HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 6 - Going on a vacation

Last Chapter:
Men det var försent. När jag såg att han svängde vi korsningen. Så brast allt. Jag föll imot marken och brast ut i gråt som aldrig förr. Nu var han borta. Vem mer skulle jag förlora?. Alla känslor tog över igen, mamma, pappa och James, igen. Men jag hörde en harkling. "Är du okej?"

 

Jag kollade upp och stelnade till när jag fick se Justins ansikte. "Vad ser det ut som?" Mumlade jag irriterat. "Att du inte är" Sa han. Jag fnös. Och torkade bort tårar som rann ner från mina kinder. "Varför är hatar du mig, det borde var tvärtom" Sa han. "Seriöst Justin, det är fyra år sedan, väx upp" Sa jag argt och gick in. Jag störde mig verkligen på den människan. Jag gick upp till övervåningen för att äntligen försöka få i mig lite sömn.

Chaz Perspektiv:

Jag vaknade denna morgon utan något irriterande alarm. Helt fritt vaknade jag. Jag drog på mig ett par basketshorts. Klockan var elva, ganska tidigt för att var amig faktiskt. Jag tänkte tillbaka på gårdagen, och jag tyckte verkligen så grymt synd om Ally. Jag var glad att vi verkligen började hitta tillbaka till varandra nu igen. Jag gick ner för trappan och där satt mamma med en kopp kaffe och tidnignen i högsta hugg. "God morgon gubben" Sa hon och log glatt. "god morgon mamma" Log jag. "Sover Ally?" Frågade hon. Jag nickade. "okej, men kan du gå och väcka henne jag har en överaskning till er" Sa hon och log stort. Vad hade hon nu hittat på?.

Jag knackade på dörren men ingen svara, jag öppnade då dörren försiktigt och fick se en sovande Ally. "Ally, vakna" Sa jag. "mmh" fick jag till svar. "Ally" Sa jag lite högre. "Vv-a?" Sa hon och vaknade till mer. "vad gör du här?" Hon kollade chockat på mig. "Jag skulle väcka dig, mamma vill något, hon har tydligen någon överaskning eller något" Sa jag. "Okej kommer ner om fem" Sa hon och jag nickade och stängde dörren om henne. Ja gick ner för trapppan och in i köket. "hon kommer strax" Sa jag. "Okej bra, ta dig lite frukost så länge" Sa hon och jag gjorde som hon sa och bredde mig en macka. Jag satte mig snätt mitt emot henne, där alltid min plats har varit.

"Vad är det du har för överaskning?" Frågade jag. "Det får du allt se, jag hoppas ni gillar det i alla fall" Sa hon och jag skrattade smått. Ally kom ner från trappan och satte sig vid bordet. "ta dig en macka så berättar jag sen" Sa mamma och Ally skrattade lite och tog sig en macka och inom kort satt hon brevid mig igen. "Jo, för att fira lite in på sommarlovet så har jag bokat en resa" Jag sken upp i ett leende och det gjorde Ally med. Det var nog väldigt bra för Ally att komma bort en stund. "Vart?" Frågade jag. "det är fortfarande hemligt, men det är ett varmt ställe, och ni bör packa för vi åker redan imorgon" Sa hon och jag kollade chockat på henne. "Just det en sak till, Ryan och hans föräldrar och Justin och hans mamma följer också med, och Michael också då förstås" Jag såg att Ally stelnade till lite.

"Blir det bra?" frågade mamma. "Jo visst" log jag. "och du Ally?" Frågade mamma. "Jo, visst" Log hon men man kunde se att hon verkligen tvekade. Jag tyckte synd om henne. Hon hade nog bara b´väntat sig att det skulle vara vi.

Alyssas Perspektiv:

Självklart skulle Justin följa med. Ryan skulle också följa med och de skulle göra att jag blev det fjärde hjulet. Tre killar och en tjej. Kul. Jag gick upp på mitt rum för att ringa Emma. Jag slog in hennes nummer och hon svarade snabbt. "Hej gumman, hur mår du?" Frågade hon. "jo jag mår sådär, självklart är det jobbigt, men det är en grej, jag vet inte vad jag ska göra" "Vad har hänt nu då?" "jag ska på semester, och Ryan och Justin ska också med, jag kommer bli utanför och Jag gillar ingen av de, Justin vet du ju varför och Ryan tog ju Justins sida, asså, det kommer bli förjävligt." "Gumman, tänk på det positiva, hitta en snygging vettja, gör James avunsjuk, Gör Justin avunsjuk om han fortfarande gillar dig"Skrattade hon. "Fortfarande gillar mig?, det har gått fyra år, jag tror han är över mig vid detta laget" Skrattade jag. "Äh, vem kan komma över en snygging som dig?, men ska jag komma idag?" Frågade hon. "Jag vet inte, vi åker imorgon, och jag vill packa i lugn och ro oså, förlåt" Sa jag. "hey det är lugnt, vi har en hel sommar och den ska bli den bästa, eller hur?" "Absolut, hejdå" "Hejdå hunny" Sa hon och vi la på.

Det knackade på dörren och Chaz kom in. "Är det okej att de följer med?" Frågade han. "Ja, jag kan inte dirrekt göra något åt det" Succkade jag. "Kan jag göra något?" Frågade jag. "Om du lovar mig att inte lämna mig själv, eller utanför eller glömma bort mig när du är med dom" Sa jag och kollade ner i marken. "Skulle jag aldrig göra, du ska se det kommer bli kul" Sa han och jag log lite smått. "Vill du göra något innan vi börjar packa?" Frågade han. "Visst" Log jag. "Omgång i fifa?" Frågade han. "Game on Somers."



   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-31 Tid: 20:27:23 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anna

Jätte bra! OMG! Undrar vad som ska hända...? Mer!


      Datum: 2012-05-31 Tid: 20:31:30

   Postat av: Alina

Jättebra! Längtar till nästa


      Datum: 2012-06-01 Tid: 13:56:16 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Länkbyte? ;)


      Datum: 2012-06-10 Tid: 20:37:25 URL: http://biebernovellbyelin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback