HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 2 - It could'nt be

Last Chapter:
"Äsch det gör inte så mycket, det är tufft, vad heter du då lille vän?" Chaz kom fram till Alex och hon ryggade tillbaka. "Hon vänjer sig snart" Sa jag och släppte ner henne. Hon kramade om mitt ben och såg allmänt blyg ut.
"Ska vi upp och plugga då?" Frågade Tara. De nickade och de försvann sedan upp. "Ha så kul" Sa jag och skrattade.

 

"Vad ska du och jag göra medans de pluggar då?" Frågade jag Alex. "baka" Sa hon glatt. "Okej då" Sa jag och lyfte upp henne så jag kunde sätta henne på köksbänken.  Jag mätte måtten sen hällde hon i allt oh jag blandade. Det gick ganska snabbt, gick på en kvart kanske. Sen stoppade vi in smeten i ugnen som skulle senare bli till Muffins. "Hjälpter du mig att plocka undan?" Frågade jag. Hon stog bara och stirrade på mig så jag kunde inte låta bli att skratta. "Gå i väg och lek, du får det" Hon blev genast glad och sprang i väg på sina korta ben.
Jag skrattade för mig själv och städade undan allt. Diskade för hand gjorde jag också. Det gick snabbt så när jag var klar var det dags för ta ut muffinsen. "Ska du med och dekorera" Ropade jag in till hennes rum. "Kommer" Ropade hon. Hon kollade på mig när jag dekorerade muffinsen och sen fick hon lägga på lite strössel.

Vi ställde cupcaksen på spisen så länge sen gick jag och satte mig och lade barnpussel med Alex. Vi satt där i säkert en halvtimme men sen ledsnade hon ordentligt. "Vad säger du, fika?" Hon nickade glatt. "Vill du gå och säga till dom?" Frågade jag. "Om du följer med" Sa hon nervöst. Jag nickade och höll henne i handen medans hon gick upp för trappan. "Kom in" Ropades det när jag knackade. "Vill ni ha fika?" Alex gick rak på sak vilket fick alla att skratta. "Japp, det vill vi, vi är ändå klara" Sa Tara. "Stannar ni på fika?" Frågade jag killarna." "det gör vi" Sa de i mun på varandra.

"Vill någon ha kaffe?" Frågade jag. "Jag kan ta" Sa Chaz. "Jag med" Sa Ryan. "Jag tar saft eller nåt" Sa Tara. "Kan du fixa åt Alex med?" frågade jag. Hon nickade och jag gjorde iordning kaffe åt grabbarna o mig. Jag dricker bara kaffe med riktigt mycket mjölk och lite socker annars går det inte dricka det. Vi slog oss ner och jag gav Alex en cupcake, hon blev ju inte lite kladdig om man säger så. Alex åt fort upp den och sen tvätta jag av henne sen fick hon gå in på sitt rum igen. "Gick det bra och plugga då?" Frågade jag. "Jadå, vi är snart klara" Sa Ryan och jag log och nickade åt honom. "Ska vi dra oss hemmåt?" Frågade Chaz och kollade på Ryan. "Det gör vi, föresten ska vi ses imorgon, vi slutar tidigt, vid halv två, vi kan ju dra till stranden eller nåt?" Frågade han och kolla på oss. "Visst det kan vi, jag ringer bara Mrs Flink så kan hon va barnvakt" Sa jag glatt. "Våran vänn som eeh också blir hemskolad typ kom i går, är det okej att han också kommer?" Frågade Ryan ganska nervöst. "Ja det går så bra" Sa Tara glatt och jag nickade jag med. Vi sa hej då till de och stängde sedan dörren efter dom.

"Såååå" Sa Tara och vi slog oss ner i soffan. "Erkänn de var snygga, och du verkar ju ha något gemensamt med hemskole pojken" Sa Tara och skratta. Jag skrattade åt henne för hennes patetiska ordval. "Mamma jag är trött" Alex kom och gnuggade sig i ögonen. "Kom då" Sa jag och bärde upp henne. Jag drog på henne hennes pyjamas och borstade hennes tänder. "Gå och säg godnatt till Tara" Sa jag och hon nickade och gick och krama henne. Jag gick in med henne och la henne i hennes säng. "God natt min ängel" Sa jag och pussade henne på pannan. "Godnatt mamma" Sa hon. Jag släckte och stängde dörren. "Så" Sa jag och satte mig brevid Tara igen.

*

"Mamma du har sovit så länge nu, kan inte du komma ner?" Alex stog vid dörr öppningen när jag öppnade mina ögonlock. Jag hade ringt till Maria, att hon kunde komma redan på morgonen så jag kunde få lite extra sömn. Jag sneglade på klockan. Halv ett REDAN?. jag skyndade mig upp ur sängen och ställde mig upp. "Var är Maria Alex?" "Där" Sa hon och peka på köket. "Gå dit eller till ditt rum, mamma ska duscha, sen kommer jag okej?" Hon nickade och sprang in till Maria. Jag gick in i badrummet och hoppade in i duschen. Jag duschade ganska snabbt och sen gick jag ut och satte på mig mina svarta frans shorts och sen ett sött rosa svart linne. Jag fönade håret och lät mina självlockar vara kvar sen sminkade jag mig lite lätt men inte alls mycket.

"Mamma är klar nu" Sa jag när jag kom in till köket. Alex kom inspringandes i min famn. I bland kan hon vara så gosig, s mamma sjuk, men ibland vill hon aldrig kramas eller något sånt. "Mamma ska gå och träffa några kompisar, men du kan ju leka med Mrs Flink eller hur?" Alex nickade glatt. "Kalla mig Maria fortfarande Kim" Skrattade hon. Jag skrattade tillbaka och tog mig en banan. Klockan var mycket men jag var ändå inte hungrig. Jag och Tara hade suttit uppe länge imorgon, vilket inte resulterade så bra eftersom hon skulle ju till skolan idag.
Vi hade bestämt att Tara skulle komma över imorgon sen skulle vi gå till stranden gemensamt. Hon skulle komma hit innan för att hänga av sig sin väska och ta med en handduk i stället. Hon satte på sig biknin i morse under kläderna, det var vad vi sa igår i alla fall.

Klockan var tjugo i två vilket betydde att hon skulle vara här snart eftersom de slutade halv. Jag gick in till badrummet och drog fram två handdukar. Packade ner de i båda våra strandväskor och sprang sedan in till mitt rum där min mobil låg. "Där om fem" Fick jag för fem minuter sedan så hon ska alltså vara här när som. Det ringde på dörren och sedan öppnades den igen. "Mamma åker nu Alex" Sa jag och kramade om henne. "Ses sen, okej?" Hon nickade och jag pussade henne på pannan och gick till hallen där Tara stog. "Hej, rolig skoldag?" Frågade jag. "Nja så där" Sa hon och rynkade pannan. "Här är din väska, kom så går vi" Sa jag och drog på mig mina svarta låga converse. "Är de där redan eller?" Frågade jag. "Ja skulle tro det" Sa hon glatt.

"De skulle vänta vid någon speciell skylt så vi skulle hitta dem" Jag nickade. Jag tror jag visste vilken skylt det var det var precis bakom glass stugan, det var många som hade den som mötes plats. Vi gick och jag kunde se tre killar på långt håll. "Där är de" Sa hon glatt. Vi gick fram och Chaz och Ryan log mot oss. Den andra killen vände sig om. Och vi båda fick en chock. Det kunde väl inte? Jo det kunde det tydligen. "Justin?" "Kimberly?"


   Postat av: mikaela

snälla ett till idag<3 grymt kapitel jag lääääääängtar efter nästa hihi<3 love you


      Datum: 2012-03-29 Tid: 20:42:03

   Postat av: Annie

Spääänade! och sjukt bra som alltid, världens bästa novellblogg! <3


      Datum: 2012-03-29 Tid: 20:58:25

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-03-29 Tid: 20:59:30 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Sara

ASBRAAA :D love it!


      Datum: 2012-03-29 Tid: 21:02:06

   Postat av: Anna

Grymt bra! Mer!


      Datum: 2012-03-29 Tid: 21:25:31

   Postat av: Lisa

omg jättebra, du kan inte sluta kapitlet där ;)


      Datum: 2012-03-29 Tid: 22:30:54

   Postat av: ebba

OMG!! meeeeeer!! love it :D


      Datum: 2012-03-30 Tid: 15:01:48 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Såååå bra!!!!


      Datum: 2012-03-30 Tid: 17:18:55

   Postat av: ellen

Gooo baby goo du är bäst :)


      Datum: 2012-03-30 Tid: 18:28:37 URL: http://ezzcape.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback