HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 16 - Didn't Worked That Well.

Last Chapter:

"Kenny nu håller du käften" Sa Justin hårt. Jag skrattade så jag var tvungen att hålla mig för magen. "Bara bra saker?" Frågade jag. "Du ska bara veta" Sa Kenny och Justin slog sig hårt i pannan.
Vad hade han sagt igentligen?. När jag såg vart bilen stannade så blev jag förvånad, Hur visste han?.

 

Stratfords mest populäraste och defenitivt goaste Subway. Visst det finns två och två till lite utanför, man kanske tror att Subway smakar lika dant, men ni skulle bara veta. Kenny gick ut ur bilen och jag tänkte göra det med men Justin stoppade mig. "Har redan beställt mackorna" sa han och jag kollade oförstående på honom. "Hur visste du att jag äääälskar subway och vad jag har på min macka?" Frågade jag. "kontakter, kontakter" sa han och jag skrattade åt honom. "Chaz?" frågade jag. Han ryckte på axlarna och log finurligt.

Kenny kom in i bilen igen och det började genast lukta subway i bilen. Han började åka och det kändes som om vi var mitt ute i ingen stans. "Var är vi?" Viskade jag till Justin. "Du får snart se" Sa han och jag suckade tungt. Jag ville ju veta. Bilen stannade och det var bara en massa skog enligt mig. Jag gick ut ur bilen och kollade var vi möjligen skulle kunna gå någon stans men jag kunde inte hitta någonting. "Var ska vi?" "Du ska få se, kom" Han sträckte fram sin hand men jag tog den inte utan följde efter honom. Jag såg att han suckade och jag log lite åt det. "Du måste imponera mer Bieber för att något sånt ska hända" sa jag och skrattade lite. "vänta och se bara" sa han och jag skakade på huvudet och vi gick nu uppåt. Vi klättrade uppåt och när vi var uppe kunde jag knappt tro mina ögon.

Det var utsikt över hela Stratford. Det var så himla fint. "Tycker du om det?" Frågade han. Jag nickade. "Det är jätte fint, hur visste du det här stället?" Frågade jag. "Jag hittade det när jag var liten, det är ingen jag känner som vet om det, och jag har inte tagit någon hit" Sa han och jag kände hur nästan en rodnad träffade mina kinder. "Vi äter nu" skrattade Justin och jag höll helt klart med. Vi satte oss ner på berget och började hugga in på våra mackor. Snart började det bli jobbigt att inte kunna luta sig mot något så jag lutade mig försiktigt mot Justins axel, det var inte på något kärleksfullt sätt utan bara för att det var skönt. Jag kunde se att Justin log stort när jag la mig ner, men jag orkade seriöst inte bry mig om vad han tänkte just då.

"Var din macka god?" Frågade han. "Magnifik" Sa jag och han skrattade. "Vad bra" "Din då?" Frågade jag. "Otrolig" Sa han och jag skrattade till. Vi åt upp våra mackor i tystnad, det var ingen pinsam tystnad utan det var bara skönt. "Är du klar?" Frågade han. Jag nickade. "Ska vi gå då?" Frågade han. Jag nickade och vi ställde oss upp och började gå. När vi gick ner fick vi syn på papz. "Helvete" Mumlade Justin. "Ta tag i min hand" sa Justin fort och jag gjorde det och vi började springa in i skogen från papzen. Vi sprang och sprang och jag hade ingen aning om vart vi var. Men jag hoppades på att Justin visste.

Justin stannade snart och kollade sig omkring. "Var är vi Justin?" Frågade jag. "Jag vet inte" mumlade han. "Seriööööst" Sa jag. "Ring Kenny då" Sa jag och han grävde i sina fickor och fick snart panik. "Jag har glömt den" Sa han. "VA?" Frågade jag. "Jag la ifrån mig den i bilen, den måste ligga där" Sa han och jag suckade. jag tog upp min mobil, kul ingen täckning. "ingen täckning" Mumlade jag. "Faan" Mumlade Justin. "Varför var det så brått att springa i från papzen då?" Frågade jag. "För att detta kan komma i tidningen" Sa han och pekade mellan oss. "Så det är så farligt då eller?" Frågade jag. Ville han inte synas med mig?, varför var han då med mig?. "jag menade inte så Ally, det blir bara så rörigt, de kommer fråga en jävla massa, det kommer stå i alla tidningar, och de kommer aldrig hålla käften om det, det är inget pikat mot dig" Jag nickade.

"Hur tar vi oss ut här i från Bieber?" Frågade jag. "Jag vet inte, det ända jag ser är skog, skog, men vi försöker, vi går hitåt" Sa Justin och jag följde med honom. Efter ungefär en timme kändes det som så hade vi inte kommit någon vart, utan vi var fortfarande i en skog. "Hur stor skog är den här igentligen?" Frågade jag. "Jag vet inte" Sa Justin och jag grymtade något. "Så vad ska vi göra?" Frågade jag. "Jag vet inte" Suckade Justin.

*

Efter några timmar hade det ändå inte hänt något och jag var smått hungrig men det var tur att vi hade våran läsk kvar från Subwayn. Det hade börjat mörkna och jag gav snart upp. "Justin, det börjar mörkna" sa jag. "Jag vet, jag tror det är bäst om vi hittar någonstans att sova, det borde komma folk och leta efter oss också, om vi sover och väntar till imorgon tills det är ljust igen så letar vi vidare då" "Okej" Sa jag och vi letade efter någonstans att sova. Vi hittade snart något plant och vi la lite mossa där och la oss sedan ner brevid varandra.
Jag låg och hackade tänderna, det var seriöst is kallt ute. "Vill du ha min tröja?" Viskade Justin. "Nej, då kommer du frysa ihjäl" Sa jag. "Jag klarar mig." "Justin, sluta" Sa jag. "Låt mig hålla om dig då?" Sa han. "Okej, men bara för att det blir varmare." "Mm" Sa han och drog mig intill honom och han la armen om mig och tryckte mig emot honom. Av någon konstig anledning så blev det varmare.

när jag var nära på att falla i sömn så sa Justin något som fick mig chockad. Han trodde jag sov. "Om du bara visste hur mycket jag gillar dig, men jag skulle aldrig kunna säga det till dig."

Omg Justiiiiin.. BUSTED. haha. Vad händer nu, vad svarar Ally??. Kommer de hitta ut ur skogen??.


   Postat av: Lisa

Aww :D

Jättebra :)


      Datum: 2012-06-14 Tid: 12:20:01

   Postat av: sara


      Datum: 2012-06-14 Tid: 13:25:52

   Postat av: Sara

Haha vah kul:) Hoppas det kommer ett till snart:D


      Datum: 2012-06-14 Tid: 13:26:39

   Postat av: elena

super bra jag älskar den <3


      Datum: 2012-06-14 Tid: 13:50:24

   Postat av: Anna

OMG! Mer!


      Datum: 2012-06-14 Tid: 14:48:45

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-06-14 Tid: 22:02:10 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Alina

Omg Justin var försiktigt nästa gång ;)


      Datum: 2012-06-14 Tid: 23:37:38 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback