HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 39 - Christian and Caitlin Beadles

Last Chapter:
Jag kom ut och Justin blinkade åt mig när jag gick ut på altanen. "Vilken sexig flickvän jag har" Sa han och kysste mig ömt. "Och jag har en sexig pojkvän" Sa jag och besvarade kyssen. "Kommer du då mamma?" Jag skrattade och drog bort mina läppar från Justin. "En till" sa han och kysste mig en gång till innan jag gick ner i poolen med Alex.



"Babe" Justin kom in i badrummet där jag stog och sminkade mig för en ny dag. "Yes" Svarade jag. "Är det okej för dig om Christan och Caitlin kommer över i kväll?" Jag kände hur mitt hjärta hoppade till. Caitlin. Justins ex-flickvän. Hon han var tillsamans med efter vi gjort slut. Han såg på mig hur jag stannat med blicken. "Hey, jag gillar inte Caitlin på det sättet, du är den ända tjejen i mina drömmar, de är bara mina vänner, snälla?" Frågade han. "Hur gör vi med Alex i sånna fall då?" Frågade jag. "Mamma kom hit för tre dagar sedan så hon kan ta henne, snälllllllla?" "Ja, jag litar på dig, så visst" Log jag och han log stort och bärde upp mig. "Justin jag har inte sminkat mig klart än" Muttrade jag. "Jag bryr mig inte" Sa han och gick mot sängen. Han la mig försiktigt i sängen och han la sig över mig och vi möttes i en kyss.

Kyssen blev intensivare och han började fippla med mitt linne. Jag avbröt kyssen och skakade på huvudet. "Varför iiinte?" Gnällde han. Han kunde verkligen bete sig som ett barn i bland. "Alex är där nere, inte en chans" Sa jag och gick till badrummet. "Jag är arton år, jag är ung jag har mina behoooov" Skrek han efter mig. "O herre gud Justin" Skrattade jag och sminkade klart mig och gick sedan ut. Justin låg på sängen och såg sur ut. Men man såg att han låtsades. Jag bestämde mig för att reta honom lite till. Jag satte mig i hans knä och tittade på honom och skratta. "Är du sur?" frågade jag. han nickade. Jag skrattade och började kyssa honom på halsen och sedan upp bakom hans öra, för där vet jag att det är hans svaga punkt. Hans händer hamnade nu på min rumpa och jag kysste honom ömt på munnen innan jag fort hoppade ur sängen. "Seeeeeeeeriööst" Gnällde han. Jag skrattade åt honom och sprang ner till nedervåningen för att göra iordning en väska till Alex och säga att hon skulle vara med Pattie.  

Det ringde på dörren och jag gick och öppnade eftersom jag såg att det var Patties bil som parkerade på uppfarten. "Hej kim" Sa hon och kramade om mig. "Hej Pattie." Log jag. "Jag ska hämta lillan" Sa hon och jag skrattade. "Var är Justin då?" Frågade hon. "Han är där uppe och tjurar" Skrattade jag. "Inget allvarligt?" Frågade hon. Jag skakade på huvudet och skratta och gick sen in och hämtade Alex. "Pattie är här nu gumman" Sa jag och hon log och sprang ut från rummet och hoppade in i hennes famn.

"Redo att gå?" Frågade Pattie Alex och hon nickade glatt. "Hej då och tack för att du tar hand om henne" Sa jag och kramade om Pattie. "Hej då gumman, och sköt dig okej?" Sa jag till Alex och satte mig på huk så jag var i jämn höjd med henne. Jag pussade henne på pannan. "Älskar dig mamma" "Älskar dig med tok unge" Sa jag. De gick ut och jag sprang upp till Justin som låg och sov i sängen. Jag skrattade åt honom och la mig ¨på honom så han vaknade till liv. "Hej tjur puppa" Sa jag när han slog upp ögonen. "Fortfarande tjurig?" Frågade jag och han skakade på huvudet och skrattade lite. "Bra" Sa jag och kysste honom. "När kommer de då?" Frågade jag. "I kväll, vill du följa med och handla?" Frågade han och jag nickade. 

"Har Alex åkt?" Frågade han, Jag nickade. "Varför väckte du mig inte?" Frågade han. "Jag trodde inte du sov, och sen trodde jag att du var tjuuuuuuurig" Skrattade jag. Han skakade på huvudet och skrattade till.
Vi tog på oss våra skor och gick sen ut i vädret. Vi gick till affären bestämde vi oss för. Det var några papz här och var men inte fullt som det kan vara. De fick nog in några bilder, men just då kund ejag inte bry mig mindre. 

Vi gick in i mataffären och försökte hålla så låg profil som möjligt vi tog det vi skulle ha och gick sedan tillbaka hem igen. "De är på väg" Sa Justin när vi gick in genom dörren. Jag nickade och Justin började röja i köket. Snart plingade det på dörren. Vi gick ut tillsamans. "Kimberly, det här är Caitlin och Christian, Christian och Caitlin det här är Kimberly" 

woooow komentera ;)  

Typ inga komenterarer på förra, bättre kan ni.


   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-05-07 Tid: 16:54:58

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15:33 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Felicia

grymt kapitel!!Yay.. höhö, vet nt vad jag ska skriva ^^


      Datum: 2012-05-07 Tid: 17:16:21 URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

   Postat av: Sara

du är sjukt duktig! love it :D:D


      Datum: 2012-05-07 Tid: 17:32:51

   Postat av: Annie

Braaaa! ;)


      Datum: 2012-05-07 Tid: 17:55:18

   Postat av: jn1g.

skriv mer! :DD


      Datum: 2012-05-07 Tid: 19:00:35

   Postat av: Emelie

jättebra meeer


      Datum: 2012-05-07 Tid: 20:17:01

   Postat av: Anonym

Sugen På En Ny Design? Kolla in http://swagdesigns.webblogg.se/

Där finns det alltid någon design för dig!


      Datum: 2012-05-08 Tid: 14:53:37

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback