HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 34 - Date.

Last Chapter:
"Tänk om folk behandlar mig olika, tänk om jag förlorar fans?" Sa han. "Varför skulle du göra det?, du är samma gamla Justin, du skulle kanske tänkt på konsekvenserna innan du sa de" Suckade jag. "Hey, jag menar inget illa med dig, jag är bara orolig." Sa han. "Jag förstår det. Men det kanske inte var läge för dig att berätta det ändå" Sa jag. "Jo, det var det. Jag ville, men jag är bara nervös" Jag nickade och kysste honom.

Dagen Efter:

Kimberlys Perspektiv:

Justin hade åkt i väg på morgonen för repetion i arenan. Han har konsert imorgon. Jag satt med Alex och försökte göra så hon kunde äta upp sin frukost men hon vägrade verkligen. "Snälla ät lite till" Sa jag och hon suckade och fortsatte pilla i flingorna. Justin hade sagt att jag skulle kolla med Maria om hon kunde passa Alex i kväll varför vet jag inte men han var ledig i kväll och hade gjort en grej för mig. Jag tyckte själv i bland han gjorde för mycket. Jag vet att han hade VÄLDIGT mycket pengar han kan spendera men det känns även väldigt konstigt att han bara ger mig och ger mig saker hela tiden. "Mamma måste jag äta mer?"



Hon gjorde den hundvalps minen som bara hon kan göra. "Okej, du får lämna" Jag gedde mig. Jag orkade inte.

*

Timmarna gick och Maria hade varit och tagit Alex. Maria, Pattie och Alex skulle tydligen göra något tillsamans i kväll vad visste jag inte. Jag satt och lockade mitt sista hår och sen var jag klar. Dörren öppnades. "Justin är det du?" Ropade jag. "Ja, ställ dig med ryggen mot sovrumsdörren och kolla inte." Jag gjorde som han sa och han kom fram och täckte för mina ögon med hans händer och kysste mig på halsen. "redo?" Frågade han. "vad ska du göra?" skrattade jag. "Du ska allt få se." Sa han. Vi gick ut ur dörren och han täckte fortfarande mina ögon. Jag kände att vi gick in i hissen och att vi åkte uppåt?. Vi klev ut ur hisses, och det var utomhus vi var. Han tog bort händerna och jag kunde inte riktigt tro mina ögon. Det var en takterass och vi var väldigt högt upp. Det fanns en pool, som gick till kanten. Sen fanns det ett litet bord och två stolar där mat stod på.

"Gud var fint Justin, det här är alldeldes för mycket, hur visste du att det här stället fanns?" Frågade jag. "Jag har mina kontakter" Sa han och blinkade med ögat. "Hungrig?" Frågade han och jag nickade, han drog ut stolen och jag satte mig ner. "Varsegod Älskling" Jag böjde mig först fram och kysste honom innan jag började att äta.

Efter maten lutade jag mig tillbaka för att hålla mig på magen eftersom jag blev så himla mätt. "Mätt?" Skämtade Justin. "Skojar du, känns som jag kommer spricka när som helst" Han skrattade åt mig. "Du är så söt i bland" Sa han. "Du lät som om du sa det till en femåring bara så du vet" Sa jag och skratta. "Då får du väl vara min femåring" Sa han och jag skrattade och himlade med ögonen åt honom. "Innan vi badar" Började han. "Badar, så du hade tänkt att vi skulle bada?" Frågade jag och lyfte på ögon brynet. "Faktistkt så hade jag det, och du ska bada om jag så ska hoppa i med dig tillsamans" Sa han och jag skrattade. "Men det är en grej" Började han. "När vi ja eller, du vet bråkade, så kastade du en sak, ringen. Jag älskar dig och jag kommer inte att skada dig jag lovar, så snälla ta emot den igen, jag älskar verkligen dig." "Självklart" log jag och han satte på mig den på mitt finger i gen.

"Jag har ju ingen bikini" klagade jag. "Alltid ett steg före" Sa han och drog upp min bikini ur en väska. Jag skrattade åt honom och tog en handduk och virade runt så jág kunde byta om. Justin hoppade i först. Det såg verkligen ganska läskigt och bada där. Tänk om man skulle ramla utanför. Justin sträckte hans hand till mig och jag tog den försiktigt och hoppade i. Jag satt på hans höfter och vi kollade in i varandras ögon och skrattade lite lätt. "Jag älskar diiiiiiiiiiiig" sa han och drog ut på "i:et" "Jag älskar diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig med" Skrattade jag.
Han släppte mig så jag åkte under vattnet. Han skrattade när jag kom upp men jag låstades spela sur.
Han la sina händer om min rygg och gick med mig till kanten. Det var ganska läskigt och stå där faktiskt.

"Rädd?" Frågade han. "Nja, du är ju här" Log jag och han log ännu större. Och till slut möttes vårra läppar i en kyss.



Hoppas ni hade en trevlig valborg i går som jag hade ;).

Komentera för mer.


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-01 Tid: 17:57:47 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Annie

Jättebra, mer! ;D


      Datum: 2012-05-01 Tid: 18:17:42

   Postat av: gefhbwj

Give meh more! :DD


      Datum: 2012-05-02 Tid: 12:30:35

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback