HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 36 - Worst feeling in my life.

Last Chapter:
"Vad tror du du håller på med?" Frågade jag. "Du får väl se dig för" Flinade hon. "Du satte ju förihelvete krokben" Sa Amanda argt. "Ut från mitt hus, äckel" Sa hon till bimbon. "Visst, en sak till." Hon tog tag i mina axlar och puttade mig bakåt. "Lämna min Justin i fred okej, Hora" Sa hon och puttade mig ner från stentrappan och allt blev svart.
 
 
 
Justins Perspektiv:
 
Jag måste ha somnat i soffan, för att jag blev väckt ut av telefonen ringde. Jag kolla på skärmen och såg att det var Alyssa. Jag blev genast orolig och svarade snabbt. "Babe, har det hänt något?" Frågade jag oroligt. "Öhm, det är inte Alyssa, det är Amanda" Sa en skakig röst. "Har det hänt ally något?" Frågade jag skärrat. "Ja, hon blev ner puttad från trappan, ambulansen är på väg, hon rör sig inte Justin" Sa hon och jag hörde hur hon började gråta. Jag kände hur jag nästan tappade andan. Jag fick inte fram något. "Justin ambulansen är här, jag och Issa åker med den, möt oss vid sjukhuset." Sa hon och la på. Det blev genast fart på mig jag drog på mig ett par skor och skyndade mig in i bilen. Det var papz utanför mitt hus men det brydde jag mig inte om då. Vilken sorts människa skulle putta ner en annan människa från en trappa?.
 
Amandas Perspektiv: Innan samtalet med Justin.
 
Det blev som en slomotion scen, den där blonda bimbon bara tog tag i hennes axlar och det såg verkligen ut som hon kastade ner ally från trapporna. Jag kom i chock men kom snart till verkligheten. "VAD FAN GÖR DU?" Skrek jag. Jag sprang ner från trappan och ner till Ally. "Alyssa, Ally, hör du mig?" "Ally?" Skrek Issa. "RING AMBULANS" Skrek jag. Jag såg att bimbon och hennes kompisar försvann från huset, men just då kunde jag inte bry mig mer för jag var tvungen att bry mig om Ally. "Alla lämna festen" Skrek jag. ´Folk lämnade till slut festen. "En ambulans är på väg, hör av dig sen." Drew kom fram till mig. Jag nickade. "Gå och ring Justin" Sa Issa. Jag nickade och svalde hårt. Jag tog Alyssas telefon och letade efter Justins nummer. Jag ringde honom och en röst i andra änden hördes. "Babe har det hänt något?" Jag svalde hårt. "Öhm det är inte Alyssa, det är Amanda" Svarade jag skakigt.
 
Justins Perspektiv:
 
Jag tror jag aldrig kört så fort i hela mitt liv. Jag hade fått uppgifter av Amanda om vart jag skulle ta vägen. Jag skyndade mig och när jag kom upp i receptionen frågade jag efter Ally. "Vart kan jag hitta Alyssa Somers?" Frågade jag. "Rum 103, men du måste vänta i det anhöriga väntrummet" Jag nickade men inte tänkte jag vänta i något jävla väntrum, jag skulle banne mig veta vad som hände. Jag gick med fart in i det anhöriga väntrummet ändå för att där satt Issa och Amanda. De ställde sig fort upp när de såg mig. Jag vände snabbt ut igen jag var tvungen att veta hur Ally mådde. Snart stoppade en doktor mig när jag var på väg in. "Du får inte gå in unge man" "Jag är hennes pojkvän, jag måste gå in" Sa jag allvarligt. "Nej, de gör allt de kan just nu, de ända vi kan göra är att vänta och se" Sa han och jag kände hur hela jag skönk i hop. Tårarna rann ner från mina kinder. Jag klarar mig inte utan henne. Jag samlade mig och bestämde mig för att gå in till Issa och Amanda de satt också och grät. "Hur hände det?" Frågade jag.
 
"Det var en tjej som fick syn på ally, hon satte krok ben för henne, hon kallade ally hora osv för att hon var tillsamans med dig, och hon skulle lämna dig i fred och sen puttade hon ner Ally ner för trappan" Sa amanda. Jag suckade högt nu var detta mitt fel också. "Mr.Bieber" En doktor kom in i rummet. "Du kan kalla mig, Dr.O.Neill, men jag skulle behöva telefon nummer till Alyssas föräldrar" Sa han och jag svalde en stor klump. "Hon har inge föräldrar" Svarade jag. "Oh, ansvariga?" Frågade han. "Jag nickade. Hennes moster och hennes man, Maria och Michael Somers, telefon *********"  "Tack, och kan jag lita på deras ord om vad som hände?" Frågade han och kollade på Issa och Amanda. "Ja det kan du" Sa jag. "Bra" Sa han och kladdade ner något på hans block och gick sedan iväg. Jag skulle aldrig få åka i väg med Alyssa igen, aldrig, Maria skulle aldrig kunna lite på mig, Chaz skulle aldrig förlåta mig heller.
 
Jag hade stängt av min telefon eftersom jag befann mig på ett sjukhus, kanske var jag också livrädd att Maria skulle döda mig över telefonen. Mitt huvud sjönk snart ner i mina händer och jag kände hur mina tårar snart började rinna ner för mina kinder igen, fan. Om jag skulle förlora Ally visste jag inte vad jag skulle göra, det skulle vara det allra värsta som någonsin skulle kunnat hända. "Justin" Hörde jag en svag röst viska. Jag kollade upp och möttes Amandas blick och hon nickade mot dörren. Där stog doktorn. "Mr.Bieber jag har fått svaren på Alyssa Somers."


   Postat av: Alina

Justin får inte känna så.
Och jag kan redan nu säga att hon inte kmr dö, eftersom novellen handlar ju om dem....


      Datum: 2012-07-16 Tid: 21:08:20 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-07-16 Tid: 22:04:46 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Ewweh

Grymt bra, Men hon kommer inte dö iaf :D<3 meer :D


      Datum: 2012-07-17 Tid: 00:31:46

   Postat av: Annie

Braaa!


      Datum: 2012-07-17 Tid: 10:05:35

   Postat av: Anonym

Sjuuuukt spännande!


      Datum: 2012-07-17 Tid: 18:41:05

   Postat av: Anna

Jätte bra! :) Meer!


      Datum: 2012-07-18 Tid: 13:35:16

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback