HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 47 - Hurry

Last Chapter:
Hon sjöng gudomligt vackert alltså. Helt sjukt så fint hon sjunger. Vi fick lära oss koreografin, den var inte särkilt svår den satt efter några omgångar. Och snart var det dax för att byta om till konserten.
Jag var klar och nu var det showtime.

Kimberlys Perspektiv:

Går kvällen hade gått bra. Jag hade sjungit bra så jag var nöjd. Jag hade hoppad bums i säng för jag var gudomligt trött. Vi var nu påväg till Brazilien och vi är där om ungefär 30 minuter. Jag drog på mig ett par jeans och en magtröja sen väckte jag Alex och hjälpte henne med kläder hon med. När jag precis satt upp en toffs i Alex hår knackade det på dörren. "Kom in" Ropade jag. Justin klev in. "PAPPA" Sa Alex glatt. "Godmorgon gumman" Sa han och bärde upp henne i´famnen. "Alex skulle du kunna gå och leka lite med Alfredo?" Frågade Justin och Alex nickade glatt. "Vad vill du?" Frågade jag. Det var nästan den första konversationen vi haft. "Kan inte vi prata ut på en middag eller liknande ikväll, vi har inte konsert förns i morgon kväll, snälla?" Frågade han. Jag funderade ett tag men nickade till slut. Det kanske skulle vara bra att prata ut ändå.
Han log och gick ut.

Det började dra sig mot kvällen och jag gjorde mig smått i ordning inför kvällen. Jag hörde folk prata i våran buss så jag gick ut och där satt Pattie, Scooter och Mama Jan?. "Vad gör ni här?" frågade jag med ett kling i rösten. "Jo, vi har en sak att berätta" Sa de. "Jasså, och vad är det?" Frågade jag. "Vi har tänkt lite och berättat det för Justin också och han tycker också det är en bra ide" Sa Scooter. "Vad är det för ide då?" Frågade jag. "Att du åker hem, för någon månad eller något, ni båda är väldigt olyckliga och ja, vi vill att Justin ska kunna fokusera bra på det han gör, och om ni får tid att vara för er själva lite så blir det nog bättre sen." Sa Scooter med en viss osäkerhet i rösten. "Tyckte Justin också det?" Frågade jag förvånat. De nickade. Var de det han skulle snacka med mig om i kväll?. "Okej, jag går och packar" Sa jag och de kollade medlidande på mig. Jag hatar verkligen när folk gör det.

Justins Perspektiv:

Jag och Alfredo hade varit och köpt en kostym till mig. Så jag var färdig fixad och redo för att gå. Vi gick upp i bussen och där satt mamma, Scooter, Kenny och Mama Jan och de sa inget så jag gick in till Kimberlys rum och där fanns inga grejer, hon var inte heller där, inte Alex grejer heller. Har hon bytt buss?. tänkte jag för mig själv. Jag gick ut med bestämde steg till de vuxna. "Vad är det som händer?" Frågade jag irriterat.



"Justin lugna ner dig" Sa Mamma. "Nej inte för någon säger vad det är som är på gång, var är Kimberly?, var är Alex, VAD HÄNDER?" Frågade jag. Det sista skrek jag för att jag var orolig. Orolig över att jag förlorat båda två. Men vi skulle ju ut i kväll så varför skulle hon åkt?. "Justin, hon och Alex har åkt hem" Sa Mamma tyst. "Det är för ditt eget bästa, vi måste tänka på dig i det här läget" Sa Scooter.



"Vänta va?" Frågade jag. "NI VET FAN INTE VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIG, DOM ÄR BÄST FÖR MIG, VAD FAN SA NI TILL HENNE?" Skrek jag. De suckade och tittade ner i bordet. "De som vi sa till dig," Sa Mamma. "Det kan ni inte gjort för då skulle hon inte dragit" Sa jag irriterat. De måste ha ljugit om något, Kimberly skulle aldrig sticka så, hon skulle åtminstonde sagt något till mig om inte jag var inblandad. Jag var inblandad. "VAD HAR NI SAGT?" Skrek jag. "Justin nu lugnar du ner dig" Sa Mamma. "NEJ, för när jag äntligen fått chansen att prata med henne i kväll så kanske vi skulle kunnat löst saker och ting, men ni skickar hem henne, ni måste ha sagt något mer" Sa jag irriterat. Mamma drog efter ett andetag och jag såg att hon hade tårar i ögonen. "Vi sa att du också tyckte det var en bra ide" Sa Mamma tyst. "VA?" Skrek jag. "Vi visste inte att ni skulle prata i kväll" Sa mamma som försvar. "Vad fan väntar du på Justin?" Sa Alfredo till mig. "Inte nu, eller va?" Frågade jag. "Hämta henne" Sa han. "Justin, gör det, hämta henne" Sa Mamma. De hade rätt, jag var tvungen att hämta henne, men skulle jag komma försent?.

Vad tror ni, hinner han?.
Förlåt för inget kapitel igår, men sov över hos en kompis för jag missade sista bussen..



   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-17 Tid: 16:26:24 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Sandra

MEEER!!


      Datum: 2012-05-17 Tid: 18:08:38

   Postat av: Annie

Suuuuperbra!!! :D


      Datum: 2012-05-17 Tid: 19:07:52

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback