaxon i hans stol. Som tur var vaknade han inte. Vi åkte hem till Jermey i tystnad och Jazzy hade också somnat. Hon var nog trött ändå. Vi kom in med både Jazzy och Jaxon sovande i våra armar. Jermey och Erin skrattade och tog emot de och gick och la de i deras rum. "Kom" Sa Justin och tog min hand. Jag tog den och vi gick ut till baksidan.
 
Vi la oss i deras hängmatta. Jag låg i Justins famn och det var allmänt mysigt. "Jag älskar dig så grymt mycket det vet du va?" Frågade Justin. "Ja det gör jag, och jag älskar dig så grymt mycket" Svarade jag och han log stort och kysste mig. "Du följer med på middagen i kväll va?" Frågade han. "Jag vet inte jag har ju skola imorgon" Svarade jag ledsamt. "Jasså så min flickvän är så duktig att hon går i skolan på lördagar" Svarade han. "Oj, är det fredag idag?" Frågade jag. "Ja det är det dummer" Svarade han. "Aaaha" Svarade jag och skratta. "Stannar du över natten också?" Frågade han. "Okej" Svarade jag och kysste honom. "Men du Justin, hur länge är du borta sen?"
 
Första tidinställda!. Komentera myyycket, lite snålt på komenteraer på förra...
:)
 
 
 
 

Chapter 42 - Meeting the Bieber Family.

Last Chapter:
 
Jag knäppte upp hans bälte och sen hans knappar på byxorna. Vi hjälptes åt att få av honom byxorna och återigen snurrade vi runt så jag låg underst. Han kysste mig vid troskanten och jag ryste till. Han drog försiktigt av mig trosorna och började försiktigt smeka mig. Han kysste mig och snart möttes våra tungor igen. "Jag måste ha dig nu" Mumlade han mot mina läppar. "Ta mig då" Sa jag flirtigt tillbaka. Han drog av sig sina kalsonger och jag hann knappt reagera förns han trängde sig in i mig.
 
Skoldagen gick väldigt seg men snar var den klar i alla fall. Det var riktigt härligt väder ute så jag bar bara en gul klänning. Lektionen gick väldig segt och det var väldigt nära på att jag skulle somna. Man kunde se på Emma att hon inte var jätte långt i från heller. "Det här är trååkigt" Viskade jag tyst till Emma. "Det säger du inte" Flinade hon.
Läraren började babbla på om något nytt och jag suckade djupt och skakade på huvudet och begravde mitt ansikte i min hand.
 
 
Snart ringde det i alla fall ut och jag tror jag aldrig varit så snabb vid skåpet som jag var i dag. Jag kollade på min mobil och Justin hade skrivit att han hade sin svarta Range Rover och den stod i mitten vid skolans parkering. Jag förstod att han inte ville gå ut ur bilen. "Emma jag måste gå, Hej då" Sa jag fort och kramade om henne. Jag gick med forta steg ut ur skolan. Man kan säga att det var väldigt lätt att hitta hans bil för den stack faktiskt ut i mängden. Jag hoppade in i passerarsätet. "Hey babe" Sa jag och kysste honom. "Hej, haft en bra dag i skolan?" Frågade han. "Skojar du med mig, den tråkigaste på länge" Suckade jag. "Då får jag hoppas på att du får ha lite kul nu" Flinade han. "Sluta jag är jätte nervös" Sukade jag djupt. "Äsch, de kommer älska dig precis som jag älskar dig" Sa han och jag rodnade lätt.
 
Han lämnade skolans parkering och körde mot våran destination. Han stannade snart bilen utanför ett väldigt gulligt men ändå ganska stort hus. "Oh herre" Mumlade jag. Justin skrattade åt mig. "Ta det lugnt, det kommer gå bra" Flinade han. "Om du säger det så" Sa jag. Han skrattade och tog min hand. "Hemma igen" Ropade Justin när vi gick in i huset. Det luktade ny bakta bullar när jag klev in i huset. "Oh hej, du måste vara Alyssa. Jag är Erin, Justins pappas fru" Sa en ung kvinna. "Japp det är jag" Sa jag glatt. "Kom in, De andra är på baksidan, fikat är klart så vi kan gå ut på altanen" Sa hon. Hon var verkligen trevlig. Jag kramade Justins hand hårdare och vi gick igenom ett vardagsrum för att komma till altanen. "Kolla vilka jag har med mig" Sa Erin när vi gick ut på altanen. "Juuustin" Skrek en liten tjej glatt. Jag förstod att det var Jazzy hon var verkligen lik Justin.
 
"Du såg ju nyss mig" Skrattade Justin men tog ändå emot henne. Vad jag förstod som var Justins pappa kom emot oss. "Hej, trevligt att äntligen träffa dig Alyssa. Jag är Jermey." Sa han och skaka min hand. "Detsamma Jermey" Sa jag glatt. En liten blygare kille stod vid Erin och kollade lite försiktigt på mig. Jag förstod så klart också att det var Jaxon. "Jazzy, det här är min flickvän som jag berättat om" Justin satte ner henne på marken. "Hon ser verkligen ut som en prinsessa, som du sagt" Sa Jazzy glatt. "aww" Sa jag och rodnade lite. "Vill du leka med mig?" Frågade hon. "Inte nu Jazzy Fika först" Sa Erin. "Okej då" Sa hon. "Jaxon, hälsa på Alyssa" Sa Jermey. Han gick blygt fram till mig. Jag satte mig på huk. "Hej Jaxon, vad trevligt att äntligen få träffa dig" Sa jag glatt. Han nickade. "Så hur gammal är du?" Frågade jag. Han sträckte fram sina fingrar och log glatt och visade fram tre fingrar. Jag skrattade. Vi satte oss till bords, jag satte mig med Justin på min högra sida och Jazzy tog snabbt plats brevid mig på den vänstra.
 
Det var verkligen gått med nybakta bullar och saft efter en dag i skolan. "Så, går det bra i skolan då alyssa?" Frågade Erin. "Jadå, det går bra, det är inte det roligaste bara" Skrattade jag. "Nae, det förstås" Skrattade hon. "Går du i samma skola som Justin?" Frågade Jazzy. Jag skrattade. "Du vet ju om att en egen lärare hjälper honom" Sa Jermey. "Just det." Skrattade hon. "Men jag gick faktiskt i samma innan Justin blev känd" Sa jag. "Jaha, så ni kände varandra då?" Frågade Jazzy. Hon var verkligen klok. "Ja, eller jag vet inte lite kanske eller, det är lite komplicerat" Skrattade jag. De andra skrattade också. Vi plockade undan de vi ätit och gick inomhus.
"Jazzy Jaxon ställ upp er där" Pekade Justin. "Smiiile" Sa han och knäppte ett kort. Kortet blev väldigt gulligt och dom var så himla lik Jusin.
 
 
 
"Gå dit du med" Sa Jusin. Jag skakade på huvudet. "Gå, jag vill ha kort på er tillsamans" Flinade Justin. "Ja prinsessan kom" Sa Jazzy. "Okej då" Skrattade jag. Det var så gulligt att hon kallade mig prinsessa. Både Jermey och Erin ställde sig också och knäppte kort med sina mobiler så jag började smått rodna. Efter de knäppt korten gick jag fram till Justin och han öppnade sin famn så jag gick in i den. Vi kramades och bara stod där ett tag. "Ska ni inte göra något?" Frågade Jermey. "Vad ska vi göra då?" Frågade Justin. "Ta med ungarna till Stranden vettja"
 
 
 
Åker till London imoorgon :/. Men har några tidinställda på gång så det fixar sig nog ska ni se. Kommer hem veckan där på så jag vet inte riktigt än hur det blir med uppdateringen. Och sen när jag kommer hem dagen efter på torsdagen drar jag med pojkvännen till Öland. Men kommer ha datorn med mig på båda resorna så de ska nog gå fint fint. Komentera! :)

Förlååt

Min dator gick sönder igår..... Den dog helt och hållet. Alla bilder osv är borta så det suger. Men har en ny nu i alla fall för det gick in och laga den så börjar skriva på dirrekten!. Håll utkik!

Chapter 41 - I love you.

Last Chapter:
 "Eller den första grejen är inte sån big of a deal, men James skjutsade hem mig idag jag tyckte du skulle få veta det, jag lovar det är ingenting, vi pratade bara" Sa jag. "Oh, okej" Svarade han "Och den andra saken?" Frågade han. "Jo, när jag var på festen, så uttryckte Jason sina känslor för mig, och då gick han fram och kysste mig men jag besvarade den inte på något sätt, jag backade undan och sa att det var dig jag älskade, snälla bli inte arg."
 
Han satt tyst. Visade inga känslor alls. "Justin" Sa jag. "Säg något." "Så du besvarade den inte?" Frågade han. "Nej, det gjorde jag inte. Jag lovar dig med hundra procent."  "Okej, jag litar på dig men, varför berättade du nu?" Frågade han. "Jag vet inte, jag kom och tänka på det i dag, har inte tänkt på det tidigare" Svarade jag. "Okej" Svarade han. "Jag litar på dig." Sa han. "Tack" Svarade jag. Han log stort. "Kom så får jag känna på dina läppar lite" Jag skrattade åt honom och kröp fram och pressade mina läppar mot honom. Han lutade sig bakåt så jag låg på honom. Den passionerade kyssen övergick till hångel och jag kände hans hand mot min rumpa. Jag grimaserade till då jag råkade komma emot revbenet. "Gjorde jag något?" Frågade Justin. "Nej nej, jag fick bara lite ont i revbenet." Sa jag och kysste han igen. "Säg till om jag gör illa dig bara" "Ja, Justin du kommer inte göra illa mig" Sa jag och kysste han ännu en gång. Den övergick återigen till hångel. "Oj förlåt" Chaz kom in i rummet. "Omg" Mumlade jag och satte mig uppriktigt upp. "Jag lämnar er i fred och går hem till Nolan" Sa han och jag la mina händer för ansiktet. "Kom igen. Det var inte så att vi var nakna liksom" Sa Justin. "Det här är inte kul" Sa jag. "Ganska faktiskt." Sa han och försökte att inte skratta.
 
 
"Du är hopplös" Mumlade jag. "Eh kom igen, det kunde vart värre liksom" Sa han. "Du har rätt" Flinade jag. "Som alltid" Sa han. "Ha-ha" Sa jag bara. "Imorgon så ska jag åka till min pappa, han bor bara lite utanför Stratford, vill du följa med?" frågade han. "Självklart vill jag det." "Jazzy min lilla syster, har länge velat träffa dig" Sa han och det värmdes i hjärtat att han berättat om mig. "aww" Mumlade jag och kysste honom. "När åker vi dit då?" Frågade jag. "Efter du slutat skolan?" Frågade han. "Just det skolan" Muttrade jag. Han skrattade åt mig. "Men jag åker nog dit lite tidigare så hämtar jag dig sen?" Frågade han. "Okej" Sa jag och log. "När kommer Maria och Michael hem?" Frågade Justin. "Vid sex sju tiden" Svarade jag. "Okej bra" Svarade han. "Vad då då?" Frågade jag. "Det ska du allt få se" Svarade han flirtigt. Han kysste mig och utan att släppa våra läppar så lyfte han upp mig i hans famn och gick ut ur rummet.
 
Han bärde in mig i mitt sovrum och la mig försiktigt i sängen. Jag förstod vad som höll på att hända. Det var faktiskt första gången för oss tillsamans. Våra tungor hittade varandra och vi hasade oss längre upp i sängen. Våra läppar släppte varandra så vi kunde hämta andan. Hans ögon kollade intensivt i mina och jag har aldrig sett Justin så här. Han knäppte upp mina knappar på jeansen och drog av byxorna. Han kysste mig igen och la ena handen på min rumpa. Han kysste mig på halsen och jag kunde inte låta bli att stöna till. Det skulle verkligen inte vara rätt läge om någon skulle komma hem nu. Han kysste mig upp till käkbenet och vidare upp till mina läppar igen. Han fipplade med min tröjkant, men fick inte riktigt av mig tröjan. Jag satte mig upp så han kunde dra av den. Han la sin hand på mitt bröst och kysste mig emellan brösten. Han nådde snart mina läppar igen. "Jag älskar dig" Viskade han mot mina läppar. "Och jag dig" Viskade jag tillbaka.
 
Jag satte mig återigen upp så han fick tillgång till att knäppa upp min bh. Justins ögon var väldigt mycket mörkare en vanligt och det var ovanligt att se han så men det gjorde mig bara ännu mer upphetsad. Han masserade mitt bröst medans han återigen kysste min hals. Jag tyckte inte det kändes rättvist så jag snurrade runt så jag satte mig överst. Jag drog av honom hans tshirt, eftersom han hade fortfarande alla kläder på sig vilket verkligen inte var rättvist. Jag drog mina fingrar på hans sexiga mage och jag kände hur han ryste till ju längre ner jag kom. Jag knäppte upp hans bälte och sen hans knappar på byxorna. Vi hjälptes åt att få av honom byxorna och återigen snurrade vi runt så jag låg underst. Han kysste mig vid troskanten och jag ryste till. Han drog försiktigt av mig trosorna och började försiktigt smeka mig. Han kysste mig och snart möttes våra tungor igen. "Jag måste ha dig nu" Mumlade han mot mina läppar. "Ta mig då" Sa jag flirtigt tillbaka. Han drog av sig sina kalsonger och jag hann knappt reagera förns han trängde sig in i mig.
 
 
AWKWARD OVER HERE.., döööör!!.  O herre. Har suttit med detta kapitel länge. Skrivit, Raderat. Skrivit Raderat. Det är inte det lättaste oh skriva sexscener, men aja det får bli som det blir. Okeej.. Snart kommer det hända lite mer..
Sååå komentera! :)

Chapter 40 - Dont be mad.

Last Chapter:
 Vi satte oss vid ett ledigt bord och började prata lite smått. "Ska du göra något efter skolan?" Frågade hon. "Hem till Justin, jag är ledsen, men han åker om fyra dagar, så jag vill gärna spendera sista tiden med honom" Sa jag och log snett. "Hey det är lugnt jag förstår" Sa hon och log. "Tack" log jag tilbaka. Juste ni hörde rätt. Justin åker om fyra dagar, och jag har ingen aning vart, och ingen aning hur länge han ska vara borta.
 
Dagen var nästan slut jag och Emma skulle bara lämna våra böcker i vårt skåp och sen bege oss ut från bussarna. Vi gick från kemi salen. "Äntligen är dagen slut" Suckade jag. "Det är redan din första dag och du är redan trött på skiten, bra där" Skrattade Emma. Jag skrattade jag med. Vi gick till våra skåp, och när jag såg vem som stod vi mitt skåp fick jag en smärre chock. "James?" Frågade jag. Varför ville han prata med mig igen?. "Hej Ally" Sa han.
 
 
Jag kollade bara på honom och väntade på att han skulle börja på en konversation. "Vill du ha skjuts hem?" Frågade han. "Så kan vi prata lite också" Svarade han. "Öhm okej" Svarade jag. Jag har ingen aning om varför jag sa okej. "Emma, jag kan skjutsa dig också" Svarade han. "Jag går hellre, smsa mig" Sa hon först till honom och sen smsa mig till mig. "Ska vi gå?" Frågade han. Jag nickade. Jag satte mig i hans bil. "Du vet vart jag bor va?" Frågade jag. "Ja, det gör jag, så dåligt minner har jag inte" Sa han och skrattade lite. "Okej" Flinade jag.
"Så hur är det?" Frågade han. "Jo, det är bra" Svarade jag. "Själv?" Frågade jag. "Sådär, mina föräldrar går igenom skilsmässa så det är ganska svårt att vara hemma just nu." "Oh, jag är ledsen James." Sa jag. "Tack för att du pratar med mig föresten, för det jag gjorde mot dig var ju hemskt, och jag gillade verkligen dig Alyssa, även fast det kanske inte lät som det då jag skulle förklara allt, så tro inget annat" Sa han. "Okej" Svarade jag. Men då kom jag och tänka på. Jason. Han hade ju kysst mig. Jag var verkligen tvungen att berätta det för Justin.  
 
Han stannade bilen vid mitt hus. "Tack för skjutsen" Svarade jag. "Så lite, hör av dig om du vill ses eller något" Sa han. Jag nickade smått. "Hej då James" Sa jag. "Hej då Ally." Svarade han. Jag klev ur bilen och gick raka in i huset. "HEmma" Ropade jag. Jag hörde Chaz och Justins skratt på övervåningen så jag sprang upp för trappan. De satt och spelade tv spel i allrummet. "Oh hej babe" Sa Justin. "Hej" Sa jag glatt och kysste honom snabbt innan jag satte mig brevid honom. De spelade klart matchen de hade i fifa och Chaz förlorade. "Jag går ner och käkar något" Sa han surt och gick i väg. Jag skrattade åt honom. "Du Justin, jag måste berätta en sak, två saker kanske" sa jag. "Har det hänt något" "Eller den första grejen är inte sån big of a deal, men James skjutsade hem mig idag jag tyckte du skulle få veta det, jag lovar det är ingenting, vi pratade bara" Sa jag. "Oh, okej" Svarade han "Och den andra saken?" Frågade han. "Jo, när jag var på festen, så uttryckte Jason sina känslor för mig, och då gick han fram och kysste mig men jag besvarade den inte på något sätt, jag backade undan och sa att det var dig jag älskade, snälla bli inte arg."
 
Koooomentera :)

Chapter 39 - Going back.

Last Chapter:
Hon gjorde lite grimaser, det gjorde nog ont nör hon flyttade på sig. Hon hade två brutna revben, en spricka i benet som faktiskt snart var läkt, och en stukad hand. "Tack Justin, för att du varit här, det har betytt så obeskrivligt mycket. Jag älskar dig." Sa hon. Det värmdes alltid till i hjärtat när hon sa det. "Självklart, Jag älskar dig med älskling." Jag kysste henne godnatt. Äntligen, som jag längtat fick jag somna brevid henne igen.
 
Alyssas Perspektiv:
Efter 1½ vecka var jag tillbaka i Stratford, eller tillbaka och tillbaka, hade hade varit här i fem dagar. Jag hade fått legat kvar på sjukhuset i fem dagar där också för observation. Jag tyckte det var väldigt löjligt då jag faktiskt mådde bra. Klockan var åtta på morgonen och jag skulle upp för skola. Just det, skolan hade börjat igen. Det var inte första dagen för den hade jag missat för nästan två veckor sedan. Justin hade varit hemma hos mig nästan som en extraförälder. "Ska jag skjutsa dig?" Frågade Justin som satte sig upp i sängen. "Nej, lägg dig ner och sov igen. Jag tar bussen" Jag kysste hans läppar. "Okej, ha det så bra i skolan och ring mig om det händer något" "Jag lovar" Sa jag och fnittrade till och kysste honom en sista gång.
 
Helt ärligt var jag nervös, väldigt nervös. Innan skolan slutade i somras så var jag bara en normal tonåring, nu var jag Justin Biebers flickvän, och även tjejen som legat i koma. Jag visste att jag skulle ha allas ögon på mig idag, jag gick ner på övervåningen och där stod Chaz och tog på sig sina svarta Converse. "Hej" Sa jag. "Hej" Flinade han. "Redo för skola?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. "Nervös" Svarade jag. "Jag förstår det, säg till mig om du får problem" Sa han. "Jag lovar Chazie" Sa jag och kramade om honom. "Bussen?" Frågade han och jag nickade. "då går vi tillsamans" Sa han. Jag log stort och vi stängde dörren efter oss. "sov Justin här i natt?" Frågade han. "Japp, han sover fortfarande" Sa jag. "Jo det förstås, klockan är ju som sagt strax över åtta" Sa han och jag skrattade. "Inte så konstigt då" Sa jag. Vi skrattade och när vi kommit fram så kom bussen dirrekt. "Vad trevligt att se dig, Mrs Somers" Sa Mrs. Evans. "Du med" Sa jag glatt. När jag gick på bussen så var det inte jätte mycket folk, kanske för att vi nästan var det första stoppet. Jag fick en väldans massa blickar på mig ändå, och vissa fnös åt mig när jag gick förbi, vissa log stort. Det var obehagligt. Jag såg Emma lite längre ner på bussen. Jag log stort för mig själv och slog mig ner brevid henne.
 
"Taggad?" Frågade hon. "Hur kan man vara taggad till skola Emma?" Frågade jag. Hon skrattade och ryckte på axlarna. "Jag finns vid din sida hela dagen, okej?" Jag nickade. "Tack" Sa jag och log stort. Bussen stannade snart och vi var framme vid skolan. Jag svalde klumpen som bildades och tog ett djupt andetag och gick in genom skolans dörrar. Redan då vände sig alla om, det var olika blickar, bitchiga,glada,ledsna,arga, till och med rädda?. Jag skakade på huvudet och gick fram till mitt skåp som jag återigen skulle ha ett år till. Men när jag kom fram så fick jag mig en chock. De hade klottrat ner det, det stod Hora, fame hore, hoppas du hade dött, lämna Justin ifred, osv osv. "VEM ÄR SÅ JÄVLA OMOGEN, HUH?" Skrek Emma och alla vände bort sina blickar. "Strunt samma Em" Sa jag bara och vi gick där i från. "Alyssa" Den rösten kände jag väl igen. James. Jag vände mig om. "Kan jag få ta ett par ord med dig innan du börjar?" Frågade han. "Nej det tänker hon inte" Sa emma. "Emma det är lugnt, gå bort till lektionen jag kommer, spara en plats åt mig" Sa jag och hon nickade.
 
"Vad vill du James?" Frågade jag. "Jag ville bara säga att jag är ledsen för allt som har hänt, du hatar säkert mig, men du var som en bästa vän för mig också, det har varit tomt utan dig i sommar Ally" Sa han. "James snälla sluta" Sa jag. "Jag ville bara säga att du är stark, och du har alltid varit det, du klarar dig igenom det här, annars får snorungarna med mig och göra" Sa han och jag skrattade till. "Tack James" log jag. "Gå till lektionen nu" Skrattade han jag nickade. Jag knallade bort till lektionen och jag blev glad att jag inte var sist som kom in för då hade det varit pinsamt, läraren var inte ens här. Jag slog mig ner brevid Emma. "Äntligen" Sa hon. Jag skrattade. "Vem har vi i Geografi i år då?" Frågade jag. "Mr. Flink" Sa hon och jag suckade djupt. "Du skojar, hans lektioner är så jävla tråkiga" Sa jag och suckade. "Jo tack jag vet." Sa hon. Snart strömmade alla elever in och Mr. Flink kom också in. "Vad roligt att du är tillbaka Alyssa., Ni kan alla slå upp sida 221 i boken." Sa han.
Alla gjorde det. Han började läsa och förklara en massa och jag förstod knappt vad det handla om, det sjönk liksom inte in i hjärnan. Jag kände hur jag nästan var nära på att börja somna för när jag blinkade blev ögonlocken bara tyngre och tyngre.
 
 
Emma armbågade mig. "Aj" Stönade jag. Hon skrattade. "Vakna då" Sa hon och log stort. Jag suckade.
Dagen rullade på och snart var det dags för lunch. Jag och Emma la in våra böcker i skåpet och knallade bort till kaffeterian. "Vad serveras idag mån tro" Sa Emma och jag log, "Särkilt något vidrigt" sa jag. Rätt hade jag, för det var äcklig korv och kokt potatis som tyvärr inte är kokt för den är sten hård. Vi satte oss vid ett ledigt bord och började prata lite smått. "Ska du göra något efter skolan?" Frågade hon. "Hem till Justin, jag är ledsen, men han åker om fyra dagar, så jag vill gärna spendera sista tiden med honom" Sa jag och log snett. "Hey det är lugnt jag förstår" Sa hon och log. "Tack" log jag tilbaka. Juste ni hörde rätt. Justin åker om fyra dagar, och jag har ingen aning vart, och ingen aning hur länge han ska vara borta.
 
Usch vad tråkigt mellan kapitel :/. Men aja. Jag hann med ett kapitel i alla fall! Yey för mig. Men komentera :)
 
Glöm inte ------> www.directionslife.blogg.se

Information

Okej lite infoooormation. Den 25 Juli åker jag till London. och är borta till den 2 Agusti. Så jag får se hur det blir med updateringen då, men ska försöka skriva så många tidinställda som bara möjligt. :)
Sen skriver jag på kapitlet nu medans en jobbig kille ligger brevid mig och klagar på hur osocial jag är så jag får helt enkelt se om jag skriver klart kapitlet, det kanske kommer ut lite senare i kväll då! :)
 
Byy the way, glöm inte:----> www.directionslife.blogg.se

Chapter 38 -

Last Chapter:
Jag hade hört allt. Allt folk hade sagt. Justin förklarade hans kärlek för mig varje dag. Jag ville bara vakna upp och kyssa honom, men något gav mig motsånd till att inte göra det. Emma hade också varit här, Alfredo. Alla hade varit här, Jason också. Justin hade åkt i väg på sin inspelning en dag senare, det hade han fått också. Det kändes som man slog upp ögonen men det vita ljuset jag såg, var inte något vanligt vitt ljus det var något helt annat.
 
 
 "Gumman" "Alyssa" Jag förstod inte. Det lät som, mamma. "Mamma?" Frågade jag. Vad händer?. Jag såg henne långt borta, det var vitt överallt men hon stod långt där borta. "Gumman du är stark" "Mamma vad är det som händer?" Frågade jag. "Du blir svagare och svagare. Men lyssna på mig nu. Du är stark, du klarar av det här, kämpa. Du har inte ens börjat leva ditt liv på riktigt än. Du har en fantastisk pojkvän som älskar dig över allt annat. Vi väntar på dig. Men gumman din tid är inte inne än." Hon försvann mer och mer. "MAMMA" Skrek jag. "MAMMA VÄNTA" Skrek jag. "Jag älskar dig gumman" Sen försvann hon. "MAMMMAAAAAAA" Skrek jag. Konstig nog, kände jag mig jag vet inte. Jag blev rädd. Jag kände något. Jag känner något. Vad känner jag?. Snart förstod jag att det var lakanet, jag känner det. Sen med vänster handen också. Jag kände bara mer och mer, jag testade att röra på mina fingrar och det gick. Jag hörde en flämting. Det var Justin. "Alyssa" hörde jag honom. "Gör om det"
 
Justins Perspektiv:
 
Jag satt bara och kollade på henne, hon var så vacker. Jag såg hennes vänsterhand röra sig, hade jag blivit dum. Men det hade jag inte. Den rörde isg igen. "Alyssa, gör om det" Sa jag. Hennes fot rörde sig. Snart slog hennes ögon upp och hon började hosta. Jag tryckte på knappen och doktorer kom in i rummet. "Alyssa, mår du bra?" Frågade ena doktorn. Alyssa ryckte på axlarna. "Justin du måste lämna rummet" Jag nickade. Jag var chockad. Jag gick ut till väntrummet. "Hon öppnade sina ögon" Sa jag chockat. Maria spärrade upp sina ögon och började snart gråta av lycka. "Hon rörde sig." Sa jag. Jag kunde knappt fatta att det var sant. Alyssa hade rört sig. Hon levde. Hon var min igen.
 
"Doktor O.Neil kom in i rummet." "Alyssa är okej. Hon har fått vatten så hon kan prata för hon var väldigt torr. Hon har ont i magen, och i benet vilket är förståligt. Men Justin, det är någon som vill träffa dig där inne" Sa han och jag sken upp i ett leende. Jag nästan sprang in i hennes rum. "Ally" Sa jag. "Jusin" Svarade hon med ett leende. "Du lever" Sa jag. "Du trodde väl inte att jag skulle lämna dig?" Flinade hon. Jag skrattade åt henne och jag skyndade mig för att pressa mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen. "Jag älskar dig" Sa jag. "Jag älskar dig också Justin, men du hade inte behövt vara här varje dag du vet" Svarade hon. "Men jag ville. Snälla Alyssa lova mig att aldrig göra mig så orolig igen" "Jag lovar" "Jag går och hämtar Maria och dom, de har varit helt förstörda" Jag kysste hennes panna innan jag gick ut för att hämta de.
 
Jag satte mig vid Emma och Alfredo, Emma grät högt av lycka. Jag lät Maria, Michael och Chaz prata med henne i fred. "Hon lever Emma" Emma nickade glatt och kramade om mig. Min älskling lever. Vi alla gick snart in till henne och hennes rum var verkligen fullt med balonger, korgar och allt möjligt. Efter mycket prat och allt så hade klockan slagit nio på kvällen och Ally konstigt nog såg väldigt utslagen ut. "Vi rör oss hemmåt, vi kommer imorgon okej gumman?" Sa Maria. "Japp, Det är lugnt" Sa hon. Alla gick förutom jag. "Vill du sova med mig i natt?" Frågade hon. Jag nickade. Hon makade lite på sig så jag skulle få plats i sjukhussängen. Hon gjorde lite grimaser, det gjorde nog ont nör hon flyttade på sig. Hon hade två brutna revben, en spricka i benet som faktiskt snart var läkt, och en stukad hand. "Tack Justin, för att du varit här, det har betytt så obeskrivligt mycket. Jag älskar dig." Sa hon. Det värmdes alltid till i hjärtat när hon sa det. "Självklart, Jag älskar dig med älskling." Jag kysste henne godnatt. Äntligen, som jag längtat fick jag somna brevid henne igen.
 
 
 
Hjälp vad snäll jag är då. 2 kapitel? :o.
Novellen är inte slut än ganska långt kvar. Men vill att ni tänker på en sak. Efter den här. Vill ni ha en fortsättning på YHTKTMH, eller vill ni ha en ny?. Ni väljer!. Om ni väljer en ny kan jag tänka mig att bara skriva ett bonus kapitel på YHTKTMH. :) Så komentera era åsiktet är ni gulliga! Loveu guys!

Chapter 37 - wake up, please?.

Last Chapter:
 Mitt huvud sjönk snart ner i mina händer och jag kände hur mina tårar snart började rinna ner för mina kinder igen, fan. Om jag skulle förlora Ally visste jag inte vad jag skulle göra, det skulle vara det allra värsta som någonsin skulle kunnat hända. "Justin" Hörde jag en svag röst viska. Jag kollade upp och möttes Amandas blick och hon nickade mot dörren. Där stog doktorn. "Mr.Bieber jag har fått svaren på Alyssa Somers."
 
"Berätta för mig då" Sa jag en smått irriterat. "Alyssa, har varit med om en kraftig smäll och skadat sig mycket utåt. Hennes hjärna funkar dock väldigt bra, och hon ligger i koma i det här laget, det finns inget mer vi kan göra Mr.Bieber, allt hänger på Alyssa vid detta laget, om hon är stark nog eller inte, eftersom hennes hjärna funkar bra, så finns det möjlighet att hon kan höra, Så om du vill, kan du gå in, och prata med henne." Sa han och jag kände smått hur jag blev helt yr. Koma?. KOMA?. "Hennes familj är på väg, jag ringde de förut" Sa han och sen gick iväg. Jag svalde högt. Klockan var nästan fem på morgonen, och konstigt nog var jag faktiskt inte speciellt trött. "Jag går in" Sa jag till Issa och Amanda. De nickade. Jag bestämde mig för att gå in. Jag öppnade dörren och såg henne ligga där, alldeldes fridfull och inte rörde en min.
 
Det gjorde ont i mig och se att hon hade en slang som hjälpte henne och andas. Dropp hade hon också så hon kunde få vätska i sig. Jag svalde hårt, jag tog en pall och satte mig brevid henne. "Alyssa, Doktorn sa att du kanske kunde höra mig så, ja, det känns dock väldigt konstigt att prata med dig, och du inte svarar tillbaka." Jag kände hur en tår lämnade mitt öga och föll ner på min kind. "Alyssa snälla förlåt för att jag överreagerade hemma hos mig tidigare idag,och snälla lämna mig inte, jag ber dig. Jag älskar dig så himla mycket, om du bara visste hur mycket, jag har väntat på dig i flera år. Jag älskar dig. Alyssa, snälla vakna?" Jag tog tag i hennes hand  och smekte den lätt. "Jag lämnar dig inte, du är min största kärlek Ally, Jag klarar mig inte utan dig. Du måste komma tillbaka, jag vet att du är stark nog" Där brast det. tårar rann ner från mina kinder och jag bara kollade på henne.
 
*
 
"Justin" Jag kollade bak där stod Amanda. "Maria, Michael, Chaz är här" Jag svalde högt och nickade. Jag kysste Ally på pannan och gick ut, och var beredd på en rejäl utskällning. Jag gick ut ur rummet och Maria mötte mig förvånande i en kram. "Jag hör hört hur allt gick till, jag är inte arg på dig" Jag kramade om henne och sen gick jag och kramade Chaz, vi grät.
 
Alyssas Perspektiv: 1 Månad senare.
 
Jag hade hört allt. Allt folk hade sagt. Justin förklarade hans kärlek för mig varje dag. Jag ville bara vakna upp och kyssa honom, men något gav mig motsånd till att inte göra det. Emma hade också varit här, Alfredo. Alla hade varit här, Jason också. Justin hade åkt i väg på sin inspelning en dag senare, det hade han fått också. Det kändes som man slog upp ögonen men det vita ljuset jag såg, var inte något vanligt vitt ljus det var något helt annat.
 
  
 

Chapter 36 - Worst feeling in my life.

Last Chapter:
"Vad tror du du håller på med?" Frågade jag. "Du får väl se dig för" Flinade hon. "Du satte ju förihelvete krokben" Sa Amanda argt. "Ut från mitt hus, äckel" Sa hon till bimbon. "Visst, en sak till." Hon tog tag i mina axlar och puttade mig bakåt. "Lämna min Justin i fred okej, Hora" Sa hon och puttade mig ner från stentrappan och allt blev svart.
 
 
 
Justins Perspektiv:
 
Jag måste ha somnat i soffan, för att jag blev väckt ut av telefonen ringde. Jag kolla på skärmen och såg att det var Alyssa. Jag blev genast orolig och svarade snabbt. "Babe, har det hänt något?" Frågade jag oroligt. "Öhm, det är inte Alyssa, det är Amanda" Sa en skakig röst. "Har det hänt ally något?" Frågade jag skärrat. "Ja, hon blev ner puttad från trappan, ambulansen är på väg, hon rör sig inte Justin" Sa hon och jag hörde hur hon började gråta. Jag kände hur jag nästan tappade andan. Jag fick inte fram något. "Justin ambulansen är här, jag och Issa åker med den, möt oss vid sjukhuset." Sa hon och la på. Det blev genast fart på mig jag drog på mig ett par skor och skyndade mig in i bilen. Det var papz utanför mitt hus men det brydde jag mig inte om då. Vilken sorts människa skulle putta ner en annan människa från en trappa?.
 
Amandas Perspektiv: Innan samtalet med Justin.
 
Det blev som en slomotion scen, den där blonda bimbon bara tog tag i hennes axlar och det såg verkligen ut som hon kastade ner ally från trapporna. Jag kom i chock men kom snart till verkligheten. "VAD FAN GÖR DU?" Skrek jag. Jag sprang ner från trappan och ner till Ally. "Alyssa, Ally, hör du mig?" "Ally?" Skrek Issa. "RING AMBULANS" Skrek jag. Jag såg att bimbon och hennes kompisar försvann från huset, men just då kunde jag inte bry mig mer för jag var tvungen att bry mig om Ally. "Alla lämna festen" Skrek jag. ´Folk lämnade till slut festen. "En ambulans är på väg, hör av dig sen." Drew kom fram till mig. Jag nickade. "Gå och ring Justin" Sa Issa. Jag nickade och svalde hårt. Jag tog Alyssas telefon och letade efter Justins nummer. Jag ringde honom och en röst i andra änden hördes. "Babe har det hänt något?" Jag svalde hårt. "Öhm det är inte Alyssa, det är Amanda" Svarade jag skakigt.
 
Justins Perspektiv:
 
Jag tror jag aldrig kört så fort i hela mitt liv. Jag hade fått uppgifter av Amanda om vart jag skulle ta vägen. Jag skyndade mig och när jag kom upp i receptionen frågade jag efter Ally. "Vart kan jag hitta Alyssa Somers?" Frågade jag. "Rum 103, men du måste vänta i det anhöriga väntrummet" Jag nickade men inte tänkte jag vänta i något jävla väntrum, jag skulle banne mig veta vad som hände. Jag gick med fart in i det anhöriga väntrummet ändå för att där satt Issa och Amanda. De ställde sig fort upp när de såg mig. Jag vände snabbt ut igen jag var tvungen att veta hur Ally mådde. Snart stoppade en doktor mig när jag var på väg in. "Du får inte gå in unge man" "Jag är hennes pojkvän, jag måste gå in" Sa jag allvarligt. "Nej, de gör allt de kan just nu, de ända vi kan göra är att vänta och se" Sa han och jag kände hur hela jag skönk i hop. Tårarna rann ner från mina kinder. Jag klarar mig inte utan henne. Jag samlade mig och bestämde mig för att gå in till Issa och Amanda de satt också och grät. "Hur hände det?" Frågade jag.
 
"Det var en tjej som fick syn på ally, hon satte krok ben för henne, hon kallade ally hora osv för att hon var tillsamans med dig, och hon skulle lämna dig i fred och sen puttade hon ner Ally ner för trappan" Sa amanda. Jag suckade högt nu var detta mitt fel också. "Mr.Bieber" En doktor kom in i rummet. "Du kan kalla mig, Dr.O.Neill, men jag skulle behöva telefon nummer till Alyssas föräldrar" Sa han och jag svalde en stor klump. "Hon har inge föräldrar" Svarade jag. "Oh, ansvariga?" Frågade han. "Jag nickade. Hennes moster och hennes man, Maria och Michael Somers, telefon *********"  "Tack, och kan jag lita på deras ord om vad som hände?" Frågade han och kollade på Issa och Amanda. "Ja det kan du" Sa jag. "Bra" Sa han och kladdade ner något på hans block och gick sedan iväg. Jag skulle aldrig få åka i väg med Alyssa igen, aldrig, Maria skulle aldrig kunna lite på mig, Chaz skulle aldrig förlåta mig heller.
 
Jag hade stängt av min telefon eftersom jag befann mig på ett sjukhus, kanske var jag också livrädd att Maria skulle döda mig över telefonen. Mitt huvud sjönk snart ner i mina händer och jag kände hur mina tårar snart började rinna ner för mina kinder igen, fan. Om jag skulle förlora Ally visste jag inte vad jag skulle göra, det skulle vara det allra värsta som någonsin skulle kunnat hända. "Justin" Hörde jag en svag röst viska. Jag kollade upp och möttes Amandas blick och hon nickade mot dörren. Där stog doktorn. "Mr.Bieber jag har fått svaren på Alyssa Somers."

Chapter 35 - Party Part 2 -

Last Chapter:
 "Nej, varför då,och Issa, du är på hugget ser jag" Sa han och smällde till henne på rumpan. Hon skrattade till och himlade med ögonen. "Nämen, är det inte lilla Alyssa som står där?." "Vad vill du Jason?" Frågade jag. "Jag visste att du skulle komma någon gång, vill du gå och snacka?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Kom igen, som vänner, jag lovar att inte kyssa dig, kom nu" Sa han. Jag suckade och gick ändå efter honom.
 
Vi gick upp för trappan till övervåningen. Han gick först in i ett rum men stängde det snabbt. "Upptaget" Sa han och jag skrattade till. Vi gick in i ett annat och det var uppenbarligen inte upptaget eftersom han gick in i det. "Så, vad vill du Jason?" Frågade jag. "Hur ser ditt liv ut Somers?" Frågade han. "Va?" Frågade jag. "Svara bara" Sa han. "Bra, antar jag" Sa jag. "Tillräckligt bra?" Frågade han. "Ehm, det kunde varit bättre om-" "Om jag funnits i ditt liv, jag vet" Sa han och jag suckade. "Det var verkligen inte det jag skulle säga" Svarade jag. "Säkert, men Allyssa, hur går det med Bieber då?" Frågade han. "Bra, varför frågar du mig det?" "Bara nyfiken." Svarade han. Jag suckade och la armanra i kors. "Vad vill du igentligen?" Frågade jag.
 
"Kyssa dig, krama dig osv" "Okej men det kommer tyvärr inte att hända, så jag kan lika gärna gå här i från" Svarade jag. "Så du säger att du inte gillade det vi gjorde i Bora Bora?" Frågade han. "Det var då, nu är nu, vi kanske hade något litet då, vad vet jag, men inte längre okej?. Jag känner inte ett piss för dig, och kommer aldrig göra det heller, bara för Justin för det är han jag älskar, okej?" "Du vet Alyssa, Jag kan se när folk ljuger, kan du det?"
 
 
"Jag vet inte," Svarade jag. "Nae men jag kan berätta att du just ljög, du känner visst för mig" Sa han och gick mot mig och pressade sina läppar mot mina. Det var inte en mysig kyss överhuvud taget, det kändes ingenting, inga fjälirar, ingenting. Jag drog mig i från jason. Jag hade inte ens besvarat kyssen. "Nej Jason, Jag gillar inte dig har jag sagt, du kan uppenbarligen inte se när jag ljuger i sådana fall, för jag ljög inte." Sa jag och gick förbi honom och ut ur rummet.
 
Jag såg Amanda och Issa stå en bit bort så jag gick fram till de. "Hur gick det?" Frågade de. Jag ryckte på axlarna. "Jag vet att min bror kan vara en idiot i bland, men jag tror helt ärligt han är kär i dig Ally" Sa Amanda. Jag fnös. "Varför mig?" Suckade jag. "Någon snygg kille på festen soom ni tycker om då?" Frågade jag. "Amanda har hittat någon" Sa Issa och blinkade med ögat. "Jasså vem?" Frågade jag nyfiket. Issa pekade på en kille som satt och kollade in Amanda. Jag skrattade roat. "Kom vi tar en bild" Issa drog upp sin telefon och vi tre ställde oss brevid varandra och Issa knäppte kortet.
 
 
"Kom vi drar ner till nedervåningen och tar luft" Sa jag och de andra hakade på. Men när jag tog ett steg föll jag mot marken. Jag kollade upp och där stod en blond bimbo. "Vad tror du du håller på med?" Frågade jag. "Du får väl se dig för" Flinade hon. "Du satte ju förihelvete krokben" Sa Amanda argt. "Ut från mitt hus, äckel" Sa hon till bimbon. "Visst, en sak till." Hon tog tag i mina axlar och puttade mig bakåt. "Lämna min Justin i fred okej, Hora" Sa hon och puttade mig ner från stentrappan och allt blev svart.
 
Försenat kapitel, förlåt för det! Var som sagt lite arger igår hehe!. Komentera!
 

Vafan?.

Som ni kanske ser där under har jag försökt puplicera kapitel 35, men det funkar inte?. Allt har liksom försvunnit?. Fattar 0. Får se om jag hinner skriva klart kapilet senare i sånna fall. Btw jag är hemma nu och kom hem vid elva ungefär, sorry, blev på vädligt dåligt humör nu.