HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 19 - Going on a trip.

Last Chapter:
Dagen därpå vaknade jag av ett sms. Jag öppnade ögonen för att leta efter telefonen. Jag tog tag i den och såg att smset var från ingen mindre en Justin. Jag öppnade smset och läste. Packa en resväska med behövliga grejer, vi ska vara borta i fyra dagar, jag kommer och hämtar dig om två timmar, jag tar inte emot ett nej för både du och jag vet att vi har en deal. Kom inte försent, vi ska med ett flyg. XxJustin.


Jag visste inte om jag skulle vara glad eller ledsen?. Borta ensam med Justin i fyra dagar?. Hade han ens kollat om jag fick?. Jag knallade ner till köket där Maria satt. "Maria, har Justin sagt något om -?" "Ja, jag sa att du fick" Sa hon och log glatt. Jag nickade och kliade mig i bakhuvudet. "Du ser bekymrad ut gumman, vad är det?" Frågade hon. "Det är bara att jag fick reda på det nu, och ja det är mycket just nu" Sa jag och rykte på axlarna. "Vill du ha hjälp med packning?" Frågade hon. Jag nickade och log. Hon kysste mig på pannan och tog tag i min hand och gick upp med mig på övervåningen. Hon gick in i den stora klädkammaren för att hämta en resväska. "Blir denna bra, eller blir den för stor?" frågade hon. "Den blir nog bra" Sa jag och log stort.

"Så, fyra dagar var det va?" Frågade hon. Jag nickade. "Vad hade du tänkt att åka i för kläder?" Frågade hon. Eftersom jag bara hade mina shorts och linne på mig alltså mina sovkläder. "Jeans" Sa jag. "Okej, då behövs bara ett par wxtra till?" Frågade hon. Jag nickade. hon vek ner Jeansen i resväskan. Vi satt just nu i min Wic. "Linnen" Sa hon och gick dit där alla mina linnen låg. "Vilka vill du ha med dig?" Frågade hon. "Hmm.. Ett svart, ett oversize, och ja sen kan du välja" Sa jag och hon nickade och tog fram fyra linnen. "Shorts, om ni ska till ett varmt ställe" Sa ´hon. "Ett par jeans och ett par svarta i Jeans, ett par vita, och ett par mönstrade, blir det bra?" frågade hon. "Suveränt" flinade jag. "Bra, hmmm, strumpor" Sa hon och kastade ner lite strumpor. "Lite långärmade tröjor och tshirtar är med nödvändigt" Sa hon. "En kofta, en tshirt, och en långärmad blir väl bra?" Frågade hon. "Japp" Sa jag glatt och hon vek ned det. "Vad vill du sova i?" Frågade hon. "Shorts och tröja, jag kan ta det jag tar på mig så jag kan lägga det överst sen" Sa jag. "Bra." Sa hon. "Du kan ju välja vad du vill ha för underkläder med dig så kan jag gå och fixa shampo och sånt" Sa hon och jag nickade. Jag packade ner några matchande underkläder. Ett par i rosa spets, svarta spets, vita spets och sedan röda i spets.

"Så, nu är det nog bara bikini kvar, skor och alla dina skönhets produkter" Flinade Maria. "Japp, och det kan jag fixa själv" Log jag. "Vad bra, jag går och gör frukost åt dig så länge" Sa hon. "Tack för hjälpen Maria" Log jag. "Så lite så gumman" Sa hon och gick ut där ifrån. Jag la ner en massa bikinis i väskan och plockade sedan ner ett par svarta converse från skohyllan. Sedan ett par svarta klackskor och sedan mina vita Jeffery Campell. Ett par ballerina slängde jag med ner i väskan. Mitt smink var nästa och jag sminkade mig först innan jag la ner det. Plattången åkte också ner. Jag bytte också om till de jag skulle åka i och sen la jag det jag sovde i överst. Jag stängde sedan väskan för att jag var klar.

Jag promenerade ner för trappan till nedervåningen. "Gick det bra?" Frågade hon. "japp jag är klar" "Bra då kan jag be Chaz ta ner väskan sen" Flinade hon och jag skrattade. Jag fick ett sms där det stod att han var här om femton minuter. Så jag åt upp min macka i lugn och och var klar snabbt. "Så" Sa jag och ställde mig upp. "Chaz kan du komma ner med Allys väska?" Ropade Maria. "mm" Fick vi tillbaks. Han kom ner för trappan med väskan och han grimaserade för att det antagligen var tungt.

Han satte ner väskan på golvet. "Tack" log jag. "Det är lugnt" Sa han. Det tutade utanför och Justin var antagligen här. "Hej då gumman" Maria kramade om mig. "Hej då" sa jag och kramade om henne. "Hej då Chaz" Sa jag. "Hej då, och använd preventiv medel" viskade han i mitt öra. Jag skakade på huvudet och skratta. De följde med mig ut och Justin stog lutad mot sin bil.



"Ta det försiktigt med henne Justin" Sa Maria. "Jag lovar Maria, jag ska ta hand om henne" Sa Justin. "Bra" Sa Maria. Chaz följde med mig till bilen för han hjälpte mig med resväskan. Chaz och Justin hälsade även på varandra och jag såg hur Chaz viskade något i Justins öra och Justin garvade. Justin gick runt och öppnade bildörren till mig och jag hoppade in. "Redo för en trip med The Biebster?" Frågade Justin och log flirtigt. "Jag vet inte" Sa jag och flina. "Äsch, du kommer ha den roligaste stunden i ditt liv" Skämtade han. "Om du gör så att jag får det är du rätt duktigt" Flinade jag. "Vänta bara och se" Sa han och jag skrattade och han tryckte på gasen och jag vinkade till Chaz och Maria. "Kan du inte säga vart vi ska, för jag kommer ändå få reda på det på flygplatsen" Sa jag. "okej, vi ska till-"

Ojjj vart ska demmmmmmmm??? Det funkade nu btw haha.



   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-06-19 Tid: 20:18:03 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra!! ;)


      Datum: 2012-06-19 Tid: 20:22:39

   Postat av: Anna

Åhhh, så kan inte göra! ;) hahahhah Men vart ska deom?! Mer! :)


      Datum: 2012-06-19 Tid: 20:50:07

   Postat av: Alina

Spännande :)


      Datum: 2012-06-20 Tid: 11:59:29 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback