HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 1 - Sadness.

Alyssas Perspektiv:

"Va, är det okej?" nästan skrek jag ut. "Du måste lugna dig, din moster är polisstaionen hon vill att du ska komma" Sa kvinnan. "Men mamma då, vill inte hon att jag ska komma?" Skrek jag med tårar rinnande ner från mina kinder. 
Kvinnan såg medlidande på mannen och suckade. Då förstog jag. De hade inte överlevt. Jag brast ut i ännu mer tårar och jag kände att jag blev helt yr och sen blev allt svart. 

*

Jag  vaknade upp i ett vitt rum. Det var helt vitt, ett sjukhus förmodar jag. "Du är vaken" Jag sneglade mot konturen men kunde inte se helt klart. Min syn blev bättre efter några sekunder och jag kunde se att min morbror och min moster satt vid två pallar. Maria, min moster hade rödspränga ögon. "Varför är jag här?" Frågade jag. En doktor kom in i rummet. "Vad bra du är vaken, kommer du ihåg vad som har hänt?" Frågade doktorn. Jag skakade förvånat på huvudet. "Ta den dit ni behöver" Sa doktorn och lämnade rummet. Den tid jag behöver?.

3 Dagar senare.

De här senaste tre dagarna har varit helt absurda. En sjutton åring ska inte vara föräldrar lös. Igår kväll kom jag hem till Maria och Michael, de har ju ett barn de med. Chaz. Min kusin. Som jag varit ovänn med väldigt länge. Han har inte sagt något till mig. Kanske ganska uppenbart eftersom jag kom hit i natt och det är morgon nu. Jag kan inte sova. De andra nätterna sov jag i mammas och pappas säng. Jag behövde vara lite själv. Jag vet inte hur man ska kunna ta det här. Jag tror inte jag riktigt vet än vad som hänt. Det är någon vecka kvar till sommarlov och jag har bestämt att jag ska gå dit de sista dagarna. Jag vill visa mig stark för jag är väldigt stark och mina föräldrar skulle vilja att jag gick dit. 

Det var lördag idag vilket innebar att jag skulle försöka ta mig till skolan på måndag. Jag behövde inte, men jag ville. Jag vill inte ligga på mitt rum och ruttna bort heller. Det knackade på dörren och jag kunnde sätte en hundring på att det skulle var Chaz, det var bara en känsla jag hade. "Kom in" Sa jag och jag hade väldigt rätt. 
"Hey" Sa han tyst. "Hej" Sa jag. "Jag vet att vi ja, inte har kommit så mycket eller bra överens, men nu ska du bo här och ja, det kanske är bäst, och du jag är jätte ledsen över det som har hänt" Sa han. Jag kände att tårarna var nära igen. De rann lite försiktigt ner från mina kinder. "Jag vet att det är svårt Aly, men ibland är det bäst att bara göra det bästa av det svåra, och jag hoppas vi kan komma överens" Sa han. Jag såg på han att han menade allvar. 



"Yeah" Mumlade jag och torkade bort några tårar. "Vill du göra något?, så jag kan få dig på lite bättre humör?" Frågade han. Han försökte verkligen vilket gjorde mig glad. "Sen kanske" Sa jag och log lite försiktigt. Han nickade och gick ut från rummet. Min tanke föll på Emma, undra om hon visste något, men det borde ju hon veta. Jag hade stängt av min telefon så ingen skulle kunna höra av sig. Min andra tanke föll sen på James. Han som jag var så grymt kär i för fyra år sedan. Han och jag var nu kanske tillsamans jag tror det i alla fall, men vi har väl inte riktigt kommit ut med det till varandra riktigt än. 

Chapter 1 everybody...

Kul att ni gilla prologen. Och Alyssa spelas av Selena Gomez, hon kommer inte medverka i denna novell och jag gillar Selena starkt därför får hon vara huvudrollen, dont hate me! ;)

Btw det är måååååååååååååååååååånga som undrar om jag kan göra en fortsättning elelr en del 2 på "Youhavethekeytomyheart." hold on allihoppa ni kommer få se mer av den ;)
 



   Postat av: Anna

Jätte bra!


      Datum: 2012-05-26 Tid: 16:45:59

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-26 Tid: 16:47:32 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Sara

Meeeer!!


      Datum: 2012-05-26 Tid: 22:24:27 URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/

   Postat av: rebecca

jaa, del två av YHTKTMH!


      Datum: 2012-05-26 Tid: 22:29:47 URL: http://becove.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback