HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 46 - Just call me, please.

Last Chapter:
 Vi gick ut på altanen och satte oss och Ryan kom ut på baksidan. Han skrämde då livet ur mig. Maten serverades snart. Grillat är verkligen min favorit mat, det finns inget godare på varma sommarkvällar. Vi satt och prata och skrattade, vi berättade roliga historier vi hade varit med om och det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Jag la i stället min energi på att det vibrerade till i jeansen. Jag drog upp mobilen och blev väldigt chockad när jag såg vem jag fick ett sms ifrån.
 
 
 
James?. Varför smsade han mig nu?. Jag tog upp smset.
Såg att Bieber lämnat staden. Någon chans att vi kan prata nu? :)
Jag funderade ett tag, jag vet vad han gjort mot mig tro mig, men det är ändå något som drar mig till honom, den vänskapen jag hade med honom då samtidigt som jag hade ett förhållande kan jag inte glömma. Han var som min bästa vän också. Jag bestämde mig sedan för att svara. Ja det har han. Det är skola imorgon, vi lär se varandra då. :) Det kändes rättvist att svara så mot Justin också.
 
*
 
När klockan ringde vid kvart över sju så satte jag mig trött upp i sängen. Gnuggade mig i ögonen och gäspade högt. Jag gick trött till garderoben och drog ut ett par jeans och ett vitt linne. Jag drog på mig en blå tjocktröja också. Sminkade mig, och fixade till mitt hår lite snabbt. Vädret såg inte jätte nice ut idag, därav tjcoktröjan. Jag gick ner för trappan och ut i köket. Jag var rätt förvånad över att Justin varken smsat eller ringt mig, han hade väl varit trött efter flygresan igår, dock var det ju inte särkilt lång flygresa..
Chaz satt och åt frukost så jag bredde mig en macka och slog mig ner brevid honom. "God morgon" Flinade jag. "God morgon" log han. "Har dom gått till jobbet?" Frågade jag. Han nickade samtidigt som han tog en tugga av sin macka.
 
"Vill du ha skjuts till skolan eller tar du bussen?" Frågade han. "Skjuts om det är okej" Log jag. "Annars hade jag inte frågat" Sa han och jag skrattade till. "Kanske inte". Vi satte på oss våra skor och tog våran jacka och gick ut till hans bil. Jag satte mig i framsätet och han började köra. "Ska du hämta upp Ryan eller någon annan?" Frågade jag. "Nae, Ryan är hos tandläkaren på morgonen så han tar sin egen bil sen" Sa han. "Jaha okej" Svarade jag. Han parkerade på skolans parkering och vi klev ut ur bilen, vi gick in tillsamans in i byggnaden och jag gick till mitt skåp för att möta Emma. "Em" Ropade jag. "Varför var du inte på bussen?" Frågade hon. "Sorry, åkte med Chaz orkade inte ta bussen idag" Sa jag och log snett. "Aokej, men förvarna mig nästa gång, jag fick sitta med tönten" Sa hon och jag skrattade högt. Hon himlade med ögonen. Jag tog mina matte böcker och vi begav oss mot matte lektionen.
 
Som vanligt så var det grymt tråkigt på matte lektionen. Jag pluggade in mina hörlurar för man fick faktiskt lyssna på musik om man kunde jobba bra då vilket jag kunde. Att inte höra allas andra jobbiga röster utan böra höra bra musik så gick det ganska bra på lektionen i alla fall. Efter lektionen gick vi ut till skåpen igen och jag kollade på mobilen och suckade, inget sms från honom. Jag suckade och tog fram fysik böckerna. "Inget sms än?" Frågade Emma. Jag suckade och skakade på huvudet. "Det tar väl inte så långt tid och skicka ett litet sms i alla fall" Suckade jag. "Det finns säkert någon bra anledning" Sa emma. "Jag antar det" Suckade jag. När vi gick i korridoren så såg jag James komma. "Emma ta mina böcker och säg att jag gick på toan" Sa jag och gav henne böckerna. Hon suckade och gick där i från. "Hej" Log James. "Hej" Sa jag. "Så, gör du något i morgon efter skolan?" Frågade han. "Inte vad jag kan komma på" Svarade jag. "Okej, vill du gå och ta någon fika?" Frågade han. "Visst, det kan vi" Sa jag. "Då gör vi det, jag smsar ikväll" Sa han och gick där i från. "Okej" Log jag. Jag gick in till lektioenn och jag ursäktade mig och satte mig brevid Emma.
 
*
 
Skolan var seg som vanligt så det var skönt att få komma hem. Jag la mig i sängen och kollade på mobilen, fortfarande inget sms. Jag suckade. Skulle jag ta kontakt med honom då?. Skulle han svara då ens?. Jag sneglade på fotot på mig och Justin som stog brevid sängen. Jag suckade djupt. Snälla bara hör av dig, tänkte jag för mig själv.  Jag suckade frustrerat och bestämde mig för att ringa upp honom i stället. Det gick några signaler men fortfarande inget svar. Jag rignde återigen men inget svar. Jag suckade djupt och la mobilen brevid mig. "Bara ring mig, snälla" Sa jag tyst för mig själv.
 
 
 
 
 
 


   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-07-31 Tid: 16:29:58

   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-07-31 Tid: 17:38:51

   Postat av: NOJDB

Kanske har det hänt nåt med honom lr så är han "rädd" att säga t henne att han kmr vara borta länge....


      Datum: 2012-08-01 Tid: 10:04:03 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: NOJDB

Kanske har det hänt nåt med honom lr så är han "rädd" att säga t henne att han kmr vara borta länge....


      Datum: 2012-08-01 Tid: 10:04:05 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Annie

Bra! :)


      Datum: 2012-08-01 Tid: 17:54:00

   Postat av: Erika

När ska du lägga ut chapter 47 ?


      Datum: 2012-08-02 Tid: 23:29:31 URL: http://erikajohnetta.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback