HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 20 - Suuuprise.

Last Chapter:
"Äsch, du kommer ha den roligaste stunden i ditt liv" Skämtade han. "Om du gör så att jag får det är du rätt duktigt" Flinade jag. "Vänta bara och se" Sa han och jag skrattade och han tryckte på gasen och jag vinkade till Chaz och Maria. "Kan du inte säga vart vi ska, för jag kommer ändå få reda på det på flygplatsen" Sa jag. "okej, vi ska till-"

"Tror du jag säger Somers?" Frågade han och blinkade med ögat. "Seeeriöst" Gnällde jag. "Okej, vi kan säga så här, när vi kommer till flygplatsen så kommer min kompis Alfredo vara där och min livvakt Kenny och sen när vi kommer dit vi ská kommer en överasskniiing" Sa han och jag skrattade åt honom för han såg så grymt löjlig ut när han sa överaskning. "Du är omöjlig" Suckade jag. "Jo tack jag vet" Sa han och jag suckade och korsade armarna. "Du är rätt söt när du är tjurig" Sa han och kollade rakt fram på gatan eftersom han vek undan blicken. "Bieber sluta" Sa jag och han skrattade. Vi var snart framme vid flygplatsen. Han stannade först på mcdonalds för att köpa en kaffe, han sa att det var ont om tid, men en kaffe kunde han köpa?. Vi var nu framme på flygplatsen och det var inga fans där, så folk hade väl inte listat ut han skulle dit.

Vi skulle tydligen flyga privat vilket jag aldrig gjort förut. Vi gick in i flygplanet och det var grymt lyxigt. Stora stolar men dock ganska litet plan. Det satt två killar en lite äldra vid sätena. "Du måste vara Allyssa" Sa den äldsta. "Japp det är jag" Sa jag. "Jag är Kenny, Justins livvakt" "Hej Kenny" Hälsade jag. "Allyssa, Allyssa Bieber här har inte kunnat hålla tyst om dig" Sa den unga. "Alfredo" Sa han sedan och jag skakade hans hand. "Allyssa".
"Kenny ta ett kort med min telefon, måste upptadera fansen lite" Sa Justin och Kenny nickade och vi satte oss vid sätena och Kenny tog kort. Vi kollade på kortet och det såg ganska roligt ut. Justin la ut det på twitter och skrev,Were we gooing? hmmmm...?



"Alfredo, det var så du hette va?" Frågade jag. Han nickade. Justin hade gått i väg så nu kunde jag fråga honom. "Vet du vart vi ska?" Frågade jag. Han nickade. "Snälla kan du inte tala om?" Frågade jag. "Jag har fått order av Justin att inte tala om, om jag gjorde det skulle han dööda mig" Sa han och jag suckade. "Seriöst jag hatar överaskningar" Sa jag surt. "Föresten ally, jag är rätt imponerad av dig" "Haha vad då rå?" frågade jag. "Du är den ända jag känner som nobbat Justin två gånger" Sa han. "så du hört?" Frågade jag. "Justin har som sagt inte hållit käften om dig" Skrattade han. Jag skrattade jag med och alla var tvugna att sätta sig ner för att planet skulle lyfta.

Planet lyfte och det var defentivit äckligare och lyfta i ett sånt plan en i ett riktigt stort. Det var seriöst vidrigt. Jag klarade ju mig i alla fall och vi var nu uppe i luften. Jag pluggade snart i mina hörlurar och gjorde som de andra och tog en liten tupplur.

*

"Ally vakna vi är  framme, vi har till och med landat" Justin skakade om mig. Jag satte mig upp och tänkte precis gnugga mig i ögonen men lät sedan bli eftersom jag kom på att jag hade smink på mig, om jag gjort det hade det inte sett särkilt vackert ut sen. Vi klev av planet och jag kände genast den varma luften, vi var alltså på ett varmt ställe. "Justin nu kan du i alla fall säga vart vi är" Sa jag. "Okej, välkommen till Mexico Allyssa" Sa han och jag gapade. "Skojar du?" Frågade jag. Han skakade på huvudet och jag blev helt paff. Jag som alltid velat åka hit. "Vääänta lite" Sa jag nu. "Erkänn du har snackat med Chaz, igen eller hur?" Frågade jag. Han ryckte på axlarna och flinade.

Han hade såklart snackat med Chaz, hur annars skulle han veta att det var verkligen hit jag ville åka?. Vi hoppade in i en bil som tydligen Kenny hade hyrt. Sedan åkte vi mot hotellet och jag undrade vad "överasskningen" skulle vara. Bilen stannade och vi gick in till hotellet. Vi ställde oss vid receptionen, jag och Justin. Alfredo skulle fixa med något och Kenny tog den andra receptionen för han skulle ha eget rum. "Hej, Jag är Justin Bieber och jag har bokat en svit" Sa han.



"Japp Just det, Allting är fixat och klart, och hur många nycklar vill ni ha?" Frågade kvinnan. "Tre blir bra" svarade han och kvinnan nickade och tog fram tre kort. "Har du bokat en svit?" Frågade jag chockat. "Ja, jag är ju Justin Bieber" Sa han och jag suckade. Vi fick våra kort och vi åkte upp till sviten. "Var är den så kallade överaskningen då?" Frågade Jag justin i hissen. "I sviten" sa han och jag ville bara veta var det var för något. Vi gick ut ur hissen och Justin öppnade våran svit. Jag såg först Alfredo men sen när jag såg den personen blev jag helt paff.

VEM STÅR DÄR???!?!?! :D

KLICKA ---> www.directionslife.blogg.se


   Postat av: Anna

Super bra! :)


      Datum: 2012-06-20 Tid: 20:34:10

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-06-21 Tid: 00:15:29 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra ;)


      Datum: 2012-06-21 Tid: 15:05:22

   Postat av: Alina

Ahh jag gissade fel :'(

Ska försöka gissa rätt den här gången, hm kanske nån av hennes idoler?? Vad vet jag ^^



Haha jättebra btw


      Datum: 2012-06-21 Tid: 22:06:21 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Nästa kapitel? :D:D:D


      Datum: 2012-06-23 Tid: 00:03:05

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback