HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 27 - Text message

Last Chapter:
 "God natt babe" Sa han och kysste mig passionerat. "Godnatt Justin." Sa jag och la mig tillrätta. Jag suckade högt och ljudlit när min telefon plingade till. Säkert emma tänkte jag för mig själv. Men när jag såg namnet som lös på displayen blev jag en aning nervös. Jag låste upp mobilen och läste smset och flämtade till.
 
På displayen lös Jasons namn upp.
 
Du och Bieber huh?. Sist jag snackade med dig hatade du honom. Vi hade ju det kul på stranden i Bora Bora, Du skulle ju komma ner till Atlanta, remember?. Då kan vi ju ha lite kul, jag är säker på att Bieber inte är så bra på att ha kul ;). Föresten, eftersom du hatade Biever, hur kan du nu "älska" honom, kanske är du en attention hore? vad vet jag. Ring mig om du kommer ner till Atlanta, jag vet att du vill.
 
Jag kollade chockat ner i smset. Vilken idiot. "Vad är det?" Frågade Justin. "Inget" sa jag bara. "Säg vem det var, och vad det stod." Sa han allvarligt. "Nej, det var bara, det var inget" Sa jag. Justin suckade djupt. Jag började knappa in ett svar i telefonen.
 
För det första, var det du som sa att jag skulle komma till Atl, och jag frågade bara varför, och du svarade för att jag skulle träffa dig, jag sa aldrig att jag skulle komma ner dit, om jag kommer ner dit är det för att träffa Amanda och Issa, okej?. Inte dig. Du behöver inte bry dig om mig och Justin, känslor kan förändras Jason, och jag är verkligen ingen attention hore, okej?.
 
Jag suckade djupt. "Snälla säg vad det är, jag ser ju att det är något" Justin strök mig över ryggen. "Jason skrev något idiotskt bara" Sa jag. "Var Jason ditt ex?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Han heter James, Jason var han jag träffa i Bora Bora" "Jaha, vad skrev han då?" Frågade Justin. "Nae, inget viktigt, han håller på och dummar sig bara" Sa jag och han nickade. Min mobil plingade till och det var återigen Jason.
 
Aggresiv?. Det gillar jag ;). Både du och jag vet att vi kommer att träffas om du kommer ner hit och då tror jag att du också vet hur det kommer sluta ;). Jag bryr mig inte om dig och Biever, tycker bara du valt helt fel, Ally, seriöst du kan bättre en Biever.
 
Jag var så arg på Jason just nu, men jag ville inte visa det för då skulle bara Justin bli ännu mer orolig. Jag valde att inte skriva ett till sms utan stängde av telefonen och föll i sömn med Justin vid min sida.
 
*
 
 Morgnen där på vaknade jag av en spolning från toaletten. Jag antog att det var Justin eftersom han inte längre låg brevid mig. Han kom in i rummet igen i bar överkropp. Utan att nästan inte märka det själv bet jag mig i läppen. Justin flinade åt mig. "Så du gillar det här?" Frågade han och spände sig.
 
 
"Haha sluta" Skratta jag. Han flinade åt mig ännu en gång och kom emot mig. Han lutade sig över mig och kysste mig. Jag av bröt den. "Inte borstat tänderna" Sa jag. "Som om jag bryr mig" Sa han och kysste mig igen. "Men jag bryr mig" Sa jag och ställde mig upp. Han suckade och la sig rakt ner i sängen och suckade. Jag skrattade åt honom och gick in i mitt badrum för att borsta mina tänder. Jag kom ut igen och han låg på samma sätt. Jag satte mig på hans rygg och han stönade till antagligen för att det gjorde ont. "Förlåt" skrattade jag. "Det gjorde inte så ont, jag var inte beredd på det bara" Sa han.
 
Okeeej, ett väldigt kort kapitel, men jag hinner inte mer, ska i väg på kalas, för välrldens bästa fyller nämligen år idag ♥.
 
Aja komentera! :)


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-30 Tid: 12:59:03 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Alina

Jättebra, men stavas inte attention hore, attention whore?

Svar: jo det gör det :) hade väldigt bråttom imorse :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-06-30 Tid: 15:21:29 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: elena

super bra skrivet


      Datum: 2012-06-30 Tid: 18:23:58

   Postat av: Julia

sv: aaw, tack! :) i båda två kanske, om det går bra? länkar i menyn nu med en gång och för att hålla jämnt avstånd mellan länkbytena tidsinställer jag inlägget till på måndag klockan 12.00, på så sätt ligger ditt inlägg högst upp längre! kram :)


      Datum: 2012-07-01 Tid: 00:15:01 URL: http://bieb.blogg.se/

   Postat av: Julia

förlåt mig, jag menar tisdag!


      Datum: 2012-07-01 Tid: 00:18:11 URL: http://bieb.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Bra men kort ::)


      Datum: 2012-07-01 Tid: 11:16:03

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback