HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 46 -

Last Chapter:
Vi åkte hem igen och Alex hade somnat. Så jag la henne i hennes sänge och gick ut till köket och satte mig. Tara hade åkt hem till Chaz. Jag tog upp presenten i jackfickan som Justin gett mig. Jag bestämde mig för att öppna den och kunde inte tro mina ögon.

                                                

Två veckor hade gått. Nyår hade också passerat och det hade jag spenderat med Ryan, Chaz och Tara. Justin hade varit i New York och uppträtt någon stans. Jag vet inte var. Presenten jag hade fått av Justin hade jag låtit ligga i en låda i badrummet. Alldeldes för pråligt för min smak. Det var det fetaste diamantarmbandet jag någonsin sätt. Det finaste också för den delen och troligen det dyraste det måste verkligen kostat en förmögenhet. Det har också gått en dag sen jag och Scooter hade ett långt samtal. Jag hade ju oturligt nog skrivit på ett dumt kontrakt om att sjunga den där dumma duetten med Justin. Men eftersom jag skrivit på och de inte har någon annan är jag tvungen. Jag ska flyga till Lax imorgon, sen ska vi vidare till Chile där den första konserten startas.

Jag vet inte riktigt hur detta kommer sluta. Jag och Justin nära varandra funkar nog inte riktigt särkilt bra. Jag vet inte riktigt hur saker och ting kommer bli mellan oss på denna resa, helt ärligt har jag inte en blekaste.
Allt var packat, jag hade mina kläder i två stora resväskor och Alexs låg i en stor.
Det var nu bara dags för att sova sen vakna upp i morgon och bege sig mot flygplatsen.

2 Dagar Senare:

Jag, Alex, Justin, Alfredo bodde på samma turne buss. Jag förstår inte riktigt hur de tänkt med fördelningen, menmen. Jag och Alex delar på det stora sovrummet, dubbelrummet. Medans Justin och alfredo har en varsin liten enkelsäng. Justin blev verkligen arg och började nästan skrika eftersom det är alltid han som haft det rummet som jag sover i. Idag skulle vi ha våran första konsert och jag var riktigt nervös, jag hade hört låten en gång och det var verkligen en kärlekslåt, men vad skulle jag vänta mig då liksom?. Det var morgon och bussen hade fortfarande inte stannat. Den skulle stanna runt tolv på dagen och den var runt tio nu. Alex sov som en stock så jag gick ut ur rummet och ut i köket där Alfredo satt och åt en macka.

"Godmorgon" Skrattade han. "Godmorgon" Svarade jag och log. "ingen sjusovare?" Frågade jag. "Inte när jag har en snarkande gubbe brevid mig" Skämtade han. Jag skrattade och tog mig själv en macka och satte mig brevid honom. "Du då, ingen sjusovare?" frågade han. "Nae, Alex väcker mig alltid så jag är van nu, men det förvånar mig att hon sover." Skrattade jag och han höll med.

Justins Perspektiv:

Jag vaknade av skratt. Skratt från kimberly och kunde ana att den andra var Alfredo. Jag rynkade på pannan och gick in i köket där de satt och skrattade men de tystnades så fort jag kom in. "Jag ska gå och kolla till Alex" Sa Kim och jag suckade. "Ska vi aldrig kunna prata mer?" Frågade jag. Hon svarade mig inte utan gick rätt in till Alex. Jag suckade och la huvudet i händerna. "Hey, det kommer att lösa sig" Alfredo la en arm på min rygg. "Nej det kommer det inte hon hatar mig så jävla hårt" Sa jag och suckade. "Få henne att inte hata dig?" Sa han och kollade på mig. "Jasså hur?" Frågade jag. "Work with your Bieber magic" Sa han och lämnade mig. Jobba med min Bieber magi?. Jag fnös.

*

Timmarna gick och det var dags för repetion i arenan. Jag var helt ärligt nervös, kanske var det för kärleksduetten jag och Kim skulle sjunga. Jag vet inte, vi hade inte gått igenom hur vi skulle gå på scenen eller något. Men det var de vi skulle göra nu. "Kimberly du kan komma ut, det är eran tur nu" Kimberly kom ut på scenen och jag följde vart ända steg hon tog. "Okej sjung igenom låten en gång utan att röra er något". Vi gjorde som han sa och hon började sjunga.

He is sensible and so incredible
And all my single friends are jealous

She says everything I need to hear and it’s like
I couldn’t ask for anything better


He opens up my door and I get into his car
And he says, you look beautiful tonight
And I feel perfectly fine

But I’ve been screamin’ and fightin’
And kissin’ in the rain
And it’s two a.m. and I’m cursin’ your name
You’re so in love that you act insane
And that’s the way I loved you
Breakin’ down and comin’ undone
It’s a roller-coaster kinda rush
And I never knew I could feel that much
And that’s the way I loved you

She respects my space and never makes me wait
And he calls exactly when he says he will

He’s close to my mother
Talks business with my father
He’s charming and endearing, and I’m comfortable

But I’ve been screamin’ and fightin’
And kissin’ in the rain
And it’s two a.m. and I’m cursin’ your name
You’re so in love that you act insane
And that’s the way I loved you
Breakin’ down and comin’ undone
It’s a roller-coaster kinda rush
And I never knew I could feel that much
And that’s the way I loved you

He can’t see the smile I’m fakin’
And my heart’s not breakin’
‘Cause I’m not feelin’ anything at all
And you were wild and crazy
Just so frustrating, intoxicating, complicated
Got away by some mistake and now
I’ll be screamin’ and fightin’
And kissin’ in the rain
It’s two a.m. and I’m cursin’ your name
I’m so in love that I acted insane
And that’s the way I loved you

Breakin’ down and comin’ undone
It’s a roller-coaster kinda rush
And I never knew I could feel that much
And that’s the way I loved you

And that’s the way I loved you
I never knew I could feel that much
And that’s the way I loved you

Hon sjöng gudomligt vackert alltså. Helt sjukt så fint hon sjunger. Vi fick lära oss koreografin, den var inte särkilt svår den satt efter några omgångar. Och snart var det dax för att byta om till konserten.
Jag var klar och nu var det showtime.

Draaama kommmmer!!!

Komentera:)



   Postat av: Sara

älskart! <33333


      Datum: 2012-05-15 Tid: 18:53:53

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-15 Tid: 19:22:39 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback