HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 33 - Boyfriend - music video.

Last Chapter:
 "Kolla den här bilden" Flinade Justin. "Naae, Justin den där får du ta bort" Sa jag allvarligt. Det var en bild på när jag sov. "Vad dum du är, eller vänta, jag har också en när du sover kom jag på." Flinade jag. "Har du?" Frågade han förvånat. JAg nickade glatt. "Då antar jag att vi är kvitt" Sa han. "Jag antar det." SA jag.
 
"Babe" Viskade Justin svagt i mitt öra vilket gjorde att jag ryste till. Jag  vände mig mot honom och han log stort. "Vi måste upp nu, eller om du vill följa med det vill säga" "Jag vill följa med" Sa jag. "Okej" Flinade han. "Kom då Bieber, du har en inspelning att göra." Jag satte mig fort upp i sängen och satte mig i gränsle över honom. "värst vad du blev pigg." Jag skrattade och rykte på axlarna. "Kom och kyss mig" Jag skakade på huvudet och han tryckte min rygg ner mot hans. "Neeeej" Sa jag. "Ge mig en kyss kvinna" Skrattade han. "kyss mig på kinden då" Sa han och pekade på kinden. Jag suckade och precis när jag skulle göra det vände han sig om så det blev en puss. "Gick du på det där gamla tricket, inte bra Somers" Sa han. "Jaja" Suckade jag. Jag ställde mig upp för att göra mig i ordning. 
 
Jag drog på mig ett par svarta shorts och en grå tröja och tog på mig lite accesoarer. Jag sminkade mig lätt och gick sedan ner till Justin där han var i köket. "Du tar lång tid på dig" Suckade han fast på skoj, för det såg man. "Jag är tjej, du är kille, tjejer ska ta lång tid på sig, och jag har faktiskt varit med om att du tar längre tid än vad jag gör ibland, så det så" Sa jag och han skrattade. "Vad vill min sköna ha till frukost?" Frågade han. "Öhm, macka och flingor tack" Sa jag. Han tog ner flinpaketet, mjölk och mackor, Pålägg och smör också förstås. "Är du redo för att se hur The Biebster jobbar?" Frågade han. "Eh, ingen big deal" Sa jag och han kollade förvånat på mig. "Babe, jag skojade, ta det lugnt" skrattade jag. "Puh" Jag skrattade åt honom.
 
*
 
 
 
Justin hade gjort flera scener och det hade varit väldigt kul att se på. Jag hade stått och kollat med Pattie medans allt hölls på. Kameror hit och dit så jag fattar inte riktigt hur allt funkar, menmen. Självklart blev jag lite svartsjuk när Justin höll på med tjejen i videon, men jag vet att när kameran inte är på så är jag hans och han min så jag har inget att klaga på igentligen. Det var ju inte dirrekt så att han skulle kyssa henne liksom, plus så fick jag reda på att hon var gift liksom. "Heyyyy" Justin kom bakifrån och lyfte upp mig. Han släppte snart ner mig igen. "Hej du" Sa jag. "Får jag godkänt?" Frågade han. "Mycket väl godkänt" Rättade jag honom. "Ohh, förkänar det en kyss?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna och han skrattade och kysste mig mjukt. Justin hade också presenterat mig för nästan hela kamerateamet vilket jag tyckte var lite pinsamt. Scooter hade jag ju också fått träffat på, Justin hade pratat mycket om honom så det var roligt att träffa han, han var verkligen trevlig.
 
Justin bärde upp mig i hans famn och bärde runt på mig som jag vore en liten bebis. "Du bär mig hela tiden" skrattade jag. "Jag vet" Sa han. Han släppte ner mig och jag omfamnade han med mina armar runt hans nacke och han drog mig intill sig och vi kysstes. "Eyyyy Bieber, get a rooom" Ropade Alfredo. Jag skrattade och skämdes en aning eftersom alla blickar vändes till oss. "Okej, visst" Sa Justin och drog med mig. "Vad ska du göra?" Skrattade jag. "Vi ska in i bilen" Sa han. "Seriöst?" Frågade jag. "Seriös" sa han och jag himlade med ögonen. Justin hoppade först in i framsätet.
 
 
 
"Du är seriös sjuk" Sa jag och kollade och skrattade åt honom. "Äsch" Sa han. "Sätt dig i mitt knä nu" sa han. Jag suckade och hoppade in i hans bil och satte mig i knät på honom. "Bieber, tänk på att ni är på en offentlig plats, inget för vilt" Ropade Alfredo. "Man vet aldrig vad som kommer att hända" Ropade han tillbaka och jag kollade chockat på Justin. "Vad menar du med det där då?" Frågade jag. "Äh inget" Sa han och stängde dörren. "Alloooone" Sa han flirtigt. "Ja, förutom att alla kan se oss.." "Det är tonade rutor" på minde han mig. "Ja, men ändå" Sa jag. Han tog tag om min nacke och kysste mig mjukt på hans läppar. Jag satte mig i gränsle över honom i stället. Jag kysste honom och kyssen övergick snart till hångel. Snart bankade såklart också någon på rutan.
 
Justin öppande dörren. "VAD?" Frågade han irriterat. Det var Scooter och han såg inte jätte glad ut. "Gör det du kom hit för, det är din sista tagning" Sa han och gick där ifrån. "Förlåt" Pep jag. "Det var inte dirrekt ditt fel" Sa han. Jag ryckte på axlarna och vi båda hoppade ut ur bilen. Alfredo blinkade med ögat när jag gick förbi honom och jag gav honom fetaste mördarblicken. Jag vågade inte riktigt gå och ställa mig brevid Pattie längre, inte för att jag och Justin gjorde något men ändå.
 
Tråkigt,dålig, mellankapitel. Menmen. Komentera och gör mig glaaaaaaaaaaaD :D:D:D


   Postat av: Anna

Super bra!


      Datum: 2012-07-10 Tid: 12:49:17

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-07-10 Tid: 13:17:37 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Mathilda

Haha jättebra! xx


      Datum: 2012-07-10 Tid: 15:20:46

   Postat av: Alina

Tråkig kapitel? Hahaha Justin var ju sjukt rolig ;P
Speciellt när han tog in henne i bilen


      Datum: 2012-07-10 Tid: 20:12:32

   Postat av: Anonym

Bra!


      Datum: 2012-07-11 Tid: 06:47:22

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback