HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 36 - Meeting new people

Last Chapter:
"Jag vet gumman jag vet, jag har faktiskt pratat med Pattie och du ska åka till de imorgon redan så ska du ha lektion med Selena och Justin och sen när du kommer hem om en vecka ska jag ha fixat en lösning på det hela, det lovar jag" "Tack pappa"

En vecka hos Justin i stället för skolan, oh yeah, det kan inte bli bättre.

 

"Passagerare förbered er på landning" Ropades det ut i högtalarna. Äntligen ska vi landa, dock har jag bara åkt i !½ timme men ändå. Det är aldrig kul och sitta på ett flygplan. Pattie skulle möta upp mig på flygplatsen, om Justin skulle kommit skulle det nog bli lite för mycket hysteri. Landningen gick bra, lite lock för öronen men annars var allt som vanligt när man flög. Jag gjorde allt som man skulle när man går av ett plan och inne på flygplatsen, jag tog min faktiskt väldigt stora resväska. När jag äntligen var förbi den sista kontrollen så kunde jag gå ut och leta efter Pattie. Jag såg henne ganska snabbt och hon såg också mig så vi gick mot varandra lika så en stor man. "Hej gumman, gick allt bra?" "Japp, allt gick bra" Sa jag och hon kramade om mig.

"Juste, Allison det här är Kenny, Justins livvakt." "Hej Allison" Sa han och skakade min hand. "Hej Kenny" svarade jag. Kenny tog min väska och vi gick mot hans bil. Jag och Pattie hoppade in i baksätet. "Alli, kom i håg att det här inte en semester nu, du ska få gå i skola med Selena och Justin" "Jo jag vet det, pappa har gått igenom det med mig typ tusen gånger" Sa jag och skrattde. "Ja, då vet du ju det i alla fall" Skrattade hon tillbaka. "Så vart ska vi nu?" Frågade jag. "Vi bor på ett hotell ikväll, Justin ska ha konsert ikväll så sen sover vi över imorgon och åker vidare i turnebussen imorgon, vi kommer variera om att sova på hotell eller sova i bussen" "Ja okej" Svarade jag och log.

Bil resan gick snabbt och vi var fort utanför hotellet, det var inga fans där, så det var väl ingen som hade listat ut att Justin bodde på det hotellet. "Du ska dela med Selena, Alfredo delar med Justin" Sa Pattie jag nickade och jag fick en nyckel som gick till rum 124. Jag öppnade dörren och Selena kom ut i hallen. "Hej Allison" "Hej Selena, du tack för allt du vet" "Det var så lite så" Sa hon och log. Jag gick in med min väska till mitt rum och gick sedan ut till Selena. "Alli kom ut och kolla på den fina utsikten" Jag gick ut på altanen, ja den var verkligen fin. "Alli, gå till Justin, han har tjatat om dig jag vet inte hur länge" "Är du säker?" "Ja,jag följer med dig" Sa hon. Jag nickade och vi gick ut i korridoren. Selena knackade på dörren, och vi hade bestämt att jag skulle gömma mig lite så han inte skulle se mig.

"Hej Selena, vet du när Alli kommer?" Frågade Justin. "Jag har med mig en liten present" Sa hon och jag hoppade fram och Justin blev livrädd. "DU är häär" Sa Justin sen när han samlat sig. "Japp" sa jag och kramade om honom och kysste honom ömt. "Okey get a rooom" Sa någon röst. Det måste varit han Alfredo. "Alli, det här är Alfredo, Alfredo Alli." "Äntligen, är du här så slipper jag höra om dig hela tiden" "Är jag så ointressant" Skrattade jag. "Han pratade i tre timmar om ditt leende så det blir ganska jobbigt efter ett tag" Skrattade han vilket jag med gjorde men Justin skämdes. "Jag ska ner till arenan snart, vill du följa med då?" "Japp" Sa jag och log åt honom. "Är du hungrig?" Frågade han och jag nickade. "Då åker vi förbi något på vägen för jag är med hungrig." Svarade han. "Är ni hungriga?" Frågade Justin och riktade frågan mog Alfredo och Selena. "Jag är, är du?" Frågade Selena och Alfredo nickade.

Efter att pratat en stund bestämde vi oss för att åka. Vi gick ut till Alfredos bil och han körde till Mcdonalds. Vi tog på drive in och beställde maten. Vi tog med oss maten in till arenan. Det var en massa folk där. "Justin kom" Ropade någon snubbe. Vi andra gick efter. "Allison, det här är min manager Scooter Braun" "Oh, så du är den berömda Allison" Sa han och jag skrattade till. Han hade verkligen pratat om mig. "Japp det är jag" Sa jag och log. "Ät upp eran mat och kom hit sen Justin." Han nickade och vi gick bort och satte oss och började äta.
"Så Alli, berätta lite om dig själv" Sa Alfredo. "Okej, det finns inte så mycket intressant men okej, jag kommer från stratford, flyttade till Sverige, och flyttade tillbaka igen, jag har en lillebror som heter Jonah och en pappa som heter Samuel. Jag går i skolan i stratford high men blev relegerad nu i en vecka som ni kanske vet, ja det finns inte så mycket att berätta." De nickade och skrattade lite åt relegeringen.

"Så, hur ser Sverige ut, har aldrig varit där?" Sa Alfredo. "Det är fint, mysigt, ja jag har inte varit över allt men ja det är bra, snygga tjejer" Sa jag och lyfte på mina ögonbryn. "Jo det har jag hört" Sa Alfredo och skrattade. "Var trivs du bäst, Sverige eller Stratford?" Frågade Selena. "Stratford tror jag" Sa jag och Justin kysste mig på kinden. "Okej love birds, är ni klara?" Frågade Alfredo och kollade på oss. "Japp" Sa jag och skrattade. Justin gick bort till Scooter och det pratade lite om inför konserten.
Jag tror den här veckan kommer bli bra i alla fall, så jävla mcket bättre en att gå i skolan med Ashley.

kooomenteeeraaa


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-03-04 Tid: 15:51:50 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Jätte brap


      Datum: 2012-03-04 Tid: 16:03:56

   Postat av: Anna

Jätte bra! Vill ha mer! :)


      Datum: 2012-03-04 Tid: 19:50:07

   Postat av: Jossan

Jätte bra ;))


      Datum: 2012-03-05 Tid: 11:36:39

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback