HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 4 - Dont go there.

Last Chapter:

Jag suckade stort och gick ner för trappan. Jag gick ut på altanen och alla satt redan ner, eller inte Maria som serverade all fika. Jag slog mig ner brevid Chaz och jag kunde känna Justins brännade blickar mot mig, men jag tänkte inte kolla honom i ögonen. På något sätt hade jag nog lite dåligt samvete, men det hände för tre-fyra år sedan så det är inget jag kan göra åt det, om Justin fortfarande är sur, är det hans problem.

 

Efter fikat reste jag på mig och sa tack för fikat sen gick jag upp till mig och gick in i duschen för att ännu en gång göra mig i ordning. Jag gick ut ur duschen och virade en handduk runt min bara kropp. Jag fönade håret och drog på mig min klänning. Jag ställde mig sen i spegeln och började platta håret.



Jag höre att det knackade på dörren. "Vem?" Frågade jag. "Chaz" "Kom in" Sa jag och han kom in och satte sig på sängen och kollade på mig medans jag plattade håret. "Du var ju redan i ordning gjord?" Frågade han. "Jag måste ju fixa om mig" Skrattade jag. "Tjejer" Mumlade han. "jaja, men var det något speciellt du ville?" frågae jag. "Ja, förlåt för jag inte sa något det där med att Justin skulle komma" Sa han. "Tack, men nästa gång förvarna mig, snälla" Han skrattade och nickade på huvudet. "Ska ni på festen?" Frågade jag. "Japp, Justin ska med också" Sa han och jag kollade konstigt. "Är det inte bara för oss i skolan?" Frågade jag. "Nej, alla får komma" Log han och jag nickade förstående men ändå förvånande på huvudet.

Han gick ut ur rummet och jag lockade sedan mitt plattade hår. Jag sminkade mig ganska rejält och när jag skulle ta mascaran fick jag ett sms. Jag kollade och på skärmen stog det James.

Åker nu, ses snart, puss.

Jag log stort och satte på mig mascaran. Sen gick jag ner i hallen och satte på mig skorna. "Jag går nu" ropade jag. "Vad fin du är, igen" Sa Maria och log. "Tack" Sa jag. "Grabbarna har precis åkt, och vi har sagt att ni ska vara hemme senast två" Sa hon och jag nickade glatt. "Okej, ses då" Sa jag och kramade om henne innan jag gick. Jag väntade någon minut innan James kom me bilen. Jag hoppade in i framsätet. "Hey babe" Sa han. "hej" fnittrade jag och kysste honom mjukt på läpparna.

jag smsade Emma att vi åkte till henne från mig så hon kunde gå ut på asfalten. Vi stannade utanför hennes hus och hon hoppade in i baksätet. "Hej" Sa hon. "Hej" Sa jag och James samtidigt. "redo för fest?" Fråga James Emma och kollade på henne i backspegeln. "Såklart, vad tror du om mig?" Skämtade hon.

Han ryckte på axlarna och starta bilen och vi åkte i väg till festen. Det var fullt ös när vi kom in och vi gick dirrekt in i köket och hämtade något att dricka. Vi hälsade på folk och Emma försvann fort ut på dansgolvet. "vill du dansa min sköna?" Frågade James. "Såklart" Skrattade jag och tog hans hand. Vi dansade intimt och fort till musiken. Han kysste mig flera gånger på halsen eller så viskade han något i örat som jag inte kunde höra på grund av musiken.

"Jag orkar inte dansa mer" Sa jag så han kunde höra. "kom igen babe" Suckade han. Jag skakade på huvudet. Han suckade. "Jag går och tar lite luft, dansa du då" sa jag och suckade och gick där i från. Jag tog mig mer att dricka och jag såg att Chaz kom in i köket. "har du kul?" Frågade han. Jag nickade. "Har det hänt något?" Frågade han. "Nej" Sa jag och log. Det hade ju inte dirrekt hänt något. "Kommer du med mig hem sen?" Frågade han. "visst" log jag. "Bra" Sa han och gick sedan där i från. Jag såg att Chaz stannade och öppnade munnen. Jag gick dit för att skulle kolla var det var. "Nej gå inte dit" Sa Chaz och stoppade mig. "Vad, varför inte?" Frågade jag. "Gör det bara inte, lita på mig" "Chaz sluta" Sa jag och gick dit, och kunde inte tro mina ögon.


   Postat av: Alexandra

Super bra! mera :D


      Datum: 2012-05-29 Tid: 18:07:08

   Postat av: Sara

Jättespännande:D


      Datum: 2012-05-29 Tid: 18:09:16

   Postat av: Anonym

Säkert James som står och strular med nån annan;o

mer jättebra! :D


      Datum: 2012-05-29 Tid: 18:25:14

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-29 Tid: 19:01:31 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Felicia

Vad ser hon?!?!


      Datum: 2012-05-29 Tid: 19:24:24 URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

   Postat av: Lisa

De är säker något med James ;)

Jättebra :D


      Datum: 2012-05-29 Tid: 19:55:56

   Postat av: Anna

OMG! Vad hände?! Kan nästan lova att James kysser en annan ...Längtar till nästa kap.


      Datum: 2012-05-29 Tid: 20:14:44

   Postat av: Alina

James är otrogen!!!


      Datum: 2012-05-29 Tid: 21:26:28 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback