HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 4 - Chaz, Ryan and Evelyn.

Last Chapter:
"Helst inte hon är så på, on kommer väl lossas som vi är tillsamans eller något" "Bra då går vi utan henne utan att säga något" Skrattade jag.

Vi gick ner för trappan och ut genom dörren. Ingen tänkte på att säga hejdå, jag visste inte heller om Justin sagt att vi skulle ut, för det hade i alla fall inte jag.

 

"Var bor de eller han/hon vi ska till"  "Vi ska till en som heter Ryan, han bor bara gatan bakom så det tar inte alls lång tid" "Ah okej" Sa jag och gick efter Justin. Stratford, det var mysigt, riktigt litet, men det var bra, jag tror jag skulle trivas här i alla fall.
Vi stod nu utanför, ett väldigt fint hus, Justin ringde på dörren och en glad kille i vår ålder öppnade dörren. "Du är hemma" Sa han och gjorde något handslag med Justin. "Ryan, det här är Melissa, Melissa Ryan" "Hej" Sa jag och skakade hand med honom. "Kom in" Sa han och gjorde en gest med handen att vi skulle komma in. "Melissa, det här är Chaz, och Chaz flickvän, Evelyn" "Hej" Sa jag och skakade hand med de båda. "Justin du hade rätt hon var snygg" Sa Ryan och Chaz och Evelyn börja skratta. Justin blev alldeldes röd om kinderna, och det blev en pinsam tystnad.

"Så, vad händer, ska vi hitta på något?" Frågade Ryan. "Ja, som vad?" Frågade Evelyn. "Jag vet inte" Skrattade Ryan. "Vi kan nog inte vara här så länge, ingen vet att vi drog hit" Sa Justin. "Ska vi spela tv spel?" Frågade Chaz och skrattade lite. "Gör ni killar det så kan jag och Melissa lära känna varandra lite" Sa Evelyn. Jag nickade glatt och vi gick ut till köket. "Så, du och Justin?" Frågade hon och log flirtigt. "Nej,nej och nej," Skrattade jag. "Bara kollar du vet" Skrattade hon. "Okej, men berätta om dig själv" Sa jag och log. "Okej, jag heter Evelyn Jones, jag är 17 år gammal och går på stratford high tillsamans med Chaz och Ryan då, jag och de två och Justin var vänner först men jag och Chaz blev senare tillsamans, Jag har en yngre syster och en ännu yngre lillebror. En pappa bara för min mamma gick bort för 1 år sen ungefär, ja det var väl typ allt" Sa hon. "Berätta om dig" Sa hon senare. "Okej, jag heter Melissa Smith, är 17 år kommer från La, California, jag bodde där med min pappa men han gick bort för någon månad sen i ett racing lopp, jag flyttade till min mamma som är i hop med Jermey Bieber, jag har också en "hel" lillasyster som heter Melrose, hon är galen, sen har jag ju två halsyskon, Jaxon och Jazzy, Jag och Justin är inte syskon eftersom jag är inte släkt med Jermey och han är inte släkt med min mamma, men det var väl typ allt" Sa jag och log.

"Du verkar som en skön tjej, jag tror vi kan bli vänner, föresten börjar du på stratford high?" "Japp, det gör jag" "Bra då ses vi nog där med" Sa hon och log. "Japp" Sa jag. "Melissa, ska vi gå?" Frågade Justin. "Visst" Sa jag och log och lyfte mig upp från stolen. "Vi ses någon gång då" SA jag och log mot Evelyn. "Det gör vi" Sa hon och jag och Justin gick ut från huset. "Hade du kul" Frågade han. "Ja då" Sa jag och log.
"Tror du de kommer vara arga när vi kommer hem?"Frågade han. "Jag vet inte, min mamma tror jag kommer vara det i alla fall" Skrattade jag vilket Justin också gjorde.

Vi öppnade dörren och Jassy kom in springandes i hallen. "MELISSA" hon sprang in i min famn och jag kramade om henne. Jag såg på Justin att han inte mådde bra av det. "Var har ni varit, ni måste säga till?" Sa mamma med e orolig röst. "Förlåt, vi gick till Ryan" Sa Justin. "Jo jag kunde tänka mig det, men säg till nästa gång, nii har ju inte ens fått sett baksidan" Sa mamma. Juste det hade vi inte. Jag och Justin gick ut och det var en pool och en skateboard ramp. Jag stog lite med en öppen mun för den fina poolen.

"Blir det bra tror ni?" Frågade hon. "Det blir det nog" Sa jag glatt. Jag gick upp till mitt rum för att sätta på mig ett par skönare byxor, jag drog på mig ett par jeansshorts. Jag gick sedan ner till vardagsrummet där det inte satt någon. Jag drog på tvn och såg sen ut att Justin var ute och skeata. Jag öppnade altan dörren och gick ner till honom. "Hej" Sa jag och log. "Hej" sa han kort. "Förlåt" Sa jag. "För vad?" Frågade han förvånat. "För det där med Jazzy jag ser att du inte mår bra av det. "Jag vet men det är inte ditt fel, jag är bara inte van vid det, hon har alltid varit på mig och så, men det är liksom inte så längre" Sa han och fortsatte sitt åkande. Han drog av sig sitt linne och mina ögon gick återigen till hans mage. Men kollade sedan upp på hans huvud igen.



"Är du säker på att du inte är arg?" Frågade jag. "Melissa jag är inte arg, jag tycker bara det är lite konstigt, men det blir snart bättre antar jag" Sa han och jag nickade. Jag gick in igen och gick upp på mitt rum. Jag var trött så jag la mig i sängen och helt plötsligt så slocknade mina ögon.

Justins perspektiv:
Jag var inte sur på Melissa, jag tyckte bara det var konstigt, Jazzy älskade alltid mig så himla mycket, nu ser hon mig knappt. Men små barn är väl som de är, jag förstår varför Jazzy tycker om Melissa så himla mycker, hon är grymt vacker, så himla snäll, omtänksam, och ja allt är bra med henne, men hennes syster, jag förstår inte hennes syster, de är så grymt olika, men det är väl syskon ibland. Jag suckade för mig själv för jag inte satt mitt sista trick. Jag tog mitt linne och gick in i huset igen. Jag gick upp för trappan, och gick in till Melissa. Hon sov, hon såg så himla fridfull och vacker ut.

Jag gick ut igen för att inte störa henne. Jag gick in på mitt rum där Melrose låg i min säng. "Hej baby" Sa hon. "Melrose jag" Tyst sa hon och gick upp och puttade ner mig i sängen, hon la sig över mig och började kyssa mina läppar. "Melrose sluta, jag känner inte så här för dig, inte ett smack, så sluta det du höller på med på en gång för det är inget emellan oss" Sa jag. Jag kanske var lite för hård mot henne men va skulle jag göra?.
"Jag vet att du känner något Justin, du vill bara inte erkänna det" Sa hon och gick ut ur mitt rum. Varför ska hon vara sån där, spelar hon eller är hon sådär? Varför ska tjejer vara så otroligt svåra ibland?.


Det kommer hända lite grejer snart, Bered er!


   Postat av: Ebba

JÄTTEBRA!!!!! Meeeeeeeeeeeer!!! ;)


      Datum: 2012-03-14 Tid: 19:42:35 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra :D


      Datum: 2012-03-14 Tid: 19:59:57

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-03-14 Tid: 20:26:14 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Jossan

Meer!!!


      Datum: 2012-03-14 Tid: 21:06:18

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback