HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 1 - Meeting Taras Friends.

 


Vi var nu i Stratford, vi har bott här i en dag och allt känns bra faktiskt. Tara har valt att gå sista året i skolan men jag stannar hemma och får hem undervisning. Det nya och sista skolåret ska precis börja så hon börjar i tid. Våran nanny Mrs Flink bor i en lägenhet något kvarter bort så hon bor inte alls långt i från här vilket är skönt så vi kan nå varandra fort om det skulle vara något akut. Mrs Flink är inte en "En riktig" Nanny som bor oss under hela tiden. Hon kommer när jag vill vilket är skönt. "Mamma kan jag få vara med?" Sa Alex. Hon är väldigt duktig på att prata det har hon alltid varit. Vissa ord är fortfarande svåra för henne. Men det går. "Visst älskling" Sa jag och bärde upp henne i famnen och satte henne på bänken brevid pankaks skålen.. "Häll i den sista mjölken" Sa jag och gav henne en bägare. "Okej" Sa hon och hällde på. Hon hjälpte mig att blanda så jag började sätta på stekpannan och hällde en smör klick i stekpannan. Sen var det bara att börja steka, men det tyckte inte att Alex var roligt.

"När kommer Tara hem mamma?" "Om några timmar skulle jag tro, gå och lek på ditt rum så ropar jag när maten är klar" "Okej" Sa hon glatt och skuttade iväg. Jag skrattade och fortsatte med mina pannkakor.
Jag började tänka på hur allt var så bra här. Jag hade världens bästa vänner, världens bästa pojkvän, Jag och Justin det var vi två, vi kände inte ens varandras vänner, jag hade mina, han hade sina, det var liksom bra på något sätt. Men jag blev helt krossad när jag såg att han dejtade någon Catlin, sen någon Jasmine, och  nu Selena Gomez?. Men jag ödslar inte min tid på honom, det är bara nu när jag är här som jag tänker på honom eftersom det var här det var vi. Men nu har jag Alex, och hon är det bästa som har hänt mig, sen har jag också den allrabästaste vännen man kan ha.  

"Älskling maten är klar" Ropade jag. "Okej" Hon sprang ut i köket i världens fart. Jag dukade upp maten och ställde fram sirap och sylt. "Mamma snälla kan inte jag få grädde?" "Nej, det är inte helg gumman" Sa jag och satte mig ner. "Men snälla snälla" "Okej, då  bara för att du är så söt" Sa jag och gick och hämta sprut grädden på flaska. "Tack mamma" Sa hon glatt och högg in i maten dirrekt. "Var det gott" Hon nickade och fortsatte att äta som hon inte ätit på två år. Jag skrattade åt henne och bytte min uppmärksamhet till min mobil som plingade till. Tara Stog det på skärmen. Jag log och öppnade smset.

Vet du vad som har hänt mig?. Första dagen i skolan, och vi har redan ett projekt tills på fredag, så jag tar med mig mina två grupp medlemmar hem -.- Det är två killar, snygga är dem i alla fall ;).

Jag skratta de åt henne och skickade ett sms tillbaka till henne.

Två killar? Går du på killarna dirrekt, ingen trevlig tjej? (;

Bara en massa bimbosar.........

Haha förstår dig då, men det är okej att ni kommer.

Jag har nu lärt mig att jag ska berätta om Alex från första gången. Det kan bli sånt missförstånd osv annars.
Dessutom är det rätt att säga som det är först. "Tack för maten mamma" Jag rycktes till Alex från mina egna tankar. "Så lite gumman." "Tara tar hem två vänner som ska jobba med skol jobb, så du får uppföra dig okej?" Hon nickade och sprang till sitt rum. Jag ställde in all skit i diskmaskinen och gick sedan in på mitt rum för att byta kläder eftersom det är inte jätte fräsht att gå i one piece hela dagarna. Jag drog på mig ett par jeans och ett linne och knöt upp det precis såg man inte såg naveln.

Jag gick sedan in på Alex rum och satt bara och kollade hur hon lekte med sina docker. Efter ett tag ringdes det på dörren och jag gick för att öppna. "Wow du sa inte att du hade en snygg kompis som med bodde här" Sa någon brunhårig kille. "Ha-ha" Sa jag bara. "Chaz, Ryan, det här är Kimberly" "Men kalla mig Kim" Sa jag. "Okej Kim, det här är Chaz och Ryan" Sa Tara och vi skrattade lite. Jag hälsade glatt på de och steg sedan undan så de kunde komma in. "Mamma vilka var det som kom?" Alex kom in i hallen. "Taras vänner" Sa jag och lyfte upp henne. "Dotter?" Frågade den Ryan. "Japp, sjutton årig mamma, var med på lektionerna" Sa jag och skrattade till vilket de med gjorde. "Äsch det gör inte så mycket, det är tufft, vad heter du då lille vän?" Chaz kom fram till Alex och hon ryggade tillbaka. "Hon vänjer sig snart" Sa jag och släppte ner henne. Hon kramade om mitt ben och såg allmänt blyg ut.
"Ska vi upp och plugga då?" Frågade Tara. De nickade och de försvann sedan upp. "Ha så kul" Sa jag och skrattade.

Ska plugga nu, klämmer kanske in ett till senare :)



   Postat av: Lisa

jättebra :)

längtar redan till nästa kapitel :D


      Datum: 2012-03-28 Tid: 17:31:24

   Postat av: Emelie

Jättebra ;)


      Datum: 2012-03-28 Tid: 17:40:48

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-03-28 Tid: 18:00:22 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Ebba

Haha!! Meeeeeer!!


      Datum: 2012-03-28 Tid: 18:11:49 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Anna

Jätte bra! :) Mer!


      Datum: 2012-03-28 Tid: 18:21:03

   Postat av: Miss Awesome

Bra :)


      Datum: 2012-03-28 Tid: 18:21:58

   Postat av: Josse

Superbra !<3


      Datum: 2012-03-28 Tid: 22:24:25 URL: http://foreverbbieber.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Längtar!!!


      Datum: 2012-03-29 Tid: 06:56:56

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback