HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 15 - A Deal.

Last Chapter:
"Det gjorde jag väl inte?" Frågade han. "joo, när vi sov?" Sa jag. "kommer jag inte ihåg" Svarade han. Men jag kunde lungt se på honom att han ljög. "Du ljuger" Skrattade jag. "Äcsh, varför inte liksom, ligger i samma säng som en snygg tjej, varför inte ha lite mysigt?"


"
Jag är ledsen Bieber, men det kommer aldrig att hända" Sa jag och han skratta högt och ljudlig, ett låtsas skratt då förstårs. "Du Bieber här kan få vem som helst på fall" "Inte mig" Sa jag och fnös. "Okej, jag kan lova dig inom en vecka är du kär i mig" Sa han och jag kollade förvånande på honom. "Seriöst?" Frågade jag. "En deal" Sa han. "Visst, den här gången så vinner jag LÄTT" Sa jag. "Du måste ge mig tillfälligheten att träffa dig varje dag" "Fine" mumlade jag. "bra" Sa han och jag kände på mig att det här skulle jag vinna.

"det börjar imorgon och avslutas veckan där på om du inte redan är kär" Sa han och blinka. "Det lär avslutas veckan där på" sa jag. "Var inte så säker på det" sa han. Jag suckade åt honom och gick sedan mot chaz och Ryan. "Är du okej, var har ni varit?" Frågade Chaz. "jag är okej, men din kompis är tjaaa.. konstig" Sa jag och kollade på Justin. "Jag ska få henne att bli kär i mig på en vecka, tror du jag lyckas?" Frågade Justin Chaz. "jag vet inte, Ally är en bestämt tjej" Sa Chaz och jag log stort. "du då Ryan?" Frågade jag. "Det tror jag, Justin jobbar alltid bra med hans Bieber magi, han får alla tjejer på fall" Sa han och jag fnös och de skrattade åt mig.


 

Nästa dag.

Den jobbiga telefonsignalen ringde på morgon. Jag suckade djupt och tog upp telefonen, och såg att det var Justin som ringde. Jag suckade och tryckte på svara. "Vad, Justin`?" Frågade jag. "Vi har en deal du vet, Kenny min livakt och jag kommer till ditt hus snart så gör dig redo och var utanför om tio" "Jaja" mumlade jag och la på och gick motvilligt upp ur sängen. Jag drog på mig kläder och borstade mitt hår. Jag sminkade mig och fixade sedan håret väldigt snabbt. Ingen frukost hann jag heller med så jag gick raka vägen ut och där var bilen, och Papz?. Eller det var män med fotografer. En långmörk man kom mot mig, jag förstod snart att det var Justins livvakt. Han hjälpte mig in i bilen och jag kände att en kamera trycktes mot fönstret där jag satt. "Really?" Frågade jag och kollade på Justin. "Så är det om man är känd" Sa han. "Om det här är i tidningen, då vet jag inte vad jag gör" Svarade jag honom. "då får du antagligen klura ut något, för detta lär hamna i tidningen, och gud vet vad dom hittar på då" Sa han och jag suckade och lutade mig mot fönstret.

"Så vad ska vi göra?" Frågade jag. "har du ätit?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Bra" Sa han. "Kenny du vet vart du ska köra" Sa han och Kenny nickade. Låten "We Are Young" Börjades spela på radion och Kenny sjöng högt med jag kunde inte låta bli att skratta. Justin började också sjunga med och jag skrattade ännu mer. Det lät förjävligt. "Ojoj, är inte du sångare, för det där lät inte jätte bra" Sa jag och skratta. "jag var ju så himla seriöst med" Svarade han. "Det tror jag att du var" Skratta jag. Han skaka på huvudet och jag kunde se ett leende formas på hans läppar.

"Såå, Allyssa, går du i skolan på Stratford High?" Frågade Kenny. "Ja, det gör jag" Svarade jag. "Du vet Justin har sagt mycket om dig" Sa han och jag såg Justin snabbt reagerade och slog till Kenny på axeln. "Vad har han sagt då?" Flina jag. "Kenny nu håller du käften" Sa Justin hårt. Jag skrattade så jag var tvungen att hålla mig för magen. "Bara bra saker?" Frågade jag. "Du ska bara veta" Sa Kenny och Justin slog sig hårt i pannan.
Vad hade han sagt igentligen?. När jag såg vart bilen stannade så blev jag förvånad, Hur visste han?.


Kommer Justin lyckas med att få henne kär?. Vart stannade det? Komentera för att få veta :D


   Postat av: Linn

GAAAAH!!!!



Haha, nu trode du att jag skulle klaga, men tänk så fel man kan ha ;)



ÄLSKAR din novell, skriv mer kvinna! Eller man, men jag tror du är en tjej, men aja, SKRIV MER!!!!!


      Datum: 2012-06-12 Tid: 16:22:58

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-06-12 Tid: 17:33:40 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anna

Super bra! OMG, vilken deal!!! ;)


      Datum: 2012-06-12 Tid: 17:46:24

   Postat av: linda

Jättebra! Längtar till nästa :)


      Datum: 2012-06-12 Tid: 20:18:15

   Postat av: Eva

åååhhh, skulle vara bäst om justin föll för henne innan hon gjorde det och det är han som blir desperat förälskade istället för henne. Grymt bra!


      Datum: 2012-06-12 Tid: 21:12:32 URL: http://jbmstory.blogg.se/

   Postat av: Alina

Åh, så spännande. Jag tror han kommer lyckas ;)

Men Gud så söt att han blev arg på Kenny :P



Vart kan han ha tagit henne? Kanske nån plats hon tycker om?!


      Datum: 2012-06-12 Tid: 23:54:46 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: louise

håller med henne ovan , det hade varit bäst om han föll för henne först!


      Datum: 2012-06-13 Tid: 11:17:45

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback